Zarowy Zawrót Głowy. Zaromaniaczki - cz. LX - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-05, 17:58   #4471
Kamila96
Zakorzenienie

Dot.: Zarowy Zawrót Głowy. Zaromaniaczki - cz. LX

Cytat:
Napisane przez monimyszek Pokaż wiadomość
sprawa sie ciagnie od tygodnia z oszustka, a słowem tu nie pisałam, bo po co...okradła mnie świnia i tyle, nie tylko mnie,
juz wole byc pyskata i "niegrzeczna" jak mi to napisano niz złodziej i paser....
Trzymam kciuki, aby sprawa rozwiązała się na Twoją korzyść

Edytowane przez Kamila96
Czas edycji: 2015-12-05 o 18:19
Kamila96 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-05, 18:01   #4472
monimyszek
Zakorzenienie

mnie sie nadal w głowie nie miesci jak mozna kogos okrasc...przywlaszczyc sobie jego pieniadze...nie jestem w stanie pojac ttakiego: "upodlenia"
Stary 2015-12-05, 18:04   #4473
Kamila96
Zakorzenienie

Potrzebuję czarne woski, polecicie coś? Te zarowe mi się tak rozbiły..
Stary 2015-12-05, 18:10   #4474
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Napisane przez Kamila96 Pokaż wiadomość
Potrzebuję czarne woski, polecicie coś? Te zarowe mi się tak rozbiły..
a mango?
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-05, 18:15   #4475
kilkakroplizcytryny
Rozeznanie

Cytat:
No... Wyjątkowo dużo ludzi było, a jak się nawkurzalam na rynku... Łażą tacy rozleźli...
jak mnie wkurzają ci rozleźli ludzie... stanie na środku i się gapi nie wiem na co i jeszcze się nie posunie i nie da przejść normalnie
kilkakroplizcytryny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-05, 18:15   #4476
Kamila96
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
a mango?
Jakiś dziwny wosk mają, MD szeroką nogawke
Stary 2015-12-05, 18:17   #4477
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Ja produktu nie chce na oczy widziec, bo w 100% to fejk był, tak uwazam.

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

nie ty jedna z "watkowymi dziewczynami" tak piszesz. Bo ja dokładnie tak samo I zdziwiłabys sie jak z wieloma... tyle w temacie.

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

POTRZEBOWAŁAM W SUMIE WASZEGO WSPARCIA W TAKIEJ SYTUACJI, A NIE ZEBYSCIE JESZCZE PO MNIE JEZDZIłY...co ja guzik zrobiłam..
Monia, nie chcę się kłócić rano napisałaś Maleonie (czy jakoś tam mam słabą pamięć do nicków), że nie chciałaś wsparcia
nie mniej jednak - współczuję

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Cytat:
Jakiś dziwny wosk mają, MD szeroką nogawke

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Cytat:
mnie sie nadal w głowie nie miesci jak mozna kogos okrasc...przywlaszczyc sobie jego pieniadze...nie jestem w stanie pojac ttakiego: "upodlenia"
można ludzie tacy są

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-05, 18:27   #4478
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Monia, nie chcę się kłócić rano napisałaś Maleonie (czy jakoś tam mam słabą pamięć do nicków), że nie chciałaś wsparcia
nie mniej jednak - współczuję

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

można ludzie tacy są
Bo mnie jakos ewidentnie nie zalezało na wsparciu.
Ale lepiej jednak jesli ktos napisze ciepłe słowo, niż jezdzi po mnie. Albo...wyciaga jakies stare brudy i dalej je pierze ile wlezie, o czym to swiadczy....
Nic przeciez mi nie pomozecie, okradła mnie i pare innych osób.
Stary 2015-12-05, 18:29   #4479
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
No... Wyjątkowo dużo ludzi było, a jak się nawkurzalam na rynku... Łażą tacy rozleźli...

Ja to mam codziennie jak na zajęcia ide, zanim przez tłum sie przedrę
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-05, 18:32   #4480
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Ale lepiej jednak jesli ktos napisze ciepłe słowo, niż jezdzi po mnie. Albo...wyciaga jakies stare brudy i dalej je pierze ile wlezie, o czym to swiadczy....
Przeciez dostalas wsparcie i cieple słowa od dziewczyn wiec o co jeszcze chodzi?? Trochę sprzeczne są twoje wypowiedzi...raz piszesz ze nie chcialas wsparcia, za chwile ze oczekiwalas wsparcia
Annia tylko trafnie to "spointowala"....w tej kwestii zgadzam się z tym co napisała w 100%
Stary 2015-12-05, 18:32   #4481
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Współczuje Ci Monika
Mam nadzieje, ze kase jednak odzyskasz, a babce się to odbije czkawką, takie kombinowanie. Oby sie więcej nikt na niej nei przejechał.

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-05, 18:37   #4482
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
Przeciez dostalas wsparcie i cieple słowa od dziewczyn wiec o co jeszcze chodzi?? Trochę sprzeczne są twoje wypowiedzi...raz piszesz ze nie chcialas wsparcia, za chwile ze oczekiwalas wsparcia
Annia tylko trafnie to "spointowala"....w tej kwestii zgadzam się z tym co napisała w 100%
jak już to : " spuentowała"....
Dziwne, zebys sie z nia nie zgadzała

Mnie nie chodzi o wsparcie, bo nikt mi nic nie pomoze, a wiem kto mi dobrze zyczy, a kto źle - głupia nie jestem.
Wiem też, że chciałybyscie, zebym odzyskała to kase...
Ja po prostu miałam odłozone na ten szalik i coś mnie podkusiło.
Stary 2015-12-05, 18:39   #4483
Kamila96
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
Ja to mam codziennie jak na zajęcia ide, zanim przez tłum sie przedrę
ja na przed ostatnim semestrze miała dwa razy w tygodniu zajęcia w takim, budynku do którego, żeby się dostać musiałam przejść przez całą galerię i dworzec

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Dobra idę się stroić na wieczór
Stary 2015-12-05, 18:40   #4484
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Czy Akcent to nie było jakieś disco polo........? kurde nawet jak się upije to nie mogę tego sluchac
Disco polo, w rzeczy samej Akcent bardzo lubię, zawsze mnie rozwesela Teraz jadę do Filharmonii Bałtyckiej na Myslo, w nocy na Akcent - jakie skrajności

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość

Moniś, ja tutaj jestem po stronie dziewczyn. Bo po raz kolejny wyładowujesz swoje frustracje na osobach których nie lubisz. Po raz kolejny sama zaczepiasz, chociaż zawsze zarzekasz się że tak nie jest. I naprawdę..osobom postronnym odechciewa się tutaj zaglądać.

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Byłam w Zarze ale taki był tłum że nie chciało mi się latać za spódnicą (w sumie to i lepiej). Zrobiłam zwrot i wyszłam. Poza tym zrobili jakieś dziwne przemeblowanie w Magnolii i nie podoba mi się
Stary 2015-12-05, 18:44   #4485
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Monia ja z natury nie jestem złośliwa i pamiętam, że kiedyś nam się dobrze rozmawiało i z wieloma rzeczami się zgadzałyśmy. Ale po prostu od pewnego czasu Twoje zachowanie jest nie do przyjęcia. Współczuję Ci, że ktoś Cię okradł, bo to nie jest przyjemne i tak jak pisałaś grudzień to chyba najgorszy czas na takie akcje ale widzisz...Kilka dni temu powtarzałaś na wątku MK kpiącym tonem, że nigdy byś takich rzeczy nie kupiła na IG, Allegro czy FB. I chciałam Ci na gorąco przypomnieć jaka byłaś wtedy, co zrobiłaś ( dokładnie to samo co Cremova ) i czego oczekujesz... I nie pisz, że nie kupiłaś- przelewając kasę chciałaś kupić i poniekąd to zrobiłaś. I myślałam, że sobie to przemyślisz, w końcu, na gorąco, zrozumiesz swoje postępowanie i wszystko wróci do normy i może w końcu skończą się te akcje... Ale niee...mydlisz nam oczy i przeinaczasz fakty aby przeforsować swoje zdanie, które przeczy Twojemu zachowaniu i jeszcze przy okazji jak ktoś Ci napisze prawdę to obrażasz i atakujesz.
Mam nadzieję, że w końcu zrozumiesz, że każdy jest człowiekiem, każdy popełnia błędy i każdy ma uczucia, które możesz jednym, nieprzemyślanym słowem czy zdaniem zranić.

