![]() |
#4471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XIX
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Zakorzenienie
|
ale mam dylematy... teraz się zastnawiam, czy zamiast błyszczyka Eveline 16h nie przygarnąć szminki Eveline colour celebrites...
Lecę na łowy! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, mam pytanie: w których Rossmannach we Wrocławiu jest szafa Eveline? I czy Revlon jest tylko w Galerii?
#4474 |
Zakorzenienie
|
Jest ta promocja? Na stronie nie ma żadnej informacji.
#4475 |
Raczkowanie
|
jest promocja, u mnie jak szłam do pracy rossmann jeszcze zamkniety, ale plakaty już wisiały
|
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4477 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie czekam już pod Rossmannem
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4478 |
Wtajemniczenie
|
rozmawiałam wczoraj z kuzynką i doszłyśmy do wniosku że przecież "normalni" ludzie nie widzą o tej promo, a wizaż to nie cała Polska i nie pobiegłam na otwarcie na 8 tylko idę za chwilę jak sobie zjem
![]() ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#4479 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4480 |
Rozeznanie
|
Zdajcie relacje, czy od rana tłumy ;p zobaczymy czy faktycznie ludzie nie wiedzą o promocji ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4482 |
Raczkowanie
|
Ja już po raczej skromnych zakupach, nawet do pracy się nie spóźniłam, oczywiście tego na czym mi najbardziej zależało nie było, ale po pracy skocze jeszcze do Hebe
![]() U mnie ross otwierają o 8.30 trochę babeczek stało pod drzwiami, wszystkie od razu do kolorówki pobiegły, w środku można by powiedzieć lekki szał, ale to chyba dlatego że jedna Pani oblała siebie i pół sklepu testerem podkładu i taką nerwowość we wszystkich wzbudziła. |
![]() ![]() |
![]() |
#4483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4484 | |
Life is a drink ...
|
Cytat:
dzisiaj raczej juz nie zawitam do Rossmana bo przedchwila uciekl mi autobus wiec bedziesz przede mna ![]()
![]() |
#4485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A teraz się boję że jak zjem śniadanie, ogarnę się i dotrę do Rossmanna po 10 to już będzie tłum ![]()
![]() |
#4486 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jeśli możecie napiszcie o co chodzi z tą kolejną promocją na wody i perfumy. Gdzieś coś widziałam ale nie mogę odszukać dokładnie co i jak. Będę wdzięczna.
#4487 |
Kocia mama
|
Byłam od razu na otwarciu rossmanna (9:00), oprócz mnie jeszcze jakieś 8-10 kobiet
![]() ![]()
#4488 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny które mają na liście pomadkę zbliżoną do koloru ust, co tam macie na liście ?? bo ja zapisałam sobie Color Whispers 430 i już sama nie wiem czy ją chce czy inną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4489 |
Zakorzenienie
|
Ja już po zakupach.
Pani w szoku,że skąd wiedziałam,bo info o promocji było dopiero dziś od rana.I pracownicy mieli zakaz rozpowiadania tej informacji ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4490 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ją już po pierwszych zakupach, byłam kilka minut po 9 zaraz po otwarciu po za mną były jeszcze dwie kobiety , więc jak na razie szału nie ma. Wszystko ładnie poukładane, pełną kultura. Kupiłam colorwhisper'a, tusz loreal i insta dri.
![]() |
#4491 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Zakorzenienie
|
sory musiałam to wkleić are you redy redy redy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4494 |
Wtajemniczenie
|
Byłam ,przeżyłam, nie stratowali mnie, kupiłam. Byłam już na 8. Skad u licha o 8 rano tyle ludzi , dopchac sie do szaf nie mogłam
![]() Piaskowców na Szewskiej we Wrocławiu, juz chwilę po 8 nie było. Panie widziałam jak otwierały czasem szuflady, wypchane po brzegi. Nie kupiłam wszystkiego co chciałam, wydalam więcej niż policzyłam ![]() poniżej mój raport: KUPILAM: korektor eveline art scenic- 7,79 Maybeline One by one satin -22,49 eveline tusz extension volume 4D -7,79 wibo fliud nr 1 -6,09 Lovely, Fast Dry, Eye liner szybkoschnący -3,99 wibo tusz zielony -5,79 whisper pink possibles 310 -16,79 wibo baza -8,99 Eveline, Aqua Platinum 476- 5,99 Eveline, Colour Celebrities Lipgloss, nr 590 -8,09 Eveline, 16H Super Long Lasting Shine Liquid Tint Glow 116 -6,59 róż bourjois 34 -29,99 maybelline color tatoo - pernament taupe -14,39 Wydałam 144,77 ![]() ![]() NIE KUPIŁAM: rimmel apocalips -chciałam 102 ale po negatywnych opiniach odpuściłam baza daxa - nie podlegała u mnie % Manhattan Clearface, 2 in 1 Powder & Make - Up- zrezygnowałam rimmel szminka kate moss 102 - jakos tez, zrezygnowałam NA CO BEDE POLOWAĆ: 1) lovely extra long blyszczyk nr 1, 2 - nie było teraz 2) Healthy mix serum. Naczytałam sie Waszych porad. Testera do Wake me up nie było ivory. HMS pisałyscie że nawilżający (chyba dobrze pamiętam ?) popaćkałam sie odcieniami po ryjku w róznych punktach, wyszłam na zewnątrz i powiem Wam, że ten vanilla , jest całkiem całkiem ![]() Potwierdzicie że jest nawilżający , przepraszam ale tyle tych postów że nie mam sił szukać ![]() ![]() Kupiłabym go teraz, ale .. zabrakło mi pieniążków, specjalnie wzięłam 150 zł, bez karty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4495 | ||
summer vibes;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2013-11-22 o 08:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
Zakorzenienie
|
W 10minut kupiłam to co chciałam, no może oprócz 3 lakierów, ale wzięłam na ich miejsce inne
![]() Kupiłam: masełko Revlon Berry Smoothie, masełko Astora Hug Me, tusz Lovely Pump Up, 2 gllitersy z Wibo, 3 matowe piaski Wibo, 1 refleksy Wibo nr 471, 1 brokatowy piasek Wibo, 1 Blink Blink od Lovely nr 6 ![]() Zapłaciłam 78zł i na ten miesiąc koniec zakupów ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4497 |
Rozeznanie
|
Ja własnie wróciłam, w moim miescie (20tys, mieszkańców) otwieraja o 7:30, ja bylam tak po 8 i juz bylo troche osob, zdziwlilam sie
![]() ![]()
#4498 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj się przekonałam, że u mnie na osiedlu nie tylko ja czytam wizaz
![]() ![]()
#4499 | |
summer vibes;)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4500 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() U mnie szał macic był, ale większość się tylko rozglądała i macała, a ja wpadłam, wzięłam co mi trzeba i wypadłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.