Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :) - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-09, 06:47   #4471
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)

Ja też się witam po cięzkiej nocy z młodym
roxana w takim razie powodzenia na egzaminie
ja też mam taki młyn w głowie w tej ciązy,że szok...puszcze nas z torbami permanentnie zapominam wyłączyć swiatła w łazience.. tv itp... bosh żebym nie zapomniała kiedys o gazie dobrze ze zelazko mamy samo-wyłaczające bo na łeb
Stary 2015-05-09, 06:55   #4472
martulka0991
Zadomowienie

Witajcie :-* ja dzis od rana dogladalam moja sasiadeczke czy spokojnie spi ale juz jestem wolna ;-) dzis znow wspolne pyszne sniadanko z mezem w postaci kanapeczek z poledwiczka, serem zoltym i pomidorem, on do pracy a ja? do robienia miejsca w komodzie na przybory maluszka ;-) pranko sie robi, szafa ulozona, proszek i plyny w szafie sie zmiescily wiec tragedii nie ma :-P a na obiad dzis pizza :-D musze dopiac swego a za tydzien u najukochanszej mamusi ktora jest w drodze do PL gril, obowiazkowo z karkoweczka i skrzydelkami :-D

---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ----------

Roxana, trzymam kciuki, powodzenia :-* kopniaka na szczescie Ci nie sprzedam, bo nie mozna podnosic nawet nogi na kobiete w naszym stanie, a nawet jesli bys prosila to i tak pewnie nie dalabym rady tak wysoko nogi podniesc :-D dasz rade, glowa do gory!

---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
Ja też się witam po cięzkiej nocy z młodym
roxana w takim razie powodzenia na egzaminie
ja też mam taki młyn w głowie w tej ciązy,że szok...puszcze nas z torbami permanentnie zapominam wyłączyć swiatła w łazience.. tv itp... bosh żebym nie zapomniała kiedys o gazie dobrze ze zelazko mamy samo-wyłaczające bo na łeb
Ze swiatlem w lazience to i ja mam problem... :-P a ostatnio zdjelam kafetiere z gazu i go nie wylaczylam, zczailam sie dopiero jak kawe wypilam, po tym zdarzeniu to przed wyjsciem z mieszkania sprawdzam 10razy czy kuchenka nie wlaczona...
martulka0991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-09, 06:59   #4473
kasperka
Zakorzenienie

Dzień dobry
Nadrobie Was dziewczyny po powrocie Tyle naskrobalyscie, ze nie dam rady teraz

Wpadlo mi tylko w oko, ze prawdopodobnie ksiezniczka od vea bedzie nazywala sie Natalka , pieknie

Zycze milego weekendu i pozdrawiam z Berlina
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-09, 07:02   #4474
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Wpadlo mi tylko w oko, ze prawdopodobnie ksiezniczka od vea bedzie nazywala sie Natalka , pieknie

hello miłego weekendu Tez miałam urodzić mężowi Natalkę ale ma za to TYmka
Stary 2015-05-09, 07:02   #4475
martulka0991
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Nie zaprzataj sobie glowy nadrabianiem :-P odpoczywaj... ;-) na zakupach :-D milego weekendu
Stary 2015-05-09, 07:05   #4476
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martulka0991 Pokaż wiadomość
Nie zaprzataj sobie glowy nadrabianiem :-P odpoczywaj... ;-) na zakupach :-D milego weekendu
to ona tam na zakupach? tacy to pożyją
Stary 2015-05-09, 07:08   #4477
martulka0991
Zadomowienie

Cytat:
hello miłego weekendu Tez miałam urodzić mężowi Natalkę ale ma za to TYmka
Ja wybralam imie Natalia dla swojej najmlodszej siostry jak mialam niecale 8lat ;-) strasznie podobalo mi sie to imie bo sluchalam Natalii Kukulskiej jak spiewala w dziecinstwie ;-) heh i rozpiescilam siostre jak sie nia zajmowalam a teraz rozki pokazuje :-P

---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:07 ----------

Cytat:
to ona tam na zakupach? tacy to pożyją
Cos mi sie przypomina ze pisala o wypadzie na weekend i zakupy, ale glowy nie dam uciac :-D
Stary 2015-05-09, 07:11   #4478
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja wybralam imie Natalia dla swojej najmlodszej siostry jak mialam niecale 8lat ;-) strasznie podobalo mi sie to imie bo sluchalam Natalii Kukulskiej jak spiewala w dziecinstwie ;-) heh i rozpiescilam siostre jak sie nia zajmowalam a teraz rozki pokazuje :-P

