|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | ||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 4
Cytat:
nic mu nie pasuje,chodizmy nieraz 3 godziny i nie kupi nic,i też ma inny gust jak ja ale kiedyś doradziłam mu kurtkę której nie chciał,bo ze stójką,ale kupił,i jak super wygląda...![]() Cytat:
Musso przekaż tżowi:"żeby Ci się dobrze działo w dzień wisiało,w nocy stało" ![]() Cytat:
Cytat:
wzajem
|
||||
|
|
|
#4472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego wolę Douglasa, w jednym, w którym stale robię zakupy, już mam 'swoje' znajome ekspedientki, które zawsze mi pomogą, no i jest karta, na którą zbiera się punkty na rabat.
|
|
|
|
|
#4473 |
|
|
|
|
|
|
#4474 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam i ja
Mam nadzieję, że nie odechce mi się spać jak położę się do łóżka![]() Kolorowych! |
|
|
|
#4476 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dodam, że pojechałyśmy tam prosto po pracy i nie wyglądałyśmy oszałamiająco a nawet przyzwoicieJuż na samym wejściu panie spojrzały się tak wymownie jakby chciały dać nam do zrozumienia, że "sorry Winnetou, ale pleps raczej nie robi zakupów w takim sklepie"
|
|
#4477 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zapraszamy po raz kolejny do udzielania sie![]() Majka, ten text boski, cytat gdzies mi wcięło... chodzi mi o Benka ![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- kolorowych kochane!! do zobaczenia o 7
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oceniania po wyglądzie. Zwykle chodzę na zakupy w luźnych sportowych ubraniach, żeby było wygodnie ściągać, przymierzać itd Bo zwykle jak wybieram się na zakupy to dużo sklepów odwiedzam A nie wyobrażam sobie łazić po sklepach w wysokich szpilkach jak to widzę często u innych
|
|
|
|
|
#4479 |
|
|
Sarunieczka też
dobranocki |
|
|
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie mogę iść spać, nawet jakbym chciała
bo moja gwiazda poszła spać o 16 i spała do 19
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-09-22 o 23:22 |
|
|
|
#4481 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam Was- uff... nie było tego tak dużo...
Sarunieczka byłam w tym sklepie i kupiłam te eyelinery. Są świetne. i Są za 9 zł z groszami. Już wypróbowałam efekt boski. Musso- ucałuj TŻ-cika imieninowi. Jolka- fajnie że z Radkiem lepiej , pomału pójdzie wszystko do przodu Skończyłam właśnie prasować i padam. Gardło mnie tak boli że gadać nie mogę |
|
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio, jak kupowałam sobie lakier do paznokci taki cielisty to pytam czy na testerze są dwie warstwy, na co ona "na tym to jest nie raz i 5 byle by było cokolwiek widać"
|
|
|
|
#4484 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny Kochane planuję kupić sobie spodnie narciarskie ale nie mam o nich zielonego pojęcia
jakie firmy polecacie?? a jakie mam omijać szerokim łukiem?? czym mam się kierować przy wyborze?? pomóżcie proszę
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
witam rankiem , jestem po kawce i na bieżaco , wczoraj bylam na zebraniu u syna i wrocilam dopiero po 19, ech te zebrania w technikach na 18 osob bylo nas 8 rodziców
, a potem sie dziwią ze młodziez ma takie czy inne spojrzenie na szkołe. Moj kot pokazal sie przedwczoraj na jedzonko i polał, od wczoraj nikt do nie widział, dzisiaj jak cOrka z internatu wroci to sie zaplacze, juz to widze,JOLA ciesze sie ze Radek przybiera na wadze, bedzie dobrze, ucałuj Go o demnie, a jak nie chcesz wystarcza pozdrowienia MUSSO wszystkiego najlepszego dla TŻ, nie było mnie wczoraj wiec dzisiaj skladam Edytowane przez alytjow Czas edycji: 2011-09-23 o 05:32 |
|
|
|
#4486 | |
|
|
Bry
Cześć Bogi,Ty jak zawsze rano Cytat:
![]() Mnie też gardło boli teraz wstałam z bólem,moze przejdzie w ciągu dnia,bo czasem tak rano boli a potem nie![]() No,ślepia umalowane jeszcze policzki i usta i lecę do pracy![]() Miłego dnia avonówki |
|
|
|
|
#4487 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
dobry
![]() kawka jest ![]() Cytat:
i tak źle i tak nie dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wybiera jak panienka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
tez bym chciała sobie coś kupić, ale jak pisałam wcześniej - najpierw bąbla muszę całego obkupić, a potem mężowi koniecznie buty na zimę itp.kasę więc odkładam na drugi rachunek, co by przez przypadek nie ruszyć ![]() Cytat:
|
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
Jest kawa i stos papierów! Wiadomo - piątek, ale też pizza w pracy!
Mam problem wielki: nie wiem w co sie ubrać na obronę Łukasza, bo mam funkcję zapraszania Rady Wydz. na obiad i rozlewania szampana, a potem na tym obiedzie być. A później zasuwać na drugi obiad - rodzinny. Wszystkie kiecki dekoldy do 'rowka' a reszta ciuchów czarna albo w zebrę. |
|
|
|
#4489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kiedyś jak poszłam, to nawet spytała, czy podać mi ten rozmiar co zwykle!
|
|
|
|
|
#4490 | |||||
|
Zakorzenienie
|
cześć słoneczka
Jak tam u was z pogodą ? Dzisiaj wieczorem idziemy na wielką wyżerkę - urodziny siostry Cytat:
![]() ale , twojemu Tomkowi spóźnione sto lat ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
![]() Komu ryż z jabłkami na śniadańko ? musiątko skusisz się ?
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-09-23 o 08:49 |
|||||
|
|
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jak tak mam normalnie poza ciążą - śniadanie jem około 12-nastej , ale teraz w mym stanie ahh jak tylko otworze oczy to lodówka się błogo do mnie uśmiecha Teraz mam smaki jak nie na ryż to na całą górę kiełbaski
|
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laski
![]() Ja też zwykle rano nie jem, ale dziś zrobiłam wyjątek...kupilam ciasto drożdżowe z owocami...pycha...do tego oczywiście kawka. O 7:15 mieliśmy spotkanie w szkole i glosowanie jaką radę rodziców wybrać:przedszkolną 220 czy szkolną 80zl...no i oczywiście tańsza wygrała...zła jestem niesamowicie...płacić rodzice nie chcą a organizować wszystkiego też nie- no i teraz dzieci będą siedziały non stop w sali zamiast teatrzyków wycieczek...masakra! |
|
|
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Od samego rana chodzę wkur...... Tata do mnie rano dzwoni i mówi, że wysłał mi meila i mam mu poprawić te 100 tabelek w exelu bo on nie umie. a i znów mam mu tłumaczyć jaką umowę... Ja rozumiem, że jestem chora i nie robię nic produktywnego, ale bez przesady. Powiedziałam Tacie, że nie dam rady tego zrobić, bo przyjeżdza Pani Mama, na co on, że tylko spotkania mi w głowie. Jak zaczął krzyczeć to się rozłączyłam i nie odbieram od niego Aż zadzwoniła mama i mi powiedziała dlaczego tata taki wkuty chodzi. No, ale zapomnial, że na mnie się nie należy wyżywać, bo skutek będzie odwrotny od zamierzonego. Poza tym on codziennie mi coś podsyła, bo jak to powiedział on nie ma czasu na te bzdury!!! Jego robota, ja muszę robić, ale to są przecież bzdury...Ah...sorry za ten wywód.... Cytat:
|
|
#4495 |
|
Raczkowanie
|
Więc witam i ja, kawka już wypita. Mam teraz dla Was godzinkę bo potem zmykam na lekcję i do domciu. Weekend za 2 godzinki mi się zaczyna
|
|
|
|
#4496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bry! Idę suszyć włosy
|
|
|
|
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
a ja poodkurzałam, jeszcze tylko pozmywać
teraz ide się umyć i tapetę rzucić, bo koło 11 ma przyjechać kuzynka z dzieciakami chciała pożyczyć jakąś kiecke na jutro na wesele swoją drogą to ja bym nie wytrzymała jakbym tak miała kombinować na ostatnią chwilę co założe fajnie kawke sobie wypijemy, dzieciaki się trochę razem pobawią i przy okazji pochwalę się swoimi zakupami![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- jeszcze jedno jestem mega wkurzona na tża i 5 km od domu, nie mam czym jechać, a jak tż wróci to już zamknięte, specjalnie mu naszykowałam, żeby w mieście wysłał, bo tam poczta do 20 kopety 2 dni kupował o czym on myśli
|
|
|
|
#4498 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Musze Was nadrobic bo pewnie gdzie tam zdjecia od Musso na mnie czekaja Ja ostatnio kupiłam prawie nowe levisy 105 za 45 zł Jestem mega zadowolona zwłaszcza z ceny ![]() Ide po zakupy a potem nadrabiac
|
|
|
|
#4499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4500 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() Zaraz sobie pójdę kawkę przygotować, bo zasypiam jakoś Podczytuję Was, ale jak nadrabiam, to tematy są już omówione maksymalnie i nie wiem co Wam wtedy pisać ![]() Ja jestem znowu na etapie pochłaniania książek. Mam tak,że czytam,czytam,czytam, potem przerwa i aktualnie znowu siedzę po nocach o czytam ![]() Miłego dnia Dziewczyny bez stresu i nerwów
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.

Mam zniżkę 50zł, ale muszę kupić za stówkę (spodnie kosztują 70zł). Benek ma sobie kupić też spodnie, co oznacza okropny dzień
Trafia mnie jak mam z nim jakieś ciuchy kupować
nic mu nie pasuje,chodizmy nieraz 3 godziny i nie kupi nic,i też ma inny gust jak ja
ja już jestem trochę zakręcona
Dzisiaj odebrał wyniki, jutro jedzie na pierwsza kontrole od czasu wprowadzenia leków... Nadal szybko sie meczy, ale apetyt powrócil, ni ma wymiotów... To zajmie lata az organizm powróci do jako takiej funkcjonalności... W sumie ni wiemy ile lat chorował, nie ma co oczekiwać cudów po 2 tygodniach brania leków... Ale mam nadz, że chociaz tak zostanie, mimo, że on strasznie sie dnerwuje, ze tak prędko z sił opada...Mówie Wam kochane... Robi cos i nagle takie zmeczenie go ogarnia, że leci... musi usiąść i tak przeważnie już do snu, nie ma siły nawet czasami wejść do wanny.. ale wierzymy, że troszke wiecej sił jeszcze do niego wróci

Mam nadzieję, że nie odechce mi się spać jak położę się do łóżka

jakie firmy polecacie?? a jakie mam omijać szerokim łukiem?? czym mam się kierować przy wyborze?? pomóżcie proszę

Nie chcę nawet liczyć dokładnie 

Jak tam u was z pogodą ?