|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Choinki stroimy, bałwany lepimy, na Gwiazdkę czekamy i Sylwestra wyglądamy. cz.
Kudlik czyli, ze on uważa , ze Ciebie też da sie kupić?
|
#4472 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Choinki stroimy, bałwany lepimy, na Gwiazdkę czekamy i Sylwestra wyglądamy. cz.
Cytat:
![]() Sama to przechodziłam w tamtym tygodniu. ![]() Maryś zostań z nami, przecież po to tu jesteśmy byś mogła się wyżalić
Antoine de Saint-Exupéry Dyplomowana Położna ![]() Cel: Być szczęśliwą i spełniać marzenia! ![]() Edytowane przez karo208 Czas edycji: 2013-01-08 o 22:35 |
|
|
|
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
Adju Pa
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;3853300 3]Tfu karo chodziło mi o to z kim masz socjologię. Nie zauważyłam że mi słówko uciekło.
Pisaniu na telefonie;/[/QUOTE] Socjologię mam z panią M. masakra z tego co słyszałam to jest kosa, a za mną za specjalnie nie przepada... Też tak czasami mam. ![]() Adju Dobranoc
Antoine de Saint-Exupéry Dyplomowana Położna ![]() Cel: Być szczęśliwą i spełniać marzenia! ![]() Edytowane przez karo208 Czas edycji: 2013-01-08 o 22:41 |
|
|
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
Adjuu dobranoc
![]() Maszia tego to nie wiem niestety... |
|
|
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam siły na nic
|
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
maryś jasne że się cieszę
chyba zaczynam sie angazowac ;Pi powiem ci ze teraz wlasnie potrzebujesz kogos kto ci bedzie mowil mile rzeczy.. kto cie doceni..
|
#4478 | |
|
Zakorzenienie
|
kudlik a to jest w ogóle sens to dalej ciągnąć i starać sie skoro on nie widzi w tym nic złego?
---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
|
|
#4479 |
|
Zakorzenienie
|
Maryś zostań z nami! Od tego tu jesteśmy żeby wspierać
Adjuu dobranoc Kudliś G. przegina i to na całej linii Madzia zapomniałam napisać wcześniej. Przykro mi że nie wyszło z pracą ![]() Tena DASZ RADĘ!
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia bo on małego był i rósł w przekonaniu że kasa jest super i świat opiera się na kasie... On nie widzi materializmu ano że ma ostro pod czapką chwilami...
|
|
|
|
#4481 |
|
Konto usunięte
|
A to nie znam. Myślałam że masz z tym panem co my mieliśmy bo kojarze. Że w zeszłym roku na medycznym też wykłady z socjologiem miał. Ale nie ma co żałować. Byłam u niego na jednym wykładzie. I potem na zaliczeniu. Jakoś udało mi się zdać i miałam spokój z nim ale ludzie po kilka razy się z nim meczyl żeby na końcu przypisywać ręcznie kilkadziesiąt stron jego notatek by wkońcu zaliczyć.
|
|
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka zawsze możesz i temu jaja obcyndolić
|
|
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
Kudlik to znaczy, ze będziesz w tym siedziała? A po drugie jaki on da przykład Alankowi?
---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Lenka nic takiego się nie stało, trudno trzeba szukać dalej
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
Jeden czy dwóch co to za różnica zgadzam się
---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Madziu no trzeba nie ma innego wyjścia i mam nadzieję że następna będzie już ok
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;3853364 6]A to nie znam. Myślałam że masz z tym panem co my mieliśmy bo kojarze. Że w zeszłym roku na medycznym też wykłady z socjologiem miał. Ale nie ma co żałować. Byłam u niego na jednym wykładzie. I potem na zaliczeniu. Jakoś udało mi się zdać i miałam spokój z nim ale ludzie po kilka razy się z nim meczyl żeby na końcu przypisywać ręcznie kilkadziesiąt stron jego notatek by wkońcu zaliczyć.[/QUOTE]
Masakra nie wiem co im zależy tak utrudniać zdanie ich przedmiotu, przecież ja nie chcę robić doktoratu a jak już licencjat góra magisterkę. Dobra Kochane ja idę się kąpać, obejrzeć jakiś film i spać. Dobranoc ![]() Jutro do Was postaram się zajrzeć (zakładając że po tych wykładach do 20:30 nie usnę zaraz po powrocie).
