|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona czwarta!
moria jaki troskliwy
może bierze udziłał w konkursie kurier roku, albo coś princi
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie wiem czy któraś o tym pisała, ale w rossmanie jest promocja na deserki Gerbera. Słoiczek kosztuje 2,29 a do tego przy zakupie 3, 4 słoiczek dowolny gratis.
U nas chyba się zaczyna alergia jesienna
|
|
#4473 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziwna teoria
![]() Cytat:
zdrówka !!!!!!!!!! Cytat:
gdzie się takich kupuje ??? Cytat:
![]() aga_pe, mamaopt fajnie miałyście, dwie fajne rodzinki się spotkały ... który większy Norbi czy Franiu ???
|
|||
|
|
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
Moria
dla kurJera ![]() Princi hejka |
|
|
|
#4475 | |
|
Zakorzenienie
|
Hani, wojtkowi i radziowi wszystkiego naj
lolko, mary dziekuje Cytat:
|
|
|
|
|
#4476 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do konkursów to Sebuś spadł na 8 miejsce!!!! Klikać na Przystojniaka!!!!
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
oj ale moja Zosie meczy kaszel, nawet na snie jadla niespokojnie, charczy biedactwo moje kochane, chcialam frida wyciagnac katarek na snie ale sie broni a nie chce jej budzic
ide spac kochane ![]() spokojnej nocki
|
|
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
antropia, grazin, zaglosowane
|
|
|
|
#4479 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
trudno powiedziec ktory wiekszy ![]() franiu ciezszy, mi sie na dlugosc wydawali tacy sami mniej wiecej , norbi 1,5 mca starszy princi witaj, anula zdrowka dla zosienki wrzucilam foty
Edytowane przez agnieszka_pe25 Czas edycji: 2011-10-03 o 22:12 |
||
|
|
|
#4480 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny....
Doczytałam....Alunia już spi..kochane dziecko ![]() Karolcia- ![]() Radziu- ![]() Wojtuś- ![]() amancia-Karolcia jest przesłodka i ma zabójcze włoski andziotka-każdy sposób dobry...Moja Alunia wczoraj opracowała technikę "trafienie kciukiem do buzi" kombinowała i w końcu się udało![]() antropia- Zagłosowane mamaopt i aga-pe- super,że wszystko się udało i za miło spędzony czasmary-3 razy TAK ![]() moria-to ja poproszę o numer do tego kuriera nioski na grzędzie ![]() princi-
|
#4481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4482 |
|
Wtajemniczenie
|
Aguś
![]() dziękuję ![]() matall wisi mi to koło pisi
|
#4483 |
|
Wtajemniczenie
|
matall wisi mi to koło pisi
[/QUOTE]
|
#4484 |
|
Wtajemniczenie
|
---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- ania 2631 pewnie my tez zje.be zgarniemy ze sie beszczelnie smiejemy
|
|
#4485 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4486 |
|
Zadomowienie
|
ja też TADAM FOTKI TADAM PODOBAJĄ SIĘ ????? szanowne koleżanki i przyjaciółki czy po moich postach widać że jestem usmiechnięta, zadowolona i miałam fajny dzień
|
#4487 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
noo....to na cukrowałam ![]() Idę lulu...Kolorowych... prosimy o głosiki
|
|
#4488 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny klub!!!!!!!!!!!!!
|
#4489 |
|
Zadomowienie
|
Kto ma najlepszy motor w mieście Sydney
Kto ma najśmieszniejszą minę Sebek Kto ma najładniejszy uśmiech Franciszek Kto jest najpiękniejszy w galerii Bobovita Alunia ![]() Gusiaczku naszła mnie refleksja jak dobrze że jesteś z nami - majowo-czerwcowymi mamami
|
|
#4490 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4491 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dobranoc mamusie
|
|
#4492 | ||
|
Raczkowanie
|
przede wszystkim:
Hanexie Karolciu vel Lolciu ![]() Radziu ![]() ![]() Wojtusiu ![]() Cytat:
Kochana to jest caaałe 15 km ode mnie zdróweczka dla syncia Cytat:
siaśku ![]() amarciu, pięknista, cudowna rozkoszna ![]() ![]() klask i:Lolciu a co do proszku, to kupujesz ten persil sensitive z niemieckiej chemii?? ![]() ![]() ![]() to ja się witam wieczorową porą i uciekam odciągać mlesio, odpiszę jutro u nas wszystko dobrze, mamy nowe umiejetności ale o tym jutro ![]() a swoją drogą to mamusie lipcowe, czy zamiast przesiadywać godzinami na cudzym wątku, nie po to by się czegoś dowiedzieć na temat dzieci ale po to, by krytykować innych, nie lepiej pójść i przytulić swojego Dzidziusia ??? dziękuję za zaproszenie do klubu dobranoc Mamusie
|
|
|
#4493 |
|
Zadomowienie
|
Antropia że ja ciocia Piotrusia o nim zapomniałam rzekłaś
o nie kochana dostał od cioteczki 3 piękne punkteczki Kto na jesiennym spacerku zaciesza Piotruś ![]() szczęśliwa mama szczęśliwe dziecko
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
Kochaniutkie poczytalam Was troszke, ale jutro napisze elaborat, bo padam na pysk, wrzucilam tylko pare fotek do albumu
dobrej nocki
|
#4495 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, grzecznie nadrabiam
![]() Daisy, nie mam takiego sprzętu, jak Ty Kupne fryty to nie to samo Hanka w bólach zjadła jarzynową z kurczakiem, ale to chyba wiesz po rozmowie Przydałoby się z 5 kg mniej, wtedy nie narzekałabym a ja teraz mam taaaakie ssanie na jedzenie, że HELOŁ Paulizia, jutro, albo w środę jadę na polowanie, mam nadzieję, że jakąś sukienczynę znajdę Mam w szafie dwie fajne kiecki, ale jedna za ciasna w biuście, a w drugiej [zarąbista, taka trochę w stylu retro, pin up ] wyglądam udziec wołowy Co do spotkania, to ja 8 listopada idę na koncert, a potem jestem cała Twoja Anulinko, daj znać, jak poszło z kaszką i w jakich proporcjach robiłaś ![]() Eve, Co do włosów, to ja Tobie tak, jak kiedyś Ty mnie, mówię, że przestaną wypadać u mnie z 2,5 miecha leciały Andziot, dzięki za info o kaszkach Jutro będę przeszukiwać Twoje posty, bo stworzę ten wątek o jedzonku System antyssaniowy masz genialny ![]() Albo miałam omamy, albo mignęła mnię tu Graża ![]() Lolko, ten Szczeniaczek jest w sumie od 6 miesięcy, ale Hania bardzo się nim interesowała w gościach i stwierdziłam, że można go kupić już teraz nie ogarnia jeszcze specjalnie tematu, jeśli naciska coś to przez przypadek, chcąc dotknąć pieska. Ale ma przy tym niezły zaciesz, coś tam po swojemu mówi do niego, uśmiecha się, łapie łapkami, a jak leży na brzuszku i jest piosenka, to tak szybko macha nóżkami Postaram się nagrać filmik może, to zobaczysz jak to wygląda Jeśli dotarłaś do końca tego elaboratu, to serdecznie pozdrawiam i przesyłam słodkie buzi dla Ciebie i Antonka ![]() Siasiek! Matall, Gusia, Anula, Ania Aga_pe, Mamaoptymistka! ZAZDROSZCZĘ spotkanka Moria, moja ulubiona z nawilżających! Oczyszczającą też koniecznie w przyszłości kup ja się przymierzam do regenerującej, więc tam na nią nie bluzgaj, tylko zdaj relację ją można też na szyję nakładać przecież. Aż się boję, jak odmłodniejemy do przyszłorocznego wyjazdu ![]() Princi! Welcome home zdrowiejcie tam! Idę się pokatować Twoimi fotkami ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- patrzcie, kurde, na godzinę mojego postu
|
|
|
|
#4496 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzieeeeń Dobryyyy!
Żeby nie być cebulą, to najpierw życzenia ![]() Dla Nikosi ![]() Gabrysia, Piotrulka, Hani i Marcelinki za 4 miesięce Stoooooooooo Lat MaluchyCzy mi się wydaje, czy aniutki_85 i ktosi dawno nie było? ![]() A teraz info miesiąca, Iga przespała dziś całą noc, bez wybudzania pewnie zaraz wstanie no ale nie budziła się! Szaleję z radości ![]() Cytat:
Jak padło słowo "rossman" to od razu przyszła mi do głowy nasza naczelna "elaborantka" mimbko łer ar ju? ![]() Eve u mnie też włosy 2,5 miesiąca leciały baaardzo mocno, teraz lecą też ale mniej no i odrosty są. Ale ja to się nawet cieszę, że połowa wypadła (dosłownie połowa, gumkę wiązałam na dwa, teraz na cztery ) bo używam mniej szamponu, mniej odżywki i włosy szybciej schną Cytat:
Nakręć koniecznie filmik z Hanexem i w ogóle byś mogła jakiś taki dłuższy dokument nakręcić, uwielbiam je oglądać Coś jeszcze chciałam.... acha Graża mignęła z komórsona i teraz ja muszę dziś do teściówy z dzieckiem zapitalać bo potrzebuję zawartości przesyłki na dziś bo elektryk umówiony na 16 na montaż i ja specjalnie wczoraj cały dzień w domu siedziałam, żeby odebrać paczkę a ten bezczel zostawił sobie ją u mojej teściowej bo po prostu też miał dla niej przesyłkę
|
|
#4497 |
|
Rozeznanie
|
Dobry!
Nie było mnie i ominęła mnie afera koperkowa, smutek.........Minął weekend i wogóle się nie pojawiłam, duuuzo zajęc było, dzidzia skończyła w niedzielę 5 miesięcy i z tej okazji zjadłysmy zupę jarzynową, przepraszam moje dziecko jej nie zjadło tylko pożarło, wciągnęło i popłakało się jak się skończyło, zaczęłyśmy ekspozycję na gluten przy okazji, dziś brokuły z glutenikiem, mniam mniam. Ja wróciła do swojej najniższej wagi pociążowej tzn. 78,1 czyli pozostało mi jeszcze do schudnięcia 7,1 kg do wagi startowej a dobrze by było tak jeszcze 3 kg dodatkowo, damy radę ! Poza tym wszystko spoko, buziaków sto dwa.
|
#4498 |
|
Wtajemniczenie
|
witamy z rana,
po tysiacu piecset pobudek, moje chlopaki wcz spaly od 7mej!!!!!! domi jak zabity do rana, jeszcze musialam go budzic ![]() dzisiaj zaczal dzien od slow : mamo a kiedy pojedziemy znowu glowa mnie znowu boli
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Noc nie najlepsza ale to już pewnie same wiecie Coraz bardziej przekonuję się do podawania więcej mm (przede wszystkim w nocy), tylko nie wiem jak to zrobić aby piersi mi nie pękły Daisyy, Lolka, mi też było smutno na początku gdy zaczęłam podawać mm ale jak wam się dzieci będą budzić tak jak mój Tymek to szybko zapomnicie o łzach Siasiu, musi być dobrze ![]() Mary, 3xTak Moria, ale nocka zazdroszczę ![]() Rany julek, jaka afera Mnie by się nie chciało latać po innych wątkach i śledzić kto i jak głosuje w konkursach ![]() Idę pooglądać zdjęcia naszych koleżanek, które wczoraj miały spotkanie
|
#4500 |
|
Zadomowienie
|
Heloł
My mieliśmy rano śmierdzącą przygodę, mój piesek miał luźną kupkę i myślałam że się wyrzygam i wszystkie takie z przysłów własnych morii O tej sytuacji już więcej nic nie piszę bo była bllllllllllllllllllllllll lleeeeeeeeeee Jan przyszedł rano do łóżka i powiedział "mama szkoda że Dominika nie ma" ![]() Spali ładnie obaj a wieczorem Jan pokonywał żeby pójść do łóżka jednego schoda w minutę był taki zmęczony, słaniał się Franek strasznie woła nawet komentarzami w albumie człowiek nie może się nacieszyć
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:25.

teraz ide Was podczytywac, jutro cos napisze, bo znowu tyle przerwy, ze nie wiem co tam u Was!
), który dziś zostawił przesyłkę do mnie, adresowaną do mnie do domu u mojej TEŚCIOWEJ!(mieszka 7km ode mnie) i rzekł "Zostawię u Pani paczkę dla synowej bo nie chcę dziecka budzić" 

kombinowała i w końcu się udało

niko wszystkim sie intereresuje, wierci na kolanach, ze szok
klask i:
dobrej nocki
a ja teraz mam taaaakie ssanie na jedzenie, że HELOŁ
] wyglądam udziec wołowy
Co do włosów, to ja Tobie tak, jak kiedyś Ty mnie, mówię, że przestaną wypadać 
pewnie zaraz wstanie no ale nie budziła się! Szaleję z radości
Coraz bardziej przekonuję się do podawania więcej mm (przede wszystkim w nocy), tylko nie wiem jak to zrobić aby piersi mi nie pękły