Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-25, 19:15   #4501
Iduś
Zakorzenienie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Cytat:
Napisane przez keepawayfromfire Pokaż wiadomość
wpadłam ostatnio na moim zdaniem bardzo dobry pomysł co do prezentu gwiazdkowego dla taty i stwierdziłam że się z wami podzielę. jesli macie mężów/chłopaków/braci/ojców/narzeczonych kochających jazdę samochodem to może... spinki do mankietów wyglądające jak skrzynia biegów ? można takie dostać w sklepie Yego w Warszawie albo w necie np. ttp://www.spinkidomankietow.pl/index.php?id=5&module=sho p&action=product_view&id_ product=5003
hehe ciekawy prezent zwłaszcza dla automaniaków

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 10:26   #4502
Lils121
Rozeznanie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Cześć
A co myślicie o butach po domu dla mężczyzny? nie mowie że identyczne(bo są z różnymi zwierzakami) ale czy kupiłybyście takie chłopakowi na Mikołaja?

http://moda.allegro.pl/show_item.php?item=796019855

mi się podobają ale czy Jemu sie spodobają...no ale to w końcu męskie,więc chyba ktoś to nosi...
Lils121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 10:41   #4503
Brydzia_
Zakorzenienie

ja swojemu kupiłam zwierzaczki - goryle
jakies 3 lata temu i są jak nowe... więc to chyba dowód na to że wogóle ich nie używa... (moje po 2 miesiacach sie nie nadawaly)czasami ja je zakładam jak mi zimno
jak je dostał to troche w nich chodził
jesli jestescie razem krótko to fajny prezent na początek

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 10:43   #4504
Lils121
Rozeznanie

nie, właśnie jesteśmy już razem długo i pomysły się wyczerpały a tego jeszcze nie było. Mi się podobają, sama chodziłabym w takich, ale właśnie nie wiem czy Jemu podpasują to może lepiej takie:

http://moda.allegro.pl/show_item.php?item=794015635

?
Stary 2009-10-26, 11:26   #4505
Brydzia_
Zakorzenienie

mnie się bardziej podobają 1... ale 2 są praktyczniejsze
a czy będzie w nich chodził możesz wiedzieć tylko Ty

Stary 2009-10-26, 11:31   #4506
Lils121
Rozeznanie

Pasek do jeansów też mu się troche już wyrobił, więc kapcie( ale jeszcze nie wiem które) pasek i jakieś słodycze to będzie ok prezent na Mikołaja? czy coś jeszcze
Stary 2009-10-26, 20:44   #4507
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

Cytat:
Napisane przez Variance Pokaż wiadomość
Właśnie też się chyba zdecyduję na Philipsa.
mój Tż ma bardzo gęsty, mocny i szybko odrastający zarost i wiem, że o golarka bardzo mu się spodoba
Dzięki za pomoc.
Ja też tak myślałam i kupiłam golarę Philips... niestety, okazało się, że TŻ po goleniu nią ma strasznie podrażnioną skórę na gardle i brodzie Golarkę ma już prawie pół roku i do tej pory skóra się nie przyzwyczaiła... chociaż mój TŻ dzielnie z nią walczy

A tak mogę dopisać kolejne wymyślone prezenty dla TŻ'a... chociaż coraz gorzej z tym Ostatnio dużo ręcznych robótek i tym podobnych wymysłów:

- wielki tort w kształcie serca z masą tofi - cieszył się jak dziecko

- kupiłam zestaw pudełek w kształcie serduszek - coraz mniejsze i mniejsze, do najmniejszego włożyłam liścik, to do większego i zasypałam czekoladkami, to do większego i zasypałam popcornem... itd, cóż, nie był to super prezent, ale zawsze - liczą się intencje, prawda

W najbliższym czasie planuję kupić taki projektor gwiazd - dla mnie wygląda to niesamowicie, ciekawe, czy mojemu TŻ'owi się spodoba ?

