|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII
Mysia ok dzięki
będę pamiętała o propozycji A wtedy to jakoś nie był mój dzień do wódki Dzisiaj bym się z Tobą napiła a nie no sorry, Ty chyba masz dalej wstręt do tego alkoholu?
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII
Przyjezdzaj, przyjezdzaj. Tym bardziej ze sama piszes bedzie Ci sie w weekendy nudzilo
Na duze ilosci % tak! ale wczoraj i dzisiaj lampke czerwonego winka wypilam .
|
#4473 |
|
Konto usunięte
|
iza243 ale bym zjadła pizzę teraz, narobiłaś mi ochoty. MIłego wieczoru z tżtem
89migotka współczuję tego zapieprzu aż do końca kwietnia. To tak zawsze w księgowości czy jakaś wyjątkowa sytuacja? mysia1986 z tych olejków miałam właśnie tylko ten Limetka i oliwa. On jest niby do masażu ale dla mnie to taki kosmetyk wielofunkcyjny i do twarzy i do ciała i do włosów. Do włosów go bardzo lubię bo nie jest taki tłusty (jeśli olej może nie być tłusty ) i łatwo się zmywa. Moja siostra miała jeszcze ten do twarzy z granatem, ale mówiła że też woli ten z limetką bo jest mniej tłusty.
|
|
|
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy chwile u siostry, wróciliśmy Kostek nie spał , pobawil się z tatusiem i zasnął. P jutro jedzie 😢 jak ja będę żyć bez niego 😢
Gianka dla mnie hardcore 😉 ciesze się ze nacieszylas w końcu mężem 😁 Margot to już zaczynasz akcje aprat? Pęcherz juz ok 😉 Iza udanego wieczorku 😊 Mysia miałam kiedyś żel pod prysznic czekolada i pomarańcza. Chyba nawet w ciąży jak byłam 😀 Migotka zacznij dziergac na drutach 😁 ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Idę do męża, dobranoc 😁
|
#4475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Margot do końca kwietnia rozliczenia podatkowe i dlatego taki zapieprz będzie. Uciekam spać. Dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Ruda, a właśnie mam w planach coś podobnego, ale póki co nie zdradzę Kochana wiem, że będzie Tobie bardzo ciężko się rozstać z P. Szkoda mi Was, że musicie żyć na odległość ale dasz radę, już nie raz nam to pokazywałaś, że jesteś silna!
|
|
|
#4476 | |
|
Konto usunięte
|
Aparat zakładam 19.02, już nie mogę się doczekać
Przykro mi że musicie się z tżtem rozstawać tak często, mam nadzieję że już niedługo będzie mógł z wami zostać już na stałe i znajdzie tu jakąś fajną pracę. Cytat:
Także niech już ten kwiecień przyjdzie żebyś miała spokój Poza tym chciałabym już wiosnę.Tez idę spać Dobrej nocy |
|
|
|
|
#4477 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Przechodzi po roku
|
|
|
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
Margot własne wino
Gianka no tak myślałam że teraz rypaton będziecie mieć udanej nocy!Yss ja wiem, dwa razy się odchudzałam i za każdym razem na długo - zmieniałam nawyki żywieniowe tak jak piszesz. problem w tym, że po jakichś 2 latach zapomina się, że nie wszystko wolno... ja zapominam w każdym razie. ostatnio na ślub schudłam w 9 miesięcy jakieś 10 -12kg. ale wiem, że u mnie to zawsze ten moment musi przyjść kiedy bez żalu rezygnuję z tego, co mnie tyczy. chyba jestem już blisko ![]() Madzia ładnie Ci z ciemnymi włosami nie mogę znaleźć, będziesz w waw?! ja się piszę, tylko w innych okolicznościach niż ostatnio
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#4479 |
|
Zakorzenienie
|
Iza do twarzy taki zestaw sobie zrobiłam:
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
Kluska Tż zrobił badania i wszystko ma w normie Niewiadomo skąd to chudnięcie..Najprawdopodo bniej stres,bo nawarstwiło się mnóstwo rzeczy przeprowadzka,nowa praca,ciąża,narodziny małego,konflikt ze starymi... Teraz waga stoi w miejscu na szczęście,bo już wygląda jak kostek![]() Radość Pyzuni z powodu śniegu Moim zdaniem wyglądasz super,więc nie spinaj się tak tymi kg Gianka Wy szaleńcy My też na żywca zawsze,a co Małż nie lubi w gumie![]() Ruda cieszę się,że fajnie się bawiliście Wyjazdu TŻa współczuję,ale niestety nie pierwszy i nie ostatni razPanna M to ja przyjadę Chyba,że będziesz w moich okolicach? Ja cały czas truję d. Tżowi,że muszę do W-wy jechać poznać moje dziewczynki,ale on nie rozumie tego![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Młody śpi,więc mogłam wejść i nadrobić Wczoraj było strasznie zimno i tylko krótki spacer,mam nadzieję,że dzisiaj uda się wyjść na dłużej Śniegu nie ma u nas tak dużo a w tv pokazywali jaka pl pieknie zasypana,może do nas też w końcu przyjdzie taka prawdziwa zima![]() Dzisiaj planów brak ![]() Miłego dnia kochane moje
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, wróciliśmy z Kościoła i idziemy do rodziców na kawę. P przed obiadem wyrusza 😢
Lilka no racja, nie pierwszy i nie ostatni, dam rade 😉
|
|
#4482 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
Kluska nieskromnie napiszę, że wino nawet mi wyszło, smakuje bardzo dobrze i nawet głowa mnie dzisiaj po nim nie boli ![]() Idę na śniadanie i będziemy się do mamy zbierać. Miłego dnia |
|
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
Ewciu cieszę się ze się dobrze bawiliście
Migociu kciuki za ivf żeby byly miejsca Gianna dobrze ze tz skaczyl o 15 chodź chwile odpocznie Lila dobrze ze sie zapisalas na gastroskopie Ruda dasz rade bez tz . Ale mimo wszystko przytulam . ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- A ja mam dosc @ . Cos się ewidentnie dzieje bo przez 2 pierwsze dni bylo normalnie, 3 dnia z rana zatrzymanie @ po 13 znowu kran odkrecil się, wczoraj 4dc od rana delikatnie śluz podbarwiony krwią, a dzis 5dc i znowu leci ze mnie
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Ja juz pieczarkowa ukrecilam tz prosil to ma
Margot to jak tak zachwalasz to popatrze. A co do nietustych olejkow to jak poprobujesz roznych to zobaczysz ze roznica w 'tlustosci' jest zauwazalna. Np. Olej z pestek malin albo pestek arbuza. Prawie nietuste Migotka to mnie zaciekawilas tym co tam sobie na zabicie czasu wymyslilas Basia moja @ wogole jakas skapa.. ale ja i przed vissanem tak mialam.. przekwitam juz chyba Dzwonil do mnie Nysiek biedny grypsko Go zlapalo od wczoraj w nocy goraczka. Byli i dr i tylko leki na zbicie i wit.c. Zbijaj goraczke a ona po3-4h wraca. Bidulek plakal mi do sluchawki ze byl z wujkiem umowiony dzisiaj na granie a on chory jest.. az mi sie serce scisnelo..
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ej, ale Wy mi tu juz nie rokujcie ivf, ja na razie w razie czego szukam wolnego miejsca Teraz proszę trzymać kciuki za IUI Mysia pieczarkowa mniaaam Biedny Nysek rozchorował się, dużo zdrówka dla Młodego! I jeszcze bidulek się popłakał, widać jak bardzo lubi wujka ![]() Ruda szerokiej drogi dla tż! A Ciebie i Kostusia przytulam mocno! Lila wspaniale, że tż badania tez w normie Szkoda tylko, że nie rozumie Twojej potrzeby wyjazdu do Wawy ![]() Zjem obiad i zbieram się do pracy. Miłej niedzieli
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
P właśnie wyjechał😢 mam chrzesnice w domu, bawią się z Kostkiem na całego. Ja oczywiście już bez humoru.
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
Rudziaku nie dziwię się,że jesteś bez humorku..ale niedługo przyjedzie! Zleci nie wiadomo kiedy
Mysiu,ale z Ciebie dobra konkubina ![]() Migotka no nie rozumie mnie facet jak ja mogę przyjaźnić się z ludźmi,których na oczy nie widziałam![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Migotka Iui teraz na pewno się uda! zobaczysz! My mały spacerek zaliczyliśmy,ale zimno jak choler.a potem drzema z synulkiem i bawimy się,nuda![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- kurde zerknął mi przez ramię i " co tam o mnie napisałaś" widziałem facet nie rozumie i foch teraz ![]() ![]() Idę wytłumaczyć,pa
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
Lila mam nadzieje ze po doopie nie dostałaś od męża 😂😂😂
My byliśmy na spacerze, później z siostrami kawę wypiłam, szwagry tez byli. Teraz jesteśmy sami , Kostus się bawi a ja się krzatam, trochę sprzątam trochę ciuchy ogarniam 😉
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dostałam 😊
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
Lila mój tż na szczęście jest wyrozumiały w kwestii wizażu
Twój dał sobie chociaż wytłumaczyć czy dalej na fochu? Ruda dobrze, że masz siostry blisko siebie, inaczej wtedy przeżywasz rozstanie z tż
|
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór. Weekend szybciutko zleciał
![]() W sobotę do 13 praca, obiad u Teściowej, potem przyjechała siostra i przyjaciele, posiedzieli do 22, my jeszcze trochę z tż posiedzielismy przy kieliszku wina. Rano zanim się ogarneliśmy, przyjachała moja mama, ja z nią pojechałam na zakupy dla Borysa i do domu parę pierdół. No i Na chwilkę do teściowej. Napisałam diagnozę i o 18 byliśmy w domu i tyle weekendu... Nawet porządnie na kanapie nie posiedziałam.Mam nadzieję, ze młody szybko pójdzie spać bo w planach mamy film na kanapie ![]() A jutro na 7.30 do pracy ![]() Iza- Myślę o Was, mam nadzieję, ze rozejdzie sie po kosciach ![]() Kluska- fajowy zstaw, ja ostatnio oddaję kolejne kosmetyki... jkoś wszystko co kupię jest do bani. Dziś w Ziaji kupiłam maseczkę, ale kurna oblepiła a nie nawilżyłą zostanę chyba na olejach jak MysiaMargot- ciesze się bardzo że w koncu uda się z aparatem Migacz- ja też zapraszam na % jak masz ochote wczoraj upiłam się 2 kieliszkami wina, a było pyszne---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Ruda cholera, może udałoby się jakąś fuchę bliżej znalezć, gdzieś blisko polskiej granicy, żeby się opłacało co weekend przyjechać![]() dobrze, że masz siostry przy sobie, zawsze to jest do kogo się zwrócić jak jest ciężej ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- lila- cholerka, nie dobrze jak taki chudzielec. A zdrowo sie odrzywia, czy syf je?? może robaki?? |
|
|
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() Ja dzis cały dzień szalony! Jutro mam koleżanki do południa przed praca przyjeżdżają do mnie będę robic im pazury poplotkujemy a potem pojedziemy do pracy. Migotko a dlateczego nie na noc! Jak będziesz chciała jak będziesz miec wolne w weekend to kochana wpadaj!!!!i koniecznie na noc to się nawalimy ![]() Mysia jaka zona kochna gotuje dla tz Kluska haha no co mamy robic Iza dzień w 3jest cudowny . A Domis kochany❤ ,Nata miała ostatnio badanie psychologiczne w żłobku i pani psycholog upuscial misia na stoliku ulozyla plaster kredke i drugiego misia. I mówi zobacz misio upadl i ma kuku i co teraz. A dzieci na to przytulaly misia a Nata najpierw nakleila mi plaster na uszko a potem przytulila i calowala❤ i w ogóle taka jestem z niej dumna bo pani psycholog pow ze musi przejść do starszej grupy bo juz jest bardzo samodzielna Ech i wzruszylam się znów ze mi dziecko dorasta❤ Ewcia a wy kiedy się za Helenę bierzecie?! Kasia miałaś się dzis zameldować ladnie!!! Idę zrobić pazury ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Kluska zadowlona jesteś z eucerinu? Bo ja bardzo a masz tez pod oczy chyba?
|
|
|
|
#4493 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ile kosztuje takie cudo? Cytat:
To jest najgorsze jak dziecko przeżywa taki zawód:-(Cytat:
Musi się udaćCytat:
Teraz tż był długo mam nadzieje że niedługo znów przyjedzieWiecie juz z fb jaki miałam dziś koszmarny dzień.Nie bede już tu powtarzać.Najważniejsze że Dominisia chyba nie boli,oby teraz sie szybko goiło ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
Pokaż pazury swoje i koleżanek
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||||
|
|
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
Iza Biedny Domis
mam nadzieje ze szybko zapomni Ewa mam nadzieje ze szybko Wam minie rozlaka Jak wyjdzie nam przeprowadzka to zapraszam do nas wtedy my bedziemy sie opalac a faceci beda robic nam drinki ![]() My lecimy do Tajlandii boje sie jak cholera ale Ci zrobie
|
|
#4495 |
|
Zakorzenienie
|
Caly dzien sie obijalam. Lezalam albo siedzialam pod kocem.
No oprocz 10min Mel na posladki i 10 na brzuch Lila strasznie nie lubie slowa konkubina , okropne sa te okreslenia. Migotka kciukam mocno! bedzie dobrze! Iza na pewno wszystko sie ladnie zagoi Gianka no lubi chlopak moja kuchnie Ale on i tak lepiej gotuje niz ja!
Kiedyś mieliśmy SIEBIE potem stworzyliśmy CIEBIE teraz mamy WSZYSTKO Marcel <3 Edytowane przez mysia1986 Czas edycji: 2016-01-17 o 21:17 |
|
|
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
Zophiee ale Ci czas szybko ucieka 😢 Boberek pewnie przytulas po całym dniu rozłąki. Co do wyjazdu P to zawsze pierwszy wieczór najgorszy. Później jakoś leci, on idzie do pracy tam gdzie ma największą stawkę, za 2tygodnie chyba znowu przyjedzie 😉
Iza zdrówka dla Dominisia 😁 Gianka ale słodka Natalia 💜 opiekuńcza , nadaje się na starsza siostrę 😉 co do Heleny to podjęliśmy decyzję ze jak Kostek pójdzie do przedszkola teraz i będzie chciał zostać to po wakacjach jak znowu pójdzie i będzie wszystko dobrze to październik listopad chyba zaczynamy prace nad Helcią💜 ale Ci się fajny poranek zapowiada 😁 Mysia zazdroszczę gotujacego faceta , mój jak tylko mówi " Ewuuuuuuś" to od razu pytam co by zjadł 😂😂 Magda Tajlandia ? Kiedy? ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Ja oczywiście siedzę i ciesze się jak dziecko bo oglądam star Wars 💜
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
Mysiu ta konkubina to w zarcie😊Mam nadzieje, ze nie urazilam😙 Beznadziejne to określenie,ciekawe kto to wymyślił 😋
---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Gianna,ale cudowna Natalka 😍 Taka mądra! Panna Magda Tajlandia 😍Zazdroszczę 😋
|
#4498 |
|
Zakorzenienie
|
O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVIII
Ewa za 6tyg
Lilka to marzenie K. A do Ciebie sie moge wybrac w pt 12.02 jak masz czas I ochote
|
|
#4499 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej! Aktywny weekend. Wczoraj po południe u znajomych. Dziś urodzinowa imprezka Kubusia. Padam z tego szykowania i zamieszania. Gwiazda wieczoru aż nie mógł usnąć z emocji, za to opowiedział mi chyba cały swój tydzień.
Trochę przykro, że nikt nie pamiętał o Kubusiu :-( Rozumiem, że każda z nas ma swoje zabiegane życie, a to tylko forum przecież. I mnie tu ostatnio mało. Ale jakoś tak ciężko na serduchu zrobiło się. Tym bardziej, że o każdym Maluchu choc jedna z nas pamiętała zawsze. |
|
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
Ziajka Kochana wybacz 😢 ja dzisiaj zakręcona przez wyjazd P 😢 dla Kubunia wszystkiego najlepszego, oby był zawsze zdrowy i radosny a Tobie i mężowi pociechy z Synka 💜
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.

będę pamiętała o propozycji
A wtedy to jakoś nie był mój dzień do wódki
Dzisiaj bym się z Tobą napiła
a nie no sorry, Ty chyba masz dalej wstręt do tego alkoholu? 

ale dasz radę, już nie raz nam to pokazywałaś, że jesteś silna!
Poza tym chciałabym już wiosnę.

Śniegu nie ma u nas tak dużo
a w tv pokazywali jaka pl pieknie zasypana,może do nas też w końcu przyjdzie taka prawdziwa zima

Musi się udać