![]() |
#4471 |
Zadomowienie
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
[/COLOR]
Ha,ha - śmiechem żartem - te 'pastylki' mają całkiem podobne działanie. Widzę ładnie nawilżoną skórę i chce mi się szczerzyć do lustra ![]() to gratki za odkrycie Twojego hitu pielęgnacji ![]()
#4472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest dużo ekskluzywnych, drogich marek. (I często przecenianych) Farmaceutyki mocno okrojone, gdyż państwo chroni obywateli przed używaniem potencjalnie szkodliwych kosmetyków (czyli z aktywnymi składnikami) Jest Boots, egzotyczne eko kosmetyki w eko sklepach. Nie słyszałam o żadnym norweskim producencie... Dlatego doceniam polskie kosmetyki - Tołpa, Eris, AA, różne nowe ciekawe eko cuda i Bielenda, którą tak chwalicie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4473 | ||
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
Hejka Zatrzezona, ja tez woda z cytryna od rana. Jak ja przyzadzasz? Bazujac na moim lenistwie, wkrajam cala cytryne do butelki 1.5 litra wody, popijam to przy pracy, czesto przez caly dzien pracy koncze na 2 butelkach wody, sikam jak nawiedzona. Hahahaha. U mnie hity skierowane raczej do ciemnej karnacji w celu wybielenia. Nie lubie wybielania, filtr na twarz nakladam tylko jak jestem na plazy 30, nie wiecej. Od pewnego czasu bazuje na produktach Kaya Skin Clinic, http://shop.kayaclinic.com/product-range/daily-care Plus od czasu do czasu 'potkne' sie o Lancôme, Shiseido, Vichy. Lubie uzywac maseczek, zwlaszcza z kolagenem. Twoja teoria o roznych produktach skierowanych na rozne rynki jest prawdziwa, mieszkamy w roznych warunkach atmosferycznych, mamy rozne kolory skory i inne wrazliwosci. U mnie dominuja jak juz wspominalam produkty rozjasniajace ale tez, ze wzgledu na styl zycia wiekszosc czasu w AC, produkty nawilzajace. Cytat:
Zazdroszcze Caffeine, normalnie zazdroszcze, chcialabym umiec kontrolowac bol.
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Zakorzenienie
|
Eve, każda z nas pozostanie przy swoim zdaniu
![]() ![]() Zatem Ty robiłąs i jesteś zadowolona, ja mam nadzieje, ze tez będę. Dzis ciag dalszy sprzatania kuchni... ![]() Nie sądzicie, ze to skandal z Alfa Star...? Ktos powinien za to isc siedziec! Nie uwierze, ze zarząd firmy, małej czy dużej, nie wie, ze nie ma płynnosci finansowej! Wie, ale testuje przetrwanie z dnia na dzien, dzisiejsza kasa opłacając stare długi. Jak długo można to ciągnąć...? I jak mozna do ostatniej chwili wysyłac ludzi, wiedzac, ze ich pobyt nie jest opłacony, a powrotem bedzie martwił się ktos inny...? TO nie jest pech, to jest swiadome działanie na szkodę klientów i za to powinien byc wyrok. Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-08-30 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Konkretnie chodzi o lotiony Hada Labo, jeszcze ich nie zamówiłam, więc nie wypowiem się dokładniej. Sama maseczka jest śmieszno-straszna, wyglądam w niej jak Hannibal Lecter ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
Gang Iren
|
Zaraz będziemy próbować czy to zjadliwe. Omleciki. Szynka i kiełbaska z cebulką, ser i masa jajeczna.
#4477 |
Gang Iren
|
Smaczne było
![]()
#4478 |
Zakorzenienie
|
a mnie zainteresowały zapiekane nalesniki, nadziewane sosem mięsnym lub warzywnym, pod sosem jogurtowo-serowym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Gang Iren
|
Kama brzmi pysznie
![]()
#4480 |
Gang Iren
|
Obejrzałam "About Time", fajny, polecam. I " Dzikie historie" dziwny, ale też polecam właśnie dlatego, że taki inny.