---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:07 ----------

Cos mi sie przypomina ze pisala o wypadzie na weekend i zakupy, ale glowy nie dam uciac :-D
hehe jedni zakupy.. a ja tańce na szmacie i wycieranie gili
Stary 2015-05-09, 07:14   #4479
martulka0991
Zadomowienie

Haha ;-) jak to mowi moja sasiadka :-D a kto bogatemu zabroni :-D ja wczoraj zakupy a dzis latanie na szmacie, pranie a gile tez sa przez pogode :-D przydalby sie porzadny deszczyk w nocy ;-)
Stary 2015-05-09, 07:29   #4480
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
A ja dziś pożarłam się z TZ... to znaczy rozmowa spokojna, kulturalna ale no... wkurzyłam się, on też i nie gadamy ze sobą. Przesadził. Jeszcze nigdy nie mieliśmy cichych dni... i nawet nie wiem do końca jak mam się zachować...
W związku z tym pól dnia siedziałam w kuchni i narobiłam dwa ciasta i z 20 naleśników... Chce która bo przecież nie zjem tego sama a TZ widzę że ma w nosie...
Normalnie płakać mi się chce...

Pierwsze ciasto z przepisu beatrix28 - kolejny raz wyszło... dziękuję ci bardzo bardzo za przepis dodałam kilka truskawek i sporo bananów...

Drugie ciasto z przepisu Mravka -robialm dziś pierwszy raz i.... WYSZŁO jesteś cudna i dziękuję za przepis dorzuciłam truskaweczki na wierzch i delikatnie przykryłam ciastem jak kołderką... I dałam podwójnie składniki żeby większa blaszka wyszła

Czyli taka tragedia ze mnie chodząca ciastowa nie jest

chętnie przetestuje inne przepisy - nieskomplikowane jak macie to ja poproszę
Nie martw sie mezem- przejdzie mu Co do ciast to ja tez nie pieke bo sie boje :-D ale skoro mowisz ze wychodza to bede musiala sprobowac

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

Cytat:
Napisane przez beaciorq Pokaż wiadomość
Tez planuje podjechać po nie oby nie wykupili tylko nie znosze jechać po 1 rzecz i zobaczyć pusta polke :/

A robilam akurat wczoraj zakupy no i nie zauwazylam tego ....

Zachcianki ma jak ciążowe :-P a ty się przynajmniej nie narobisz :-P

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Majka wygląda super zjadlabym mi się w ciazy nic nie chce piec a wcześniej zawsze bylo jakies ciasto zrobione ;;(
Tylko szukaj obok alejki z normalnymi proszkami a nie na dziele z dzieciecymi bo my wczoraj szukalysmy na dzieciecym tam tylko kilka sztuk bez promocji i sie okazalo ze bylo calkiem gdzie indziej
Stary 2015-05-09, 07:29   #4481
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Jess gratki za wizytę dobra decyzja,żeby iśc prywatnie Tym bardziej,że mój gin jak robiliśmy 3d mówił,że najlepsze fotki wychodzą 0d 25 tyg do 28 więc się mieścisz może się uda zrobić cudne foto do ramki no i przy okazji potwierdzisz płeć

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-09, 07:29   #4482
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
hehe jedni zakupy.. a ja tańce na szmacie i wycieranie gili
Podzielam Twój marny los, tyle, że bez gili

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-09, 07:34   #4483
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Podzielam Twój marny los, tyle, że bez gili
gilki wycieram mojemu mniejszemu facetowi jak dobrze mieć ten katarek pod odkurzacz,inaczej nie dałabym rady.. i tak się zaraziłam ale jakoś Wam powiem, moj organizm w tej ciązy nieźle zwalcza chorobsko! jaką godzinę temu była walka o wypicie dobrego syropu malinowego.. normalnie armagedonWyszlam z założenia,że nie będę się z młodym szarpać i odciełam od wszystkiego co mu sprawia przyjemnośc na czas aż nie wypije.. wyszedł obrażony z płaczem do pokoju swojego.. wrócił po 15 min .. mamuś już i wypił bez słowa dwie łyżeczki - normalnie uważam to za mój sukces
Stary 2015-05-09, 07:35   #4484
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Jess gratki za wizytę dobra decyzja,żeby iśc prywatnie Tym bardziej,że mój gin jak robiliśmy 3d mówił,że najlepsze fotki wychodzą 0d 25 tyg do 28 więc się mieścisz może się uda zrobić cudne foto do ramki no i przy okazji potwierdzisz płeć
Taka mam nadzieje i chcialabym wiedziec ile wazy, czy dobrze przybiera
Mozesz byc z siebie dumna- synek wypil syrop, mama zaoszczedzila nerwow i super Ja uciekam na uczelnie, dzis do 13 tylko, a jutro egzamin :-D Milego dnia mamuski

Edytowane przez Jess922
Czas edycji: 2015-05-09 o 07:38
Jess922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-09, 07:51   #4485
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
Taka mam nadzieje i chcialabym wiedziec ile wazy, czy dobrze przybiera
Mozesz byc z siebie dumna- synek wypil syrop, mama zaoszczedzila nerwow i super Ja uciekam na uczelnie, dzis do 13 tylko, a jutro egzamin :-D Milego dnia mamuski
miłego dnia i jutro powodzenia na egzaminie aaa i koniecznie czekamy na foto z 3d
z siebie i z niego jestem też dumna,że obyło się bez szarpania
Stary 2015-05-09, 07:59   #4486
martulka0991
Zadomowienie

Cytat:
miłego dnia i jutro powodzenia na egzaminie aaa i koniecznie czekamy na foto z 3d
z siebie i z niego jestem też dumna,że obyło się bez szarpania
Ja tez zakupilam katarek, slyszalam od mamus z bylych studiow ze jest bardzo pomocny i sprawdzony wiec i ja sie zaopatrzylam ;-) Heh z syropkiem dobry pomysl ;-) jak sie nie da po dobroci to trzeba mini szantazykiem ;-) mamusia przebiegla ale skuteczna co najwazniejsze ja juz mam zapakowana polke w komodzie malej akcesoriami, ale ku mojemu zaskoczeniu nie ma jeszcze zabawki ani nic, trzeba to zmienic po tatusia wyplacie :-P
Stary 2015-05-09, 08:36   #4487
beaciorq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
Tylko szukaj obok alejki z normalnymi proszkami a nie na dziele z dzieciecymi bo my wczoraj szukalysmy na dzieciecym tam tylko kilka sztuk bez promocji i sie okazalo ze bylo calkiem gdzie indziej
Dzieki za rade

Witam sie w 26 tyg
beaciorq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-09, 08:41   #4488
martulka0991
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beaciorq Pokaż wiadomość
Dzieki za rade

Witam sie w 26 tyg
Jesli chodzi o auchana to tak, na wystawkach bocznych przy dziale z proszkami i plynami, no i polecam cocollino do plukania tez jest w promocji ;-) super pachnie i zmiekcza ubrania ja kupilam bialy i niebieski bede go uzywala do plukania naszych ubran by malenstwo mozna bylo swobodnie przytulac
Stary 2015-05-09, 08:52   #4489
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beatrix28 Pokaż wiadomość
przeparszam ale bylam zalatana i nie mialam czasu na forum
dzabap witaj! tez uwielbiam opaski i mam juz upatrzone..
Majka przejdzie mu,super ze ciasto wyszlo,b.sie ciesze
martulka ale wypas!a to wapno to po co?jesli moge wiedziec
ms lulaby ale wypas od poloznej,.to jej opieka juz nam sie nalezy?rozumiem ze na nfz?mysle coby w pon to zalatwic..wizyty patronazowe swoja droga ale jak mzona jzu korzystac to wykorzystam pewna pania..
roxana ja nie lubie huggiesow bo sa dla mnie zbyt namydlone ,wiec na tą promocje bym sie nie skusila.daj znac jak tam co tam..
jess922 szkoda ze nie mam Auchana w okolicy,ale moze w kauflandzie czy biedrze bedzie promocja.

Nadal meblujemy ,szukam szafy dla malej i ew. jakiejs otwartej poleczki i normalnej komody,odpuyscilam sobie przewijak..
kupie cos z ikei wybor padl na szafa dziecieca basunge http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...f=last-visited
bo aneboda srednio mi sie widzi..http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...f=last-visited
mysle czy jest opcja zrobienia polek w tej szafie bo jako regal bylaby super, ale jako ,,cos ''na ubrania to odpada, nie lubie jak mi cos w polce przeswituje ...
Kochana ja mieszkam w Anglii, tutaj ciążę prowadzi położna jeśli nic się nie dzieje to ginekologa nie zobaczę ani razu a takie prezenty to mam co wizytę, albo poradniki albo próbki, jak się Bartuś urodził to dostałam dla niego książeczki z bajkami i tez masę próbek, w sumie ze szpitala szłam z dodatkową reklamówka prezentów ze szpitala
Dzień dobry

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-09, 08:56   #4490
majka242007
Zakorzenienie

beatrix28 zaraz zrobię fotki tylko śniadanko zjem, w szafie jest jedna duża półka na całą szerokość i drążek... Dokupiłam półkę wiszącą, zrobię ci zdjęcia to sobie zobaczysz

Roxana- trzymam kciuki

hej dziewczynki... jakieś plany na dziś?
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-09, 09:12   #4491
martulka0991
Zadomowienie

A ja wlasnie dostalam tel ze jest super ogloszenie i dokonalam kolejnego zakupu ;-) hustaweczka domowa, co prawda na przyszlosc ale juz jest :-D wlasnie brat ma ja odebrac i bedzie stala u rodzicow ;-) zabierzemy ja pewnie dopiero do siebie w przyszlym roku ;-) hehe pierwsze dzieciatko w rodzinie i kazdy cos szuka, kupuje, jej... Ale bedzie obkupiona, miejsca zabraknie u nas w mieszkaniu i trzeba bedzie sie do mamusi orzeniesc do wielkiego i juz prawie pustego domu :-D
Stary 2015-05-09, 09:21   #4492
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beatrix28 Pokaż wiadomość
majka bede wdzieczna za fotke a kupowalas jakies polki wiszace do srodka? bo oprocz rury to ponoc nic tam nie ma..
jeszcze sie z tym przespie...jeszcze mam jakies 10 dni na zastanowienie co kupic do pokoju oprocz szafy no i jaki model ...zeby byla pakowna...
martulka ale Ci sie trafilo wyzwanie wieczorowa porą akto Cie uraczyl takim zaszczytem?co do wapna ja pije wapno z pluszsza alergic najlepiej mi sie przyjelo i objawowo zyrtec ..
tez ide spać, dobranoc mamusie
i zdjęcia:

ta duża półka u góry jest w szafie i drążek, dokupiłam wieszaki i półki wiszące. Maja ma bardzo dużo ciuszków i wszystko się pomieściło prócz kurtek i butów.
Bajzel mały jest na półeczkach ale ona sama sobie składa i układa w szafie , ma 7 lat więc proszę przymrużyć oko
No i nie prześwituje za bardzo...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_20150509_001.jpg (32,7 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_20150509_003.jpg (65,7 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_20150509_005.jpg (88,1 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_20150509_008.jpg (125,1 KB, 23 załadowań)

Edytowane przez majka242007
Czas edycji: 2015-05-09 o 11:41
Stary 2015-05-09, 10:13   #4493
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Cytat:
i zdjęcia:

ta duża półka u góry jest w szafie i drążek, dopiłam wieszaki i półki wiszące. Maja ma bardzo dużo ciuszków i wszystko się pomieściło prócz kurtek i butów.
Bajzel mały jest na półeczkach ale ona sama sobie składa i układa w szafie , ma 7 lat więc proszę przymrużyć oko
przepraszam to układała 7-latka? Wow.. jakbyś otworzyła teraz moją szafę to mam o wiele gorzej a mam o wiele więcej lat :wstydnis:

Dziewczyny jak się boicie,że za mocno by prześwitywała ta szafa, to widziałam gdzieś patent aby od tyłu obkleić tę szybkę dodadkowo Wtedy nie będzie widać nic ładniutki pokój malutkiej
Stary 2015-05-09, 10:41   #4494
martulka0991
Zadomowienie

Dziewczyny, mam dzis mega lenia, ulozylam w jednej czesci szafy, poukladalam rzeczy maluszka i padam... Mialam ogarnac mieszkanie ale dzis chyba to nie wypali, brzuch mi wydelo, normalnie dwa razy taki niz wczoraj... Czuje sie jakbym spuchnieta cala byla... Chyba sie poloze, moze pozniej cos rusze... Jak nie to jak wroci po15 mezus to mi pomoze...
Stary 2015-05-09, 10:43   #4495
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
i zdjęcia:

ta duża półka u góry jest w szafie i drążek, dopiłam wieszaki i półki wiszące. Maja ma bardzo dużo ciuszków i wszystko się pomieściło prócz kurtek i butów.
Wow, super

A powiedz gdzie kupiłaś te "materiałowe" półki na drążek? Też by mi się przydało...
Stary 2015-05-09, 10:46   #4496
Mirabelka_90
Zadomowienie

Hej.
majka242007 Oj aż mi wstyd jak patrzę jak moja szafa obecnie wygląda. No córeczka Twoja widać, że dba o porządek
Cytat:
Dziewczyny, mam dzis mega lenia, ulozylam w jednej czesci szafy, poukladalam rzeczy maluszka i padam... Mialam ogarnac mieszkanie ale dzis chyba to nie wypali, brzuch mi wydelo, normalnie dwa razy taki niz wczoraj... Czuje sie jakbym spuchnieta cala byla... Chyba sie poloze, moze pozniej cos rusze... Jak nie to jak wroci po15 mezus to mi pomoze...
A ja niedawno wstałam.. TŻ w pracy;/ I sama nie wiem co dziś robić. Jakoś dziwnie się czuje. Taka po prostu bez chęci.
Dziewczyny a czy Was męczą może wzdęcia? Bo ja wieczorem to aż brzuch mnie boli i gdzieś tak do 2-3 i później mi mija. Nie wiem czy Dzieć mnie gniecie czy co.
Mirabelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-09, 10:55   #4497
martulka0991
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mirabelka_90 Pokaż wiadomość
A ja niedawno wstałam.. TŻ w pracy;/ I sama nie wiem co dziś robić. Jakoś dziwnie się czuje. Taka po prostu bez chęci.
Dziewczyny a czy Was męczą może wzdęcia? Bo ja wieczorem to aż brzuch mnie boli i gdzieś tak do 2-3 i później mi mija. Nie wiem czy Dzieć mnie gniecie czy co.
Mnie meczy wieczorami tylko lub az mega zgaga, taka ze wstaje i co chwile pije cole ale juz i to nie pomaga, dzis pierwszy dzien wzielam ortanol, zobaczymy jak bedzie...

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Wow, super A powiedz gdzie kupiłaś te "materiałowe" półki na drążek? Też by mi się przydało...
Nie do mnie ale sie wetne ;-) my mamy takie poleczki materialowe przyczepiane na rzepy na rurke, kupilismy w biedronce kosztowaly 15 moze max 20zl, czesto mozna je znalezc w koszykach jak sie pojawiaja pokrowce na garnitury, materialowe pudelka do szaf i wlasnie te poleczki, ostatnio widzialam jakies 2mies temu ale nie bylo tych poleczek. Tez chcialam dokupic bo super rozwiazanie do szafy.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-09, 11:48   #4498
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
przepraszam to układała 7-latka? Wow.. jakbyś otworzyła teraz moją szafę to mam o wiele gorzej a mam o wiele więcej lat :wstydnis:

Dziewczyny jak się boicie,że za mocno by prześwitywała ta szafa, to widziałam gdzieś patent aby od tyłu obkleić tę szybkę dodadkowo Wtedy nie będzie widać nic ładniutki pokój malutkiej
hehe ... no ona składa a kto, czasem jak tam tajfun przejdzie to nie ma że boli więc sobie pilnuje
Można obkleić z tyłu ale w ikei są też na tą wielkość lustra więc można zamontować jak by kto chciał.

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Wow, super

A powiedz gdzie kupiłaś te "materiałowe" półki na drążek? Też by mi się przydało...
też w ikei i przedzielniki te czarne na skarpetusie, majtusie też w ikei.

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Mirabelka_90 Pokaż wiadomość
Hej.
majka242007 Oj aż mi wstyd jak patrzę jak moja szafa obecnie wygląda. No córeczka Twoja widać, że dba o porządek
.
no co wy haha ma mieć poukładane już się przyzwyczaiła. Chociaż ja sama pewnie bym miała z tym problem bo mi by się nie chcialo tak siedzieć i zawijać jak świstak haha dlatego mam szafę na wieszaki same i wszystko mi wisi prócz spodni problem z glowy
TZ ma szafę na półki i jak ją otwieram to ZAWSZE jestem pod wrażeniem bo on ma poukładane jak od linijki.
Stary 2015-05-09, 12:15   #4499
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Nie do mnie ale sie wetne ;-) my mamy takie poleczki materialowe przyczepiane na rzepy na rurke, kupilismy w biedronce kosztowaly 15 moze max 20zl, czesto mozna je znalezc w koszykach jak sie pojawiaja pokrowce na garnitury, materialowe pudelka do szaf i wlasnie te poleczki, ostatnio widzialam jakies 2mies temu ale nie bylo tych poleczek. Tez chcialam dokupic bo super rozwiazanie do szafy.
Dzięki

Cytat:
też w ikei i przedzielniki te czarne na skarpetusie, majtusie też w ikei.
Super! Dziękuję
Stary 2015-05-09, 13:29   #4500
roxana_lu
Zakorzenienie

Majka brawo dla małej za porządek ! To sie chwali ja juniora tez od małego uczę porządku w szafie i nie moge narzekać na bałagan

Dziewczyny... Tak szybko - ZAKOŃCZYŁAM EDUKACJE !! teraz tylko dokończyć magisterkę i sie obronić

Lecimy sobie na obiadek uczcić a potem powrót do domku, kapiel i odpoczywanie do wieczora bo mimo wszystko jestem padnieta

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości