|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część 51 :)
Ok
Dziękuję bardzo BySpadam oglądnąć serial i do lyżynia ![]() Dobranocki |
|
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
W tym roku koniec, na szczęście.
Całe szczęście... Pomaga mi fakt, że chodzę na zajęcia tylko 3 dni w tygodniu, dzięki temu dużo szybciej mi czas leci, teraz już leci 4 tydzień, a większość zajęć jest rozpisana na 10 tygodni ![]() Ale mam kryzys straszny Dużo bardziej pasuje mi siedzenie w domu
|
#4473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle już za tobą, to te parę miesięcy to pikuś
|
|
|
#4474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A i tak wydłużyłam sobie studiowanie, bo pierwsze studia po roku zmieniłam na inne Teraz liczę, że do końca kwietnia większość zajęć mi się skończy i będę happy ![]() Jestem padnięta, też zmykam na szybko do łazienki i spanie ![]() Dobranoc
|
|
#4475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrej nocy dziewczynki
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
Bobry
![]() Pierwsza? ![]() Pierwsza ![]() Od wczoraj stosuję "tonik" z płatków owsianych za radą Stefki. Mam tylko problem, bo mam mega suchą skórę - od kilku dni nie używam żadnego kremu ani podkładu. A jak coś użyję, to mnie wysypuje momentalnie :/ nie wiem, co mam zrobić...
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2012-03-07 o 07:25 |
|
|
|
#4478 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcę Was poznać wszystkie! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja mam kryzys z pracą, spadła mi wydajność, zmęczenie mnie dopadło - no normalnie potrzebuje wyciszenia i posiedzenia w domu ![]() ja chce posiedzieć do północy pospać do 9-tej, zjeść obiad o normalnej porze buu! no to się wyżaliłam ![]() a z pozytywów - mam zakwasy i miałam miejsce siedzące w pociągu
|
|
#4479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zmęczenie materiału, to chyba przez tę wiosnę też tak mam... A u mnie z kolei to prowadzi do zbierania opierniczu średnio dwa razy dziennie
|
|
|
#4480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podbiegłam z siostrą na przód pociągu i znalazły się dwa miejsca ![]() no to też Cię mocno tulę ![]() ja dzisiaj idę z zaległościami do dyrektora - bo się wybieram i wybieram, a w końcu muszę przyjąć wszystko na klatę
|
|
#4481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to gud lak dla Ciebie! ![]() Ok, biorę się za robotę, w końcu trzeba, bo się od tygodni opierdzielam
|
|
|
#4482 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć,
zgadnijcie kto nie może spać, jak ma dzień wolny mam nadzieję, że końcówka moich problemów zdrowotnych tak bym chciała iść już jutro do pracy ... no dobra, przegięłam po prostu boje się ilości zaległości i na myśl o kolejnym dzwonieniu do szefa i znowu przedłużaniu chorobowego mnie skręca.Cytat:
![]() Co za pytanie, chcemy!!!! Cytat:
![]() Elizka, to powodzenia tego trzynastego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Stefannia Czas edycji: 2012-03-07 o 08:00 |
|||||
|
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
Stefcia, Iwostin mnie zapycha
|
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
Justi, powiem tak (ale nie dlatego, że Cię nie lubię
): 3 tygodnie to nie jest wielka tragedia, ale sama dobrze rozumiem, co czujesz w związku z tak długą rozłąką. Na spotkania zazdrośnicowe jeszcze przybędziesz, a z W. może warto się spotkać i łapać chociaż te chwile, które macie Stefcia opisz mi dokładnie twoje mazianie się owsianką, bo kupiłam płatki górskie i mam zamiar zaczać
|
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam, ale nie nadrobie...
dzień dobry! ![]() dziś szkoła, przedszkole, dom ![]() wczoraj miałam brokaciarski wieczór ......
|
#4486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
toż się załamałam - a tak długo zbierałam siły by do niego pójść![]() Cytat:
za powrót do zdrowia i żebyś już w tym roku nie chorowała (bo ile można!)dzięki to już na jutro się przyda życzenie powodzenia
|
|
#4487 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A z tym weekendem, to faktycznie lipton. Chyba, że posiedzisz u nas do 12-1 w nocy, potem przelecisz szybko, tylko nie namawiam, bo to zależy jak Twój organizm reaguje na dłuższe niespanie i jak Ci się jeździ w nocy. Przemyśl jeszcze. Bo rozumiem dylemat Cytat:
Można też samymi platkami twarz umyć, tylko to babranina większa![]() Cytat:
![]() Czyli dziś Ci się upiekło
|
|||
|
|
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki Stefciu
![]() A właśnie Claris, szkoda, że masz taką sytuację z teściami, jaką masz. Ale ja nie postępowałabym na Twoim miejscu inaczej wobec nich. Nie chciało mi się iść na poranny wykład Ale na kolejny już muszę, bo będzie lista, bu bu bu...
|
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
Stefciu, mój organizm lepiej sobie radzi z niewyspaniem niż z normalnym spaniem
zobaczę, jak się to ułoży, może jeszcze uda mu się zjechać na ten weekend, a jak nie, to coś wymyślę ![]() Med Nie lubisz mnie!
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4490 |
|
MBZ♥
|
rosomakiem
![]() czujęsięjak zakochana nastolatka ![]() Mąż przyjeżdża w piątek lecę nadrabiać
|
|
|
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
zerknelabym
![]() jesli znasz konkretna osobe, ktora prowadzi rekrutacje to do niej osobiscie, jesli znasz tylko nazwe firmy i miasto - np w ogloszeniach czest jest tylko nazwa firmy i miasto wiec nie ma jak napisac personalnie - to piszesz nazwe i miasto.
|
|
#4492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
|
|
|
#4493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a kiedy wy sie calkiem do Wawy przenosicie?
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
Mam płatki górskie w domu - chyba dzisiaj spróbuje to przemywanie twarzy
![]() Hej BYou Ty zakochana nastolatko ![]() Ano mi się upiekło bo jak to się mówi "z Kasią Ci się upiecze"
RAZEM ![]() "Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..." Edytowane przez osz rety Czas edycji: 2012-03-07 o 08:53 |
|
|
|
#4495 |
|
Zadomowienie
|
Bry
![]() wszystko mnie boli ,spać nie mogłam bo jacyś gówniarze podpalili łąkę niedaleko mnie i później co chciałam zasnąć to widziałam ten ogień mimo że już ugaszony był. |
|
|
|
#4496 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hi
Cytat:
A dziś z rana właśnie zastanawiałam się co na kolejnym zlocie wywinę ![]() No cooooo? ![]() Naj sama siebie opisała najlepiej w 100% ![]() Cytat:
A nie palę Ja z popitką, ale jak nie ma to też walę bez ![]() Istnieje Jest w takiej małej paczce którą dajesz na ileś tam do mikrofali i wychodzi z tego popcorn Wysypujesz i jesz W biedronce np. można kupić Cytat:
![]() Kolega (ten w pracy) awansował na mojego "pracowego narzeczonego"
|
|
#4497 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a do tego przemywania płatkami twarzy będą się nadawały takie zwykłe owsiane Corn Flakes? Bo tych górskich nie posiadam w domu i się zastanawiam, czy te mogłyby być
![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Ilsa wzięłam Oh so special i Bad girl
|
|
|
|
#4498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie wczoraj zakupiłam te górskie, stoję przed półką w sklepie i myślę: "Jak to dziewczyny pisały, które były bardziej kleiste?" ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Magda, jedziemy na magazyn - jak to zabrzmiało ja nie mogę się doczekać spotkania z Tobą, maj sister
|
|
|
#4499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
bobry
![]() wymeczona jestem, ale spac nie moge ![]() Co ja sen dzis mialam Widac odrazu, ze z goraczka walczylam w nocy. Snilo mi sie, ze bylam Serena z Gossip Girl i mialam wlasna firme organizujaca wesela. Siedzialam na jakims murku z Danem i z Chuckiem i jakas mloda dziewczyna podeszla i zaczyna nawijac, ze ona wyczytala na Gossip Girl, ze Dan z Serena sa sobie przeznaczeni i ze czemu my sie jeszcze nie pobralismy. Ja powiedzialam, ze moze dlatego, ze Dan mi sie jeszcze nie oswiadczyl i przerwrocilam oczami. Dan wstal, niby urazony i gdzies odszedl a w tym czasie Chuck padl na kolana przede mna z fioletowym, plastikowym pierscionkiem i powiedzial, ze jak Humphrey sie nie zdecydowal to on zlapie byka za rogi i mnie poprosi o reke. Wtedy Dan wyszedl zza rogu, wcisnal sie miedzy mnie i Chucka i wsadzil mi wielki brylantowo-czarny pierscionek i zaczelismy isc w kierunku apartamentu gdzie mieszkalismy i ja w myslach powtarzalam sobie, ze musze opowiedziec to wszystko Zazdrosnicom a potem wciaz idac powiedzialam do Dana, ze ja nie moge planowac swojego wesela gdy mam tyle czyichs do zaplanowania i on tak stal wryty i sie nie odzywal. The End.
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.

Dziękuję bardzo By

Dużo bardziej pasuje mi siedzenie w domu

przekochana, cudownie klnie!
więc chować przed nią aparaty 

też tak mam... A u mnie z kolei to prowadzi do zbierania opierniczu średnio dwa razy dziennie

Zaręczyny 11.10.2013 

A dziś z rana właśnie zastanawiałam się co na kolejnym zlocie wywinę
nie umiem inaczej.