Dobrze nam idzie spamowanie, czas się wziąć za prawdziwe odchudzanie. Cz. 2. - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-22, 15:43   #4471
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Dobrze nam idzie spamowanie, czas się wziąć za prawdziwe odchudzanie. Cz. 2.

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
no ja też dziewczynom ciągle tam klikałam
ale akurat one były w rankingu i dosyć wysoko, więc mam nadzieję, że wygrają

spoko
będę Ci klikać, mi się nie chce w to bawić
buty mnie nie skusiły, to tym bardziej kosmetyki

no daj spokój
jak tam przyszłam i się dowiedziałam, że nic nie działa, to nie powiem, ucieszyłam się
ale myślałam, że to naprawią, a nie że będziemy tyle czasu siedzieć jak głupki albo że nas wypuszczą wcześniej a tu
no ale trudno, jakoś przetrwałam
ciekawe czy do jutra to naprawią
Fajne te buty były ale ja się za późno zorientowałam zresztą jak zobaczyłam z jaką prędkością rosną te kliki podziękowałam na amen

ja lubię kosmetyki

no bez sensu w ogóle jak się nie ma co robić to czas się dłuży jak cholera już lepiej pracować
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 15:51   #4472
Aniaa_89
Zakorzenienie

Dot.: Dobrze nam idzie spamowanie, czas się wziąć za prawdziwe odchudzanie. Cz. 2.

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Fajne te buty były ale ja się za późno zorientowałam zresztą jak zobaczyłam z jaką prędkością rosną te kliki podziękowałam na amen

ja lubię kosmetyki

no bez sensu w ogóle jak się nie ma co robić to czas się dłuży jak cholera już lepiej pracować
noo. Mnie w ogóle te buty zawsze ciekawiły, czy to faktycznie coś daje itd
ale to trzeba sporo czasu poświęcić na coś takiego, klikać innym, żeby Tobie klikali itd no a te buty to na prawdę miały wzięcie, więc ciężko

ja to w sumie niewiele kosmetyków używam
nakupuję różnych, a potem leżą

noo
ale cóż zrobić. Niby mogłabym się zwolnić i iść do domu, ale wtedy bym musiała kiedyś odrobić te godz, a już nawet nie mam kiedy w tym miesiącu a tak przesiedziałam i tyle chociaż trochę się pouczyłam
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 16:21   #4473
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
noo. Mnie w ogóle te buty zawsze ciekawiły, czy to faktycznie coś daje itd
ale to trzeba sporo czasu poświęcić na coś takiego, klikać innym, żeby Tobie klikali itd no a te buty to na prawdę miały wzięcie, więc ciężko

ja to w sumie niewiele kosmetyków używam
nakupuję różnych, a potem leżą

noo
ale cóż zrobić. Niby mogłabym się zwolnić i iść do domu, ale wtedy bym musiała kiedyś odrobić te godz, a już nawet nie mam kiedy w tym miesiącu a tak przesiedziałam i tyle chociaż trochę się pouczyłam
No buty miały mega wzięcie

Fakt, na takie klikanie co 5 min trzeba mieć czas

Ja używam kosmetyki zwłaszcza kolorowe i do demakijażu jeśli zaś chodzi o pielęgnację ciała (balsamy ) to ciężko ze systematycznością też nakupuję jak głupia, a potem to to stoi

zawsze są jakieś plusy
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-05-22, 16:24   #4474
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
No buty miały mega wzięcie

Fakt, na takie klikanie co 5 min trzeba mieć czas

Ja używam kosmetyki zwłaszcza kolorowe i do demakijażu jeśli zaś chodzi o pielęgnację ciała (balsamy ) to ciężko ze systematycznością też nakupuję jak głupia, a potem to to stoi

zawsze są jakieś plusy
nom, także wtedy się nie zdecydowałam i teraz też nie
ale mam nadzieję, że Tobie się uda wygrać i będę klikać w miarę możliwości

ja się nie maluję, także takich kosmetyków nie używam
no czasem jakiś tusz/cienie czy coś, ale to na jakąś większą imprezę
a poza tym to najczęściej używam kosmetyków do włosów do ciała też mam mega problem z regularnością
Stary 2012-05-22, 16:31   #4475
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
nom, także wtedy się nie zdecydowałam i teraz też nie
ale mam nadzieję, że Tobie się uda wygrać i będę klikać w miarę możliwości

ja się nie maluję, także takich kosmetyków nie używam
no czasem jakiś tusz/cienie czy coś, ale to na jakąś większą imprezę
a poza tym to najczęściej używam kosmetyków do włosów do ciała też mam mega problem z regularnością
Dzięki

Widocznie masz super cerę, że nie musisz się malować ja nie wychodzę do ludzi bez makijażu ale lekko się maluję

a kosmetyków do włosów też używam na potęgę w dodatku prostuję a wiadomo, że prostownica to zuooo
Stary 2012-05-22, 16:34   #4476
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki

Widocznie masz super cerę, że nie musisz się malować ja nie wychodzę do ludzi bez makijażu ale lekko się maluję

a kosmetyków do włosów też używam na potęgę w dodatku prostuję a wiadomo, że prostownica to zuooo
spoko, podzielisz się nagrodą i jesteśmy kwita
ej, ale ostatnio też się miałaś podzielić i co?

nie mam idealnej cery ale kit z tym

no ja też prostuję i suszę
dlatego staram się bardziej o nie dbać. Nawet olejować ostatnio zaczęłam, bo tyle się o tym naczytałam
ale w ogóle muszę iść do fryzjera niedługo, bo mam już zniszczone końcówki
Stary 2012-05-22, 16:44   #4477
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
spoko, podzielisz się nagrodą i jesteśmy kwita
ej, ale ostatnio też się miałaś podzielić i co?

nie mam idealnej cery ale kit z tym

no ja też prostuję i suszę
dlatego staram się bardziej o nie dbać. Nawet olejować ostatnio zaczęłam, bo tyle się o tym naczytałam
ale w ogóle muszę iść do fryzjera niedługo, bo mam już zniszczone końcówki
chcesz Therm Line? jeszcze nie przyszło

Ale masz ciemną karnację i nie widać worów pod oczami, itp.

O to widzę, że obie jesteśmy maniaczkami prostownicy Ja dodatkowo robię to codziennie bo myję moje kudły codziennie

też czytałam o tym olejowaniu a co dokładnie stosujesz?

ja byłam ostatnio na podcięciu końcówek aaaa, i refleksy robiłam pierwszy raz w życiu jakiś kolor nakładałam z tym, że nie na całości i prawie nic nie widać bo chciałam tak żeby się w oczy nie rzucało

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-22, 16:54   #4478
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
chcesz Therm Line? jeszcze nie przyszło

Ale masz ciemną karnację i nie widać worów pod oczami, itp.

O to widzę, że obie jesteśmy maniaczkami prostownicy Ja dodatkowo robię to codziennie bo myję moje kudły codziennie

też czytałam o tym olejowaniu a co dokładnie stosujesz?

ja byłam ostatnio na podcięciu końcówek aaaa, i refleksy robiłam pierwszy raz w życiu jakiś kolor nakładałam z tym, że nie na całości i prawie nic nie widać bo chciałam tak żeby się w oczy nie rzucało
e tam, nie wierzę w sumie zbytnio w takie specyfiki
wole się odchudzać bez takich wspomagaczy

no niby mam całkiem ciemną
ale wory pod oczami niestety mam i to widoczne ale cóż

prostowanie to podstawa
ale ja się staram nie robić tego codziennie tylko co 2dni mycie, prostowanie itd. no ale to różnie wychodzi, zależy czy ćwiczę czy nie itd

a wiesz co ostatnio robiłam sobie maseczkę
oliwa z oliwek + żółtko jajka + miód + cytryna
i fajnie całkiem robiłam kilka razy a w sumie włosy są potem takie milsze w dotyku, gładsze itd jakby robić regularnie to na pewno efekty będą, więc warto zwłaszcza jak się katuje prostownicą itd
jeszcze Vitapil planuję sobie kupić, bo słyszałam, że dobre to

ja muszę sporo podciąć bo zniszczone już dosyć są, a owlekam to w nieskończoność, bo zawsze czuję się potem taka łysa a teraz w końcu już mam całkiem długie te włosy itd, a zaraz trzeba będzie sporo podciąć. Beznadzieja
Stary 2012-05-22, 17:01   #4479
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
e tam, nie wierzę w sumie zbytnio w takie specyfiki
wole się odchudzać bez takich wspomagaczy

no niby mam całkiem ciemną
ale wory pod oczami niestety mam i to widoczne ale cóż

prostowanie to podstawa
ale ja się staram nie robić tego codziennie tylko co 2dni mycie, prostowanie itd. no ale to różnie wychodzi, zależy czy ćwiczę czy nie itd

a wiesz co ostatnio robiłam sobie maseczkę
oliwa z oliwek + żółtko jajka + miód + cytryna
i fajnie całkiem robiłam kilka razy a w sumie włosy są potem takie milsze w dotyku, gładsze itd jakby robić regularnie to na pewno efekty będą, więc warto zwłaszcza jak się katuje prostownicą itd
jeszcze Vitapil planuję sobie kupić, bo słyszałam, że dobre to

ja muszę sporo podciąć bo zniszczone już dosyć są, a owlekam to w nieskończoność, bo zawsze czuję się potem taka łysa a teraz w końcu już mam całkiem długie te włosy itd, a zaraz trzeba będzie sporo podciąć. Beznadzieja
Ja też średnio wierzę, no ale cóż nie kupiłam więc nie pogardzę

czyli Ci wisi czyli nie jest tak źle

I jak po tym żółtku? Słyszałam, że strasznie ciężko pozbyć się później tego zapachu prawda to?
Vitapil jest extra sama planuję kupić

Ja unikam fryzjerów jak ognia bo chodziłam do różnych i zawsze opacznie interpretowali moją prośbę ścięcia samych końcówek zawsze było to co najmniej 5 cm kiedy ja chciałam np. tylko 2 ale mam jedną sprawdzoną fryzjerkę, która umie słuchać i mi podcięła jak należy ja lubię długie włosy i też w krótszych się czuję łyso
Stary 2012-05-22, 17:08   #4480
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też średnio wierzę, no ale cóż nie kupiłam więc nie pogardzę

czyli Ci wisi czyli nie jest tak źle

I jak po tym żółtku? Słyszałam, że strasznie ciężko pozbyć się później tego zapachu prawda to?
Vitapil jest extra sama planuję kupić

Ja unikam fryzjerów jak ognia bo chodziłam do różnych i zawsze opacznie interpretowali moją prośbę ścięcia samych końcówek zawsze było to co najmniej 5 cm kiedy ja chciałam np. tylko 2 ale mam jedną sprawdzoną fryzjerkę, która umie słuchać i mi podcięła jak należy ja lubię długie włosy i też w krótszych się czuję łyso
ano, zawsze można wypróbować
ale przy tym chyba trzeba ćwiczyć też?

wiesz co nie wiem jak ja robię taką mieszankę, to łatwo schodzi i potem żadnego dziwnego zapachu nie ma
no ja muszę to kupić jak będę teraz jakoś w aptece to spytam po ile itd bo słyszałam, że w niektórych aptekach jest drogie i bardziej się opłaca na allegro no ale zobaczę ile kosztuję w aptece itd i się pomyśli

ja mam fryzjerkę do której chodzę od lat
i zawsze obcina tyle co chce tyle, że ja zawsze to odwlekam i jak już pójdę to muszę faktycznie sporo obciąć i potem czuję się łysa
Stary 2012-05-22, 17:24   #4481
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
ano, zawsze można wypróbować
ale przy tym chyba trzeba ćwiczyć też?

wiesz co nie wiem jak ja robię taką mieszankę, to łatwo schodzi i potem żadnego dziwnego zapachu nie ma
no ja muszę to kupić jak będę teraz jakoś w aptece to spytam po ile itd bo słyszałam, że w niektórych aptekach jest drogie i bardziej się opłaca na allegro no ale zobaczę ile kosztuję w aptece itd i się pomyśli

ja mam fryzjerkę do której chodzę od lat
i zawsze obcina tyle co chce tyle, że ja zawsze to odwlekam i jak już pójdę to muszę faktycznie sporo obciąć i potem czuję się łysa
Trzeba robię brzuszki i nożyce od wczoraj

to może też wypróbuję taką miksturę
Na allegro dużo taniej wychodzi przynajmniej w porównaniu z moimi aptekami różnica sięga nawet 20 zł (mówię już o kosztach z przesyłką )

Fajnie jest mieć sprawdzoną fryzjerkę idź idź, Twoje włosy odżyją

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-22, 17:31   #4482
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Trzeba robię brzuszki i nożyce od wczoraj

to może też wypróbuję taką miksturę
Na allegro dużo taniej wychodzi przynajmniej w porównaniu z moimi aptekami różnica sięga nawet 20 zł (mówię już o kosztach z przesyłką )

Fajnie jest mieć sprawdzoną fryzjerkę idź idź, Twoje włosy odżyją
szalejesz

ja muszę sobie kupić taką kołyskę do brzuszków
i w ogóle tak się zastanawiam czy by się na jakąś siłkę nie zapisać od wakacji bo teraz jak ta praca, uczelnia itd, więcej mnie nie ma w domu niż jestem to i z ćwiczeniami kiepsko a tak chociaż bym miała mobilizację a od wakacji też więcej czasu będzie, bo uczelnia odejdzie itd muszę to przemyśleć jeszcze

no ja mam na osiedlu taką całkiem tanią aptekę, w porównaniu z innymi, więc jak będę tam szła po tabl to od razu się spytam ile kosztuję itd jak będzie jakoś sensownie to kupię, a jak nie to allegro i tyle

no pójdę, ale to już jakoś po tym weselu
i pewnie już po sesji, bo wtedy więcej czasu będzie a jeszcze muszę oprócz fryzjera obskoczyć dentystę i ginekologa
Stary 2012-05-22, 17:41   #4483
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
szalejesz

ja muszę sobie kupić taką kołyskę do brzuszków
i w ogóle tak się zastanawiam czy by się na jakąś siłkę nie zapisać od wakacji bo teraz jak ta praca, uczelnia itd, więcej mnie nie ma w domu niż jestem to i z ćwiczeniami kiepsko a tak chociaż bym miała mobilizację a od wakacji też więcej czasu będzie, bo uczelnia odejdzie itd muszę to przemyśleć jeszcze

no ja mam na osiedlu taką całkiem tanią aptekę, w porównaniu z innymi, więc jak będę tam szła po tabl to od razu się spytam ile kosztuję itd jak będzie jakoś sensownie to kupię, a jak nie to allegro i tyle

no pójdę, ale to już jakoś po tym weselu
i pewnie już po sesji, bo wtedy więcej czasu będzie a jeszcze muszę oprócz fryzjera obskoczyć dentystę i ginekologa
No nie?

Ja mam taki przyrząd do brzuszków fajne to to brzuszki świetnie się na tym robi bo tak na podłodze to masakra zawsze nie mogłam zrobić więcej niż 20

też się zastanawiam nad powrotem na siłownię... brakuje mi tego ale kurde... wracam z pracy około 16, robię obiad, ogarniam trochę mieszkanie i już wieczór i jestem wymemłana po całym dniu... wiem, pewnie to tylko wymówka, ale naprawdę nie mam na nic siły TŻ coś przebąkiwał o bieganiu wieczorami może będę biegać z nim? hm hmm...

to idź i sprawdź, bo może akurat masz tanio u siebie w aptece

no tak, przed sesją się włosów nie ścina bo się rozum skraca hehe
Stary 2012-05-22, 17:45   #4484
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
No nie?

Ja mam taki przyrząd do brzuszków fajne to to brzuszki świetnie się na tym robi bo tak na podłodze to masakra zawsze nie mogłam zrobić więcej niż 20

też się zastanawiam nad powrotem na siłownię... brakuje mi tego ale kurde... wracam z pracy około 16, robię obiad, ogarniam trochę mieszkanie i już wieczór i jestem wymemłana po całym dniu... wiem, pewnie to tylko wymówka, ale naprawdę nie mam na nic siły TŻ coś przebąkiwał o bieganiu wieczorami może będę biegać z nim? hm hmm...

to idź i sprawdź, bo może akurat masz tanio u siebie w aptece

no tak, bez sesją się włosów nie ścina bo się rozum skraca
no wiem, że to fajne
mój TŻ kiedyś taką miał i mi się podobała
a jakbym kupiła, to miałabym mobilizację, żeby robić chociaż te brzuszki bo z ćwiczeniami to na prawdę średnio ostatnio ćwiczę tak średnio 2razy w tyg i to niezbyt intensywnie więc bez szału jeszcze hh chcę kupić nie umiem kręcić, ale chyba jakoś to ogarnę jak poćwiczę trochę

super, bieganie jest fajne
a na siłowni przecież Ty i tak głownie bieganie i rowerek, więc lepiej na dworze pobiegać. Taniej, zdrowiej i w ogóle
a z TŻtem będziesz miała mobilizację i nie będzie wykrętów
ja bym chciała biegać, ale sama nie lubię miałam z bratem biegać, sam mi mówił, że jak będzie już ładnie itd to zaczniemy, a teraz ciągle się wymiguje

no sprawdzę
tylko najpierw muszę iść do gina po receptę na tabl i jak pójdę je wykupić, to akurat się dowiem co i jak bo specjalnie tylko po to, to nie chce mi się tam iść

a tam zabobony takie
zresztą i tak raczej na wrzesień się szykuję
Stary 2012-05-22, 17:54   #4485
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
no wiem, że to fajne
mój TŻ kiedyś taką miał i mi się podobała
a jakbym kupiła, to miałabym mobilizację, żeby robić chociaż te brzuszki bo z ćwiczeniami to na prawdę średnio ostatnio ćwiczę tak średnio 2razy w tyg i to niezbyt intensywnie więc bez szału jeszcze hh chcę kupić nie umiem kręcić, ale chyba jakoś to ogarnę jak poćwiczę trochę

super, bieganie jest fajne
a na siłowni przecież Ty i tak głownie bieganie i rowerek, więc lepiej na dworze pobiegać. Taniej, zdrowiej i w ogóle
a z TŻtem będziesz miała mobilizację i nie będzie wykrętów
ja bym chciała biegać, ale sama nie lubię miałam z bratem biegać, sam mi mówił, że jak będzie już ładnie itd to zaczniemy, a teraz ciągle się wymiguje

a tam zabobony takie
zresztą i tak raczej na wrzesień się szykuję
Fajne fajne i niedrogie ja swoją za stówę kupiłam znaczy TŻ mi kupił na urodziny
hh też chciałam kupić, ale właśnie obawiam się, że tego nie ogarnę jak byłam mała to średnio mi to wychodziło

w sumie racja, ale powiem Ci, że ja wolę biegać na bieżni bo jest równe podłoże, no i zawsze są dobre warunki bo na zewnątrz to a to pada, a to wieje, a to to, a to tamto zawsze szuka się wymówek i coś przeszkadza

a to niedobry brat powiedz mu, że przytył i wypadałoby pobiegać wjedź mu na ambicję zobaczysz, że ruszy du.pę

Ja wierzę w zabobony
a czemu już się na wrzesień nastawiasz? nie nie nie!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-22, 17:58   #4486
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Fajne fajne i niedrogie ja swoją za stówę kupiłam znaczy TŻ mi kupił na urodziny
hh też chciałam kupić, ale właśnie obawiam się, że tego nie ogarnę jak byłam mała to średnio mi to wychodziło

w sumie racja, ale powiem Ci, że ja wolę biegać na bieżni bo jest równe podłoże, no i zawsze są dobre warunki bo na zewnątrz to a to pada, a to wieje, a to to, a to tamto zawsze szuka się wymówek i coś przeszkadza

a to niedobry brat powiedz mu, że przytył i wypadałoby pobiegać wjedź mu na ambicję zobaczysz, że ruszy du.pę

Ja wierzę w zabobony
a czemu już się na wrzesień nastawiasz? nie nie nie!
ja nigdy nie miałam hh
czasem gdzieś tam próbowałam i nie szło zbytnio
no ale chcieć znaczy móc, wszystkiego można się nauczyć

a tam, bieganie w terenie jest fajniejsze
ciekawsze, do tego dotleniasz się, lepiej się potem śpi itd, same plusy

chodzi na siłownie i basen i tym się też często wykręca
dzisiaj jak go pyt czy idziemy biegać, to ten że nie, bo wczoraj był na siłce wykręty

bo sesja pokrywa się z Euro także sorry resory, są priorytety
ale będę walczyć
Stary 2012-05-22, 18:01   #4487
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
ja nigdy nie miałam hh
czasem gdzieś tam próbowałam i nie szło zbytnio
no ale chcieć znaczy móc, wszystkiego można się nauczyć

a tam, bieganie w terenie jest fajniejsze
ciekawsze, do tego dotleniasz się, lepiej się potem śpi itd, same plusy

chodzi na siłownie i basen i tym się też często wykręca
dzisiaj jak go pyt czy idziemy biegać, to ten że nie, bo wczoraj był na siłce wykręty

bo sesja pokrywa się z Euro także sorry resory, są priorytety
ale będę walczyć
Ja też nie miałam ale do przedszkola chodziłam w podstawówce też było

wiem, że się lepiej śpi ale ja jakoś bardziej się męczę biegając na powietrzu naprawdę

aha bierz jakiegoś sąsiada albo TŻ-ta

no tak i wszystko jasne ja nie jestem taką entuzjastką Euro osobiście przeraża mnie to
Stary 2012-05-22, 18:06   #4488
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie miałam ale do przedszkola chodziłam w podstawówce też było

wiem, że się lepiej śpi ale ja jakoś bardziej się męczę biegając na powietrzu naprawdę

aha bierz jakiegoś sąsiada albo TŻ-ta

no tak i wszystko jasne ja nie jestem taką entuzjastką Euro osobiście przeraża mnie to
i chciałabym takie z masażerem od razu
kupię kiedyś
ale najpierw to do brzuszków

no wiadomo, że na powietrzu bardziej męczy
bo może być nierówna powierzchnia, do tego wiatr itd i człowiek bardziej się męczy no ale też więcej kalorii się spala dzięki temu

TŻ trochę za daleko
zresztą on jest bardziej wysportowany niż ja. Pewnie bym się tylko skompromitowała biegając z nim
już pomijając to, jak ja wyglądam w czasie i po bieganiu cała czerwona i w ogóle no niezbyt efektownie

ja uwielbiam piłkę i wszelkie mistrzostwa
wszystkie mecze oglądam itd i jaki dobry wykręt, żeby się nie uczyć
Stary 2012-05-22, 18:13   #4489
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
i chciałabym takie z masażerem od razu
kupię kiedyś
ale najpierw to do brzuszków

no wiadomo, że na powietrzu bardziej męczy
bo może być nierówna powierzchnia, do tego wiatr itd i człowiek bardziej się męczy no ale też więcej kalorii się spala dzięki temu

TŻ trochę za daleko
zresztą on jest bardziej wysportowany niż ja. Pewnie bym się tylko skompromitowała biegając z nim
już pomijając to, jak ja wyglądam w czasie i po bieganiu cała czerwona i w ogóle no niezbyt efektownie

ja uwielbiam piłkę i wszelkie mistrzostwa
wszystkie mecze oglądam itd i jaki dobry wykręt, żeby się nie uczyć
Też chcę z masażerem ale dziewczyny najpierw mi radziły kupić sobie takie zwykłe dziecięce, tylko dociążyć np. ryżem i spróbować najpierw na takim

oj tam, ileż więcej się naspala niewiele ja cenię sobie wygodę i komfort

a tam od razu skompromitowała wiadomo, że początki są trudne a że czerwona będziesz to co przecież to normalne jako kocha to mu nie będzie przeszkadzać Twój zaj.ebi.sty wygląd

no wykręt niezły ja pamiętam jak oglądałam skoki z Małyszem żeby się tylko nie uczyć do klasówek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-22, 18:21   #4490
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Też chcę z masażerem ale dziewczyny najpierw mi radziły kupić sobie takie zwykłe dziecięce, tylko dociążyć np. ryżem i spróbować najpierw na takim

oj tam, ileż więcej się naspala niewiele ja cenię sobie wygodę i komfort

a tam od razu skompromitowała wiadomo, że początki są trudne a że czerwona będziesz to co przecież to normalne jako kocha to mu nie będzie przeszkadzać Twój zaj.ebi.sty wygląd

no wykręt niezły ja pamiętam jak oglądałam skoki z Małyszem żeby się tylko nie uczyć do klasówek
a tam, ja wolę od razu na głęboką wodę i z tym z masażerem próbować a nie tak

wygodę i komfort to możesz sobie cenić siedząc na kanapie przez tv ćwiczenia mają być efektywnie a nie wygodne i komfortowe

nie no bardziej mi chodzi o to, że on piłkę trenuję itd, więc kondycje ma na pewno lepszą. A bieganie z kimś kto jest gorszy i to sporo, to wiesz jego mogłoby tylko ograniczać
tak mu mówiłam, żeby od siebie przybiegał do mnie, bo to trochę jest, więc jakby tyle przebiegł i się już zmęczył, to razem ze mną biegając może bylibyśmy już na podobnym poziomie

oj skoki i Małysza to ja uwielbiałam
zawsze oglądałam!
Stary 2012-05-22, 18:34   #4491
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
nie no bardziej mi chodzi o to, że on piłkę trenuję itd, więc kondycje ma na pewno lepszą. A bieganie z kimś kto jest gorszy i to sporo, to wiesz jego mogłoby tylko ograniczać
tak mu mówiłam, żeby od siebie przybiegał do mnie, bo to trochę jest, więc jakby tyle przebiegł i się już zmęczył, to razem ze mną biegając może bylibyśmy już na podobnym poziomie

oj skoki i Małysza to ja uwielbiałam
zawsze oglądałam!
Mój TŻ też ma lepszą kondycję i pewnie zostawi mnie w tyle no ale cóż najwyżej mnie dogoni on zrobi dwa okrążenia, a ja jedno

ja też szkoda, że już Małysz nie skacze
Stary 2012-05-22, 18:35   #4492
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Mój TŻ też ma lepszą kondycję i pewnie zostawi mnie w tyle no ale cóż najwyżej mnie dogoni on zrobi dwa okrążenia, a ja jedno

ja też szkoda, że już Małysz nie skacze
ale z drugiej strony, takie bieganie z kimś lepszym może być motywujące

no, szkoda
ale cóż, tyle lat skakał, tyle już zdobył, więc cóż. Kiedyś trzeba było to zakończyć niestety
Stary 2012-05-22, 18:39   #4493
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
ale z drugiej strony, takie bieganie z kimś lepszym może być motywujące

no, szkoda
ale cóż, tyle lat skakał, tyle już zdobył, więc cóż. Kiedyś trzeba było to zakończyć niestety
No nie o to chodzi by złapać króliczka tylko go gonić czy jakoś tak

Racja... ale po prostu pozostała taka pustka i skoki przestały być interesujące dla mnie

Ania, coś Ty ostatnio nie wklejasz swoich jadłospisów
Stary 2012-05-22, 18:44   #4494
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
No nie o to chodzi by złapać króliczka tylko go gonić czy jakoś tak

Racja... ale po prostu pozostała taka pustka i skoki przestały być interesujące dla mnie

Ania, coś Ty ostatnio nie wklejasz swoich jadłospisów

no dla mnie tak samo
teraz to już nawet nie oglądam a jak wszyscy się tym Stochem zachwycają, że niby następca Adama itd to tylko mnie to wkurza i tak nigdy Małyszowi nie dorówna

a bo nie są idealne
ale mogę wstawić dzisiejszy

I jogurt brzoskwiniowy + Just Fit-naturalny błonnik z zieloną herbatą + pestki dyni
II baton musli (w pracy, nie miałam nic innego żeby wziąć)
III 2parówki w cieście + ketchup, sos czosnkowy
IV kromka ciemnego chleba z serkiem śmietankowym czosnkowym i pomidorem, miseczka twarogu(ze 100-150gram)
Stary 2012-05-22, 19:31   #4495
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
a bo nie są idealne
ale mogę wstawić dzisiejszy

I jogurt brzoskwiniowy + Just Fit-naturalny błonnik z zieloną herbatą + pestki dyni
II baton musli (w pracy, nie miałam nic innego żeby wziąć)
III 2parówki w cieście + ketchup, sos czosnkowy
IV kromka ciemnego chleba z serkiem śmietankowym czosnkowym i pomidorem, miseczka twarogu(ze 100-150gram)
Smacznie i mało co Ty chcesz

Ale mnie brzuch rozbolał
Stary 2012-05-22, 19:34   #4496
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Smacznie i mało co Ty chcesz

Ale mnie brzuch rozbolał
wcale nie mało
obiadem to tak się nażarłam, że kolację to już na siłę wciskałam, bo równie dobrze mogłabym nic nie zjeść i byłoby git

od czego?
Stary 2012-05-22, 20:29   #4497
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
wcale nie mało
obiadem to tak się nażarłam, że kolację to już na siłę wciskałam, bo równie dobrze mogłabym nic nie zjeść i byłoby git

od czego?
Nie przesadzaj naprawdę mało tego wyszło

nie wiem

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Ja idę się położyć może mi przejdzie...

Ania, a Ty mecz oglądasz? mój TŻ sobie włączył, a słyszę, że chrapie

Dzięki za kliki baaaardzo! Do jutra dobranoc

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-22, 20:33   #4498
Aniaa_89
Zakorzenienie

nie oglądam
za towarzyskimi to nie przepadam taki mecz o nic

no kładź się
ja jeszcze trochę posiedzę może coś się pouczę trochę, bo w czw zaliczenie a jutro uczelnia, praca i zakupy, więc zbytnio czasu na nic więcej nie będzie
Stary 2012-05-23, 15:20   #4499
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ja już po pracy nareszcie Ania, wspieraj mnie klikami bo spadam w rankingu
Stary 2012-05-23, 20:37   #4500
Aniaa_89
Zakorzenienie

hej

oj już klikam
większość dnia nie było mnie w domu, więc nie miałam na to zbytnio czasu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości