|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 |
Raczkowanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VIII
KASIULA 25km mam do Myslenic.To miałas fajne miejsce na wakacje ja takich super widoków nie mam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj nie szalałam na zakupach tylko córa.Ja nic nie kupiłam.
Ona dwie pary butów,spodnie,spódniczka i sweterek taki sam co ostatnio bo tamten zgubiła ![]()
#4473 |
Raczkowanie
|
ELIZA i słusznie po co będziesz tracić kasę jak za miesiąc bedzie na ciebie za duże
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4475 |
Wtajemniczenie
|
Eliza zgubila sweterek? hihihih to sie ladnie bawi Twoja corcia
![]()
#4476 |
Zadomowienie
|
Nikocia jeździmy na nartach. Mąż od dziecka (miał wyciąg 300 m od domu) a mnie dopiero nauczył mąż (jeszcze przed ślubem). Tylko ja niestety mam przerwy w jeżdżeniu ze względu na ciążę 1 i 2. W tym sezonie nie jeżdżę bo nie mam z kim dziecka zostawić. W tamtym roku zaczęliśmy uczyć starszą córę, w tym roku też już była z mężem na nartach. Drugą muszę zacząć jak najszybciej jeździć żebym ja też mogła poszaleć. Zimy też nie lubię, najchętniej zimą w ogóle nie wychodziłabym z domu. Jednak narty to przyjemność
![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Eliza mogłaś sobie kupić jakąś drobnostkę, coś uniwersalnego. Na pewno poprawiłoby Ci to samopoczucie ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Martuszka śniadanko na jutro super ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4477 |
Wtajemniczenie
|
Kasiula dlaczego mialyby sie smiac? Pudelka sa wygodne. Nic mi sie nie zgniecie. Odkad tu pracuje przychodze z pudelkami i szykuje pudelka dla tz. Jak czasem przyjdzie bez pudelek, to pytaja go tylko, czy sie poklocilismy, ze nie dostal pudelek
![]() Ja przewaznie gotuje rano obiad i pakuje w pudelka do pracy. Ale teraz mam lenia ![]()
#4478 |
Zadomowienie
|
Martuszka wiem że pudełko są ładne i wygodne. Mi chodzi o to że musi to być fajny widok. Wszyscy wyciągają 1 pudełko albo kanapkę a ty 4 pojemniki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Raczkowanie
|
KASIULA ale MARTUSZKA nie zje chyba tego na raz,bedzie wyjmować po jednym pojemniku co 3h
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
Wtajemniczenie
|
Kasiula przeciez to nie jest jeden posilek. Nie wyciagam tego wszystkiego na raz.
Jesli na 8-9h pracy + po 40 min dojazdow w obie strony pakowalabym kanapke do pracy, to by znaczylo ze Was niezle sciemniam z jadlospisami. Serio nie rozumiem o co Ci chodzi. Przeciez zawsze pisze co jem. To niby kiedy to zjadam? ![]() Ja sie nie wstydze tego co jem i wcale nie wygladam dziwnie na tle innych osob. ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Nikolcia ja juz sie przyzwyczailam i doszlam do wprawy ![]() ![]()
#4481 |
Zakorzenienie
|
Martuszka zostawiła gdzieś w sklepie w przymierzalni albo u ortodonty.Czasem mogłaby właśnie poszaleć
![]() KASIULA no kupiłam sobie krem do depilacji ![]() połaziłyśmy poszłyśmy na obiad niestety dietetyczna była tam tylko surówka ![]() jutro nadwyżka,ale od poniedziałku żarty się skonczyły.Dieta.Przez ten miesiąc nawet całej nadwyżki nie zgubiłam
#4482 |
Zadomowienie
|
Martuszka myślałam że masz tylko 1 przerwę w pracy. Jak ja pracowałam to przysługiwała mi tylko 1 przerwa i nie miałam możliwości zjadania kilku posiłków w pracy. Dlatego wydawało mi się dziwne pójście na 1 krótką przerwę z 4 pojemnikami
![]() ![]() Zawsze czytam Twoje jadłospisy i wiem że zjadasz to co piszesz tylko nigdy nie zastanawiałam się nad tym kiedy i gdzie zjadasz wszystkie posiłki. Nieraz piszesz co zjadasz w pracy ale przeważnie to był obiad (leczo, tortillę itd.) ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Eliza świetny zakup! ![]() ![]() Wracaj grzecznie do diety. Ja też muszę. Zauważyłam że po 3 tygodniach diety zawsze spada mi motywacja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Wtajemniczenie
|
Kasiula mam tylko 1 przerwe. Dlatego wlasnie nie mam czasu na np obieranie owocow. Musze miec to uszykowane i w miedzyczasie to zjadam. Teoretycznie nie moge jesc, w praktyce kazda z nas zjada cos (jedne ciasto i slodycze inne co innego).
Przewaznie robie tak: I. Ok. 5:30-6:00 lub w samochodzie ok 6:30 II. Ok. 9:00 zjadam III. Ok 12 (obiad przewaznie) IV. Po pracy jak czekam na tz lub jadac autem ok 16-16:30 V. Juz w domu, wieczorem. Tak to mniej wiecej wyglada. Staralam sie to rozplanowac jak najlepiej sie dalo biorac pod uwage moja prace.
#4484 |
Zadomowienie
|
Martuszka ważne że ukradkiem możesz coś zjeść. Ja przy klientach nie mogłam nic przeżuwać, a poza tym kamery szybko by to wychwyciły i byłaby afera
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Wtajemniczenie
|
Kasiula heheh kierownik ma w tym czasie spotkania
![]() Czasami jest pech, ze siedzi nam nad glowa i nie mam jak zjesc, ale na szczescie rzadko ![]() U mnie to juz rutyna z pojemnikami. Ale ogolnie to mi bardzo nie odpowiada ze mam tylko jedna przerwe. Wolalabym spokojnie zjesc. Ty to w ogole mialas przerabane w sklepie. Tak sie przeciez nie da odchudzac ![]()
![]() |
#4486 |
Raczkowanie
|
No odchudzanie nie miałoby za bardzo sensu jakby przyszło zjeść na jeden raz 4posiłki,ja jak pracowałam to przeważnie tylko raz udało się zjeść w ciagu 8-9h a potem w domu miałam ochote zjeść całą lodówkę
![]() KASIULA też bym wymiękła z pojemnikami. Kurczę chyba jutro też będę mieć wagę do góry,jakoś tak ciężko się czuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Zadomowienie
|
Martuszka to zawsze jest najlepsze, niby nikt nic nie wie a wszyscy wszystko wiedzą
![]() No miałam przerąbane, ale tam teraz jest jeszcze gorzej. Kierownik zarządził że nie można iść na przerwę między 10 a 15. Czyli jak masz na 8 do pracy to na przerwę musisz iść przed 10 albo o 15 tylko już po co jak pracujesz do 16 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Wtajemniczenie
|
Kasiula a Ty nie planujesz wracac do pracy?
Nikolcia no i wlasnie przez to sie tyje. Lipa z tymi przerwami, niezaleznie od kraju ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Kasiula no to kolesia konkretnie pogielo.... Przerwa jak juz jest jedna, to powinna byc po srodku. A sam pewnie chodzi na przerwe jak chce...
#4489 |
Zadomowienie
|
Martuszka nie wracam
![]() No chyba że znajdę super pracę to wtedy będę miała większą motywację. Za najniższą krajową nie bardzo opłaca mi się opłacanie żłobka, dojazdów i opiekunki w razie choroby dziecka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4490 |
Rozeznanie
|
Cześć lasencje
![]() U mnie okej, ale na wariackich papierach ![]() Dzisiaj podaje wagę, bo jutro nie wiem, czy dam radę. ![]() 91 Muszę się bardziej zorganizować, bo na nic nie ma czasu ![]() Buziaki ![]()
![]() |
#4491 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny! Pisałam już w Klubie, ale piszę i tu
![]() ![]() Witam wszystkie nowe dziewczyny i trzymam kciuki za wspólne zrzucanie kilogramów i wasz jak najdłuższy pobyt tutaj, bo długo brakowało nowych osób. Kotori_ nadrabiam forum i zauważyłam, że mi zostawiłaś posta tydzień temu ponad. Przepraszam, że nie odpisałam, ale poleciałam w odwiedziny do koleżanki i nie sprawdzałam forum. Już odpowiadam. Odchudzałam się najpierw setki razy sama, jak byłam małolatą i robiłam to nieudolnie przez co wpędziłam się w problemy zdrowotne. W końcu poszłam po rozum do głowy i odwiedziłam dietetyczkę. Najpierw dostałam dwutygodniowy jadłospis i spis zasad i leciałam wg niego, a potem po wielu wizytach u niej nauczyłam sie co i jak i komponowałam posiłki już sama. Potem poleciałam pierwszy raz do USA i jako że byłam zamknięta przez 2 miesiące w środku lasu opiekując się dzieciakami na obozie musiałam jeść to co dawali - hamburgery, frytki (na śniadanie ![]() ![]() Martuszka_ tak patrzę na te Twoje posty i powiem Ci, że zawsze mnie zdumiewa, że Twoje posiłki tak ładnie wyglądają. Ja bym mogła większość z nich "oczami jeść" ![]() Pendulka_ czytam post sprzed tygodnia, że powinnam zostać wiedźmą i nie mam pojęcia o co kaman ![]() żyrafko_ wow, 3 kilo od stycznia???? Gratulacje!!!! Kasiula_ co to takiego pajac???? Piszesz, że kupiłas dla dziecka pajaca w 5.10.15 i nie mam zielonego pojęcia co to jest ![]() ojp_ zaciekawił mi ten problem ze skórą o którym pisałaś, że nie jest wystarczająco jędrna. Bardzo mnie to dziwi, bo przecież Ty odchudzałaś się zdrowo i przede wszystkim powoli i bardzo dużo czasu spędzasz na siłowni i nie powinnaś mieć takiego problemu. W jakich konkretnie partiach ciała tak masz? Dziewczyny, ja mam takie pytanie nie odnośnie odchudzania - kupujecie coś czasem z Bon Prixu???? Jakiej jakości są te ciuchy, co zazwyczaj kupujecie i czy jesteście zadowolone???? Widziałam tam fajną bieliznę, konkretnie to figi i jeszcze stroje kąpielowe o kroju, którego nigdzie nie mogę znaleźć w sklepach, ale trochę się boję, że albo rozmiarówka zaniżona albo zawyżona albo materiał do niczego :/
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" |
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Wtajemniczenie
|
Miss nie kupuje z bonproxu
![]() Penulka postaraj sie troche czesciej odzywac ![]() Kasiula aha, no kumam. u mnie waga 69,9kg jestem zaskoczona, ze tak laskawo mnie moja waga potraktowala ![]() Milego dnia ![]()
#4493 |
Zakorzenienie
|
77,3 kg
miss nie wiem jak jest z bielizną,ale ubrania przeważnie trzeba brać mniejsze.Często są komentarze pod produktem.Podobno nie ma problemu z odsyłaniem jak cos nie pasuje.Ja tam kiedyś coś kupiłam i byłam srednio zadowolona.Na modelkach wygląda wszystko super.Może strój kąpielowy bym zaryzykowała.
![]() |
#4494 |
Raczkowanie
|
U mnie o dziwo jest spadek,ale dokładnie nie wiem ile bo nie mam elektronicznej wagi i się zirytowałam dzisiaj,jak się warzyłam po 2,5tygodniach to mi to nie przeszkadzało a po tygodniu to już lipa.W kazdym razie jest 8 z przodu,uu już mi lepiej bo ta 9 mnie przerażała nigdy poza okresem zaawansowanem ciaży nie miałam takiej wagi
![]() 89,5 |
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
u mnie podwyżka ale temu że źle jadłam nie przejmuję się bo niewiele 89,6 missmanhattan: Pajacyk to takie ubranko dla dziecka typu śpioszki lub komplecik ale w całości rozpinany zazwyczaj z przodu .. może być pajacyk na zime i może być jako śpioszki itd ale ogólnie pajacyk mówią na krój ubranka który jest w całości do ubrania z jednym rozpinaniem wysyłam ci załącznik ![]() moja siostra ma małe dzieci stąd to wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
Zadomowienie
|
Hejka!
Waga dzisiejsza 94,2 kg ![]() ![]() Pendulka martwię się o Ciebie ![]() Miss no ja nie mogę ![]() ![]() ![]() Anka już Ci wytłumaczyła co to jest pajac. Wrzucam Ci zdjęcie dokładnie tego pajaca który kupiłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Raczkowanie
|
Kasiula no mamuśka pełną parą jesteś,za tydzień udzielania sie na forum skojarzyłaś sie z pajacem niemowlęcym
![]() ![]() A pajac śliczny,tylko moja ściaga skarpety to u nas odpadają takie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Zadomowienie
|
Martuszka cieszę się że mimo wszystko wyszłaś z wagą na -
![]() Miss nigdy niczego nie kupowałam z bonprixu ![]() Eliza jak się czujesz? Przeszło Ci trochę? Idziesz dzisiaj do lekarza? Znowu masz wzrost wagi ![]() ![]() Nikolcia pamiętasz wagę z zeszłego tygodnia? A może podawałaś ją w tamten poniedziałek? Sporo kg udało Ci się zrzucić w styczniu ![]() A ty wracasz do pracy jak mała skończy rok? ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- [/COLOR]Martuszka cieszę się że mimo wszystko wyszłaś z wagą na - ![]() Miss nigdy niczego nie kupowałam z bonprixu ![]() Eliza jak się czujesz? Przeszło Ci trochę? Idziesz dzisiaj do lekarza? Znowu masz wzrost wagi ![]() ![]() Nikolcia pamiętasz wagę z zeszłego tygodnia? A może podawałaś ją w tamten poniedziałek? Sporo kg udało Ci się zrzucić w styczniu ![]() Anka wrzucaj dzisiaj swój jadłospis ![]() ![]() A ja dzisiaj się wyspałam (no prawie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Nikolcia ten pajac jest do spania więc przez sen nie zdejmie sobie skarpetek, a nawet gdyby to pod pościelą nie musi ich mieć. W domu mam gorąco więc w stópki na pewno nie zmarznie ![]() Koniec z plotkami o dzieciach! Bo później tylko z tym mnie kojarzą ![]() ![]() Edytowane przez K_A_S_I_U_L_A Czas edycji: 2015-01-26 o 08:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Raczkowanie
|
KASIULA tydzień temu było 90,5 kg wysłałam ci pw z danymi do tabelki.
Martuszka też wczoraj pytała ale nie miałam jak już wejść,moja córa wstała i cos ja chyba bolało bo nie chciała sie połozyc i padła dopiero na siedząco u mnie na kolanach przed 1 w nocy!!Nie powiem zebym się wyspała ![]() Do pracy nie wracam,mam podobnie jak ty nie ma z kim dziecka zostawić,tyle że u mnie nawet kiedyś przedszkole nie wchodzi w grę bo pracujemy w takich godzinach że nie miałby kto odebrać.Do syna miałam nianię i teraz też tylko taka możliwość wchodzi w grę ale jest to nieopłacalne w kosztach dlatego zostaję w domu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Raczkowanie
|
Podaję wagę, odezwę sie później:
89,0kg - no przyszalałam w tym tyg. ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.