|
|
#4471 | ||
|
O Ireno! ;-)
|
Dot.: Jesienią... Irena wizażem szła. AKT 21
Cytat:
Cytat:
Cookie to miłośnik oryginalnych perfum
|
|
#4472 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tu widze ogormny postep przez ostatnich kilka mcy. Tak jak dziewczyny mowia, wakacje, nowa praca, samochod? Jaki samochod? Nic nawet sie nie pochwalilas ![]() A jak juz bedziesz szczesliwa sama ze soba, to wtedy i cala reszta sie pouklada Cytat:
Tylko jeden piesek sie wysmrodzil?
|
|
|
#4473 |
|
Irenosława Pierwsza
|
Ja to jednak jestem niereformowalna. Jem eklerka i myślę jak schudnąć
![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- I wymyśliłam ze jutro nie zjem eklerka :p
|
#4474 |
|
Gang Iren
|
Wróciłam. Było dziwnie. Córka koleżanki się nudziła, bo ona chce już iść pograć na kompie. Bo oni ponoć nie chodzą na place zabaw, spacery itd., bo ona nie chce (5 lat). Koleżanka patrzyła na mnie z takim widocznym politowaniem, że moje szoguny latają bez ustanku, drą się itd. Ludzie zwracali mi uwagę, że chłopaki są bez czapek (było z 14 stopni przecież). A ja zwracałam uwagę ludziom palącym na placu zabaw i kazałam im pety zbierać.
|
#4475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to znaczy ze nie we wszystkim cuchnącym to jest zapach ktory im sie podoba. Ale nie wiem co to jest. Jakaś kobieta mi kiedys tłumaczyła ze to sa odchody lisa (do kamuflażu) . Dla mnie to czuć bardziej odchodami jakiegoś ptaka. No nic, sama sie decydowałam na norowca wiec go mam. Joy to jest jednak zdecydowanie kobieta . Wiecie, jak ja wzięliśmy to ja zawsze powtarzałam ze ona pachnie jak herbatka bo faktycznie ma taki herbaciany zapach. I wiecie co ona robi codziennie na spacerze . Tarza sie i roluje całe ciało w trawie. Codziennie. I dlatego pachnie świeżutka trawka Jednak jak znajdzie cos nadającego sie do wytwarzania to tez sie wytarza od czasu do czasu... Jadnak zapach herbaciany to zdecydowanie jej Eau de toilette, a ten "mocniejszy" to perfum na specjalne okazje Cytat:
. Ide cos ugotować to postoje.Tez dzis zjadłam ciasteczko ale musiałam bo rano nie potrafię przełknąć nic słonego a do szkoły musze cos zjeść... |
||
|
|
|
#4476 | |
|
na drugie mam Irena
|
Cytat:
Haha Gosia dobrze zrobiłaś. A co ludzi obchodzą czapki twoich dzieci, niepojęte. I jeszcze faktycznie nie jest tak zimno.
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu to teraz pomyśl jak na mnie dziwnie patrzą rodzice innych dzieci jak mówię, że Młody z kompa korzysta tylko w weekendy
|
#4478 | |
|
O Ireno! ;-)
|
Cytat:
najprostsze rozwiązania są najlepsze
|
|
#4479 |
|
Zakorzenienie
|
No wiesz Mag - od czegoś trzeba zacząć
|
#4480 | |
|
Gang Iren
|
Cytat:
Outsiderka ![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Dali mi znać, że moje książki są na poczcie w Krakowie. I ten numer do śledzenia przesyłki już działa. Myślicie, że kiedy będą u mnie? Jutro, pojutrze? Nie mogę się już doczekać
|
|
#4481 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A to ze bez czapek, to tez musialam pierwsze kilka lat wysluchiwac od mamy, jak jezdzilysmy do Polski. Ale co obcych ludzi obchodza cudze dzieci Za rewolucje z petami Powinni mandaty za to dawac.Cytat:
![]() Ja tez dzisiaj ciacho na sniadanie. Croissancik z czekoladka Cytat:
|
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
Obiadzio.