Eh, po 3 latach bycia razem kupienie czegoś fajnego chyba graniczy z cudem

Było juz wszystko, od zegarków, bransolet srebrnych, perfum, przez ciuchy, bokserki, długopisy, breloczki, poduszki, książki, płyty CD, po plecak na laptopa, cooler do laptopa, kolacje, wyjścia, albumy, zdjęcia... aj, masakra... pomysły mi się kończą, a tu znowu mikołaj coraz bliżej tak, ja już zaczynam panikować

Cytat:
Napisane przez Lils121 Pokaż wiadomość
Cześć
A co myślicie o butach po domu dla mężczyzny? nie mowie że identyczne(bo są z różnymi zwierzakami) ale czy kupiłybyście takie chłopakowi na Mikołaja?

http://moda.allegro.pl/show_item.php?item=796019855

mi się podobają ale czy Jemu sie spodobają...no ale to w końcu męskie,więc chyba ktoś to nosi...
Haha, świetne, ja bym chciała takie... ale mój TŻ to by w życiu takich nie założył

Edytowane przez kolciag
Czas edycji: 2009-10-26 o 20:46
kolciag jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-26, 21:29   #4508
Cekiny
Zadomowienie

Ajć, tyle okazji teraz a ja nie mam głowy.

Cel... ??

W moim portfeliku widnieje od dziś prawo jazdy.

Kocham
Cekiny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 21:57   #4509
Iska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniolka Pokaż wiadomość
a co lepsze na rocznice ...

Ipod czy perfumy?
Ja jestem zdania ze cuda techniki zwłaszcza męskie niech sobie Panowie sami kupują. Bo jedna nowinka goni drugą i może być później nam przykro. A zapach jest po pierwsze ponadczasowy, a po drugie i babski nosek może też troszkę skorzystać. Bo jakże milo jest wtulać go tu i tam. Ja osobiście juz jestem w fazie zakupów przedświątecznych i dziś upolowałam dla mojego TŻa nieziemsko męską wodę w Superpharmie. Już nie mogę się doczekać, jak ją przymierzy
Iska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 22:09   #4510
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolciag Pokaż wiadomość

Eh, po 3 latach bycia razem kupienie czegoś fajnego chyba graniczy z cudem

Było juz wszystko, od zegarków, bransolet srebrnych, perfum, przez ciuchy, bokserki, długopisy, breloczki, poduszki, książki, płyty CD, po plecak na laptopa, cooler do laptopa, kolacje, wyjścia, albumy, zdjęcia... aj, masakra... pomysły mi się kończą, a tu znowu mikołaj coraz bliżej tak, ja już zaczynam panikować
ojjj zgadzam się... my w mikołaja mamy dodatkowo rocznice.. 4
i nie mam żadnego pomysłu
pod choinke chyba wiem co mu dam... coś mi tam świta...
ale z tym 6 grudnia nie mam pojęcia

Stary 2009-10-26, 22:50   #4511
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

O, z jednej strony jak miło A z drugiej same kłopoty przez te rocznice

To możemy razem główkować... jak coś wymyślę to na pewno napiszę
My mamy rocznice jedna po drugiej pod koniec roku i do tego święta: 16 listopada, potem mikołaj, potem 17 grudnia, gwiazdka, potem 29 grudnia... aaaa

Masakra, na pewno część połączę, bo raz kasy brak, a o pomysłach nawet nie wspominam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-26, 23:01   #4512
MadameButterfly6
BAN stały

A Wy wszystkie ze swoimi TZtami obchodzicie mikolajki??? Bo my to sobie tylko czekoladowe mikolaje kupujemy i tyle. Moj TZ stwierdzil, ze bez sensu kupowac cos wiecej jak i tak za pasem swieta
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 06:59   #4513
olinciaa
BAN stały

Hej ja własnie komponuje prezent dla tż-a na sobotnie jego urodzinki jak zamówiłam portret z znaszym zdjeciem techniką monotypii i jeszcze kubek z moim zdjeciem tylko kurczee nie mam pomysłu jaki napis dac na kubek błagaam pomózcie
olinciaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 07:04   #4514
ewakuacja
Zadomowienie

Hej. A ja nie wiem co zakupic koledze.

W skrócie o nim.

22 lata, śmieszy świr Więc na pewno cos zabawnego. Lubi samochody, jest mechanikiem, jeździ na rajdy. Sport nie specjalnie, ale nie jest na nie.

Aha i to troche blizszy kolega

Cena- do 100 zł.

Macie jakies pomysly?
Stary 2009-10-27, 07:15   #4515
JustTheOne
Zadomowienie

No widzę, że nie ja jedna mam problem z obdarowywaniem TŻ-a prezentami. Nie uważacie, że facet nie ma problemu z wybraniem prezentu dla nas? To niesprawiedliwe Kwiatki, perfumy, jakas błyskotka, a my zawsze musimy się głowić, ehh.

Tak więc przekopałam powierzchownie ten wątek i trochę mnie natchnął, ale są to raczej pomysły na Walentynki, Rocznicę i te sprawy.
A ja mam inny problem.

Na czerwono mam zaznaczoną datę 25 listopada. Są to 18 urodziny mojego TŻ-a. I z tej okazji chciałabym podarować mu coś co będzie kojarzyło mu się ze mną i naszą miłością, więc żadna praktyczna rzecz. Poza tym różne głupotki osiemnastkowe dostanie od kumpli Album szykuję na marcową rocznicę więc odpada.
Spodobały mi się pomysły z cukierkami i karteczkami, ale to walentynki.

Może macie podobne pomysły. Ewentualnie myślałam nad droższymi, dobrymi perfumami, gdyż tego rodzaju prezentu ode mnie jeszcze nie dostał. Ale czy to dobry pomysł na osiemnatkowy prezent?
JustTheOne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 09:44   #4516
arqui
Raczkowanie

perfumy to jest super pomysl, ja uwielbiam jak facet ladnie pachnie a jak dobrze poszukasz to wcale nie musi byc taki drogi. w super pharm maja ciagle jakies promocje na perfumy i moze tam znajdziesz cos? w zeszlym roku kupilam mojemu calvin klein po dobrej cenie.
arqui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 10:53   #4517
andziuleczyka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez JustTheOne Pokaż wiadomość
No widzę, że nie ja jedna mam problem z obdarowywaniem TŻ-a prezentami. Nie uważacie, że facet nie ma problemu z wybraniem prezentu dla nas? To niesprawiedliwe Kwiatki, perfumy, jakas błyskotka, a my zawsze musimy się głowić, ehh.
Zgadzam sie ze stwierdzeniem ze facet ma łatwiej co do wyboru prezentu Duzo latwiej kupic cos dziewczynie niz facetowi...

Sama mam z tym problem, tyle ze nie co do wyboru prezentu bo takowy juz posiadam ale bardziej co do "oprawy". Zaplanowalam bowiem cos w rodzaju niespodzianki, tzn. solenizanta mam zamiar sciagnac tak z nienacka, w dniu Jego swieta nie wydajac sie zupelnie ze chodzi o Jego urodziny
Tyle ze mam problem, gdyz urodziny wypadaja w tygodniu, a on pracuje... Mysle jednak ze pod jakims pretekstem uda mi sie go sciagnac i tutaj prosba do Was - jaki to moglby byc preteks tak zeby myslal ze zapomnialam o urodzinach :P

Problem nr 2 - chcialam np zaprosic go na pizze, albo do restauracji na kolacje z szmpanem czy winem i tu pojawia sie kolejny problem, bowiem szanowny solenizant za szampanem tudziez winem nie przepada... Toleruje piwo Poza tym porusza sie wylacznie autkiem... No i co tu wymytslec...

Za wszelkie sugestie z gory baaardzo dziekuje
andziuleczyka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 11:18   #4518
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

Cytat:
Napisane przez ewakuacja Pokaż wiadomość
Lubi samochody, jest mechanikiem, jeździ na rajdy. Sport nie specjalnie, ale nie jest na nie.
Może coś z gadżetów typu czapka Kubicy Oczywiście nie musi być Kubica, tylko jego faworyt... to po prostu jedyne nazwisko jakie mi się kojarzy z samochodami... no, jeszcze Chołowczyc
Stary 2009-10-27, 15:31   #4519
olinciaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Iska Pokaż wiadomość
Ja jestem zdania ze cuda techniki zwłaszcza męskie niech sobie Panowie sami kupują. Bo jedna nowinka goni drugą i może być później nam przykro. A zapach jest po pierwsze ponadczasowy, a po drugie i babski nosek może też troszkę skorzystać. Bo jakże milo jest wtulać go tu i tam. Ja osobiście juz jestem w fazie zakupów przedświątecznych i dziś upolowałam dla mojego TŻa nieziemsko męską wodę w Superpharmie. Już nie mogę się doczekać, jak ją przymierzy
jaka wode kochana kupiłas i po ile ? ja własnie chyba wybieram sie
olinciaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-28, 20:59   #4520
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

Cytat:
Napisane przez olinciaa Pokaż wiadomość
jaka wode kochana kupiłas i po ile ? ja własnie chyba wybieram sie
Woda toaletowa fajny pomysł, jeżeli TŻ często korzysta... mój korzysta raz na ruski rok, ma już 2 wody ode mnie i przez 3 lata jak już jesteśmy razem z 30ml może 5 zniknęło, natomiast z 100 to nawet ubytku nie widać

On uważa, że dezodorant w zupełności wystarczy i tych zużywa na pęczki... ale nie będę mu dezodorantów na prezent kupować przecież

Matko, ach Ci faceci Bez nich ciężko z nimi jeszcze gorzej

Ja jeszcze jedną rzecz napiszę, jaką zrobiłam

Zrobiłam własnoręcznie tablicę korkową, ale taką wielką, zamówiłam najpiękniejsze zdjęcia nasze i córci (część w większych formatach), powiesiłam na tej tablicy i ozdobiłam (coś a'la scrapbooking) i powiesiłam mu to nad biurkiem... to był prezent z okazji dnia chłopaka

A na mikołaja dalej nie mam pomysłu

A, jeszcze kilka już zakupionych prezentów:

- etui porządne na telefon, skórzane
- ładowarka do telefonu do samochodu - dla mnie to nie był prezent rewelacja, ale dla mojego TŻ'ta okazał się super

Pracowita_76, kilka postów wyżej masz wymienione co ja już wymyślałam

...od zegarków, bransolet srebrnych, perfum, przez ciuchy, bokserki, długopisy, breloczki, poduszki, książki, płyty CD, po plecak na laptopa, cooler do laptopa, kolacje, wyjścia, albumy, zdjęcia, tańce brzucha...

Może to nic nowatorskiego, ale może czegoś z tego jeszcze nie praktykowałaś

Edytowane przez kolciag
Czas edycji: 2009-10-28 o 21:00
kolciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 09:48   #4521
arqui
Raczkowanie

Jejku jak dobrze ze my tylko obchodzimy imieniny i urodziny. Bo jakby jeszcze tak mikolaji, walentynki to chyba bym w ogole byla wyczerpana z pomyslow w kazdym razie nam wystarczy. Moj uzywa perfumy, bo ja uwielbiam jak ladnie pachnie. Za tydzien ma iminy i kupie mu hugo bossa albo gucci bo widzialam ze bardzo tanio maja w super pharmie. Poza tym zrobie niebanalna kolacje
andziuleczyka - nie zawsze musi byc z alkoholem, moze zabierz go w takie miejsce gdzie robia tez dobre koktajle bezalkoholowe. Zadzwon i powiedz ze zjadlas w knajpie ale okazalo sie ze nie masz kasy i zeby przyjechal z pomoca, bo ci wstyd a wypuscic cie nie chca
arqui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 20:02   #4522
sabina87
Przyczajenie

Witam drogie panie, jestem nowa na forum i bardzo się cieszę że mogłam dołączyć do tak zacnego grona. Dopiero co założyłam konto a już ma do was sprawę a mianowicie za dwa tygodnie mój chłopak ma urodziny i postanowiłam podarować mu zegarek. Mój misiaczek ma 23 lata i lubi ubierać się dosyć elegancko ale bez przesady a zegarek ma mu służyć na co dzień.Na prezent przeznaczyłam sumę około 400zł i w tej kategorii cenowej wybrałam 4 modele, mam nadzieje że pomożecie mi wybrać najładniejszy z nich.
http://www.60sekund.pl/index.php?p10...nd411p1-snd411

http://www.60sekund.pl/index.php?p66...k809k2-aviator

http://www.60sekund.pl/index.php?p26...tomatic-snk361

http://www.60sekund.pl/index.php?p45...ack-swiss-made

Edytowane przez sabina87
Czas edycji: 2009-10-29 o 20:07 Powód: błędy składniowe
sabina87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 20:05   #4523
wandziucha
Raczkowanie

Pierwszy mi się najbardziej podoba
wandziucha jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-29, 20:09   #4524
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

1 albo 4, najbardziej męskie i takie uwielbiam u facetów
Mój brat, tata i TŻ też by z tych 2 wybrali
Stary 2009-10-29, 20:16   #4525
sabina87
Przyczajenie

Myślicie że lepiej wygląda bransoleta czy pasek? Sama nie wiem.
sabina87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 20:31   #4526
PaLLitQa
żona

Sabina bransoleta. i zegarek pierwszy najbardziej mi siępodoba

Dziewczyny pomóżcie
Kupuje Tż na urodziny koszulke, bo sam sobie ją zażyczył. Na urodziny kupujemy sobie cos przydatnego czyli mówimy sobie co chcemy. Ale chciałabym coś dodatkowo jeszcze mu dac. Podpowiedcie co na przykład
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 21:56   #4527
Liiii
Zakorzenienie

kochane juz za 3 dni mam rocznice 5 juz i nie mam kompletnie pojecia co wymyslic, moze macie jakis pomysl, jak wy obchodzicie rocznice zwiazku ?

Liiii jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-30, 10:30   #4528
isiaczekk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewakuacja Pokaż wiadomość
Hej. A ja nie wiem co zakupic koledze.

W skrócie o nim.

22 lata, śmieszy świr Więc na pewno cos zabawnego. Lubi samochody, jest mechanikiem, jeździ na rajdy. Sport nie specjalnie, ale nie jest na nie.

Aha i to troche blizszy kolega

Cena- do 100 zł.

Macie jakies pomysly?

Ja dla swojego TŻta, wielkeigo fana rajdów samochodowych kupiłam model samochodu subaru, ze wszystkimi elemtami w jakies tam skali, cieszyl sie jak dzieciak... a jest nawet starszy od Twojego "kolegi"
Stary 2009-10-30, 15:49   #4529
andziuleczyka
Raczkowanie

arqui - dzieki za podpowiedz z tymi bezalkoholowymi koktajlami fajny pomysł, poszukam czegoś Natomiast co do braku kasy i prosby o pomoc obawiam się że nie uwierzy... :P
andziuleczyka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 16:25   #4530
*Catherrine*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andziuleczyka Pokaż wiadomość

Sama mam z tym problem, tyle ze nie co do wyboru prezentu bo takowy juz posiadam ale bardziej co do "oprawy". Zaplanowalam bowiem cos w rodzaju niespodzianki, tzn. solenizanta mam zamiar sciagnac tak z nienacka, w dniu Jego swieta nie wydajac sie zupelnie ze chodzi o Jego urodziny
Tyle ze mam problem, gdyz urodziny wypadaja w tygodniu, a on pracuje... Mysle jednak ze pod jakims pretekstem uda mi sie go sciagnac i tutaj prosba do Was - jaki to moglby byc preteks tak zeby myslal ze zapomnialam o urodzinach :P

Problem nr 2 - chcialam np zaprosic go na pizze, albo do restauracji na kolacje z szmpanem czy winem i tu pojawia sie kolejny problem, bowiem szanowny solenizant za szampanem tudziez winem nie przepada... Toleruje piwo Poza tym porusza sie wylacznie autkiem... No i co tu wymytslec...

Za wszelkie sugestie z gory baaardzo dziekuje
A może zadzwoń do niego tewgo dnia i powiedz żeby do Ciebie wpadł po pracy bo Ci się zepsuł komputer (czy coś innego), albo żeby Ci formatowanie systemu zrobił bo masz wirusa albo coś innego z czym sobie nie radzisz. I on nieświadomy niczego przyjedzie do Ciebie, a Ty będziesz czekała z niespodzianką prezentem i kolacyjką Albo dasz mu prezent i pojedziecie gdzieś na kolację

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości