|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Dobry wieczor ! Piekny dzien dzisiaj !
Zuza, nie opowiadaj, trza dbac by narod nie wymarl Twoj tz chce dzidziusia? ![]() Agus, a zrobisz inne ciasto? Ucierane z kruszonka, mniam mniam Ania86, czego sie najadlas na noc, ze Ci sie takie rzeczy snia? Juz myslalam, ze napiszesz, ze wysnil Ci sie synus ![]() Byla dzisiaj u mnie kolezanka i powiedziala, ze schudlam, ze "zmizernialam", uslyszec to z jej ust- bezcenne ![]() Ide z pieskiem posiedziec
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
sysa-haha świetnie słyszeć komplementy takie
![]() nieee...robiłam w zeszłym tygodniu serniczek na zimno taki z paczki z galaretką.. nie mogę robić ciągle ciast bo utyje jeszcze bardziej suszę w suszarce-świetna przekąska takie suszone jabłuszka![]() aaa Basia zrobiła kluski śląskie gulasz i mizerie-smacznie gotuje ma smak dobry-dobrze doprawione wszystko i smaczne fajna jest ta babka-uśmiechnięta i wesoła i swoja na maxa-uwielbiam ją jutro jadą z teściem nad morze na wakacje-po wakacjach albo ucieknie albo zamieszka już tutaj![]() zuza-co z tobą?? metamorfoza nie do poznania-z lenia w takiego szalonego hmmm sportowca?? ja też tak chcę![]() ale ostatnio latam...od 8 jestem na nogach to do wieczora cały czas coś...masakra-padam na pysk...od jutra mój ma popołudniówy to sobie poplewie charzcze na działce-bo już mega zarósł mi ogródek kwiatowy:/ jedyny odpoczynek to na zabiegach podpinają mi elektrody na nogę-stopę i łydkę i na plecy-mega masuje mogłabym cała byc popodłączana![]() gdzie daga, beatka, andzia 89??? czyżby zakończyły sie odchudzać???
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
Agus, brzmi przepysznie !
Tez cichutko zastanawiam sie gdzie Ania89 Wracaj !Dobranoc małpki
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś - nie panikuj, to już jak na mnie tak długo trwa, że lada chwila wrócę do leniwej normy
![]() A prądy na kręgosłup uwielbiam Po dzisiejszym ważeniu od zeszłego tygodnia na minusie 600 g - szału nie ma ale zawsze lepiej, że waga pokazuje mniej a nie więcej. Pomalutku robię swoje.
|
#4475 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ha ha dokładnie!! Zuza za spadek
|
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
Toż dbam! Przecież córcię cudną mam
![]() Aniu - Levosert
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny piszę z komórki. Nie mam dostępu do żadnego komputera :/ codziennie coś porabiam. Latam z dziećmi to na place zabaw, to do znajomych i tak cały dzień zajęty. Nie dietuje, przytyłam i się tym nie przejmuje, jak wrócę to będę się odchudzać
Pozdrawiam was cieplutko Nie mam nawet jak z komórki pisać bo zaraz do mnie synek leci i mi bardzo przeszkadza. Teraz też. Buziole
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Zuza- może z nami jest tak ze jak ty ćwiczysz to ja nie a jak ty przestaniesz to ja zaczne- wiesz równowaga w przyrodzie być musi ![]() Dzisiaj miałam prądy takie na stopie że mnie w nią skurcz łapal do łydki. .. musiałam ja podnieść do góry. .. ale ogólnie fajne są te zabiegi i na mnie naprawdę dobrze działają ![]() Madzia może z tobą zacznę się ruszac... ostatnio na prawdę nie mam sił. .. cały czas gdzieś latam i padam na pysk wieczorem... na jesień się pewnie wezmę jak zawsze... Ale u mnie gorąco. .. zaraz chyba pójdę na dziale z Fisia. .mam plewienia sporo... ale nie wiem czy nie za gorąco. .. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4479 |
|
Zakorzenienie
|
My dzis zaproszeni na chrzciny jesteśmy. Skończyliśmy wywozić kolejna czesc rzeczy do nowego domku. Wlasnie skończyłam sie malować i wysuszylam wlosy.
Dzis mam czerwona sukienkę (rok temu kupiłam w mohito) Nie mam czasu na nic, wiec zaniedbuje forum;( ale to potrwa jeszcze troche i powrócę do systematycznego pisania bo Was bardzo lubie!
|
|
|
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
Beatka dawaj zdjęcie ślicznotko!
Ja melduję pełną godzinkę z orbim plus trochę brzuszków Miłego weekendu!
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Beatka, Ryłko produkuje buty u mnie niedaleko Zuza, za spadki ![]() Aga, posylam buziaki ![]() Uciekam spac, branoc !
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie sie obudziłam, zrobiłam dla Nas kawe, gnijemy jeszcze troche w łożku.
Chrzest był bardzo ładny. Malutki kościółek w miejscowości gdzie dziadek, tata i wszytskie dzieci z rodu zostały wlasnie tam ochrzczone w tej samej sukienusi Był diakon i ministrant. Poza tym rodzina i z przyjaciół - my . Prywatnie, rodzinnie, miło. Żadnej mszy, luźna pogadanka, wesoło - mimo ze mała zaczęła bardzo płakać bo jej było gorąco Ja dostałam jeszcze lustrzankę i miałam zadanie robic zdjecia Pozniej poszliśmy na jedzonko do restauracji posiedzieliśmy pośmialiśmy sie pogadaliśmy. Dzisiaj miałam od razu iść na trening biegowy po przebudzenie ale juz o 8 rano było 27stopni, wiec wyjdę dopiero na późny wieczor ;/ Byłam zbyt zmęczona by wstać o 5/6 na bieg Mam trenera biegowego nad sobą, dlatego czuje ciśnienie na to bieganie. Raz czy dwa razy w miesiącu bedziemy jeździć nad Stafelsee naokoło rundę pobiegać 19km. Dzisiaj jeszcze dłuższy spacer na obiad do rodzicow Tzta. Buziaczki dla Was ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Słońce zaszło ide szybko zrobic trening biegowy ! |
|
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki,
byłam dzis rano na basenie! Ja! Dacie wiarę? A wszytsko dla mojej gwiazdki - straszny wstyd bo ma juz 4 lata a matka pierwszy raz z nią poszła. Na poczatku bardzo sie bała a potem oczywiście wyjść nie chciała Nie można tego zaliczyć do aktywności tzn. mała bardzo aktywnie a ja głównie asekuracja i łapanie jej na zjeżdżalni ![]() Teraz jak już sie przekonała to zamierzamy chodzić częściej. A wieczorkiem zrobiłam 45 minutek na Orbim - żeby mu smutno nie było ![]() Beatka i jak się biegało? Nie padłaś w upale? A tak w ogóle to co Cie tak w nocy wymęczyło?
09.11.2015 r. I walczę dalej aby utrzymać wagę ![]() Edytowane przez Zuza_kg Czas edycji: 2016-07-24 o 20:53 |
|
|
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
Beatka - co się stało? Temperatura Cię zabiła?
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczeta !
Nic nie popisalyscie !! Telefon mi sie zepsul brzydko. Wczoraj tz zaskoczyl mnie nowym Zuza, tez bylismy z tztem wczoraj na basenie, odkrytym. U nas niestety ze sloncem slabo i opalenizny niemal nie widac. Uczylam sie plywac bo wstyd ale bardzo boje sie wody. Jest progres, ze w ogole weszlam do niej ale plywac jeszcze nie umiem. Obym sie nauczyla ! Fakt, dzieciaczki w takich miejscach szaleja ogromnie i dobrze Podpisuje sie, Zuza super mama ![]() Beatka, i tak swietnie Ci idzie z bieganiem mala Ach, jakie ladne chrzciny U mnie na wadze troszke mniej
|
#4487 |
|
Zadomowienie
|
Syska ja też boję się wody i też nie umiem pływać... I się już nie nauczę.
Chodzisz na profesjonalną naukę pływania?
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się wody nie boję ale pływać też nie umiem. dziewczyna z nad morza...córka marynarza...
![]() Sysa - brawa za spadki mała
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, laseczki, pocieszylyscie mnie z tym plywaniem
![]() Niee, uczyl mnie moj M. ale srednio, topie sie za kazdym razem i panika ogromna ale potem juz mnie to nawet cieszylo i wyjsc nie chcialam, fajnie Moze sie naucze.Ania86, jak sie czujesz malutka? ![]() Zuza, haha, lubie Twoje pisanie super
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
Sysa - naprawdę. A co w tym super? Ciągle się tęskni...
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Juz jestem troche odpuscilam z forum,bo tak jak wczesniej pisalam w poprzedni poniedziałek wyjechalismy nad morze z tztem i znajomymi. Neta w tel mam,ale znajomi,ciagle z kims itd to jakos tak nawet nie korzystałam zbytnio z telefonu. Wróciliśmy w sobotę popołudniu,ale wieczorem jeszcze u znajomych byliśmy,wczoraj znajomi u nas. I nawet kompa zbytnio nie włączyłam itd. Dzisiaj do moich rodziców popołudniu jedziemy,jutro tez tam cos juz zaplanowane. W środę jedziemy z tztem do Wrocławia do pt. No i jakos tak leci ten czas. Niedlugo pewnie więcej mnie tu znów będzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4492 |
|
Zadomowienie
|
Syska już dobrze się czuję, nie mam już mdłości, ssania w żołądku, więcej energii, więc jest ok
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Andzia89 a się zastanawiałam co z tobą mała ![]() Dziewczyny ja też nie umiem pływać tak trochę tylko z brzegu. .. na głębsza wodę się nie wypuszczam i się strasznie mecze przy pływaniu. ..a na dodatek teraz mam rozstępy na nogach pajaczki i bandziol więc baseny omijam. ..Siedzę na działce . Okropnie mnie pogryzly komary. .. muszę coś na nie kupić bo oszaleje... mam jabłka ogórki i fasolki sporo ![]() Chodzę dalej na rehabilitację ale słabo przy tym o siebie dbam... wczoraj plewiłam a dzisiaj bolą mnie plecy... Buziaki wam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dobrze plywam,chodzilam kilka lat na basen,wiec woda nie jest mi straszna
![]() A co do nie potrafiacych plywac,moja mama tez nie umiala. W tamtym roku zapisala sie na nauke plywania z koleżanką i juz jest duzo lepiej. Talze zawsze jest czas zeby sie tego nauczyć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4495 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś chodziłam na basen całą zimę że 3 razy w tygodniu właśnie dla moich pleców ale pływać umiem bardzo słabo. .. może jakbym się nie męczyła tak mocno byłoby lepiej...a jak mi woda chlupnie w nos albo buzię to od razu się topie
![]() Zjedliśmy krem z selera i wróciliśmy na działkę w cień leżę sobie na leżaczku pod jablonka mój na hamaku obok i sobie czyta ksiazke ja też mam jakąś ze soba ale na razie klikam na tabletku-caly czas się z niego ciesze![]() Jutro mamy w planie też siedzieć od rana na działce a na obiad zrobić grila jest fajnie![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4496 |
|
Zadomowienie
|
Aga jakie błogie lenistwo... zazdroszczę
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
Aga - dla nas basen to najlepsze co może być!
Aniu fajnie, ze dobrze znosisz ciążę ![]() Ja dziś kawał miasta przezłam - celowo auto zostawiłam w domu. Endomondo zarejestrowało mi 8,45 km ale spory kawał mi wycieło wiec myślę, że koło 10 km mogło być spokojnie. Po powrocie jeszcze brzuchy i troszkę rączki z hantlami. Mam energię i chęci i tak bardzo się boję, że znowu to spieprzę...
|
#4498 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie tez ze wzgledu na kregoslup chce zaczac czesciej bywac w wodzie, w ogole bywac
![]() Jutro ide na woskowanie rak i regulacje brwi przed wyjazdem, byle do piatku !! Aga, ale leniuchujesz, faajnie, korzystaj ze spokoju malutka ![]() Zuza, tez zawsze mam taka obawe. Teraz ladnie u mnie tez. I takze podswiadomie mysle, kiedy to sie skonczy Rozumiem Cie mala, moj tato tez cale zycie w delegacjach...Ania89, wracaj do nas Jak nad morzem? Jak pogoda? Opowiadaj.Popijam sobie herbatke ziolowa i zabieram sie za odkurzanie
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
![]() pogodę mieliśmy super, słońce, gorąco itd. naprawdę fajnie, tylko w dniu co przyjechaliśmy gorzej ale potem lato w pełni ![]() ale szczerze to za stara jestem na takie grupowe wyjazdy, jednak wolę we dwoje. Sporo rzeczy mnie wkurzało, zaczynając od pokojów które były beznadziejne(tzn układ ich) ale ogólnie w miarę ok, szybko zleciało ale wymęczona po tym wyjeździe jestem bardziej niż wypoczęta![]() boję się zważyć teraz, bo czuje, że będzie dramat
Edytowane przez Aniaa_89 Czas edycji: 2016-07-25 o 21:57 |
|
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
Poczytałam Was i widzę, że jedne ładnie ćwiczą i chudną, drugie tak jak ja obijają się, ale nie ma się co przejmować, wakacje są
![]() Ja wczoraj byłam z mamą na jagodach, w 6,5h nazbierałam 10litrów. Nie lubię zbierać jagód bo mi kręgosłup wysiada, ale uwielbiam pierożki z jagodami Od tego kucania i schylania w lesie to mnie cholernie uda i Pozdrawiam Was, tęsknię
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.

Twoj tz chce dzidziusia? 

suszę w suszarce-świetna przekąska takie suszone jabłuszka
Wracaj !

Od tego kucania i schylania w lesie to mnie cholernie uda i