Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 4 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-22, 21:40   #4471
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 4

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Jutro idę do Croppa, żeby kupić spodnie - już wiem jakie i jaki rozmiar Mam zniżkę 50zł, ale muszę kupić za stówkę (spodnie kosztują 70zł). Benek ma sobie kupić też spodnie, co oznacza okropny dzień On jest niezdecydowany jak baba Trafia mnie jak mam z nim jakieś ciuchy kupować
Mój tż to już masakra na zakupachnic mu nie pasuje,chodizmy nieraz 3 godziny i nie kupi nic,i też ma inny gust jak ja ale kiedyś doradziłam mu kurtkę której nie chciał,bo ze stójką,ale kupił,i jak super wygląda...
Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
a tak wogóle to mój tż ma dzisiaj imieniny w związku z tym stawiam flaszkę ja już jestem trochę zakręcona
Justyś, a twój Tomasz też dzisiaj obchodzi
bania !! Musso przekaż tżowi:
"żeby Ci się dobrze działo
w dzień wisiało,w nocy stało"

Cytat:
Napisane przez monia1707 Pokaż wiadomość
Uprzejmie donoszę, że czytam i nie wykorzystuję żadnych treści do osiągnięcia korzyści . Przedstawiałam się jakiś czas temu i zdjęcie też wklejałam. Pozwoliłyście czytać
Bardzo lubię być z Wami, nie miejcie za złe że cicho siedzę
pamiętamy Cię nie chce Ci się częściej pisać?

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
No przybrał prawie 2kg Dzisiaj odebrał wyniki, jutro jedzie na pierwsza kontrole od czasu wprowadzenia leków... Nadal szybko sie meczy, ale apetyt powrócil, ni ma wymiotów... To zajmie lata az organizm powróci do jako takiej funkcjonalności... W sumie ni wiemy ile lat chorował, nie ma co oczekiwać cudów po 2 tygodniach brania leków... Ale mam nadz, że chociaz tak zostanie, mimo, że on strasznie sie dnerwuje, ze tak prędko z sił opada...Mówie Wam kochane... Robi cos i nagle takie zmeczenie go ogarnia, że leci... musi usiąść i tak przeważnie już do snu, nie ma siły nawet czasami wejść do wanny.. ale wierzymy, że troszke wiecej sił jeszcze do niego wróci
ufff Joluś,będzie dobrze,super że przytył,to oznacza więcej siły jak dobrze że ma Ciebie dzielną istotkę

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Dziewczynki żeganm się i lecę spać
Zboczonych życzę
wzajem
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 21:41   #4472
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
U mnie się tak zachowują w Sephorze, bo w Douglasie to w ogóle ciężko dorwać kogoś z ekipy, jak się nie umie czegoś znaleźć
'U mnie' w sephorze z pomocą to ciężko, ekspedientki patrzą z góry, odnoszę wrażenie, że na mnie też, bo co, bo studentka nie może nic kupić w takim sklepie? Dlatego wolę Douglasa, w jednym, w którym stale robię zakupy, już mam 'swoje' znajome ekspedientki, które zawsze mi pomogą, no i jest karta, na którą zbiera się punkty na rabat.
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 21:45   #4473
Sarunieczka

http://bebzol.com/pl/bo-ich-zaczal-w✂✂✂✂iac.29448.html

Stary 2011-09-22, 21:47   #4474
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
bania !! Musso przekaż tżowi:
"żeby Ci się dobrze działo
w dzień wisiało,w nocy stało"
dzięki

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

dobre
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 21:53   #4475
katniewojt
Zakorzenienie

Zmykam i ja Mam nadzieję, że nie odechce mi się spać jak położę się do łóżka
Kolorowych!
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 21:55   #4476
Tygrysek17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość
'U mnie' w sephorze z pomocą to ciężko, ekspedientki patrzą z góry, odnoszę wrażenie, że na mnie też, bo co, bo studentka nie może nic kupić w takim sklepie? Dlatego wolę Douglasa, w jednym, w którym stale robię zakupy, już mam 'swoje' znajome ekspedientki, które zawsze mi pomogą, no i jest karta, na którą zbiera się punkty na rabat.
czytając pogrubiony fragment przypomniało mi się jak z mama byłyśmy po raz pierwszy w pewnym big starze dodam, że pojechałyśmy tam prosto po pracy i nie wyglądałyśmy oszałamiająco a nawet przyzwoiciedodam również, że było to jesienią albo zimą
Już na samym wejściu panie spojrzały się tak wymownie jakby chciały dać nam do zrozumienia, że "sorry Winnetou, ale pleps raczej nie robi zakupów w takim sklepie" z dystansem ale w pełni profesjonalnie nas obsłużyły i dzięki temu zrobiłyśmy wtedy zakupy za ponad 500zł do dnia dzisiejszego chodzimy tylko do tego big stara a te Panie na nasz widok rzucają dotychczasowe zajęcia i są do naszej dyspozycji dodam również, że z tymi Paniami mamy relacje przyjacielskie