#4481 | ||
|
Cytat:
Jasne, ze tak Kamlisa ![]() Z jednym nie... Maluch vs Mercedes ![]() Moje pierwsze auto, to bialy Maluch ![]() Teraz mam biale ![]() Cytat:
Ja wczoraj mialam wolowine Kobe & sake w Japonskiej restauracji. Potem jeszcze kika sushi I tyle bylo z mojego trzymania diety. Witam sie woda z cytryna I zycze milego nomen-omen Poniedzialku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4482 | |
Zadomowienie
|
Hejka Dziołszki
![]() Wy woda z cytryną, a ja standardowo z rana kubek kawy ![]() Eva, a próbowałaś kiedyś do tej wody z cytryną dodawać jeszcze mięty ? Sushi powiadasz, mmmm, bardzo lubię sushi, często przyrządzamy sami w domu. Moja dieta też wczoraj poszła w las, obiad na mieście, na deser lody a potem popcorn w kinie. Ale już wiem, czemu miałam takie ssanie - dziś dostałam @, więc to wszystko tłumaczy ![]() Caffe, a przymierzasz się na zakup Hada Labo ? Z eBay ? Miłego dnia ![]() ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Zakorzenienie
|
I ja się witam standardowo z kawą
![]() Idąc w ślad za koleżankami większość weekendu spędziłam na ogarnianiu domostwa ![]() ![]() ![]() ![]() Póki co miłego poniedziałku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4484 | |
|
Cytat:
Sama nie robilam ale pije Lemon & Mint Soda gdy jestem na plazy, to bardzo orzezwiajacy napoj, nawet jakby ochladzajacy. Nie nadaje sie do biura, za zimno. Kolory, jakie kolory wybrane? ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Qrcze! Przyjaciolka napisala mi wlasnie, ze jej maz lezy na Emergency bo spadl ze schodow jak niosl ich coreczke. Cholera co za Poniedzialek paskudny.
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Zadomowienie
|
No właśnie Aussie, jakie kolorki wybraliście ?
---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- zawsze to była jedna z moich fobii, że się potknę i przewrócę jak będę niosła synka.
![]() |
#4486 |
Gang Iren
|
Dzień dobry. Ja też z kawką
![]() Eva oj, ale pech ![]()
#4487 |
Zakorzenienie
|
Eva- mięta ma działanie wychładzające
![]() Jakie kolory?...hmm niestety nie pamiętam nazw niestety. Wszystko w palecie beżowo- brązowej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Zadomowienie
|
to tak a propos porządkowania
![]() ![]()
![]() |
#4489 |
Konto usunięte
|
U mnie znowu upały...
Naprawdę, mam dosyć, o 8 rano już nie dalo się wytrzymać, kolo południa pewnie znowu kolo 40 będzie. Domagam się jesieni, korzystając z rocznicy sierpnia 80 ![]() czy u was też tak szaleją ceny warzyw? Jak zobaczyłam ile chcą za kalafiora, to włosy stanęły mi dęba. 7,5! jest sezon w końcu?!? Dodam, ze to nie SALON warzywny przy 5 alei, tylko osiedlowy warzywniak... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4490 |
Zadomowienie
|
Beata ceny warzyw i owocow szaleja ze wzgledu na susze, nic nie rosnie, a jesli juz to duzym kosztem, bo trzeba podlewac.
My bylismy na obiedzie wczoraj w restauracji meksykanskiej, jadlam quesadilla i pilam piwo desperados. Piwo dobre, a meksykanska kuchnia jest, jak dla mnie, ok. Nie jestem wielbcielka tortilli, a to jednak baza dla wielu ich dan. Jeszcze w kulinarnym temacie, w tym roku w wakacje, oprocz zwiedzania, mielismy prawdziwa podroz kulinarna. W kazdym kraju staralismy sie jesc w ciekawych miejscach lub ciekawe dania, najczesciej charakterystyczne dla danego regionu. Bardzo milo to wspominam ![]() Long 4 Lashes stosuje drugi tydzien, jak na razie objawow negatywnych brak, druga sprawa, ze efektow oczekiwanych jak na razie tez brak ![]() Jeszcze mi sie przypomnialo, w Belgii chcielismy kupic jedno z najslynniejszych piw swiata http://uk.businessinsider.com/best-b...15-8?r=US&IR=T Nie udalo nam sie, bo zbyt pozno dowiedzielismy sie o jego istnieniu, a zakup rezerwowac podobno trzeba na co najmniej 60 dni wczesniej. Nie lubie piwa, ale lubie takie ciekawostki. Mialyscie moze okazje probowac? Edytowane przez uklika Czas edycji: 2015-08-31 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Konto usunięte
|
Uklika,
susza suszą, ale moja nieco wybujała, chowana na spiskowych serialach ![]() ![]() Zwłaszcza jak słyszę producentów np. porzeczek, którzy lamentują, że dostają po 30 groszy za kilogram owoców, a w sklepie kosztują one jakieś 7-10 złotych... ![]() Deszczu, przybywaj ![]() ![]() Na fali histerii w związku ze złotym pociągiem rozważam zakup kapelutka i bacika w stylu Indiany Jonesa. No i jakiejś łopaty, naturalnie. A potem-ruszenie na Wałbrzych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
|
Aussie, no tak wlasnie mieta ochladza, co jeszcze ochladza wiesz moze?
