|  2015-08-30, 12:56 | #4471 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2013-01 Lokalizacja: śląskie 
				 | 

Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)

[/COLOR] Ha,ha - śmiechem żartem - te 'pastylki' mają całkiem podobne działanie. Widzę ładnie nawilżoną skórę i chce mi się szczerzyć do lustra  [/QUOTE] to gratki za odkrycie Twojego hitu pielęgnacji  a lotion też jest w komplecie (jaki ma skład? ciekawam) czy one są czymś już nasączone? 
				__________________ Moje serce jest zajęte... najważniejszą rzeczą pompuje krew ♥ | 
|     | 
|  2015-08-30, 13:00 | #4472 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-10 
				 | 

Cytat: 
 Jest dużo ekskluzywnych, drogich marek. (I często przecenianych) Farmaceutyki mocno okrojone, gdyż państwo chroni obywateli przed używaniem potencjalnie szkodliwych kosmetyków (czyli z aktywnymi składnikami) Jest Boots, egzotyczne eko kosmetyki w eko sklepach. Nie słyszałam o żadnym norweskim producencie... Dlatego doceniam polskie kosmetyki - Tołpa, Eris, AA, różne nowe ciekawe eko cuda i Bielenda, którą tak chwalicie. | |
|     | 
|  2015-08-30, 14:06 | #4473 | ||
| ForceIsStrongInThisOne... | 

Cytat: 
 Hejka Zatrzezona, ja tez woda z cytryna od rana. Jak ja przyzadzasz? Bazujac na moim lenistwie, wkrajam cala cytryne do butelki 1.5 litra wody, popijam to przy pracy, czesto przez caly dzien pracy koncze na 2 butelkach wody, sikam jak nawiedzona. Hahahaha. U mnie hity skierowane raczej do ciemnej karnacji w celu wybielenia. Nie lubie wybielania, filtr na twarz nakladam tylko jak jestem na plazy 30, nie wiecej. Od pewnego czasu bazuje na produktach Kaya Skin Clinic, http://shop.kayaclinic.com/product-range/daily-care Plus od czasu do czasu 'potkne' sie o Lancôme, Shiseido, Vichy. Lubie uzywac maseczek, zwlaszcza z kolagenem. Twoja teoria o roznych produktach skierowanych na rozne rynki jest prawdziwa, mieszkamy w roznych warunkach atmosferycznych, mamy rozne kolory skory i inne wrazliwosci. U mnie dominuja jak juz wspominalam produkty rozjasniajace ale tez, ze wzgledu na styl zycia wiekszosc czasu w AC, produkty nawilzajace. Cytat: 
 Zazdroszcze Caffeine, normalnie zazdroszcze, chcialabym umiec kontrolowac bol. 
				__________________  Wealth, Income & Power I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką 55 kg | ||
|     | 
|  2015-08-30, 15:19 | #4474 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-11 Lokalizacja: zachodniopomorskie 
				 | 

Eve, każda z nas pozostanie przy swoim zdaniu   Ja nie wierze w wyjatkowosc urzadzen, preparatów, kosmetyków, samochodów itp. Jak ktoś twierdzi, ze jego produkt jest jedyny li i tylko i nic lepszego nie ma na swiecie - to ja to wkładam miedzy bajki. Chociaby dlatego, ze nie przeprowadza się zadnych miarodajnych i niezaleznych testów, porównujących iles rzeczy z tej samej dziedziny. I tej samej klasy. Nie maluch i mercedes, coca cola i polo cocta  Wszelkie badania sa sponsorowane przez jakąs firme, która chce udowodnić, ze jej produkt jest super, hiper, a reszta to za nim w ogonie goni. Zatem Ty robiłąs i jesteś zadowolona, ja mam nadzieje, ze tez będę. Dzis ciag dalszy sprzatania kuchni...  Tyle rzeczy zbędnych... Nie sądzicie, ze to skandal z Alfa Star...? Ktos powinien za to isc siedziec! Nie uwierze, ze zarząd firmy, małej czy dużej, nie wie, ze nie ma płynnosci finansowej! Wie, ale testuje przetrwanie z dnia na dzien, dzisiejsza kasa opłacając stare długi. Jak długo można to ciągnąć...? I jak mozna do ostatniej chwili wysyłac ludzi, wiedzac, ze ich pobyt nie jest opłacony, a powrotem bedzie martwił się ktos inny...? TO nie jest pech, to jest swiadome działanie na szkodę klientów i za to powinien byc wyrok. Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-08-30 o 15:25 | 
|     | 
|  2015-08-30, 19:19 | #4475 | |
				 | 

Cytat: 
 Konkretnie chodzi o lotiony Hada Labo, jeszcze ich nie zamówiłam, więc nie wypowiem się dokładniej. Sama maseczka jest śmieszno-straszna, wyglądam w niej jak Hannibal Lecter   | |
|     | 
|  2015-08-30, 20:15 | #4476 | 
| Gang Iren Zarejestrowany: 2008-04 Lokalizacja: Poznań/UK 
				 | 

Zaraz będziemy próbować czy to zjadliwe. Omleciki. Szynka i kiełbaska z cebulką, ser i masa jajeczna.

__________________ We all find time to do what we really want to do... | 
|     | 
|  2015-08-30, 20:38 | #4477 | 
				 | 

Smaczne było    
|     | 
|  2015-08-30, 21:02 | #4478 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-11 Lokalizacja: zachodniopomorskie 
				 | 

a mnie zainteresowały zapiekane nalesniki, nadziewane sosem mięsnym lub warzywnym, pod sosem jogurtowo-serowym    | 
|     | 
|  2015-08-30, 21:21 | #4479 | 
				 | 

Kama brzmi pysznie    
|     | 
|  2015-08-31, 01:54 | #4480 | 
				 | 

Obejrzałam "About Time", fajny, polecam. I " Dzikie historie" dziwny, ale też polecam właśnie dlatego, że taki inny.

|     | 
|  2015-08-31, 06:36 | #4481 | ||

Cytat: 
 Jasne, ze tak Kamlisa   Z jednym nie... Maluch vs Mercedes   Moje pierwsze auto, to bialy Maluch  do teraz kocham biale samochody, zmienialam marki I kolory ale zawsze krecily mnie biale. Teraz mam biale   Cytat: 
 Ja wczoraj mialam wolowine Kobe & sake w Japonskiej restauracji. Potem jeszcze kika sushi I tyle bylo z mojego trzymania diety. Witam sie woda z cytryna I zycze milego nomen-omen Poniedzialku   
				__________________  Wealth, Income & Power I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką 55 kg | ||
|     | 
|  2015-08-31, 08:14 | #4482 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: jardin du diable 
				 | 

Hejka Dziołszki   Wy woda z cytryną, a ja standardowo z rana kubek kawy  Eva, a próbowałaś kiedyś do tej wody z cytryną dodawać jeszcze mięty ? Sushi powiadasz, mmmm, bardzo lubię sushi, często przyrządzamy sami w domu. Moja dieta też wczoraj poszła w las, obiad na mieście, na deser lody a potem popcorn w kinie. Ale już wiem, czemu miałam takie ssanie - dziś dostałam @, więc to wszystko tłumaczy  Pyszności przywołane przez Gosie i Kamlisę prezentują się bardzo dobrze, może wykorzystam te przepisy w tym tygodniu. Caffe, a przymierzasz się na zakup Hada Labo ? Z eBay ? Miłego dnia  ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Cytat: 

__________________ Viens avec moi dans le jardin du Diable, endroit dans lequel tout est acceptable. J'ai des invitations pour le jardin du Diable, tous les plaisirs y sont inoubliables | |
|     | 
|  2015-08-31, 08:17 | #4483 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-02 
				 | 

I ja się witam standardowo z kawą   Idąc w ślad za koleżankami większość weekendu spędziłam na ogarnianiu domostwa  Farby do pokoju młodego zakupione,  wykładzina wybrana  Przy okazji nieplanowana farba do małego przedpokoju również kupiona. Oj będzie się działo  Niech się tylko fachowcy od pieca odezwą  Póki co miłego poniedziałku   | 
|     | 
|  2015-08-31, 08:28 | #4484 | |

Cytat: 
 Sama nie robilam ale pije Lemon & Mint Soda gdy jestem na plazy, to bardzo orzezwiajacy napoj, nawet jakby ochladzajacy. Nie nadaje sie do biura, za zimno. Kolory, jakie kolory wybrane? ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Qrcze! Przyjaciolka napisala mi wlasnie, ze jej maz lezy na Emergency bo spadl ze schodow jak niosl ich coreczke. Cholera co za Poniedzialek paskudny. 
				__________________  Wealth, Income & Power I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką 55 kg | |
|     | 
|  2015-08-31, 08:48 | #4485 | 
				 | 

No właśnie Aussie, jakie kolorki wybraliście ? ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- zawsze to była jedna z moich fobii, że się potknę i przewrócę jak będę niosła synka. 
				__________________ Viens avec moi dans le jardin du Diable, endroit dans lequel tout est acceptable. J'ai des invitations pour le jardin du Diable, tous les plaisirs y sont inoubliables | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2015-08-31, 09:03 | #4486 | 
				 | 

Dzień dobry. Ja też z kawką   Eva oj, ale pech  Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze! 
|     | 
|  2015-08-31, 09:53 | #4487 | 
				 | 

Eva- mięta ma działanie wychładzające   Jakie kolory?...hmm niestety nie pamiętam nazw niestety. Wszystko w palecie beżowo- brązowej  jedne jaśniejsze, drugie ciemniejsze dla kontrastu   | 
|     | 
|  2015-08-31, 10:01 | #4488 | 
				 | 

to tak a propos porządkowania      
				__________________ Viens avec moi dans le jardin du Diable, endroit dans lequel tout est acceptable. J'ai des invitations pour le jardin du Diable, tous les plaisirs y sont inoubliables | 
|     | 
|  2015-08-31, 10:04 | #4489 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

U mnie znowu upały... Naprawdę, mam dosyć, o 8 rano już nie dalo się wytrzymać, kolo południa pewnie znowu kolo 40 będzie. Domagam się jesieni, korzystając z rocznicy sierpnia 80  czy u was też tak szaleją ceny warzyw? Jak zobaczyłam ile chcą za kalafiora, to włosy stanęły mi dęba. 7,5! jest sezon w końcu?!? Dodam, ze to nie SALON warzywny przy 5 alei, tylko osiedlowy warzywniak... | 
|     | 
|  2015-08-31, 11:38 | #4490 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-07 
				 | 

Beata ceny warzyw i owocow szaleja ze wzgledu na susze, nic nie rosnie, a jesli juz to duzym kosztem, bo trzeba podlewac. My bylismy na obiedzie wczoraj w restauracji meksykanskiej, jadlam quesadilla i pilam piwo desperados. Piwo dobre, a meksykanska kuchnia jest, jak dla mnie, ok. Nie jestem wielbcielka tortilli, a to jednak baza dla wielu ich dan. Jeszcze w kulinarnym temacie, w tym roku w wakacje, oprocz zwiedzania, mielismy prawdziwa podroz kulinarna. W kazdym kraju staralismy sie jesc w ciekawych miejscach lub ciekawe dania, najczesciej charakterystyczne dla danego regionu. Bardzo milo to wspominam  Lubie odkrywac nowe smaki. Long 4 Lashes stosuje drugi tydzien, jak na razie objawow negatywnych brak, druga sprawa, ze efektow oczekiwanych jak na razie tez brak  Jeszcze mi sie przypomnialo, w Belgii chcielismy kupic jedno z najslynniejszych piw swiata http://uk.businessinsider.com/best-b...15-8?r=US&IR=T Nie udalo nam sie, bo zbyt pozno dowiedzielismy sie o jego istnieniu, a zakup rezerwowac podobno trzeba na co najmniej 60 dni wczesniej. Nie lubie piwa, ale lubie takie ciekawostki. Mialyscie moze okazje probowac? Edytowane przez uklika Czas edycji: 2015-08-31 o 11:58 | 
|     | 
|  2015-08-31, 11:55 | #4491 | 
				 | 

Uklika,  susza suszą, ale moja nieco wybujała, chowana na spiskowych serialach   wyobraźnia podpowiada mi jeszcze to i owo... Zwłaszcza jak słyszę producentów np. porzeczek, którzy lamentują, że dostają po 30 groszy za kilogram owoców, a w sklepie kosztują one jakieś 7-10 złotych...  Deszczu, przybywaj   :pli  z: Na fali histerii w związku ze złotym pociągiem rozważam zakup kapelutka i bacika w stylu Indiany Jonesa. No i jakiejś łopaty, naturalnie. A potem-ruszenie na Wałbrzych  Zwłaszcza że miasto ponoć coraz ładniejsze, dawno tam nie byłam... | 
|     | 
|  2015-08-31, 12:00 | #4492 | 

Aussie, no tak wlasnie mieta ochladza, co jeszcze ochladza wiesz moze? Kremy & Czekolada kolory bardzo klasyczne, bedzie mogl poszalec z kolorowymi dodatkami albo klasyka mu sie moze calkiem podobac. Jakie ma zainteresowania Twoj syn? Gosia, dzieki. Zlamany tylko duzy palec u nogi, chwala Bogu. Mala przestraszona ale wszystko z nia ok. Wonder, ja zlecialam w ciazy po schodach drewnianych, mam fobie na schody do dzisiaj. Beata, to jak u mnie   Uklika, mam tak samo, lubie odkrywac nowe smaki, Meksykanska kuchnia jest ok, nie zachwyca mnie przez te tortillas wlasnie ale Tequila wchodzi mi gladko   Mialam kiedys cos w stylu Long4Lashes, nie bardzo pomagalo. Zupelnie przypadkiem zaczelam smarowac olejem argonowym I jest lepszy efekt. 
				__________________  Wealth, Income & Power I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką 55 kg | 
|     | 
|  2015-08-31, 12:00 | #4493 | |
				 | 

Cytat: 
 Edytowane przez uklika Czas edycji: 2015-08-31 o 12:01 | |
|     | 
|  2015-08-31, 12:04 | #4494 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2015-08-31, 12:08 | #4495 | 

Przypomnialo mi sie, ze w mlodosci samrowalam rzesy olejkiem rycynowym, nie wpadlam na to aby poszukac czy jest castor oil u mnie. Bylam w Belgii ale nie wiedzialam o tym piwie, ze taki rarytas. inne piwa ktore pilam byly super. O co chodzi z pociagiem ze zlotem? Nie bardzo rozumiem o czym piszecie. 
				__________________  Wealth, Income & Power I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką 55 kg | 
|     | 
|  2015-08-31, 12:11 | #4496 | 
				 | 

Eva moje Desperados bylo o smaku tequili, calkiem dobre. Prawdziwa tequile, taka z robalem, przywiozl mi kiedys z Maksyku brat. Nie powiem, byl to ciekawy trunek, mialam, sprobowalam, zaspokoilam ciekawosc i nie czuje wielkiej potrzeby do niego wracac.

| 
|     | 
|  2015-08-31, 12:21 | #4497 | 
				 | 

Hej dziewczyny, witam! Właśnie oglądam sobie nową kolekcję Solar. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona - marka się cudownie zmienia, dobija do poziomu światowego, coraz mniej typowo polskiej "paniusiowatości". Super! | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2015-08-31, 12:24 | #4498 | 
				 | 

O - jaki piekny sweter    | 
|     | 
|  2015-08-31, 13:36 | #4499 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2010-07 
				 | 

Cześć pare razy udalo mi sie napisac posta i nie wyslac...ehh co do cen warzyw i owoców owszem jest susza. Ale...jak sieci handlowe zakontraktowały marchew po 26 groszy za kilo to renegocjacji nie będzie bo jest susza, a markety już podniosły bo jest susza. Warzywniaczki i sklepiki okolowarzywne probuja rownac do marketow i podnosza ceny, co mnie wkurza bo ceny w skupie i na gieldach sa nizsze mimo suszy i zalewa nas import...to jest niesprawiedliwe wredne i za to nie lubię PSL... jak chcecie pastylki, które ma Caffe to podobne są w Hebe bodaj 12 sztuk za 4,99, na opakowaniu maja zeby nawizac je woda az zwieksza objetosc a potem przykryc maseczke ktora uprzednio zostala nalozona. Mowilam, ze one są do okladów  a serio wolę je z tonerami lub hydrolatami, wlaśnie chyba muszę wrócicc do samorobek hydrolatow bo czas przesylek mi sie wydluza i ani moich azjatyckich ani polproduktowych zakupow na horyzoncie nie widac... | 
|     | 
|  2015-08-31, 13:42 | #4500 | 
				 | 

Eva- lista będzie długawa   mięta, zielona herbata, pokrzywa, ogórek, cytrusy, arbuz, sałata, brukuły, cukinia, kwaśne jabłka, fasolka mung, wodorosty, rumianek i pomidory  Czym on się interesuje... obecnie chyba tylko "swoim dzieckiem", jak to mówi- komputer, a na nim gry. Pod tym względem cieszę się, że już szkoła od jutra   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Kobieta 30+ | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.