|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 | |
Zadomowienie
|
Dot.: BIEDRONKA - produkty godne polecenia cz. XL
Cytat:
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Wtajemniczenie
|
W dowolnej
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Raczkowanie
|
Obojętnie w jakim sklepie można go zrealizować i odebrać. Warunkiem jest tylko ilość 2 szt z każdego rodzaju, rodzaj kaw bo nie wszystkie kawy biorą w tym udział. Musisz te kawy kupić z użyciem zarejestrowanej karty moja biedronka. Podczas chcecii odbioru bonu musisz okazać tylko paragon i ta karte moja biedronka. Akcja trwa do jutra a piny można zrealizować do wtorku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Wystarczą w sumie dwie wizyty bo jak dostaniesz bon to możesz iść od razu na zakupy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4475 |
Rozeznanie
|
ja nie piję w ogóle kawy, skorzystalam z promocji i kupilam 2 jacobsy.
Niesmakowała mi kawa, dałam ja mamie, a że lubię biedronkowe promocje skorzystałam z promocji-gwarantowana satysfakcja. Otrzymalam kod na 37zl, zrobiłam zakupy na kwotę 42zl i za zakupy zapłaciłam tylko 5zl dajac kod. Na paragonie całe zakupy były zrabatowane do 5zl, kupiłam chemię na promocji i 10 herbatek po 0,99gr Hills
#4476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4477 |
Raczkowanie
|
Kurcze... Drogie Kobitki, powiedzcie mi czy gdzieś na paragonie jest zaznaczone, że okazano kartę?
Zapomniałam przed płaceniem dać kartę, a pani kasjerka powiedziała mi, że już się nie da nic z tym zrobić... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4478 |
Zadomowienie
|
Karte nalezy okazac przed zakupami.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za cynk z herbatkami. U mnie pełno herbatek, cenówka nie zmieniona i takim sposobem mam wszystkie smaki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
Zakorzenienie
|
ja wzielam tylko jedna herbate, sliwkowa, bo to kompletnie nie moje smaki i dostalam bon za kawe jacobs
![]()
#4481 |
Zakorzenienie
|
W tej akcji kasjerzy mogą nieźle przekręty robić no w sumie mogą sobie ponabijac tych bonów i wykorzystać.. Jedyne ograniczenie to czas wykorzystania ich..
#4482 |
Zakorzenienie
|
Na szaro- Przecież to logiczne że muszą dodatkowo na takiej akcji zarobić sprzedając dalej nr tel
![]() Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Na szaro--Kasia a masz tel. na abonament czy na kartę?( Do końca lutego karty należy zarejestrować. ) jeśli na kartę to może dlatego nie dostajesz. Pałowałam się przez wiele m-cy z operatorem a właściwie z administratorem baz danych operatora tel. Niestety moje dane wyszły dalej i to ja byłam na tym stratna. ![]()
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie . " JP II Edytowane przez Natuś-77 Czas edycji: 2016-10-01 o 15:18 Powód: Nie działa cytowanie :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4485 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4486 |
Zadomowienie
|
Oleje dla psów wchodzą po 4.99zł.
Ciekawe jakiej są jakości, ktoś coś wie?
#4487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4488 |
Kocia i psia mama :)
|
Zmieni się polityka zwrotów w Biedronce. Wczoraj wyczytałam tylko nagłówek maila, który dostaliśmy ale było tam napisane, że będzie konkretny czas zwrotu oraz towary, których nie będzie można zwracać (podejrzewam, ze podobnie jak w Lidlu bielizna).
Mam teraz prawie 5 dni wolnego więc nic więcej się nie dowiem. Oczywiście te informacje będą na nowych plakatach, na których są nr telefonów do BOKu. Znalazłam bardziej szczegółowe info na stronie naszabiedronka http://nasza-biedronka.pl/viewtopic.php?p=99242#99242 Ale będzie kosmos i ludzie już całkiem nas będą wyzywać ![]() Edytowane przez lilianna90 Czas edycji: 2016-10-01 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ze teraz elektroniki nie bedzie mozna r=toi troche lipa.. ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- podsumowujac niech bedzie tu info : Od dzis weszło -zakaz zwrotu czegokolwiek z foodu(tylko w razie złej jakości), non food tylko odzież max. 14 dni, cała elektronika tylko reklamacje, zakaz zwrotu bielizny. Cały non food tylko do reklamacji... ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- podsumowujac niech bedzie tu info : Od dzis weszło -zakaz zwrotu czegokolwiek z foodu(tylko w razie złej jakości), non food tylko odzież max. 14 dni, cała elektronika tylko reklamacje, zakaz zwrotu bielizny. Cały non food tylko do reklamacji...
![]() |
#4490 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Zakorzenienie
|
Jedzenia byłam pewna że nie wolno.., elektronika żałuję bo często coś brałam i jak mi nie pasowało to mogłam oddać a teraz to już w biedrze brac nie będę
#4492 |
Zadomowienie
|
A ja po zarejestrowaniu karty w B dostalam raptem 2 smsy z oferta B. Posiadam kilka kart lojalnosciowych i nigdy nikt mnie nie nekal. Tak wiec dla mnie to nie stanowi problemu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem zła... kilka razy kupiłam elektronikę i coś nie działało albo czegoś nie było, płyta była uszkodzona... zmiana na minus jak dla mnie....
|
![]() ![]() |
![]() |
#4494 |
Zadomowienie
|
Zwrotu elektroniki nie bedzie ale gwarancja zwasze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Zakorzenienie
|
Nie działa cytowanie. Strzelają sobie w stopę i tutaj wygrywa Lidl, bo u nich można oddać, a i sprzedaż w Biedronce spadnie... no cóż...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
Wtajemniczenie
|
No kurczę, czuję się dziwnie: to ja mam nabite coś dodatkowego na paragonie, piszę tu żeby ostrzec, ze takie rzeczy się zdarzają, i mam wrażenie, że muszę się tłumaczyć
![]() Naprawdę nie interesuje mnie, jak i po co to kasjerka zrobiła. Nie nabiła tego zamiast czegoś (napoju, innych warzyw czy owoców, czegokolwiek) bo to była pozycja dodatkowa. Uważajcie, i to wszystko. |
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego mi wizaz rano nei działał? Też bym się obkupiła w te herbatki green hills. U mnie liptonu piramidki były w koszach: owoce leśne i owoce tropikalne w cenie 3,99 za 20 piramidek, więć średnia okazja.
Rano przechodziłąm koło jednej B i wisiała kartka ze róż już nie ma. Po południu robiłam zakupy w swojej i stały wiadra z podwiędnietymi różami. Poprosiłam o różę do zakupów, kasjerka powiedziała ze sa kiepskie, ja na to ze przy innej kasie widziałam ładną, to sobie wezmę i ok. Oprócz mnie nikt tych róż nie brał. Kawę zapomniałam kupić ![]() Za to o różach czytałam na innych forum, ze gość celowo przyjanuszował i kupił na 4 paragony 4torebki po 0,08zł, za każdą płacił kartą i w ten sposób za 0,40zł miał 4 torby i 4 róże ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Mnie się to czesto zdarza. DLatego zawsze ale to zawsze (bo jak raz nie miałam czasu to też się akurat wtedy to zdarzyło) sprawdzam paragon. Z tym że u mnie najczęściej jest tak że np. kupuję 5 serków wiejskich, a mam na paragonie nabitych 6. Ja się nie oburzam, zwracam uwagę i zawsze kasę z powrotem dostaję albo jeśli tak mi wygodniej, dobieram ten dodatkowy serek za który już zapłaciłam. Raz tylko miałam do czynienia kilka lat temu w jednej konkretne B z babą która celowo osobom które miały dużo różnorodnych zakupów nabijałą wiecej. Nie wiem po co. Typu zaaiast 4 kostek masła było 10 nabite! albo właśnie jakaś mała gabarytowo ale kosztująca nie grosze rzecz. Przy kolejnych zakupach przyuważyłam ją, ona miała na kasie, koło siebie to małe opakowanie i kasując inne towary, brała tamten, nabijała i odstawiała koło siebie. Jak ktoś ma dużo zakupów i zajmuje się pakowaniem, to tego nie zauważy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Konto usunięte
|
nie smakują mi te herbatki po 99 groszy....
Jak byłam kasjerką to chłopak zwracał oranżadę Boogi Wogie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Zakorzenienie
|
W którym miejscu są te herbaty za 0,99 zł ? w koszach czy na półkach między innymi?
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Zakorzenienie
|
herbatki są na półkach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.