Kremy & Czekolada kolory bardzo klasyczne, bedzie mogl poszalec z kolorowymi dodatkami albo klasyka mu sie moze calkiem podobac. Jakie ma zainteresowania Twoj syn? Gosia, dzieki. Zlamany tylko duzy palec u nogi, chwala Bogu. Mala przestraszona ale wszystko z nia ok. Wonder, ja zlecialam w ciazy po schodach drewnianych, mam fobie na schody do dzisiaj. Beata, to jak u mnie ![]() Uklika, mam tak samo, lubie odkrywac nowe smaki, Meksykanska kuchnia jest ok, nie zachwyca mnie przez te tortillas wlasnie ale Tequila wchodzi mi gladko ![]() Mialam kiedys cos w stylu Long4Lashes, nie bardzo pomagalo. Zupelnie przypadkiem zaczelam smarowac olejem argonowym I jest lepszy efekt.
![]() |
#4493 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez uklika Czas edycji: 2015-08-31 o 11:01 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4494 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
|
Przypomnialo mi sie, ze w mlodosci samrowalam rzesy olejkiem rycynowym, nie wpadlam na to aby poszukac czy jest castor oil u mnie.
Bylam w Belgii ale nie wiedzialam o tym piwie, ze taki rarytas. inne piwa ktore pilam byly super. O co chodzi z pociagiem ze zlotem? Nie bardzo rozumiem o czym piszecie.
![]() |
#4496 |
Zadomowienie
|
Eva moje Desperados bylo o smaku tequili, calkiem dobre. Prawdziwa tequile, taka z robalem, przywiozl mi kiedys z Maksyku brat. Nie powiem, byl to ciekawy trunek, mialam, sprobowalam, zaspokoilam ciekawosc i nie czuje wielkiej potrzeby do niego wracac.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, witam!
Właśnie oglądam sobie nową kolekcję Solar. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona - marka się cudownie zmienia, dobija do poziomu światowego, coraz mniej typowo polskiej "paniusiowatości". Super! |
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Zakorzenienie
|
O - jaki piekny sweter
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Konto usunięte
|
Cześć
pare razy udalo mi sie napisac posta i nie wyslac...ehh co do cen warzyw i owoców owszem jest susza. Ale...jak sieci handlowe zakontraktowały marchew po 26 groszy za kilo to renegocjacji nie będzie bo jest susza, a markety już podniosły bo jest susza. Warzywniaczki i sklepiki okolowarzywne probuja rownac do marketow i podnosza ceny, co mnie wkurza bo ceny w skupie i na gieldach sa nizsze mimo suszy i zalewa nas import...to jest niesprawiedliwe wredne i za to nie lubię PSL... jak chcecie pastylki, które ma Caffe to podobne są w Hebe bodaj 12 sztuk za 4,99, na opakowaniu maja zeby nawizac je woda az zwieksza objetosc a potem przykryc maseczke ktora uprzednio zostala nalozona. Mowilam, ze one są do okladów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Zakorzenienie
|
Eva- lista będzie długawa
![]() ![]() Czym on się interesuje... obecnie chyba tylko "swoim dzieckiem", jak to mówi- komputer, a na nim gry. Pod tym względem cieszę się, że już szkoła od jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.