|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: odchudzić się przed 40 ;) po 40 też ;)
Elizko- raczej nie , mam spoko ekipę i nieraz jak chudłam to mówiły -ale fakt, nie widać jakiejś dużej różnicy choć w wiele ciuchów wchodzę na luzie.
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
no to nie wiem
Może musisz się pokazać w jakiejś obcisłej kreacji
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
nawet tak nie pomyślałam
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
spoko- to niedawna w czymś na kształt worów chodziłam ,-mówię o górze bo każdą fałdę było widać ale teraz odgrzebałam mniejsze ciuchy i chodzę różnie, ale to fakt, w mega obcisłych nie lubię łazić bo to nie mój klimat
|
#4476 |
|
Rozeznanie
|
Milenka niezły wynik!!!
przez jaki czas to osiągnęłaś?
|
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki ale zależało mi też na oczyszczeniu organizmu ,nie tylko na utracie kilogramów bo wierzę w lecznicze działanie tego postu.W 5 tygodni.Teraz w piątek będzie ostatni dzień 6 tygodnia
|
#4478 |
|
Zadomowienie
|
Milennka03 gratulacje i wielki szacun.
Super Ci to wyszło. 8,5 kg to znakomity wynik. Teraz tylko gładko wyjść z diety i zostaną trwałe efekty.
|
#4479 |
|
Zadomowienie
|
Milenka super
gratkiU mnie normalnie jakas masakra...a do tego @ wiec juz nic nie mowie.... Ide cos zjesc ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4480 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny gratuluje, super Wam idzie, póki co podczytuję ale nie mam za bardzo czasu, trzymam kciuki jak ruszyło się to każda odnotowała spadek
![]() Ja jak przezyje ten weekend to powinnam wrócic w miare do normalności
|
|
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
Asia co zjadłaś ![]() Aga to już teraz ślub córki.Mam nadzieję,że się nam pochwalisz
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
Aga-no właśnie , czekamy na zdjęcia po
![]() Elizko-jak samopoczucie przed urlopem bo to niedługo już?
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
Milenko jeszcze trochę ponad cztery tygodnie.Z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej jestem zła,że przewaliłam tyle czasu i nie schudłam.Zostało nie wiele czasu,ale działam.Ile spadnie to mnie zadowoli.
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
A no widzisz, mi się wydawało że jakoś ze 2 tygodnie ,straciłam rachubę czasu.No to trzymam kciuki o ładne spadki, jeszcze trochę czasu jest
Ja ujrzałam w końcu 5 z przodu dziś na wadze więc się cieszę ale wiem że nie można za bardzo się entuzjazmować bo jak sobie pofolguję po poście to wrócę do wyjściowej.Tak że pełna spinka.
|
#4485 |
|
Zadomowienie
|
Milennka03 zazdroszczę tej 5 z przodu. Niestety mi wciąż za dużo o 3 kg żeby ją zobaczyć.
Mam nadzieję, że bez problemów i efektu jo-jo uda się Ci wyjść z diety. Musisz tylko tak samo rygorystycznie przestrzegać zasad jak podczas oczyszczania, a wszystko się uda. eliza40 na pewno się uda. Trzymam kciuki. SovaEvree jak ja cię dobrze rozumiem !!! Dziewczyny zauważyłyście, że całe powodzenie w zrzucaniu zbędnych kilogramów tak naprawdę zależy od naszej głowy i nastawienia okraszonego nastrojem danego dnia.
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
Milenko co za waga
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
Elizko nie ma się czym podniecać bo i tak nadal mam nadwagę
musiałabym drugie 8kg jeszcze zbic żeby mieć wagę prawidłową do mego karlego wzrostu
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
ale to zawsze już 8 kg mniej
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
no tak
Edytowane przez eliza40 Czas edycji: 2018-06-06 o 22:39 |
|
|
|
#4491 |
|
Przyczajenie
|
witajcie kochane!
Również chcę stracić parę kilo, dokładnie mówiąc 20 Trzymajcie za mnie kciuki! |
|
|
|
#4492 |
|
Zadomowienie
|
kasia1546eu dzień dobry
Z jakiej wagi startujesz i ile masz wzrostu jak można zapytać? Przykro mi, ale moim zdaniem przez miesiąc nie pozbędziesz się 20 kg, a z tego co przeczytałam tyle chcesz wytrzymać. Odchudzanie to dłuższy proces. Chyba, że celem jest 1 kg, to wtedy pójdzie szybko. Najważniejsza jest motywacja. Milennka ile ty masz wzrostu, jeżeli można zapytać ?
Edytowane przez Malinka_Malinka Czas edycji: 2018-06-07 o 10:59 |
|
|
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
Malinka -155 tak że malutko a waga spora
|
|
#4494 |
|
Przyczajenie
|
-20 to waga docelowa, nie miesięczna
162 cm i 83 kg...mam nadzieję uporać się z nadwyżką do końca roku, więc chyba zdążę.O ile nie zacznę podjadać.. ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- -20 kg to cel ostateczny, planowany do końca roku 162 cm i ..83 kg sadełka Na początek chcę wytrzymać chociaż miesiąc
|
|
|
|
#4495 |
|
Zadomowienie
|
Milennka czyli jak zobaczyłaś już 5 z przodu tzn, że masz chyba dobrą wagę do Twojego wzrostu. Aczkolwiek pewnie chciałabyś mniej, wiem apatyt rośnie w miarę jedzenia. Jestem pewna, że już teraz wyglądasz super. Powiem szczerze, że bardzo zmotywowałaś mnie tą 5 z przodu ja też tak chcę i będę ją miała, od Twojego wpisu trzymam się prosto reguł i mam nadzieję zobaczyć w niedalekiej przyszłości efekty. Jak do końca czerwca zobaczę 5 z przodu to będę szczęśliwa !!!
Kasiu, żeby wytrzymać dłużej niż miesiąc na pewno warto pomyśleć nad zmianą zasad odżywiania się w ogóle na takie żeby było zdrowo, smacznie i łatwo. 20 kg do końca roku to rozsądne założenie myślę nawet że może udać się szybciej i na Sylwestra będziesz miała wymarzoną kieckę. Wszystko z głową, ważne żeby uniknąć jo-jo. Zobacz na Dominikę tę aktorkę, straciła 50 kg i wszystko wróciło. Dlatego wszystko co robimy powinno być nastawione na trwałe efekty, a nie spektakularne osiągi tu i teraz ale tylko na chwilkę. Dlatego trzymam kciuki, na pewno Ci się uda. Powodzenia. Chcieć to móc. Mówię z doświadczenia osobiście zgubiłam 35 kg w swoim czasie
|
#4496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki!
a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle -fasolinno- Edytowane przez Milennka03 Czas edycji: 2018-06-07 o 17:06 |
|
|
|
|
#4497 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki znalazłam ostatnio bardzo fajną zieloną herbatę z dodatkiem kwiatu. Jest fantastyczna w smaku, a do tego ciekawa. Zaparza się na niebiesko, a jak dodacie soku z cytryny robi się wrzosowo-różowa zależy od ilości. Ciekawa pychota
Edytowane przez Malinka_Malinka Czas edycji: 2018-06-07 o 22:20 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4498 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Piątek, piąteczek, piątunio!!! a moja waga wskazała 61,5 kg ![]() Życzę wszystkim udanego dnia
|
#4499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny,
Ostatnio mało się odzywam. Najlepsze, że 2 dni temu napisałam post i zamiast go wysłać, zamknęłam stronę Jestem tuż przed okresem. Wszystko mnie drażni, chce mi się słodkiego, a do tego gdy tylko weszłam do pracy, miałam spinę z kolegą z pracy. Szkoda gadać. Tak lubiłam tę pracę a tak ostatnio mi ja obrzydza kilka osób, że waham się czy nie rzucić tego w diabły. Najdziwniejsze jest to, że fajnie się z dzieciakami dogadywałam (piszę o współpracownikach, bo najcześciej do ludzie w wieku mojej córki) i nagle coś sie stało. Jakieś dziwne komentarze, przeinaczanie faktów, zarzucanie mi czegoś, czego nie zrobiłam. Co jest? Próbuję sobie przeanalizować i nie wiem, o co może chodzić. No w każdym razie nieprzyjemnie jest. Przestałam lubić przychodzić do pracy. Ale co się przejmuję. Szykuje mi się bardzo przyjemny weekend. I tej myśli się trzymam. Cały czas do założonej wagi brakuje mi 1,5kg a to oznacza, że przestałam się starać by 65kg zobaczyć. Mam jeszcze czas do końca czerwca, ale póki co odpuściłam. Wchodzę we wszystkie moje rzeczy ze "Oldlife". W nowym mi ze sobą dobrze. Gdyby nie zawirowania w pracy powiedziałabym, że jestem na nowo szczęśliwa. Miłego Weekendu.... ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
![]() Piszesz, że chcesz zgubić 20kg potem powątpiewasz w to czy wytrzymasz chociaż miesiąc. Jeśli mogłabym Ci poradzić, to obierz sobie międzycele. Malymi sukcesami bardzie się zmotywujesz. Jeśli zafiksujesz się na te 20kg a waga będzie spadać wolno to się prędzej czy później zniechęcisz. To podziel sobie na etapy po 3-4kg/mc i tego się trzymaj. I nie zapominaj się nagradzać, gdy uda się pozytywnie przebrnąć przez każdy z celów. Tak więc nie ma że chociaż miesiąc wytrzymać tylko dasz radę i bedziesz chciała więcej No to jeszcze tylko troszkę i zobaczysz57kg... Dobrze wiem, że na końcu najtrudniej już zgubić każde deko, ale się da!
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
Lyrcia- miłego wekendu
U mnie w pracy też atmosfera fatalna, dawno tak nie było...Z ulgą kończę pracę o 14stej i z niej wychodzę.Byleby pognębić pracownika, jak to zwykle w korpo niestety. Ostatni dzień diety.Na jutro już kupiłam kilka owoców, fasolkę szparagową i kilka młodych ziemniaków.Ale szaleć nie zamierzam.Baryłki czekoladowe i delicje ładnie leżakują nadal i jeszcze tam poleżą nie otwarte Za to na śniadanie w końcu truskawki w postaci koktajluMiłego weekendu
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.

Może musisz się pokazać w jakiejś obcisłej kreacji
przez jaki czas to osiągnęłaś?

musiałabym drugie 8kg jeszcze zbic żeby mieć wagę prawidłową do mego karlego wzrostu