![]() |
#4471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, czyli 30+ 40+ c.d.
Mar-jolka, to się zdecydowanie nie nudzisz
![]() ![]() Mieszkam zupełnie gdzie indziej, na spotkania najbliżej by mi było z Anyz i Aussie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
mar_jolka
|
Szkoda ze jestes daleko...chyba mialybysmy wspolne tematy
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Zakorzenienie
|
Aussie, Twoja kuchenka wygląda , jak telewizor. Moja amica to kopciuszek przy niej i to wiekowy
![]() Anyz, jakos mi się nie chce wierzyc, ze do tej pory zyłas nie wiedzac o łuszczycy ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- a jednak, doczytałam, ze może się pojawić łuszczyca pozna, jako reakcja autoimmunologiczna na leki lub po przebytych chorobach...Nawet nie wiedziałam... |
![]() ![]() |
![]() |
#4474 | |
mar_jolka
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4475 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() W mojej rodzinie również występuje... Moja mama nie ma, ale nie jest powiedziane, że ja również będę wolna od choroby ![]() Soso tak jak napisała Mar_jolka. Teraz trochę żałuję, bo wydałam kupę kasy a mogłam kupić psiaka na tzw. kolanka ( brzmi cudacznie ). A na kota -persa zdecydowałam się dlatego, że one z natury niespieszne i niezgułowate. Oszczędza mi rośliny na parapecie, durnostojki i inne bibeloty. No i taki właśnie egzemplarz mam ![]() Mam już komputer ![]() ![]() Muszę ruszyć cztery litery i wziąć się za kolację. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że to nie łuszczyca. Sama się diagnozuję, jeszcze mnie żaden specjalista nie oglądał
![]() Kama ja pamiętam zdjęcia z Waszego spotkania, jeszcze tu nie pisałam, ale czytałam Was regularnie. Ile to lat temu było? z 4 chyba ... |
![]() ![]() |
![]() |
#4477 |
Zakorzenienie
|
Anyz, to były urodziny Miszki, więc ona najlepiej wie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4478 |
mar_jolka
|
Wlasnie usiadlam po zrobieniu nastepnej porcji mydla. Teraz ma byc kolorowe. Zabarwilam porcje na rozowo (nieudany cien do powiek
![]() ![]() Anyzkowa...Nie martw sie na zapas...moze to tylko jakas zwyczajniejsza zmiana...nie luszczyca. Luszczyce leczy sie Zorac'iem.. Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Zakorzenienie
|
Łuszczyce się niestety tylko łagodzi objawowo, nie ma skutecznego leku
![]() Mar-jolka, ale te mydła poki co tylko dla rodziny...? Przyjaciół i krewnych krolika? Jako fajny prezent mogą być na przykład ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
mar_jolka
|
Jeszcze nie planowalam jak je rozdziele. Na razie realizuje ogromny przymus tworzenia
![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4481 |
Zakorzenienie
|
ubawiłam się dziś, ogladajac kilka odcinków kolejnych Ucha prezesa. W 8 pokazano Pawłowicz i to dość delikatnie, choć charakterystycznie. I baba się obruszyła, pisząc, ze zaatakowano szeregowego posła, emerytke i kobietę ( to niby ona, bidula
![]() ![]() ![]() Hejt pod wpisem az się pienił, bo przecież ludzie oceniają ja nie na podstawie lewackich gazet, a jej własnych wypowiedzi. Za głupia jest, by to pojąć? Zaślepiona kompletnie...? |
![]() ![]() |
![]() |
#4482 |
Gang Iren
|
O właśnie, takie mydełka, to super prezent
![]()
#4483 |
Gang Iren
|
Dziewczyny, idę do fryzjera za 2 tygodnie. I nie wiem co wybrać. Dłuższe włosy pocieniować? A może ściąć tsk, jak na drugiej fotce??
Julianne%20Hough%20-%20MTV%20Movie%20Awards%202010%20(8).jpg 8bc81593488c3a71fb9260d02bcd3756.jpg
#4484 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Zakorzenienie
|
Kama zapomniała dodac ..i skromna
![]() Też lubię Ucho Prezesa.. Witaj Jolix ![]() Gosia postawiłabym na zdjęcie nr 2.Będzie Ci slicznie w takiej fryzurce.. Anyż -spotkałyśmy sie z okazji Wiekopomnej chwili,jaką była Miszki 40-ka ![]() Kama ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4486 |
Konto usunięte
|
Hej, ja tez myslalam, ze to tv a nie mikrofala
![]() Gdybym używała to bym tez kupiła juz lepsza. Ale dla mnie mogłoby jej w ogóle nie być ![]() Ja z tych co musza miec dobry ekspres do kawy, robot kuchenny i piekarnik. ![]() Ja mikrofale bym wywaliła. Walczyłam z mężem o to wiec postawił sobie na lodowce aby nie wadziła blatu. Bo ja mam miec pusty blat i góra szafek tez pusta. Nie lubię chomikowania na meblach u góry. Wiec nie kupuje zbędnych rzeczy. Często tysiąc razy sie zastanowię czy mam gdzie schować i czy jest mi to potrzebne. |
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Rozeznanie
|
Aż zerknęłam na Ucho
![]() Wcześniej jeden odcinek widziałam,słaby mi się wydał i nieśmieszny.. Ale ostatni faktycznie niezły. Zwłaszcza PAD w przedpokoju, idealnie obrazuje to jego rolę i pozycję w naszym kraju. Co, naturalnie, smutne jest. Słońce ![]() ![]() ![]() Ale niezbyt ciepło, wczoraj było podobnie, nabrałam się i wyletniłam, a wiało, wróciłam z głowabólem. Ale wiosennie. Miłego dnia. |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Rozeznanie
|
Pokruszyła mi się torebka dzisiaj
![]() Wyjęłam ją rano z otchłani szafy, potrzebowałam czegoś dużego, ale jasnego...Nawet nie pamiętam, czy kiedykolwiek ją nosiłam, chyba ani razu, z 10 lat pewnie sobie leżała.Potem ze zdziwieniem zobaczyłam na granatowym płaszczu masę jasnych pyłków, raz drugi otrzepałam. Przeraziłam się,ze to atak łupieżu, ale musiałby być naprawde nagły i potężny ![]() Osypal się torebkowy materiał z rączek i każdego szwa ![]() Dama dzisiaj ze mnie jak się patrzy upstrzona ![]() Idzie do śmieci, postanowiłam przy okazji pozbyć się jeszcze paru, ktore tylko miejsce zajmują. Co oznacza - że mogę sobie kupić nową torebkę!!!!!!!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4489 |
Zakorzenienie
|
Wasylisa, ja tak miałam kiedys z klapkami Scholla - nowe polezały w szafie ze 3 lata. jak nałożyłam - to w połowie drogi stwierdziłam, ze cos dziwnie mi się idzie...Obie podeszwy pękły pośrodku i buty prawie rozdzieliły się na 2 części...W szoku byłam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4490 |
Raczkowanie
|
Wasylisa, ja ostatnio miałam taką akcję z nową torebką. Po miesiącu użytkowania wyglądała tak jakbym miała ją kilka lat, popękała.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
mar_jolka
|
2017-03-14%2014.32.04.png to moje ostatnie mydlane dzielo. Mialy byc mydlane swirle ale najpierw masa byla za rzadka i sie rozlewala a potem juz za gesta i nie chciala sie lac strumykiem jak planowalam....holender kiedy uda mu sie tak jak bym chciala?
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny
![]() ja też tak miałam ![]() ![]() Przed najważniejszą godziną poczułam, że sukienka dziwnie luźna jest... Okazało się, że pękł szew z tyłu, na całej długości. Było źle. Nie, nie było źle. Źle było, gdy sukienka wisiała sobie kilka lat w garderobie. a w tamtej chwili było drastycznie. Przymusowe siedzenie przy stole, gdy wszyscy wokół świetnie się bawili. A ja czekałam na taxi, które opieszale zmierzało w moim kierunku ![]() U nas dziś słoneczny chociaż chłodny dzień ![]() A w ogródku zauważyłam, że w zacisznym miejscu modrzew ozdobny dostał piękne pączki. Jeszcze odrobina słońca i zazielenią się drzewka ![]() Za moment wyjdę z psem do ogrodu to zrobię dla Was fotkę. Gosia, mnie podobają się włosy na pierwszym zdjęciu tylko dlatego, że ja identyczne mam ![]() ![]() Nie cieniuj, zawsze wtedy kłopot ze spięciem włosów. Mar_jolka, Ty kobieto marnujesz się z takim talentem. Za produkcję się weź i firmę zakładaj ![]() Edytowane przez a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55 Czas edycji: 2017-03-14 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4494 |
mar_jolka
|
Ech...moze troche tych swoich wytworow sprzedam...ale najpierw musze zdobyc wiecej wiedzy i umiejetnosci. Jak dojrzeja mydelka to moze kolezankom z pracy jakies sprzedam..zobacztmy..plan owac mozna rozne rzeczy a i tak wiatr zycie poniesie jak chce...ale bardzo sie ciesze ze Wam sie podoba
![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Konto usunięte
|
I chwalipięta ze mnie 😊
|
![]() ![]() |
![]() |
#4496 | |
mar_jolka
|
Cytat:
jak ja marze o kulturalnej polityce...naprawde...zeb y tak popatrzec i pomarzyc sobie ,,chce dazyc do bycia takim idealem"... a teraz takich autorytetow to ze swieca szukac...kilku niestety zmarlo jak np Bartoszewski...ale on by chyba nie przezyl teraz tego burdelu.... Jak ja nie lubie chamstwa...boje sie takich ludzi...zupelnie nie radze sobie z takimi... jak my mamy wychowywac na porzadnych ludzi mlodziez jak na gorze takie ,,wzory" Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- LaMary fajny komp ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Gang Iren
|
Marjolka, świetne te mydełka
![]() LaMary ![]() ![]()
#4498 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Uwielbiam p. Karolinę Korwin-Piotrowską ![]() ![]() A w nawiązaniu do nazwiska p. Karoliny to i kilka "ciepłych" słów należało by się p. Januszowi ![]() ![]() Dzięki Mar_jolka, uczę się na nowo obsługi komputera ![]() Oczywiście, Gosiu pijemy ![]() Edytowane przez a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55 Czas edycji: 2017-03-14 o 15:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Zakorzenienie
|
Gosiu, mnie się bardziej podoba druga fryzura
![]() LaMary , ja z czystego lenistwa zostaje przy klasyce ![]() Mar-jolka, tez nie znosze chamstwa i braku szacunku dla bliznich...Tego, ze najbardziej widoczny i znany jest człowiek, ktory najgłosniej krzyczy, obrazając innych. Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2017-03-14 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Rozeznanie
|
6 torebek wywaliłam
![]() 2 wylecą po lecie, zostawiam jeszcze na łikendy. Z dwiema nie wiem, co zrobić, więc na razie zostają... Jednej, którą miałam wywalić, nie mogłam znaleźć,wiec chyba się jej pozbyłam... Wylatują też jedne spodnie, znalazłam w torebce ![]() ![]() Znalazłam też dwa zaginione błyszczyki. Trochę mi smutno. ![]() Marjolka, śliczne mydełka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.