![]() |
#4471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Cytat:
ale na dłuższe wyjścia dla spokoju, to miałam 2 babcie i 2 siostry exa po telefonem ![]() i kiedyś brałam nianie z niania.pl ![]() ![]() Costa w Windsorze - zamiast spłuczki (do dziś nie wiem gdzie ją umieścili) pociągnęłam za sznurek wzywający pomoc ![]() ale mieli taki ruch że chyba po 5 min ktoś tam poszedł a ja paliłam buraka aż do opuszczenia tego miejsca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Piers do przodu
|
Ja nie zapomnę, jak kiedyś odrabiałam szychtę w fabrik do wieczora i zachciało mi się pójść do kibla, nie zameldowałam ochroniarzowi a kibel był za czujkami ruchu
![]() ![]() ![]()
#4473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na szczęście 1 czy 2 takie nieuzasadnione akcje na miesiąc były w pakiecie za darmo ![]() chcem na marillion ![]() pono jakąś nową płytę kręcą, to może po americe bliżej zagrają ![]() Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2016-01-22 o 00:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Zakorzenienie
|
joł baru
![]() ![]() Mammmm Ju mnie zaczarowała http://www.fragrantica.pl/perfumy/Co...ons-2-390.html Cuuuudo ![]() ![]() ![]() Ale najpierw próbkę z atomkiem muszę zdobyć żeby przetestować dokładnie bo drogie som ![]()
#4475 |
Piers do przodu
|
Ja też nie
![]() ![]() CDG nie znam, może powinnam?? ![]()
#4476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to fragmnet o niespaniu pominę ![]() Choć pękam ze śmiechu na The Graham Norton Show. ![]() Kurcze, pamiętam dokładnie dzień, w którym go testowałam, ale samego zapachu nie potrafię sobie bliżej przypomnieć, a to dlatego, że w tym dniu, robiłam też test French Lovera, no i na nim się skupiłam. CdG wydaje mi się, że był metaliczno-gorzkawy? Bo FL to rozmiażdżona łodyga chwastów. Takie zielone soki. Kurcze, wówczas nie był w kręgu moich zainteresowań, bo uciekałam od zielonych zapachów, do dziś fanką takich nie jestem, ale jakby był hmmm lodowato wodny? Jest coś w tym stylu? Mogłam pomerdać oba Garcony w jedno bo teściłam również Garage. ![]() W Escentric 02 właśnie przeszkadza mi li i jedynie nadmiar zieloności. Gdyby go odjąc, to byłby zapach dla mnie doskonały, stąd szukam świeżego, tonikowego bez łodyg. ![]() Jednak dołączę w skrócie fragment o spaniu - padam i zwijam żagle.Dobranoc all ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-01-22 o 00:49 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4478 |
Zakorzenienie
|
Bry znad niewyspania
![]() impreze na kregielni mieliśmy, faaaajnie było ![]()
#4479 | |||||||||
Panaroja
|
snad napadanego i spod padającego śniegu
![]() Cytat:
2. taaaaak ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 2.a no to w porzo , ja znam osoby które reagują pawiem na latanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.słusznie czyniłaś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Maaaaajaaaaa weź Senseia pliiiis ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4480 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Siedmiolatka samego na długo się bymbała, niby dzieciak w miarę duży ale nie ze wszystkich zagrożeń zdaje sobie sprawę. Albo klasyczne wypadanie przez okno przy wyglądaniu czy mama wraca. Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4481 |
Zakorzenienie
|
ok
![]() można porobic odlewki (na miejscu do własnego atomka, bo nie mam) mam jeszcze na wydaniu prawie całą butlę Bentleya for Men Intense jakby ktoś chciał Co żrec jak powieka lata - magnez, potas czy oba?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-01-22 o 08:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4482 | ||
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Cytat:
Albo po prostu w nietypowej rodzinie.
![]() |
#4483 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.też weź ![]() ![]() 3.magnez w dużej ilości . ja zostawałam dopiero jakoś koło 11 sama .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
niecnotliwa dziewica
|
A jak miałyście te 11-12 lat, też Was do szkoły odprowadzali...?
#4485 | |
Zakorzenienie
|
ja miałam 10 min do szkoły i po drodze nie było ruchliwych ulic, tylko osiedlowe. 2 dnia szkoły wróciłam sama i od tego czasu nikt mnie nie odprowadzał i nie przyprowadzał
![]() Cytat:
a później czasem na noc sama zostawałam, jak jakieś wesele czy wyjazd się przytrafił. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4486 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Znad szukania perfum c.d. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4489 |
Nindżopesz
|
Też szukam perfum
![]() Więc prośba o szczere recenzje do: Aoud Purple Rose Montale Dirty Money Neotantric Amethyst Durbano Sensuous Noir EL Black Orchid Ford Cuir Amethyste Armani ![]() I druga prośba o pomoc w wyborze najmniej tandetnej kopertówki: 1. https://dl.dropboxusercontent.com/u/...%B3wka/78b.jpg 2. http://mnagiel.webd.pl/producenttore...znaczarna1.jpg 3. http://www.zohra.pl/images/000001664...72c96aca81.jpg Ja stawiam na 2 ale może wszystkie tragiczne? Wolałabym matową ale cóż, nie ma. Moja stara ma już 16 lat więc czas kupić nową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4490 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Kopertówki może jednak jeszcze poszukaj.....
![]() |
#4491 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Reszty nie znam poza Sensuous Noir, ale też już po trosze zapomłam. Miałam go kiedyś, lecz krótko, choć tak bardzo chciałam, żeby był fajnym zapachem - nuty obiecujące, neistety był bardzo ciepły, słodkawy i przez to właśnie taki miękko kobiecy się robił. Nuaru było w nim mało, tylko początek. Tak mi się wydaje po czasie, zaznaczam. ![]() No może ta zohra czecia możliwa, ale po co Ci to złoto, ciężko potem będzie ją wkomponować w coś ze srebrem - vide kolczyki ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-01-22 o 10:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4493 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
EDIT: a nie, złote, czegoś nie doczytałam, wzdech. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2016-01-22 o 10:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4494 | |
Zakorzenienie
|
Joł baru snad galopo po acard
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a co do gina to raczej prędko nie pójdę do zadnego ![]() No obawa jest , ale zobaczcie jak to jest, człowiek choruje , cierpi a na dodatek wszyscy się od niego odsuwają boooo umiera i cierpi ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Pobyt u Ju to złoooooo ![]() Nie dość że 2 mi się spodobała do jeszcze olekjek al rehab rasha... Jak podobał wam się Rush ,ale jechał sztucznością i plastikową nutą która nadawała tandetności, to rasha jest tego pozbawiona , niezwykle naturalna, roślinnie kwiatowa CUDO!!!!!! ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Mganez w małych dawkach ale 2 razy dziennie , jednorazowe mega dawki są do d... + wit B complex , Wapno z wit D ![]()
![]() |
#4495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Czyli ta 2 CdG to jaka, jak byś ją opisała? Zimna? Czy bardziej musky? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4497 | ||||
Panaroja
|
ja miałam szkołę na drugim końcu miasta , więc tak , byłam odwożona i przywożona , w wieku 11 zmieniłam na odległą o 5 minut i chodziłam sama .
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Black orchid - duszący ulep , to samo a taniej masz w So Elixir YR , dla mnie niczym oprócz ceny się nie różnią ![]() Sensuous - o ile pamiętam kąpot i szybkoznik , Cuir Amethyste - dusiciel . 2.druga , ale lepiej by było bez tego paska srebrnego . Ale lepsza matowa z paskiem , niż lakerowana na wysoki połysk nawet bez paska Cytat:
![]() 2.to może coś na żylaki dołóż ? 3.no zgadza się, ale nie każdy potrafi , poza tym do tego trzeba mieć predyspozycje z powodu że nie każdy potrafi . I psychikę trzeba mieć wytrzymałą . Nie wszystko dla każdego - jak z każda inną rzeczą . ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
![]()
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No i takie tam, tego typu ![]() ![]() także ten ....
![]() |
#4499 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie mam zresztą żadnej i nigdy nie miałam, za to lubię szkatułkę na łancuszku, ktorą kiedyś nabyłam - kopertówki dobre, jak się nie wie, co zrobić z rękami ![]() Więc tak : Aoud Purple Rose - jeśli podobne do Purple Rose, to konfiturowo różany i dość pretensjonalny, nie dla Ciebie ![]() Dirty Money - bardzo w typie Blacka CdG, nie tak wielowymiarowe, ale fajne, dla Ciebie ![]() Amethyst - pamiętasz, dla Ciebie ![]() Sensuous Noir - może być ew., ale jakiś takie w wielu kieunkach naraz chce iść, piżmo poza tym dziwnie się układa, no i w ogole nei wieczorowy, nie dla Ciebie ![]() BO Forda - NIE DLA CIEBIE ![]() Cuit Amethyste - taka lepsza (ale niewiele) wersja Bottegi Venety edp, może dla Ciebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ta Daaam! Z rozpaczy kupiłam sobie torbę... taką tymczasową... za 56 zł 5924676213_5.jpeg
![]() |
#4500 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:06.