![]() |
#4471 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;53083082]Skoro ci sam o tym powiedział, to pewnie ma kompleks na tym punkcie. Pewnie myśli, że się nie sprawdził w łóżku i dlatego odpuściłaś.[/QUOTE]
A nie wiem, coś musi w tym być bo już na pierwszym spotkaniu tak bez niczego niby w żartach a jednak na serio stwierdził że ma małego ![]() A mnie to wogóle nie interesowało, byłam zaskoczona że on tak bez niczego mi o tym powiedział ale puściłam to mimochodem i nie rozwlekałam tego tematu. A tak serio podczas tej nocy wyznał że on nie może mieć dzieci. Ja myśle że ona bardzo duże kompleksy pod względem seksu, bardzo duże.
![]() |
#4472 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Poznałam drugiego... ale okazało się, że ostatni wyrwał mi serce i została tylko dziura. Żadnych uczuć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Przyczajenie
|
Cytat:
Napisane przez nikola6661 ![]() co mam zrobić?caly czas o nim myslec chce do niego napisac zadzwonić uslyszec jego glos wsiasc w samolot i do niego leciec! tak bardzo za nim tesknie a co jeśli to ten jedyny był idealnym facetem a ja popelnilam blad ? Nie był przecież idealny dla Ciebie i dobrze o tym wiesz. Cytat: Napisane przez nikola6661 ![]() nie staral się i stwierdziłam ze nasz związek nie ma przyszłości ale mam do siebie pretesje ze nawet z nim nie rozmawiałam o tym co czuje wiadomo jak to facet ciężko się domyśla o co chodzi Mój TŻ rozmawia ze mną o uczuciach na co dzień. Jeśli facet się nie stara, to znaczy, że nie chce się starać, krótka piłka. nie chciał i tak naprawdę mu nie zalezalo ale ja tez zrozumiałam ze to było tylko zauroczenie a nie milosc minely 5 dni od rozstania a ja czuje się jak nowo narodzona mam tyle energii ze nie mogę usiedzieć na miejscu on mnie po prostu ograniczal zamiast się rozwijać to ja siedziałam w domu siedzieć przez 3 miesiące w domu i robic w kolko to samo można dostać na glowe. Wiadomo gdzies mi go tam brakuje bo miałam się do kogo odezwac czy się przytulic ale nie tylko o to chodzi w związku o wiele lepiej czuje się sama i mam nadzieje ze kiedyś spotkam tego jedynego ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat: Napisane przez nikola6661 ![]() byliśmy razem 4 miesiące zdecydowaliśmy się razem zamieszkac po miesiącu wiem ze szybko ale w naszym związku wszystko bardzo szybko się potoczylo W moim też. Aż sama się dziwie, że taka naiwna byłam. 3 miesiące- a ja sądziłam, że skoro ma swoje lata, bierze jakąś odpowiedzialność za swoje słowa. Jak bardzo się myliłam. Okazało się, że lata dały mu jedynie poczucie, że dziewczynom można opowiadać bezkarnie bajki wyssane z palca. W tym samym czasie miał dwie dziewczyny (a może i więcej), zerwał ze mną przez facebooka. Trudno jest zapomnieć- tym bardziej, że sądziłam, że jest to mężczyzna, na którego zawsze czekałam, a tak było- czekałam wytrwale. Poznałam drugiego... ale okazało się, że ostatni wyrwał mi serce i została tylko dziura. Żadnych uczuć. Dokladnie ja miałam tak samo był 10 lat ode mnie starszy i myslalam ze będzie odpowiedzialny a ja naiwna nabrałam sie na to wszystko zachowywal sie jak dziecko siedział w domu i albo ogladal tv albo gral w gry zadnych piorytetow w zyciu lub celów po prostu masakra. Co za swinia żeby zerwac przez fb i jeszcze mieć na boku dziewczyny wiadomo jest ciężko ale nie ma co rozpaczać po takim facecie nie warto jeszcze znajdziez tego jedynego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Raczkowanie
|
Taki dzień jak dzisiaj to ja mogę mieć codziennie. Od rana na nogach. Dopiero teraz usiadłam i mam chwilę wolnego dla siebie. Odpowiada mi to, nie mam czasu na myślenie o nim
![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Mam takie pytanie odnośnie wizazu. Godzina mi się nie zgadza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4475 | |
she-wolf
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
Raczkowanie
|
Rano zablokowałam byłego na facebooku, a teraz się okazało, że on też mnie zablokował.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4477 | ||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hmm... nie da się zablokować osoby, jeśli była zablokowana przez osobę, którą próbuje zablokować...
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2015-10-13 o 08:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4478 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=CarrieBra;53081841]Nie to, że Cię podpuszczam ale komuś piwo wisisz
![]() Ależ impreza by się wywiązała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Zadomowienie
|
10 miesięcy, długich meczacych miesięcy musiałam czekać, aż Ex oficjalnie na swoim blogu przyzna się do swojego błędu,do tego, że tęskni, że zawsze tylko mnie chciał i wgl. Nawet zadał sobie fatyge abym się o tym dowiedziała, bo nie obserwowałam bloga... Tak na to czekałam
![]()
![]() |
#4480 |
Nie depcze krokusów
|
Córko, to tylko słowa... Widzisz, jakie były jego starania.