Tygrysek17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 22:05   #4477
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
a tak wogóle to mój tż ma dzisiaj imieniny w związku z tym stawiam flaszkę ja już jestem trochę zakręcona
stówka!!

Cytat:
Uprzejmie donoszę, że czytam i nie wykorzystuję żadnych treści do osiągnięcia korzyści . Przedstawiałam się jakiś czas temu i zdjęcie też wklejałam. Pozwoliłyście czytać
Pamietamy Zapraszamy po raz kolejny do udzielania sie
Majka, ten text boski, cytat gdzies mi wcięło... chodzi mi o Benka

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

kolorowych kochane!! do zobaczenia o 7

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-22, 22:10   #4478
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tygrysek17 Pokaż wiadomość
czytając pogrubiony fragment przypomniało mi się jak z mama byłyśmy po raz pierwszy w pewnym big starze dodam, że pojechałyśmy tam prosto po pracy i nie wyglądałyśmy oszałamiająco a nawet przyzwoiciedodam również, że było to jesienią albo zimą
Już na samym wejściu panie spojrzały się tak wymownie jakby chciały dać nam do zrozumienia, że "sorry Winnetou, ale pleps raczej nie robi zakupów w takim sklepie"
I takie zachowania też nie lubię Oceniania po wyglądzie.
Zwykle chodzę na zakupy w luźnych sportowych ubraniach, żeby było wygodnie ściągać, przymierzać itd Bo zwykle jak wybieram się na zakupy to dużo sklepów odwiedzam A nie wyobrażam sobie łazić po sklepach w wysokich szpilkach jak to widzę często u innych
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 22:10   #4479
Sarunieczka

Sarunieczka też
dobranocki
Stary 2011-09-22, 22:18   #4480
musso4
Zakorzenienie

A ja nie mogę iść spać, nawet jakbym chciała bo moja gwiazda poszła spać o 16 i spała do 19 a teraz szaleje

Edytowane przez musso4
Czas edycji: 2011-09-22 o 22:22
Stary 2011-09-22, 22:21   #4481
Tygrysek17
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja nie mogę iść spać, nawet jakbym chciała bo moja gwiazda poszła spać o 16 i spała do 19 i teraz szaleje
to masz pretekst, żeby czekać na mnie i towarzyszyć mi podczas malowania

Stary 2011-09-22, 22:24   #4482
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Nadrobiłam Was- uff... nie było tego tak dużo...

Sarunieczka byłam w tym sklepie i kupiłam te eyelinery. Są świetne. i Są za 9 zł z groszami. Już wypróbowałam efekt boski.

Musso- ucałuj TŻ-cika imieninowi.

Jolka- fajnie że z Radkiem lepiej , pomału pójdzie wszystko do przodu

Skończyłam właśnie prasować i padam. Gardło mnie tak boli że gadać nie mogę
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 23:21   #4483
sarraa
Zakorzenienie

Ostatnio, jak kupowałam sobie lakier do paznokci taki cielisty to pytam czy na testerze są dwie warstwy, na co ona "na tym to jest nie raz i 5 byle by było cokolwiek widać" byłam w szoku, bo myślałam, ze powie, że po jednej już widać cielisty lakier i w końcu mi doradziła żebym wzięła taki, który jest widoczny juz po dwóch i rzeczywiście jest, ale i tak dałam trzy żeby było bardziej widac
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 23:41   #4484
Tygrysek17
Wtajemniczenie

Dziewczyny Kochane planuję kupić sobie spodnie narciarskie ale nie mam o nich zielonego pojęcia jakie firmy polecacie?? a jakie mam omijać szerokim łukiem?? czym mam się kierować przy wyborze?? pomóżcie proszę

