|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
Cytat:
![]() Zobaczymy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Moderatoreska
|
Witam
![]() Ja tylko na chwilkę, nie nadrobię tego co napisałyście jak mnie nie było, nie dałabym rady przeczytać wszystkiego. Mażł pojechał. Siostra z córcią wychodzą do domku dzisiaj, już są w drodze z Łodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Wtajemniczenie
|
Andziot
![]() ![]() ![]() ![]() a to tylko biała, mała, kreseczka ![]()
#4474 |
Raczkowanie
|
Ewesko jak po wizycie męża?
#4475 |
Raczkowanie
|
Dziendobry po dlugiej nieobecnosci
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() andziot moja tez przemieszcza sie do tylu,a nie boisz sie jak Gaba znajduje sie na panelach?ja od razu mam wizje jak moja wali glowa o podloge albo cos w tym stylu-wiem ze tego nie unikne ale narazie mnie to przeraza-wogole nie wiem jak ja zniose jakiekolwiek urazy u mojego dziecka ![]() ![]()
#4476 | |
Zakorzenienie
|
dziecko mi dziś tak długo nie spało, że musiałam obiad dać przed drzemką
![]() zjadła i jakoś lepiej zasypia ... bez ryku ... zasnęła hmmm coś nam się plan dnia pomieszał zupełnie przez tą zmianę czasu i wyjazd do babci ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
pozycję ma bardzo stabilną i jeszcze się nie uderzyła, choć dziś zaryła - ale głową w komodę, bo odwracała głowę i nie zauważyła mebla ![]() moim zdaniem dziecko musi nauczyć się ostrożności, nie raz jeszcze się uderzy, a z porcelany nie jest i raczej nic mu się nie stanie ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4477 |
Rozeznanie
|
andziot- super zębisko
![]() No Wojtek chory, ale jako ostatni się zaraził. Tż zaczął tydzień temu w środę,ja w piątek, Kasia w sobotę,a Wojtek dopiero teraz w czwartek zaczął kaszlem suchym. Tż zdrowy, ja mam mega chrypę i kaszel jeszcze, Kasia mega katar. JA CHCĘ WIOSNĘ!!!
![]() |
#4478 |
Zakorzenienie
|
Witam sie po spacerku
![]() ![]() Dziekujemy za zyczonka ![]() ![]() Rany! To juz 4 miesiace ![]() andziot No piekny zabek, piekny ![]() ![]() I Gabulek slicznie pospal ![]() blueberry Zdrowka zyczymy Kubusiowi ![]() ![]() Paulizia Mega kciuki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4479 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A jak małż? ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
Zakorzenienie
|
mężul pojechał do fryzjera przed jutrzejszą rozmową
![]() zostałyśmy same ... |
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja też sama, Tż z Aluśką poszli na spacer, można trochę poleżec ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4482 |
Raczkowanie
|
Andziot - trzymam kciuki za męża, oby się udało
![]() Dziewczonka - korzystaj póki się da z odpoczynku ![]() My już po spacerku, odebrałam paczkę z Hipp'a. Któraś z Was mówiła o kuponach na słoiczki Hippa w Carrefour'ze... skąd je miałyście? Ja dostałam tylko z Rossmanna.
#4483 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry.
My też po spacerku...Ciepło jak w lecie. ![]() Nocka standardowo. Obiadu dziś nie robiłam,bo mam lenia w dupie już cały tydzień,ale za to w piekarniku pieką się jabłka z cynamonem i kruszonką ![]() Naszym kochanym solenizantom po deserku i butli mleka Nadusiu- ![]() Julku- ![]() Haniu- ![]() Igorku- ![]() Paulizia-koniecznie zdaj relację jak minęła podróż ![]() Dziewczonka-odpoczywaj ile wlezie ![]() andziot- ![]() ![]() zosia-szkoda tylko tych dzieci...A oni lubią zajrzeć w kieliszek? O co są właściwie te awantury? Ważka- ![]() ![]() ![]() eweska- ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- A Daisy- ma piękne nowe zdjęcia w albumie i się nie chwali ![]() ![]() ![]()
#4484 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Idę podpatrzec Ddaaiissyy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Zadomowienie
|
Julku, Haniu, Igorku i Nadusiu moc buziaków z okazji Waszego swieta
![]() ![]() Ja tylko na chwilkę. Chciałabym prosic o kciuki, bo jutro o 6.00 zaczynam prace ![]() ![]() Poza tym Emilce dzisiaj wypadł 2 ząbek (troszke musiałam pomóc) i mocno leciala krew ![]() Lecę do moich dziewczynek... pa |
![]() ![]() |
![]() |
#4486 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane !!
Zostałam wyciągnięta z krzarów przez Anie z cyferkami ![]() no nie chwalę sie bo nie mam czym.... uczymy sie ciągle... a zdjęcia, które są w albumie dziś mąż pstrykał - ofc metodą prób i błędów. Delicadeza, właśnie holle nie jadła juz 3 dni, jakoś ostatnio składało się, że po niej Gabi 2x wymiotowała - wiem, że to raczej nie wina kaszki tylko przekarmienia jej, ale odpuściłam i w ogóle nie podaję obecnie kaszki ale pewnie od jutra wrócę do tego. Dawałam też kukurydzianą. A Ty w ogóle kaszki na noc nie dajesz? Obiecuję, że z wizażu nigdy nie ucieknę !! Po prostu jestem jeszcze do dziś u rodziców i stąd mniej czasu na wizaż, ale ok 20 wyjeżdzamy i od jutra wszystko wróci do normy. Czy Ty nocujesz we Wrocku ? Paulizia.... u nas właśnie 17.22 pewnie już jesteś po odprawie ! Myślami jestem cały czas z Tobą ![]() Andziotko, o której Tż jutro ma rozmowę? Pytam, abym wiedziała, kiedy kciukaski zaciskać !! Ja aż się boję powrotu do domu - po 3 tyg !! Ciekawe co to będzie. Ale zębulek jak się patrzy !! Moj Gabon zamiast zęba to mi ciągle jęzor wywala ![]() MoniaK, myślałam, że gorzej to już być nie może !! ?? AgnieszkaM, wiesz co, spapuguję z Ciebie chyba podejście do tematu.. w sensie nie wydzwanianie do domu co chwilę jak dzidziuś.. bo to masz rację - jeszcze pogarsza sprawę. Chyba, dobrze z jednej strony, że masz tyle pracy, bo aż tak bardzo nie ma czasu na rozmyślanie i tęsknoty? Blue, ja mam do carrefura znizki Najlepszego dla Wszystkich Jubilatów !!
Dzisiejszych i zaległych !! i nasza najmłodsza Kruszynka już 4msc kończy.... ale czas zasuwa !
#4487 |
Zakorzenienie
|
Dziekujemy za kolejna porcje zyczen
![]() ![]() ![]() Dzis wieksza czesc dnia spedzilismy na spacerach ![]() ![]() ![]() Byla tez marchewka. Nadia zjadla o pare lyzeczek wiecej niz wczoraj i tak jakos sprawniej poszlo ![]() ![]() ![]() Jakas taka szczesliwa dzis jestem ![]() ![]() andziot ![]() Daisy mam pytanko ![]() Bo nie wiem czy jak Nadia je marchewke, to powinna dostac cos dodatkowego do picia ![]() Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-11-06 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Zakorzenienie
|
Pauliziu wiem, ze zaraz wylatujesz
wiec szczesliwego lotu i bezpiecznej podróży ![]() ![]() w knajpie bylo tak sobie na oiad czekalismy 2,5h ![]() polowa klientow rezygnowala z zamowienia po godzinie tacy wkur,wieni, ze szok ![]() nowa knajpa - pierwszy i ostatni raz tam jedlismy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4489 |
Zakorzenienie
|
hejj dziewczyny!
Melduje sie dopiero teraz, bo mielismy dzis taki rozlazly dzien...dlugi spacer ale ogolnie jakos tak do kitu , humoru nie mam, tne sie z TZtem od rana, i ogolnie jakas kupa... andziot dzisiaj ja mam gore prasowania i tez mi sie nie chce. Zdjecie zabka cuuudniaste!! ![]() a dla mojego mezusia dalej mnostwo rzeczy sie nie da dzisiaj i znowu mam na neigo nerwa... aga M naprawde podziwiam, nie wiem jak znajde czas na cokolwiek jak wroce do pracy, naprawde, teraz wydaje mi sie ze caly moj swiat to Zoska, a jak czas skurczy sie do rozmiarow popoludnia, to boje sie ze nie dam rady totalnie juz ![]() paulizia DAJ ZNAC KONIECZNIE JAK DOLECICIE!! Bedzie dobrze, dacie rade, ja tez sie tak balam podrozy pamietasz? i jakos sie udalo, jestescie dzielni , poradzicie sobie ![]() moniaK jeju ja tak sobie mysle jak ci pomc i co zrobic Tymusiowi zeby lepiej spal, przytulam mocno ![]() Grazinku Zoska tez sie budzi dokladnie 7:25 codziennie! nie ma litosci nawet w weekendy ![]() Gusiaczku Gratulacje dla Nadusi!!! 4 miesiace?!?1 WOW!!!!'' asiak jakie super fotki basiennka kciuki za powrot do pracy ![]() ![]() ide sie ogarnac, TZ zajmuje sie mala i dobrze. znowu jej nie umial uspic po poludniu i spala przytulona ze mna.. grrr... a noc dziwna byla, kaslala o 21:30 i sie obudzila, musialam przytulic, potem pobudka o 2-giej i jedzonko, pobudka o 5 tej ale nie podchodzilam i zasnela i dospala do 7:25 ale dzis w ogole nic nie chce jesc!!! ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4490 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mężul się zastanawia, bo to dość późno i czy aż tylu chętnych jest na to stanowisko ![]() Cytat:
![]() coraz więcej mamusiek wraca ... serce mi się kraja ... Z tymi mleczakami to masakra jest, sama się zastanawiam jak to dzieciaczki przeżywają ... byliśmy na popołudniowym spacerze, szaro się zrobiło, dziwnie siedzieć na placu zabaw jak ciemno jest ![]() pozjeżdżałam dziś na zjeżdżalni, pohuśtałam się na huśtawce i robiłam babki z piasku ![]() Zosia miała debiut w malowaniu pędzelkiem i farbami ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Raczkowanie
|
Daisy - ale skąd masz te zniżki do Carrefour'a? Z ich strony internetowej czy jak?
Gusia - u nas to samo było jak dawaliśmy Kubie pierwszy słoiczek, karmiliśmy na zmianę raz ja raz mąż, smiechu przy tym było ![]()
#4492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dopajałam do momentu aż kupy się dość twarde zrobiły ja w życiu bym tyle nie wyczekała |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4493 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() andziot To wybawilas sie dzisiaj ![]() ![]() anula ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-11-06 o 17:09 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4494 |
Raczkowanie
|
Andziot - niekoniecznie, z doświadczenia wiem, że przy 2 rozmowie czas się wydłuża nawet do 2h. Zależy na jakie stanowisko, poza tym żeby coś wynieść z tych rozmów kwalifikacyjnych osoba, która je przeprowadza nie powinna ich mieć więcej niż 4 dziennie, bo jak jest więcej to się nie pamięta co kto mówił, jest jeszcze studium przypadku, czyli mogą poprosić męża o rozwiązanie jakiegoś problemu, czy sprawy związanej z pracą firmy, a to też trwa. Wróci to wszystko Ci opowie
![]() Agus - nowa knajpa to rozruch mieli, pewnie się nie spodziewali dużej liczby gości, może za jakiś czas kierownik się ogarnie i proces przyspieszy, ja bym nie stawiała krechy po pierwszym razie, a jeżeli jedzenie było dobre, to może warto poczekać dłużej...
#4496 |
Zakorzenienie
|
a ja przeczytalam zabki u anuli w poscie ( kum kum zielona zabka)
![]() ![]() ![]() No nie moge! Zabka widzialam ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-11-06 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale my mielis zarezerwowany stolik na 12 osobi torta zamowionego u nich tydzien wczesniej wiedzieli, ze bedziemy wybierac z karty a w mojej salatce byl lodowaty grillowany kurczak ![]() ![]() olcia z małżem drzemią ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4498 |
Zakorzenienie
|
i zjadlas? Czy zglosilas?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Zakorzenienie
|
zjadlam
bo jedna z kelnerek to znajoma tesciowej a juz prawie burde zrobilam wiara wychodzila robiaac taka afere, ze szok ale innym jedzenie smakowało tylko te opoznienia i kelnerki pow 40 roku xzycia, chodzily jak slonice, tak walily stopami o podloge, ze bylo je slychac na koncu sali szklanki po sokach przez 4 h lezaly na stolikach generalnie na pewno tam juz nie wroce ![]() nie mam nic przeciwko starszym paniiom oblusgujacym, ale te widac, ze nie mialy w ogole doswiadczenia w ogole wlascicielka z motyka na slonce zero doswiadczenia i jakiejkolwiek wiedzy o restauracji i jej prowadzeniu Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2011-11-06 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Raczkowanie
|
Agus - no właśnie... zjadłaś???
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.