![]() |
#4481 |
Zadomowienie
|
No właśnie Malla tak skomentowałam ten wpis.
![]() |
#4482 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny nie wiem co robić...
Ostatnia nasza rozmowa z TŻ skończyła sie jego zapewnieniami, że zrobi wszystko żebym wróciła, że kocha, tęskni itp itd. Mnie nie satysfakcjonują zapewnienia więc dałam mu czas, żeby wziął się za siebie, przemyślał i zaczął coś zmieniać i dopiero jak zobaczę zmiany to wtedy bede miala pewnośc że to ma sens. Tydzien temu wyprowadziłam się do domu rodzinnego ale dojazdy do pracy i na uczelnie mnie dobijają... Problem mam taki, że nie wiem czy szukac pokoju, czy nie ;/ Czy mialoby to sens, że nawet gdybyśmy się zeszli, mieszkalibyśmy osobno zanim oboje siebie sami na nowa nie poskładamy? |
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() czytam Was i czytam od kilku dni. Jesteście wspaniałe baby, a ja głupia myślałam, że tylko mnie się przytrafiają takie kwiatki. Może i ja Wam opowiem coś o sobie? Tworzyliśmy związek z moim już ex TŻ przez blisko 3 lata. Ja kończyłam wtedy studia, On jest starszy ode mnie o 4 lata. Po 9 miesiącach zamieszkaliśmy razem. To był mój pierwszy taki poważny związek, wiadomo spotykałam się wcześniej z innymi facetami, ale to były relacje o nieco innym charakterze. Jak było? Było czasami wspaniale, ale moja intuicja mówiła coś innego. Przeszkadzało mi wiele rzeczy, nadużywanie alkoholu na różnego rodzaju imprezach - takie do spodu, brak komunikacji, oschłość, i wiele innych. Ale zakochałam się. Po około 1,5 roku rozstaliśmy się bez wyraźnego powodu, po prostu się nie dogadywaliśmy. Wyprowadziłam się z naszego mieszkania, nie mieliśmy ze sobą żadnego kontaktu 3 miesiące, a później On się odezwał i wróciliśmy do siebie. I było nam dobrze, aż do momentu,kiedy trafiła się okazja wyprowadzki z "dużego" miasta do naszych stron rodzinnych. Ja tego nie chciałam - on zawsze o tym marzył. Rzuciłam pracę, zostawiliśmy wszystko i wyjechaliśmy. Remontowaliśmy mały domek, przez ten czas nie mieszkaliśmy ze sobą, tylko u swoich rodziców. Wszystko zaczęło się przedłużać, nie ze względów technicznych, chyba sami to odkładaliśmy. Odeszłam od Niego końcem lipca, nasze ostatnie miesiące to był istny koszmar. Nigdy nie zapomnę tego jak mnie traktował, czułam się jak często tu wspominana ściera. Nie umiem tylko odpowiedzieć na pytanie co się stało. Ale to już przeszłość. Musiałam też odejść z pracy, końcem września. Zostałam bez pracy, bez mieszkania i bez faceta, którego bardzo kochałam. Zrobiłam również bardzo głupią rzecz, tak beznadziejną,że nie mogę w to uwierzyć. Mój ex ex sprzed 4 latach odezwał się do mnie, kilka dni po moim rozstaniu - dowiedział się od mojej koleżanki. Naciskał na spotkania, odmawiałam, ale po 2 miesiącach się w końcu zdecydowałam. Pierwsze spotkanie, drugie..Było jak w bajce, po tym co zafundował mi obecny ex, czułam się jak księżniczka. Na trzecim poszliśmy do łóżka i to był największy błąd. Wszystko we mnie odżyło, a że nie potrafię kłamać, to o tym powiedziałam i nasz kontakt się urwał totalnie z dnia na dzień. Idiotka totalna ze mnie, po co mi to było. Dodam tylko,że w tle rozpadające się od ponad 10 lat małżeństwo moich rodziców zwieńczone niedawnym rozwodem oraz moja depresja leczona przez 15 miesięcy farmakologicznie oraz psychoterpią. Matkoooo jakie długie..
#4484 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Czemu chcesz być akurat z nim? Czemu on chce być właśnie z Tobą? Jak wyobrażasz sobie resztę życia z nim? Co Cię cieszy w nim, czego nie ma nikt inny? Czy on Ci daje to, czego oczekujesz od mężczyzny, któremu oddasz resztę życia? Widzę u Was zmęczenie materiału i to po zaledwie 3 latach. Coś zgasło, macie możliwość zakończenia tego z godnością albo/oraz wyciśnięcia resztek emocji. Spróbujcie, zacznijcie się spotykać jak na początku, randkować, stawiać swoją relację wyżej od kolegów. Związek to nie kara, to radość z codzienności przebywania z drugą osobą. To wspólne plany, priorytety i oczekiwania, a nie życie z dnia na dzień, bo "jakoś będzie". Walkinginmyshoes - czy ma sens reanimacja trupa? Traktowaliście się wzajemnie bardzo źle. Są rany w związku, których nie da się wyleczyć. W leczeniu depresji na pewno nie pomoże związek pełen huśtawek, uzależnienia od siebie i braku szacunku. Byliście dla siebie toksyczni, czas powiedzieć sobie dość i dać szansę na coś, co da Wam normalne, zdrowe szczęście.
![]() ![]() |
![]() |
#4485 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pewnie masz rację, że on nawet nie zauważy. ![]() Jestem chora i siedzę w akademiku (tzn. nie poszłam dziś na zajęcia) i przez to łapię jakąś chandrę i rozmyślam. Ale wczoraj widziałam go jak przyszedł na wykłady i jakoś niespecjalnie mnie to ruszyło. Było lepiej, niż się po sobie spodziewałam. Więc chyba robię jakiś malusi progres... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4486 |
Raczkowanie
|
Pamiętacie, jak pisałam o dyskotece? Wczoraj spotkałam się ze znajomymi i przypadkiem poszliśmy na dyskotekę (naprawdę przypadkiem). Duuużo wypiłam i mój dobry kumpel mnie podrywał, później mnie odprowadził do domu i go zaprosiłam. Do seksu nie doszło, ale było i tak bardzo ostro. Wspólny prysznic i takie tam. Najlepsze jest to, że nigdy po nim tego bym się nie spodziewała i nie jest w moim guście. Jest przystojny, ale to nie mój typ. A wczoraj pisałam, że chcę iść na dyskotekę, żeby kogoś wyhaczyć.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4487 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Aby zapomnieć o byłym trzeba zastosować metodę 3 Z -zapić -zadupczyć -zapomnieć tego środkowego nie polecam w nadmiarze, trzeba sie szanować w końcu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4488 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba dopadają mnie wyrzuty sumienia. Ten chłopak chciał ze mną się spotykać, ale chyba zrezygnuję. Coś czuję, że minie parę godzin, otrząsnę się z tego szoku, przemyślę to i nie będę już z siebie taka zadowolona. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4490 |
Raczkowanie
|
Pamiętam Twoje posty i pamiętam, jak Ci zazdrościłam. A jak sama tego doświadczyłam, to jakoś tak dziwnie jest.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Raczkowanie
|
Nie ma co rozpamiętywać
![]() ![]()
![]() |
#4492 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
1. Gdyby koleś zerwał z Tobą pisząc - to zaraz podniósł by się tu lament, że brak mu kultury i jak mógł się z Tobą nie spotkać na żywo. 2. Gdyby koleś Cię bzyknął, potem powiedział, że nie chce nic więcej bo masz małe cycki i nie powiedział tego wprost tylko użył takich standardowych wymówek jakie Ty użyłaś, to zaraz też podniósł by się lament, że cham... Mimo wszystko jak czytam to forum to pewne sprawy traktowane są tu nieco stronniczo. Żeby nie było, do Ciebie nic nie mam, ale jednak powinniśmy traktować ludzi tak jak sami chcemy być traktowani. Na przyszłość może warto pomyśleć, że fajnie jest zerwać z kimś komu na nas zależało patrząc mu w oczy a idąc do łóżka nie robić mu niepotrzebnych nadziei. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4493 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4494 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dlaczego uważasz, że byliśmy dla siebie toksyczni? To pytanie, nie zarzut ![]()
Isn't it cool? Edytowane przez Walkinginmyshoes Czas edycji: 2015-10-13 o 12:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4495 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W normalnych relacjach masz jak najbardziej rację. Ale nie tutaj. Tutaj koleś mi dawał sygnały że jest mną zainteresowany tylko jako obiektem seksualnym, dopiero po wszystkiemu wyszło że on jednak brał coś poważniejszego pod uwagę. Zaznaczam jednak że ja od pierwszego spotkania nie dałam jemu jakiejkolwiek nadziei na to że to będzie coś trwałego.
![]() ![]() |
![]() |
#4496 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4497 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ale z drugiej strony, czy to normalne, żeby się całkiem przeorganizować, pozmieniać wszystko, przewrócić wszystko do góry nogami, żeby On mógł być szczęśliwy, a tu takie coś? Jak czytam Wasze historie, to w sumie nie mam się chyba co zbytnio dziwić ![]() Bardzo fajowe to forum, dzięki za odpowiedzi ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4498 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I jeszcze na mnie winę zrzucił. Dla kogoś takiego nie warto.
![]() ![]() |
![]() |
#4499 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
Super, że dostrzegasz potrzebę zmian w sobie a nie tylko w ex partnerze i w przyszłych partnerach ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4500 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Cenna rada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.