Antoine de Saint-Exupéry Dyplomowana Położna ![]() Cel: Być szczęśliwą i spełniać marzenia! ![]() Edytowane przez karo208 Czas edycji: 2013-01-08 o 22:58 |
|
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia nie powiedziałam, że będę siedzieć... Nawet jakos przestaje mi się chcieć...
|
|
|
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
kudlik ja bym bardziej myślała o Alanku jaki on by mu dawał przykład gdybyście się związali na poważnie ?
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia no jak to jaki? Wszystko jest kwestią ceny
|
|
|
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też uciekam spać. Miałam ostrą wymianę zdań z K.
![]() Dobranoc
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
Karo, jak Cie tak czytam to na prawdę fajne masz te studia
A w liceu/technikum uczyłaś się biologi na bierząco? Bo ja właśnie nie, noga trochę byłam i zawsze tylko do sprawdzianu byleby zdać Więc pewnie ciężko by mi było to studiować ..Dobranoc
|
#4491 |
|
Konto usunięte
|
Cześć
![]() Nadrobiłam wszystko ![]() Purple przestań się tak przejmować swoją klasą. Szkoda Twoich nerwów. Tak jak pisała Kudliczek. Kiedyś pójdziesz do pracy i też może być tak,że większość będzie źle nastawiona do Ciebie. Nie musi tak być, ale może. Co wtedy zrobisz? Zwolnisz się z pracy?. Przestań się przejmować tym co inni o Tobie powiedzą. Bądź sobą. Uwierz w siebie. Może wmawiasz sobie, że Cię ludzie nie lubią. Daj im szansę, żeby mogli Cię poznać. Nie udawaj kogoś kim nie jesteś a wtedy znajdziesz dobrych znajomych. To, że nie masz zbyt wielu znajomych nie oznacza, że jesteś dziwna. Twój Tż na pewno nie pomyśli, że jesteś dziwna. Marynia możesz marudzić do woli. Nikt Cię nie wygoni ![]() Nie zgadzam się z tym co napisałaś. Jesteś piękna i mądra. On kiedyś będzie żałował, że pozwolił Ci odejść. Niech zbada sobie oczy skoro nie widzi jaki skarb stracił. Tak bardzo chciałabym, żebyś była szczęśliwa. Zasługujesz na szczęście. Mam nadzieję, że uśmiechnie się do Ciebie słońce i będziesz szczęśliwa. Smutno mi, że musisz tak cierpieć ![]() Kochana znajdę czas na odpoczynek w weekend ![]() Wtedy mam wolne od pracy. M już będzie w domu, więc nie będę musiała na drugi koniec miasta jeździć do szpitala ![]() Marynia nie odchodź. Zostań z nami. Po to tu jesteśmy, żeby się wspierać ![]() Królowa gratuluję ![]() Trzymam kciuki, żeby było 4 albo 5 ![]() Królowa załapię się jeszcze na herbatkę malinową? ![]() Kudliczku nie wiem za bardzo o co chodzi z Twoim Tż bo usunęłaś wpis. Czytałam tylko, że chodzi o kasę. Porozmawiaj z nim bo pieniądze to nie wszystko. Dziś są a jutro może ich nie być. Widać, że odbiło mu na tym punkcie. To nie pierwszy raz kiedy piszesz, że mu odwala na tym punkcie. Tena daj sobie i Tż czas. On też pewnie cierpi i musi się z tym uporać. Musicie się wspierać. Kochana nie mów tak ![]() Jesteś piękną kobietą i nie masz powodu by się wstydzić pokazać na mieście. Jak ktoś twierdzi inaczej to dostanie ode mnie lanie ![]() Z chęcią bym przyjechała, ale za daleko mieszkasz ![]() Karo trzymam kciuki ![]() Lodzik to dobrze, że K. do Ciebie przyjedzie. Porozmawiacie sobie ![]() Adjuu może być fajna ta książką. Będę w empiku to sprawdzę czy ją mają i ile kosztuje ![]() Tili co u Ciebie słychać? ![]() Malutka idź na studniówkę ![]() Jeśli Ci się nie spodoba to wyjdziesz, ale pewnie będziesz się dobrze bawić ![]() Magda nie przejmuj się. Znajdziesz pracę ![]() Lenka na pewno się pogodzicie z K. ![]() Głowa do góry
Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 Czas edycji: 2013-01-08 o 23:54 |
|
|
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wiecie co dziołszki - chyba po raz pierwszy w życiu mam PMS No jak mnie wszystko wkurrrrrrrrr dzisiaj to głowa mała! Tadek naśmiecił jak licho a przed północą sprzątałam i śladu nie ma. Jeszcze stary od rana z ryjem do mnie startuje więc dziś nie wytrzymałam i też nie milczałam. Wstyd żebym własnemu dziecku nie mogła słowa powiedzieć... Także moja teoria jest następująca: nie masz przez iks lat pmsu - nic nie tracisz, w kocu to wyróżnienie spotka i ciebie
|
|
|
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
![]() Cytat:
![]() Dobra lece myc noworodki. postaram sie odezwac pozniej.
|
|
|
#4495 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() No to jedziemy od poczatku Cytat:
Cytat:
A co do Ciebie to więcej wiary w siebie. Nie daj sobą pomiatać. Rozumiem wrażliwość ale czasem trzeba być twardym bo w dzisiejszych czasach dostaniesz nieźle po du.pie. W szkole za poźno na zmiany ale wierzę, że dasz radę stawić czoła życiu. Cytat:
yyy a to źle że mówiłaś co ci nie pasuje? moim zdaniem bardzo dobrze. Dziewczyny już wszystko powiedziały jesteś cudowną kobietą i nie pozwól aby taki gnojek zrobił z Ciebie wrak człowieka. Zrób wszystko aby żałował że Cie stracił i niech to on cierpi a nie TY Nie próbuj odchodzisz od nas ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kudlik jak koleś zarabia 50 tys na miesiąć to troche kasy ma inaczej niczym się nie wywyższa od reszty społeczeństwa, a nawet jak zarabia coś ok tego to i tak nie ma prawa innych poniżać. Dla mnie czym więcej zarabia tym lepiej możesz więcej kasy mieć na wyjazdy i swoje zachcianki. Ja bym mu pokazała jak szybko można wydać kase i zostać z niczym ![]() No i na koniec tak Was czytam i stwierdzam, że jestem jakaś "inna" albo życie dało mi tyle razy po du.. albo nie wiem co. Załamana to jestem w domu, wtedy mogę się wypłakać, wykrzyczeć ale dla reszty otoczenia wypinam klete do przodu i ide przed siebie a niech inni myślą, że jestem wredną su.ką. Przez faceta płakałam kilka razy ale zawsze miałam głowę wysoko i to zawsze facet przychodził na kolanach przepraszać. Jak znajomi mnie nie lubią to zmieniam towarzystwo. Mówię co myśle nie ważne czy znajomym czy szefowej, mam gdzieś co o mnie mówią. Ja wiem ile jestem warta i nie pozwolę NIKOMU aby mi to zabrał, nikomu nawet własnemu ojcu. Jak komuś się nie podoba jaka jestem to nara, fałszywych przyjaciół nie potrzebuje Edytowane przez Aldrin Czas edycji: 2013-01-09 o 08:21 |
|||||
|
|
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
Aldi hejka
ja też próbuję przed ludźmi grać inną osobę niż jestem ale jednak czasem mi się to nie udaje ![]() A co do wydania to zapomnij - w tym przypadku nie ma miejsca na wydawanie kasy!!!!!!!! Karo Koniecznie napisz jak ci poszło!!!!
|
|
|
|
#4497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nie ma miejsca na wydawanie? to po co ta kasa jak nie można jej wydać? Na swój pogrzeb zbiera
|
|
|
|
|
#4498 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Un jak się czuje M? cieszę się, że zaczęłas pracę ![]() wspominalyscie o książce 50 twarzy Greya chyba sobie kupię dziś w empiku strasznie spodobał mi się opis a powiedzcie mi są poprzednie części tak? ale nie muszę zaczynać od tej pierwszej książki ? kudlis dobry Karo miłej nauki
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
Tili
to jest pierwsza część. ![]() Wdech wydech i mi się tylko cycki falują a nic z tego nie mam hihihi Aldi no bo to jest kasa na pchanie np lekarzom w łapę i np na głupie niepotrzebne nikomu zabawki... ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Dziołchy pijem kawę? |
|
|
|
#4500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kawę zawsze :P a kto robi?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.

A jutro wychodzi trzecia część trylogii, "Nowe oblicze Greya"

chyba zaczynam sie angazowac ;P