Kocham słodkie ziemniaki z piekarnika I na dodatek łatwiejsze w przygotowaniu niz zwykle ziemniaki. |
|
|
|
#4483 | |
|
Konto usunięte
|
Evelka, odnośnie Kujaw i pochodzenia. Ja urodziłam się w Krakowie. Mój M urodził się w Lublinie, ale w zasadzie nie pochodzi z Lublina. Akurat jego tata, który był zawodowym wojskowym, stacjonował niedaleko Lublina i w sumie niedługo tam mieszkali. Potem mieszkali jeszcze w różnych jednostkach wojskowych. Jak M miał 9 lat to przeprowadzili się do Krakowa i cały czas tu już mieszkali. Moja śp. teściowa pochodziła z Kujaw i chciała być tam pochowana, bo tam mają rodzinny grobowiec, w związku z tym mój teść też chciał tam leżeć z żoną po śmierci i tak się stało. Niestety dla nas, ponieważ nie możemy być na ich grobie kiedy chcemy. A każdy taki wyjazd to jest dla nas niezła wyprawa. Obawiam się, że kiedyś nie będzie miał kto jeździć na ich grób
. Na Mazurach też rodzina M. Zresztą on rodzinę ma rozsianą po całej Polsce. Jego tata pochodził z Bieszczad .Cytat:
.
Edytowane przez d76b7b62abc76003533437ba9b2c050aff719167_6124288bc3b3b Czas edycji: 2015-11-02 o 17:53 |
|
|
|
|
#4484 | |
|
Gang Iren
|
Cytat:
Co tam jeszcze masz? Pysznie wygląda! My mieliśmy szybki obiad: pierś kurczaka z warzywami i makaronem. I w dodatku na dwa dni zrobiłam ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53319019] Gosia ty już nie pasujesz do naszego społeczeństwa .[/QUOTE]Skazana na banicję
|
|
#4485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem,ze zle podejscie cos ostatnio jestem marudna..samochodem sie nie chwalilam,bo wcale nie jest taki nowy..nie chcialam zapeszac,a później zapomnialam ![]() Cytat:
dzieci takie sie ostatnio zrobily,ze swiat nie istnieje bez internetu ... wiem,wiem.. jesuuu jaka sie hlodna zrobilam....tylko dojade do domu i rzuce sie na jedzenie nie wiem skad ten żer
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4486 | |
|
Konto usunięte
|
Na to wygląda
. Ale z tymi czapkami, to mi przypomniałaś jak urodził się mój Młody 13 lat temu w czerwcu i jak wychodziłam z noworodkiem na spacer, to nie zakładałam mu czapki, bo było bardzo ciepło. Wzbudzało to u napotkanych kobiet niezłe poruszenie, że jak to tak, noworodek bez czapeczki ? Zawsze wtedy pytałam takie ciekawskie "A Pani dlaczego nie ma czapki?". Kurde, może jeszcze powinnam dziecko przy 28 stopniach włożyć do becika i to koniecznie z pierza, bo naturalny?---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
.Chwal się szybciutko. |
|
|
|
|
#4487 |
|
Irenosława Pierwsza
|
No plan dietetyczny mam rewelacyjny. Do tego wprowadzę jeszcze deskę i będzie git malina.
Hania ja wiedziałam że tam macie rodziców M. Kawał drogi. Musicie sobie ewentualnie robić wycieczkę 2 dniową żeby tak nie jechać tyle km na raz... Gosia brawa za pety
|
#4488 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53319019]Evelka, odnośnie Kujaw i pochodzenia. Ja urodziłam się w Krakowie. Mój M urodził się w Lublinie, ale w zasadzie nie pochodzi z Lublina. Akurat jego tata, który był zawodowym wojskowym, stacjonował niedaleko Lublina i w sumie niedługo tam mieszkali. Potem mieszkali jeszcze w różnych jednostkach wojskowych. Jak M miał 9 lat to przeprowadzili się do Krakowa i cały czas tu już mieszkali. Moja śp. teściowa pochodziła z Kujaw i chciała być tam pochowana, bo tam mają rodzinny grobowiec, w związku z tym mój teść też chciał tam leżeć z żoną po śmierci i tak się stało. Niestety dla nas, ponieważ nie możemy być na ich grobie kiedy chcemy. A każdy taki wyjazd to jest dla nas niezła wyprawa. Obawiam się, że kiedyś nie będzie miał kto jeździć na ich grób
. Na Mazurach też rodzina M. Zresztą on rodzinę ma rozsianą po całej Polsce. Jego tata pochodził z Bieszczad .Gosia ty już nie pasujesz do naszego społeczeństwa .[/QUOTE]Ja tez dziadków mam na południu i w centrum polski, a rodziców u mńie w kujawsko-pomorskim (tutaj sie rodzice poznali swoją droga rowniez pracowali w wojsku )Dlatego ja zwykle tylko chodze na groby rodzicow. I to jest zawsze obowiązkowe jak jestem w moim miescie Mimo wszytsko mam ich na codzien w moim sercu. Tak naprawdę na codzien Cytat:
Także całość w piekarniku oprócz sałaty w salaterce... Edytowane przez KarolinaK Czas edycji: 2015-11-02 o 18:18 |
|
|
|
|
#4489 |
|
Gang Iren
|
Hania właśnie tak powiedziałam jednej babci jak spytała "a dlaczego dzieci bez czapeczek", spytałam "a pani dlaczego bez czapeczki?"
![]() A jedna powiedziała "jak będziecie niegrzeczni to was zabiorę, pójdziecie ze mną". Chciałam coś odpowiedzieć, ale Eryk powiedział jej " chyba sobie żartujesz"
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53319196]Na to wygląda
. Ale z tymi czapkami, to mi przypomniałaś jak urodził się mój Młody 13 lat temu w czerwcu i jak wychodziłam z noworodkiem na spacer, to nie zakładałam mu czapki, bo było bardzo ciepło. Wzbudzało to u napotkanych kobiet niezłe poruszenie, że jak to tak, noworodek bez czapeczki ? Zawsze wtedy pytałam takie ciekawskie "A Pani dlaczego nie ma czapki?". Kurde, może jeszcze powinnam dziecko przy 28 stopniach włożyć do becika i to koniecznie z pierza, bo naturalny?---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Dobra, zapomniałaś, a teraz czemu nic nie mówisz? Co to za fura? A stary sprzedałaś? Co to za tajemnice? Tu nawet zakupionymi majtkami się chwalimy, a ty samochód zmieniłaś cichaczem, nieładnie .Chwal się szybciutko.[/QUOTE] zadna rewelacja mam lagune...kolor gwiezdny pyl..czyli taki srebrny....apropos majtek tez niedawno zakupilam w tesco
|
|
#4491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Brzydu fotka zeby było wiarygodne . A na przyszłość jak sie nie bedziesz chwalić to ...Lepiej nam tutaj wszystko zgłaszaj!!!! |
|
|
|
|
#4492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4493 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.Mag, tylko problem polega na tym, że my nie chcemy tam nigdzie nocować. To miejsce mnie przygnębia i zawsze chce jak najszybciej wracać do domu. Cytat:
. Cytat:
/ I majtki też kupiłaś i się nie chwalisz??? ![]() Poka furę .
|
|||
|
|
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
Laguna i gwiezdny pył. Normalnie wymarzony romantyczny wieczór
![]() Głupie te gadanie do dzieci z zbieraniem. Dobrze babie Eryk odpowiedział. Brzydula - ale Ty naprawdę mało zdjęć wstawiasz musisz się poprawić ![]() Ha mam wieczór z książką. Chyba cztery dni nie czytałam
|
#4495 |
|
Gang Iren
|
Brzydu auto jak auto, poka gacie
![]() Żart. Gratuluję zakupu. Taka poważn rzecz, a ty nic się nie chwaliłaś
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
Znaleźliśmy nowe zastosowanie dla mojej poduszki
.Cookie mowi ze juz jej nie odda ...
|
|
|
|
#4497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
))fotki pstrykne jutro,bo juz ciemno
|
|
|
#4498 | |
|
Gang Iren
|
Cytat:
No, aż żal jej zabierać
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
To w takim razie ja dzis ogladam
.W tv leci. I sobie chyba porto naleje .
|
|
|
|
#4500 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Brzudi - gwiezdna laguna Jak to zapeszyc? Toz to trzeba sie pochwalic a najlepiej jeszcze opic, zeby dobrze sie kierownica krecila ![]() Zapeszac to ja nie chce, ale moje auto tak skrzypi, jakby sie mialo rozleciec ![]() A kupilam wlasnie jakies bileciki ... git malina
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.

. Bądź cierpliwa. A reszta przyjdzie w swoim czasie
. Pamiętaj, zawsze to swoje szczescie sobie wizualizuj przed snem
.
bez dzieci albo z sankami zima tez bez dzieci
.

. Dla mnie to czuć bardziej odchodami jakiegoś ptaka. No nic, sama sie decydowałam na norowca wiec go mam.
. Ide cos ugotować to postoje.

Za rewolucje z petami
Powinni mandaty za to dawac.

. Na Mazurach też rodzina M. Zresztą on rodzinę ma rozsianą po całej Polsce. Jego tata pochodził z Bieszczad
? Zawsze wtedy pytałam takie ciekawskie "A Pani dlaczego nie ma czapki?". Kurde, może jeszcze powinnam dziecko przy 28 stopniach włożyć do becika i to koniecznie z pierza, bo naturalny?
.
.