Stary 2011-09-23, 04:30   #4485
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

witam rankiem , jestem po kawce i na bieżaco , wczoraj bylam na zebraniu u syna i wrocilam dopiero po 19, ech te zebrania w technikach na 18 osob bylo nas 8 rodziców, a potem sie dziwią ze młodziez ma takie czy inne spojrzenie na szkołe. Moj kot pokazal sie przedwczoraj na jedzonko i polał, od wczoraj nikt do nie widział, dzisiaj jak cOrka z internatu wroci to sie zaplacze, juz to widze,
JOLA ciesze sie ze Radek przybiera na wadze, bedzie dobrze, ucałuj Go o demnie, a jak nie chcesz wystarcza pozdrowienia
MUSSO wszystkiego najlepszego dla TŻ, nie było mnie wczoraj wiec dzisiaj skladam

Edytowane przez alytjow
Czas edycji: 2011-09-23 o 04:32
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-23, 05:39   #4486
Sarunieczka

Bry Cześć Bogi,Ty jak zawsze rano

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Sarunieczka byłam w tym sklepie i kupiłam te eyelinery. Są świetne. i Są za 9 zł z groszami. Już wypróbowałam efekt boski.

Skończyłam właśnie prasować i padam. Gardło mnie tak boli że gadać nie mogę
Super,jakie masz kolorki?

Mnie też gardło boli teraz wstałam z bólem,moze przejdzie w ciągu dnia,bo czasem tak rano boli a potem nie

No,ślepia umalowane jeszcze policzki i usta i lecę do pracy
Miłego dnia avonówki
Stary 2011-09-23, 06:19   #4487
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

dobry
kawka jest

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
A co fajnego byście poleciły do zwiększenia objętości mam fioła na tym punkcie
ja nie doradzę, bo z objętością mam ten problem, ze włosów na głowie mam zdecydowanie za dużo i tak źle i tak nie dobrze

Cytat:
Napisane przez Bunia_P Pokaż wiadomość
Jestem dziewczynki,
Z okiem Tż lepiej, reaguje na światło, mięśnie są ok, i nerwy, nie wdało się zakażenie. Wiecie jakie tam są straszne przypadki na tym oddziale... szkoda mówić.

Cytat:
Jutro idę do Croppa, żeby kupić spodnie - już wiem jakie i jaki rozmiar Mam zniżkę 50zł, ale muszę kupić za stówkę (spodnie kosztują 70zł). Benek ma sobie kupić też spodnie, co oznacza okropny dzień On jest niezdecydowany jak baba Trafia mnie jak mam z nim jakieś ciuchy kupować
ojjj mój mąż to tez masakra na zakupach wybiera jak panienka

Cytat:
No przybrał prawie 2kg Dzisiaj odebrał wyniki, jutro jedzie na pierwsza kontrole od czasu wprowadzenia leków... Nadal szybko sie meczy, ale apetyt powrócil, ni ma wymiotów... To zajmie lata az organizm powróci do jako takiej funkcjonalności... W sumie ni wiemy ile lat chorował, nie ma co oczekiwać cudów po 2 tygodniach brania leków... Ale mam nadz, że chociaz tak zostanie, mimo, że on strasznie sie dnerwuje, ze tak prędko z sił opada...Mówie Wam kochane... Robi cos i nagle takie zmeczenie go ogarnia, że leci... musi usiąść i tak przeważnie już do snu, nie ma siły nawet czasami wejść do wanny.. ale wierzymy, że troszke wiecej sił jeszcze do niego wróci

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzisiaj byłam na zakupach odzieżowych i nie tylko i ile kasy wydałam... Nie chcę nawet liczyć dokładnie
ale Ci zazdroszczę tez bym chciała sobie coś kupić, ale jak pisałam wcześniej - najpierw bąbla muszę całego obkupić, a potem mężowi koniecznie buty na zimę itp.
kasę więc odkładam na drugi rachunek, co by przez przypadek nie ruszyć

Cytat:
Napisane przez Wronia3 Pokaż wiadomość
Coś jest w tym democie z załącznika

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 06:49   #4488
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

Jest kawa i stos papierów! Wiadomo - piątek, ale też pizza w pracy!
Mam problem wielki: nie wiem w co sie ubrać na obronę Łukasza, bo mam funkcję zapraszania Rady Wydz. na obiad i rozlewania szampana, a potem na tym obiedzie być. A później zasuwać na drugi obiad - rodzinny.
Wszystkie kiecki dekoldy do 'rowka' a reszta ciuchów czarna albo w zebrę.
Luksa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 07:19   #4489
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tygrysek17 Pokaż wiadomość
Już na samym wejściu panie spojrzały się tak wymownie jakby chciały dać nam do zrozumienia, że "sorry Winnetou, ale pleps raczej nie robi zakupów w takim sklepie" z dystansem ale w pełni profesjonalnie nas obsłużyły i dzięki temu zrobiłyśmy wtedy zakupy za ponad 500zł do dnia dzisiejszego chodzimy tylko do tego big stara a te Panie na nasz widok rzucają dotychczasowe zajęcia i są do naszej dyspozycji dodam również, że z tymi Paniami mamy relacje przyjacielskie
Mnie też panie pamiętają w Levis'ie A kiedyś jak poszłam, to nawet spytała, czy podać mi ten rozmiar co zwykle!
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-23, 07:46   #4490
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

cześć słoneczka Jak tam u was z pogodą ?
Dzisiaj wieczorem idziemy na wielką wyżerkę - urodziny siostry

Cytat:
nie słoneczko , my takich rzeczy nie obchodzimy
ale , twojemu Tomkowi spóźnione sto lat

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Cytat:
Resccue mam nadzieję, że Tomek wyciągnie wnioski i zmieni wartości i na pierwszym miejscu postawi waszą rodzinę
musi kurdę sie ogarnąć bo normalnie dokonam mordobicia

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Cytat:
ale to czemu nie dołączysz się do plotek ?

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Cytat:
kochanie pamiętaj że zawsze w jakimkolwiek leczeniu najpierw musi być regres a potem dopiero progres . Trzeba mu dać czas , a wiemy przecież że czas to najlepsze lekarstwo

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Cytat:
U mnie się tak zachowują w Sephorze, bo w Douglasie to w ogóle ciężko dorwać kogoś z ekipy, jak się nie umie czegoś znaleźć
a Ja kurczę nie narzekam na obsługę ani w Sephorze a ni w Douglassie

Komu ryż z jabłkami na śniadańko ? musiątko skusisz się ?

Maleństwo moje

Edytowane przez Resscue21
Czas edycji: 2011-09-23 o 07:49
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 08:05   #4491
musso4
Zakorzenienie

witam i ja z kawą
Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
Komu ryż z jabłkami na śniadańko ? musiątko skusisz się ?
dziękuję skarbię, że pamiętałaś, ale zaraz jak wstanę to nie mogę nic przełknąć oprócz kawy, może za jakieś 2-3 godziny coś zjem
Stary 2011-09-23, 08:16   #4492
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
witam i ja z kawą

dziękuję skarbię, że pamiętałaś, ale zaraz jak wstanę to nie mogę nic przełknąć oprócz kawy, może za jakieś 2-3 godziny coś zjem
to jak tak mam normalnie poza ciążą - śniadanie jem około 12-nastej , ale teraz w mym stanie ahh jak tylko otworze oczy to lodówka się błogo do mnie uśmiecha

Teraz mam smaki jak nie na ryż to na całą górę kiełbaski

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 08:29   #4493
zalotnica83
Zakorzenienie

Cześć laski
Ja też zwykle rano nie jem, ale dziś zrobiłam wyjątek...kupilam ciasto drożdżowe z owocami...pycha...do tego oczywiście kawka.
O 7:15 mieliśmy spotkanie w szkole i glosowanie jaką radę rodziców wybrać:przedszkolną 220 czy szkolną 80zl...no i oczywiście tańsza wygrała...zła jestem niesamowicie...płacić rodzice nie chcą a organizować wszystkiego też nie- no i teraz dzieci będą siedziały non stop w sali zamiast teatrzyków wycieczek...masakra!
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-23, 08:32   #4494
cheneelle
Zakorzenienie

Dobry

Od samego rana chodzę wkur...... Tata do mnie rano dzwoni i mówi, że wysłał mi meila i mam mu poprawić te 100 tabelek w exelu bo on nie umie. a i znów mam mu tłumaczyć jaką umowę...
Ja rozumiem, że jestem chora i nie robię nic produktywnego, ale bez przesady. Powiedziałam Tacie, że nie dam rady tego zrobić, bo przyjeżdza Pani Mama, na co on, że tylko spotkania mi w głowie. Jak zaczął krzyczeć to się rozłączyłam i nie odbieram od niego Aż zadzwoniła mama i mi powiedziała dlaczego tata taki wkuty chodzi. No, ale zapomnial, że na mnie się nie należy wyżywać, bo skutek będzie odwrotny od zamierzonego. Poza tym on codziennie mi coś podsyła, bo jak to powiedział on nie ma czasu na te bzdury!!! Jego robota, ja muszę robić, ale to są przecież bzdury...

Ah...sorry za ten wywód....

Stary 2011-09-23, 08:34   #4495
monia1707
Raczkowanie

Więc witam i ja, kawka już wypita. Mam teraz dla Was godzinkę bo potem zmykam na lekcję i do domciu. Weekend za 2 godzinki mi się zaczyna

monia1707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 08:35   #4496
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość
Mnie też panie pamiętają w Levis'ie A kiedyś jak poszłam, to nawet spytała, czy podać mi ten rozmiar co zwykle!
Tak ceny mnie straszą

Bry!
Idę suszyć włosy
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 08:53   #4497
musso4
Zakorzenienie

a ja poodkurzałam, jeszcze tylko pozmywać teraz ide się umyć i tapetę rzucić, bo koło 11 ma przyjechać kuzynka z dzieciakami chciała pożyczyć jakąś kiecke na jutro na wesele swoją drogą to ja bym nie wytrzymała jakbym tak miała kombinować na ostatnią chwilę co założe fajnie kawke sobie wypijemy, dzieciaki się trochę razem pobawią i przy okazji pochwalę się swoimi zakupami

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

jeszcze jedno jestem mega wkurzona na tża, bo wstaje rano a koperty dla Jamapi i Tygryska zaadresowane leżą na biurku może poproszę kuzynkę to mi wyśle jak bedzie wracać do domu, bo u mnie najbliższa poczta do 15 i 5 km od domu, nie mam czym jechać, a jak tż wróci to już zamknięte, specjalnie mu naszykowałam, żeby w mieście wysłał, bo tam poczta do 20 kopety 2 dni kupował i jeszcze 5 razy musiałam dwonić, żeby przypomnieć o czym on myśli
Stary 2011-09-23, 08:54   #4498
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Tak ceny mnie straszą

Bry!
Idę suszyć włosy
Bry
Musze Was nadrobic bo pewnie gdzie tam zdjecia od Musso na mnie czekaja
Ja ostatnio kupiłam prawie nowe levisy 105 za 45 zł Jestem mega zadowolona zwłaszcza z ceny
Ide po zakupy a potem nadrabiac
Stary 2011-09-23, 09:04   #4499
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
a ja poodkurzałam, jeszcze tylko pozmywać teraz ide się umyć i tapetę rzucić, bo koło 11 ma przyjechać kuzynka z dzieciakami chciała pożyczyć jakąś kiecke na jutro na wesele swoją drogą to ja bym nie wytrzymała jakbym tak miała kombinować na ostatnią chwilę co założe fajnie kawke sobie wypijemy, dzieciaki się trochę razem pobawią i przy okazji pochwalę się swoimi zakupami

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

jeszcze jedno jestem mega wkurzona na tża, bo wstaje rano a koperty dla Jamapi i Tygryska zaadresowane leżą na biurku może poproszę kuzynkę to mi wyśle jak bedzie wracać do domu, bo u mnie najbliższa poczta do 15 i 5 km od domu, nie mam czym jechać, a jak tż wróci to już zamknięte, specjalnie mu naszykowałam, żeby w mieście wysłał, bo tam poczta do 20 kopety 2 dni kupował i jeszcze 5 razy musiałam dwonić, żeby przypomnieć o czym on myśli
A koperta ze Slip Into dla Justynki dalej leży w samochodzie. Dawid też "zapomina" wysłać choć pocztę na obok banku w którym pracuje
Stary 2011-09-23, 09:19   #4500
Czarindia
Rozeznanie

GG do Czarindia

Witam
Zaraz sobie pójdę kawkę przygotować, bo zasypiam jakoś
Podczytuję Was, ale jak nadrabiam, to tematy są już omówione maksymalnie i nie wiem co Wam wtedy pisać
Ja jestem znowu na etapie pochłaniania książek. Mam tak,że czytam,czytam,czytam, potem przerwa i aktualnie znowu siedzę po nocach o czytam
Miłego dnia Dziewczyny bez stresu i nerwów
Czarindia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości