![]() |
#4471 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
A ja dostałam od eks życzenia urodzinowe :| napisał mi " bla bla i znalezienia miłości
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4472 | |
Zakorzenienie
|
Ja tam sie ciesze z mojego małego sukcesu, mianowicie - poszłam wczoraj na piwo do kolegów, oczywiście na jednym sie nie skończyło, a co najważniejsze: nie napisałam do niego! (a baaaardzo czesto mi sie to zdarzało po pijaku)
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() A ode mnie przede wszystkim zdrówka, spełnienia marzeń, dużo uśmiechu na twarzy i jak najszybszego wymazania z pamięci byłego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4473 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dokładnie. Mógł sobie darować to zdanie, może myślał, że napiszę coś w stylu " no miłość już chyba nie zawita, bo odszedł ode mnie mój ukochany" a ja mu odpisałam "dziekuje bardzo za pamięć ![]() ![]() ![]() Dziękuję Ci bardzo za życzenia kochana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Raczkowanie
|
hej
posłuchajcie sobie Honey Honorata Skarbek - lalalove extra słowa |
![]() ![]() |
![]() |
#4475 |
Zakorzenienie
|
I bardzo dobrze odpisałas!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
BAN stały
|
Spotykałam sie z jednym chłopakiem przez 4 miesiące.Była to trochę taka luzna relacja.Ale zakochalam sie,chłopak jednak bym nie zdecydowany raz chciał ze mną być a raz nie ... I dużo sie z nim klocilam,oboje byliśmy po przejściach i w długich związkach.Jednak nas coś do siebe bardzo przyciagalo.Spalismy ze sobą,poznałam jego ciocie,wujka z babcia obiad nawet zjadlam.
Postanowiłam ze zerwe ta relacje,ze ma mi dać spokój.I dał na 2 tygodnie,teraz znów sie odezwał jak gdyby nic co tam u mnie.Napisał mi tylko,ze wyjeżdża za granica nie długo.Podobno do Anglii do kuzynki.Z tego co wiem,to jego była dziewczyna siedzi w Anglii.Dlatego wiem,ze mi sciemnia,faceci są po prostu nie możliwi.Zastanawiam sie czasami czy może on był z ta swoja laska,a mnie z nią zdradzal.Mnie już nic nie zdziwi po prostu. Napisałam mu tylko na gg,ze ma sie wiecej już do mnie nie odzywać,ze życzę mu szczęścia z była dziewczyna i niech sie w końcu ode mnie odczepi. Koleś wie,ze mam do niego słabość wiec to na pewno wykorzystuje.Dzisiaj idę na imprezę,jestem ciekawa czy zjawi sie on.Często chodzi do tego samego klubu ze względu na mnie,ze może mnie tam spotkać. |
![]() ![]() |
![]() |
#4477 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4478 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() I w poniedziałek idę do nowej pracy ![]() Niestety na czarno,ale zawsze jakoś grosz wpadnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Raczkowanie
|
No właśnie Onnaa88, może lepiej spotkać się ze znajomymi w mniejszym gronie niż iść na imprezę.
Ja dzisiaj umówiłam się z koleżankami w fajnej knajpce, potem może pójdziemy jeszcze gdzieś na drinka/piwo. Wiecie że od zerwania z EX prawie w ogóle nie wychodziłam na miasto? Spotykałam się ze znajomymi na domówkach i w "bezpiecznych" miejscach gdzie wiedziałam że na niego nie wpadnę. Teraz już trochę mniej mnie to interesuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4480 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratuluję znalezienia pracy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Idzie jeszcze z nami dwóch kolegów których znam wiele lat.Idziemy do małego pubu wiec myśle,ze wybawie sie i tak bez alkoholu ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4482 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Raczkowanie
|
Jestem w domu i złapał mnie ogromny smutek
![]() Zastanawiam się co ze mną będzie dalej, tęsknię mocno za nim, i okropnie boli mnie to, że on już mnie nie chce... przez jeden błąd... myślę, że już nikogo nie znajdę i zawsze będę już sama ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#4485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikogo nie obchodzi co robie, nikt nie pisze do mnie... olałam faceta, którego ostatnio poznałam, bo tamten palant siedzi mi nadal w głowie ![]() Cóż z tego, że 6sty dzień dzielnie powstrzymuje sie przed napisaniem do niego, jak całe dnie regularnie sprawdzam telefon z nadzieją, że sie w końcu odezwie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4486 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Rozeznanie
|
Myślicie, że jak się człowiek zmieni to jest szansa na to, że osoba, która odeszła to zobaczy i będzie chciała wrócić?
Czy to w ogóle ma sens? Czy takie powroty mają rację bytu?
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Zadomowienie
|
Miałam tak samo na początku, potem sobie stworzyłam porozstaniową składankę i zaczęłam tylko tego słuchać a potem już poszło.
#4489 |
Wtajemniczenie
|
A ja mam we wtorek się spotkać z eksiem.walczyłam o niego ale nie dał szansy choć tak naprawdę ja nie byłam winna.No nic czas ułożyć sobie życie bez niego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4490 |
Zadomowienie
|
Teraz gdy oczywiscie szlam naszly mnie znowu dwie mysli..
Dlaczego oni klamia? Pamietam wiele przykladow chodzi mi szczegolnie o taki rodzaj klamstw. Teoretycznie ma mnie gdzies tak i pamietam teraz 3 przyklady gdzie, pytam co to za dziewczyna na tapecie on mowi, ze na telefonie juz byla, oczywiscie sam telefon pokazywal. wyslal mi piosenke podpisana imieniem dziewczyny i sam od siebie zaczal mowic, ze jakas laska chciala piosenke w zamian on bedzie mogl do studia wejsc, 3 klamstwo ktore pamietam, to zmienil nazwe bylej na mama . po co to wszystko skoro mial mnie gdzies? Druga sprawa to taka, ze slyszalam kiedys tu, ze czy ty dziewczyno nie masz szacunku do siebie.. I ze cos tam odpuszczac powinnysmy w tedy gdy ktos nas rani i nasza milosc do siebie jest wieksza niz do kogos no i wlasnie... przeciez ja siebie nie kocham, wiec juz rozumiem czemu robilam wszystko dla niego. Ja go kochalam, siebie mialam gdzies, w sumie dalej mam, on byl dla mnie wazniejszy niz jakas tam ja..
#4491 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, trochę mnie tu nie było
![]() ![]()
#4492 |
Zadomowienie
|
Ja wczoraj miałam zamulać na kanapie, ale nie zamulałam tylko poszłam do koleżanki i wróciłam o 3 conajmniej lekko wstawiona
![]() PRZYSTOJNIAK przyjął zaproszenie na urodziny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4493 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja chyba będę dziś płakać cały dzień i noc... ![]()
![]() |
#4494 |
Zakorzenienie
|
Cdz, witaj w klubie, choć pewnie płakać nie bede, bo ciezko mi to przychodzi, ale mam taki humor, że szkoda gadać...
Mam nadzieje, że odezwie sie znajomy, ktory ma dzisiaj wrocic do Pl, bardzo potrzebuje z nim pogadac... Wiem czemu czuje sie tak parszywie, przez caly tydzien w podswiadomosci liczyłam na to, że wlasnie dzis sie odezwie, bo jest weekend.... Że może zadzwoni, że jedzie do mnie z tymi rzeczami i chce pogadać, lub że chociaż zapyta czy jestem u siebie w domu czy tutaj, ale nie zrobil tego... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4496 |
Zadomowienie
|
A mi znów humor siada...
:-((( Ja na serio muszę gdzieś wychodzić, tylko nie mam z kim tak codziennie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Zakorzenienie
|
mi już siadł...
analizuję każde słowo, które padło. Nie mogę patrzeć na pary, słuchać czegokolwiek o relacjach, parach itd.. chwilowo nie płaczę, ale mam takie fale płaczu, które aż bolą... od brzucha aż po klatkę piersiową. Nie dość, że boli dusza, to jeszcze ciało cierpi...
![]() |
#4498 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Zakorzenienie
|
Ja mam świadomość, że to kiedyś minie. Minie na pewno, ale teraz jest bardzo ciężko...
#4500 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:50.