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:
Dziwne, zebys sie z nia nie zgadzała

Mnie nie chodzi o wsparcie, bo nikt mi nic nie pomoze, a wiem kto mi dobrze zyczy, a kto źle - głupia nie jestem.
Wiem też, że chciałybyscie, zebym odzyskała to kase...
Ja po prostu miałam odłozone na ten szalik i coś mnie podkusiło.
Nie mierz swoją miarą Monia. Ja Ci źle nie życzę chociażbym nie wiem jak Cie nienawidziła bo nie jestem taka. I mimo wszystko mam nadzieje, że laska Ci odda kasę. A krytykuje Twoje zachowanie z nadzieją, że się ogarniesz i naprawdę pomyślisz 3 razy zanim wyskoczysz z czymś jak Filip z Konopi.
Stary 2015-12-05, 18:54   #4486
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

a jutro już Mikołajki
kto był grzeczny? tutaj chyba nikt
Stary 2015-12-05, 18:54   #4487
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
a jutro już Mikołajki
Jaaaa i nic nie dostanę
Stary 2015-12-05, 18:55   #4488
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Jaaaa i nic nie dostanę
eeee niemożliwe

Dziękuję za pomoc oficjalnie
Stary 2015-12-05, 18:59   #4489
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Monia ja z natury nie jestem złośliwa i pamiętam, że kiedyś nam się dobrze rozmawiało i z wieloma rzeczami się zgadzałyśmy. Ale po prostu od pewnego czasu Twoje zachowanie jest nie do przyjęcia. Współczuję Ci, że ktoś Cię okradł, bo to nie jest przyjemne i tak jak pisałaś grudzień to chyba najgorszy czas na takie akcje ale widzisz...Kilka dni temu powtarzałaś na wątku MK kpiącym tonem, że nigdy byś takich rzeczy nie kupiła na IG, Allegro czy FB. I chciałam Ci na gorąco przypomnieć jaka byłaś wtedy, co zrobiłaś ( dokładnie to samo co Cremova ) i czego oczekujesz... I nie pisz, że nie kupiłaś- przelewając kasę chciałaś kupić i poniekąd to zrobiłaś. I myślałam, że sobie to przemyślisz, w końcu, na gorąco, zrozumiesz swoje postępowanie i wszystko wróci do normy i może w końcu skończą się te akcje... Ale niee...mydlisz nam oczy i przeinaczasz fakty aby przeforsować swoje zdanie, które przeczy Twojemu zachowaniu i jeszcze przy okazji jak ktoś Ci napisze prawdę to obrażasz i atakujesz.
Mam nadzieję, że w końcu zrozumiesz, że każdy jest człowiekiem, każdy popełnia błędy i każdy ma uczucia, które możesz jednym, nieprzemyślanym słowem czy zdaniem zranić.

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Nie mierz swoją miarą Monia. Ja Ci źle nie życzę chociażbym nie wiem jak Cie nienawidziła bo nie jestem taka. I mimo wszystko mam nadzieje, że laska Ci odda kasę. A krytykuje Twoje zachowanie z nadzieją, że się ogarniesz i naprawdę pomyślisz 3 razy zanim wyskoczysz z czymś jak Filip z Konopi.
Nigdy tak niczego nie kupiłam. Zawsze w sklepach. Coś mnie podkusiło, ogarnełam się po kilu godzinach i zarzadałam zwrotu kasy...o dziwo zgodziła sie, ale nie dostałam ani kasy ani tego szalika. Nie chciałam go kupic, bo znam siebie i wiem, ze nie miałabym pewnosci co do jego oryginalnosci. I nadal to stanowisko podtrzymuje.
Co do samokrytycyzmu to juz sie nie bój o to, bo mi go nie brakuje. Potrafie sie przyznac do błedu jak trzeba. Człowieczeństwo tez w ludziach jakos widze. I tak naprawde serio guzik mnie obchodzi co kto o mnie gada za plecami, bo niczego zlego nie robie. Ani nie interesuje mnie kto w czym praduje i skad co ma, ja mówiłam o sobie.
A inna juz sprawa, ze instagram jest kopalnia podróbek wszelakiej masci i generalizatorem potrzeb, na które wiekszosc ludzi zwyczajnie nie stac.
Czy ktos mnie poprze czy nie...bo co to zmieni. Juz sie przyzwyczaiłam. Ale nie podoba mi się pranie brudów, wyciaganie ników z allegro etc. itp. Tak zwyczajnie i dlatego przestało nam się dobrze gadac bo mnie zwyczajnie do głowy by nie przyszło w ogóle posunac sie do ujawniania takich rzeczy publicznie. To ze piszemy o kims z insta, to co innego, a to ze podajemy swoje juz watkowe prywatne sprawy to juz zupełnie , jak dla mnie, inna.
Ot taka miedzy nami róznica. Może i jestem awanturnica ale mam pewne zasady.

Edytowane przez monimyszek
Czas edycji: 2015-12-05 o 19:03
monimyszek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-05, 19:18   #4490
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Dziwne, zebys sie z nia nie zgadzała.
Pani Profesor.....google nie gryza.....polecam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20151205_191306.jpg (132,5 KB, 130 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Screenshot_2015-12-05-19-15-42.jpg (109,1 KB, 105 załadowań)
Stary 2015-12-05, 19:19   #4491
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Współczuje Ci Monika
Mam nadzieje, ze kase jednak odzyskasz, a babce się to odbije czkawką, takie kombinowanie. Oby sie więcej nikt na niej nei przejechał.
To naprawde bardzo przykre, pierwszy raz w życiu ktos mnie oszukał.
A z tego co wiem, te dziewczyny wiecej jej wpłaciły i to w tajemnicy...przed wiadomo
I na instagramie zdziwiłam się, ze tyle osób mnie poprze, jak ta buenos wyjechała z nikiem moim i Agi....skoro sie podejmuje wystawiania takich rzeczy to niech tez wezmie odpowiedzialnosc.
Zreszta sporo osób tam zostało juz oszukanych jak zaczeły pisac - fotki znikneły
Moze pisze prosto z mostu, ale niestety taka jest prawda.
Zreszta duzo by pisac...bardzo duzo.

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
Pani Profesor.....google nie gryza.....polecam
ok...

Edytowane przez monimyszek
Czas edycji: 2015-12-05 o 19:20
monimyszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-05, 19:21   #4492
cremova
Zasiedzenie

Każdy robi co uważa za słuszne i za swoje błędy płaci. Amen.

cremova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-05, 19:22   #4493
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Nigdy tak niczego nie kupiłam. Zawsze w sklepach. Coś mnie podkusiło, ogarnełam się po kilu godzinach i zarzadałam zwrotu kasy...o dziwo zgodziła sie, ale nie dostałam ani kasy ani tego szalika. Nie chciałam go kupic, bo znam siebie i wiem, ze nie miałabym pewnosci co do jego oryginalnosci. I nadal to stanowisko podtrzymuje.
Co do samokrytycyzmu to juz sie nie bój o to, bo mi go nie brakuje. Potrafie sie przyznac do błedu jak trzeba. Człowieczeństwo tez w ludziach jakos widze. I tak naprawde serio guzik mnie obchodzi co kto o mnie gada za plecami, bo niczego zlego nie robie. Ani nie interesuje mnie kto w czym praduje i skad co ma, ja mówiłam o sobie.
A inna juz sprawa, ze instagram jest kopalnia podróbek wszelakiej masci i generalizatorem potrzeb, na które wiekszosc ludzi zwyczajnie nie stac.
Czy ktos mnie poprze czy nie...bo co to zmieni. Juz sie przyzwyczaiłam. Ale nie podoba mi się pranie brudów, wyciaganie ników z allegro etc. itp. Tak zwyczajnie i dlatego przestało nam się dobrze gadac bo mnie zwyczajnie do głowy by nie przyszło w ogóle posunac sie do ujawniania takich rzeczy publicznie. To ze piszemy o kims z insta, to co innego, a to ze podajemy swoje juz watkowe prywatne sprawy to juz zupełnie , jak dla mnie, inna.
Ot taka miedzy nami róznica. Może i jestem awanturnica ale mam pewne zasady.
Jak juz, to pAraduje

I abstrahujac od wszelkich animozji i antysymapatii - kazdemu na pewno jest ciebie szkoda i zal, bo to niemila sytuacja, zwlaszcza krotko przed swietami :-( i nikt nie chcialby doswiadczyc tego na wlasnej skorze..... miejmy nadzieje ze odzyskasz pieniadze.

Edytowane przez gabi1234
Czas edycji: 2015-12-05 o 19:25
gabi1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-05, 19:23   #4494
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cremova Pokaż wiadomość
Co nie upoważnia nikogo do kradzieży mojej ani niczyjej kasy. Amen.
To przestepstwo zwyczajne, a płacenie za błedy to co innego.
Stary 2015-12-05, 19:26   #4495
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cremova Pokaż wiadomość
Stary 2015-12-05, 19:34   #4496
monimyszek
Zakorzenienie

no po samej jej fotce mogłam od razu miec wiecej oleju w głowie...
bo kazde zdjecie, jak to analizowałam, to do innej osoby nalezy...na jednym może to ona...ale juz po fotce widac...
Stary 2015-12-05, 19:39   #4497
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Niektórzy po prostu tacy sa

No niestety

Ja nawet nie szukalam, bo nic nie pisałam od siebie, a sprawa sie już od wtorku ciągnie. Oszukała mnie i zadowolona
Wspolczuje Ci, ale chyba kiedys juz mialas podobna sytuacje i jak widac nie wyciagnelas z tego zadnych wnioskow.
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-05, 19:49   #4498
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iva78 Pokaż wiadomość
Wspolczuje Ci, ale chyba kiedys juz mialas podobna sytuacje i jak widac nie wyciagnelas z tego zadnych wnioskow.
wtedy nie wpłaciłam kasy, teraz wpłaciłam, jak widac nie wyciagnełam celowo sie dałam oszukac
Stary 2015-12-05, 19:50   #4499
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
sprawa sie ciagnie od tygodnia z oszustka, a słowem tu nie pisałam, bo po co...okradła mnie świnia i tyle, nie tylko mnie,
juz wole byc pyskata i "niegrzeczna" jak mi to napisano niz złodziej i paser....
mama nadzieję, ze wyjdzie na Twoją rację:/
ostatnio tez miałam bardzo nieprzyjemną sytuacje na ebay, na szczęście wyszło na moje ale co straciłam nerwów to moje
Stary 2015-12-05, 19:50   #4500
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
a jutro już Mikołajki

Ja byłam grzeczna i coś Mikołaj mi przyniósł....
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości