|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#4501 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 573
|
Dot.: Br±zowow³ose farbowane :)
Cytat:
![]()
![]() |
#4502 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 312
|
Cytat:
GOLIBRODA , dobre ![]() ![]() ![]() Co do opalenizny to kochana, zdjêcie ma 4 lata jak nie wiêcej (podda³am siê erze solarnianej ![]() Chyba wybiorê jednak opcjê z kolorem na ca³o¶æ, bo bojê siê zniszczenia w³osów przez rozja¶nianie. Niech mi dobierze ³adny kolor z ciep³± po¶wiat± co¶ pod t± palon± (ostanie zdjêcie) w tedy bêdê mia³a pewno¶æ, ¿e kolor bêdzie mi siê sp³ukiwaæ równomiernie, a w tedy jak siê ca³o¶æ z odrostem zrówna niech walnie co¶ ja¶niejszego i ju¿ ![]() I powrócê w tedy do Palonej Kawy b±d¼ orzechowego br±zu ![]() To bêdzie jednak bardziej bezpieczna opcja ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
Kurcze Kachula ty zawsze z jak±¶ nowo¶ci± wyskakujesz ![]() Podaj linka do tego specyfiku, mo¿e sama pou¿ywam ![]() Poza tym pragnê zaznaczyæ, ¿e od dawna nie by³am na solarium, teraz tylko naturalne s³oneczko i to te¿ bez przesady bo jestem w ci±¿y ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 477
|
Bahamadia
Tak te¿ sobie pomy¶la³am, ¿e pewnie stare, na tym ostatnim wygl±dasz bardzo ³adnie i naturalnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 669
|
Cytat:
![]() Pochwalê siê wam, ¿e jednak nie idê do fryzjera we wtorek tylko jutro ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 20 187
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4506 | |
Zakorzenienie
|
dziêkujê dziewczyny
![]() Niby dziewczynka, ale lekarz powiedzia³, ¿eby siê nie nastawiaæ na 100% ... ale podejrzewam, ¿e córcia ![]() psyhe666 kamieñ z serca, nie bêdziesz nas tak d³ugo trzymaæ w niepewno¶ci ![]() Ja chcia³am prze³o¿yæ swoj± wizytê na Wtorek ale niestety uda³o mi siê na Czwartek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
Fotka z Lutego br wiêc najbardziej aktualne ![]() Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2011-07-01 o 16:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 234
|
Bahamadia_25
gratulujê ![]() ![]()
![]() |
#4508 |
Zakorzenienie
|
Bardzo dziêkujê ![]() No i kobitki wiem, ¿e obiecywa³am, ¿e bêdê wstawiaæ etapy spierania siê Joanny Multi Cream 39 orzechowy br±z lecz niestety podk³ad by³ br±z i kolor nie bardzo da siê uchwyciæ takim jakim jest na prawdê ![]() Robiê co mogê i gdzie mogê robiê zdjêcia komórk±, no ale efekt mizerny. ¯ebym nie by³a go³os³owna dodajê zdjêcie najbardziej zbli¿one do tego co ma na g³owie. Kolor zdecydowanie z odcieni ciep³ych, 4-5 tyg po farbowaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Zakorzenienie
|
Bahamadia_25 przede wszystkim GRATULACJE maleñstwa! Ja mia³am dwa razy powiedziane przy drugim, ¿e dziewucha a przy porodzie po³o¿na krzyczy: Ma pani synka!!!
![]() ![]() No a je¶li chodzi o specyfik to mo¿esz kupiæ na allegro (w Polsce go jeszcze nie ma). Maybelline Dream Sunglow tu kupowa³am najtaniej: http://allegro.pl/maybelline-sunglow...693657822.html Najlepsze jest to ¿e mo¿esz to u¿ywaæ na trzy sposoby. Pipetk± sobie dozujesz np do kremu którego u¿ywasz na co dzieñ i masz delikatny efekt opalenizny. Mo¿esz dodaæ do swojego podk³adu lub od razu bez niczego nanie¶æ na skórê i efekt widoczny natychmiast. Ja u¿ywam bezpo¶rednio b±d¼ z kremem do twarzy. Aha i franca jest wydajna. Ja nie potrzebujê chodziæ mocno br±zowa. Poza tym stosujê go tak¿e na szyjê i dekolt. Biust te¿ ³adnie podkre¶la ![]()
http://zwyczajnienic.blogspot.com o w³osach, kosmetykach i takich tam ![]() Aby mi siê tak chcia³o jak mi siê nie chce... ![]() Edytowane przez Kachula82 Czas edycji: 2011-07-02 o 05:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 577
|
Tak jak obieca³am Przesy³am wam moje zdjêcia.Dorad¼cie co mam zrobiæ z tymi w³osami
![]() http://img810.imageshack.us/img810/2563/dsc00124mf.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 634
|
pomalowa³am Garnier 100%color Jasny z³oty br±z...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
Zakorzenienie
|
Bardzo, bardzo ciep³o raczej nie wyszed³ albo taka fota. Ale ogólnie ³adnie, ³adnie
![]() Mi siê fajnie spiera kolor i mam taki fajny po³ysk z³otego br±zu ![]() ![]() My¶lê ostro nad tym: http://www.palette.pl/nasze-produkty...-lsniacy-braz/ Ta farba rozja¶ni³a farbowane, prawie czarne w³osy mojej mamie. Hm...
#4513 |
Zakorzenienie
|
Dodajê swoje
![]() ![]() ![]() ![]()
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2011-07-25 o 17:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4515 | ||
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 634
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4516 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 326
|
a ja chce br±z ale z czerwona po¶wiata... tylko nie wiem jaki
![]()
#4517 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A jak dbacie o w³osy ¿eby wam siê tak od razu kolor nie wyp³ukiwa³? Bo br±zy maj± to do siebie, ¿e siê szybko spieraj± ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 234
|
gratuluje odwa¿na zmiana oczywi¶cie na korzy¶æ
![]()
#4519 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedna brunetki s± gor±ce, nie? ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
![]()
http://zwyczajnienic.blogspot.com o w³osach, kosmetykach i takich tam ![]() Aby mi siê tak chcia³o jak mi siê nie chce... ![]() Edytowane przez Kachula82 Czas edycji: 2011-07-03 o 15:09 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4520 |
Rozeznanie
|
Bojê siê ¿e jak zdecydujê siê na jaki¶ br±z to wyjdzie mi za ciemny i bêdê wygl±dac przy mojej bladej cerze i jasnych oczach jak trup...Dlatego Zastanawiam siê nad farb± ciemny blond z Schwrkopfa Natural & Easy - satynowy ciemny blond co s±dzicie o tej firmie nigdy nie stosowa³am tych produktów :
http://www.dpj.pl/Schwarzkopf_Natura...lond-1296.html Mo¿liwe ¿e wyjdzie jak jasny br±z ? No chyba ¿e poleciccie mi jaki¶ inny ³adny nie za ciemno wychodz±cy kolorek |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4522 |
Rozeznanie
|
Dziêki za ostrze¿enie. Bo bym sobie narobi³a krzywdy... L'oreal chyba te¿ wychodzi ciemno ? Zale¿y mi na tym by w³osy mia³y ³adny po³ysk a nie by³y takie matowe jak peruka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4524 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 326
|
kiedys zrobi³am sobie takie 6,5 to mia³am meeega czerwone.. pieknie to wyglada³o... czerwony odrost a brazowa reszta
![]() ![]() ![]() ![]()
#4525 |
Rozeznanie
|
ja siê zastanawiam czy nie kupiæ sobie takich doczepianych tresek- jedn± zimny br±z a drug± ciep³y ( widzia³am takie na allegro http://allegro.pl/clip-in-przedluz-s...687863729.html
Bo nie mogê siê zdecydowaæ czy zimny kolor do mnie pasuje czy ciep³y ?:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Rozeznanie
|
wiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mo¿e spróbuj tu: http://makeover.instyle.com/ Wstawiasz fotkê i przymierzasz fryzury. Naprawdê czasem to wygl±da jakby cz³owiek mia³ takie w³osy naprawdê.
http://zwyczajnienic.blogspot.com o w³osach, kosmetykach i takich tam ![]() Aby mi siê tak chcia³o jak mi siê nie chce... ![]() Edytowane przez Kachula82 Czas edycji: 2011-07-03 o 21:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Zakorzenienie
|
Kachula82
Dziêki za linka, faktycznie cena super ![]() ![]() Napisze do faceta mo¿e bêd± niebawem bo ju¿ chcia³am zamawiaæ, jak pech to pech brrr No i czy ten kolor 02 Bronze nie bêdzie za ciemny ? Gratulacje tylu siusiaczków w domu ;p Równie¿ nie nastawiam siê na p³eæ a¿ tak no ale wiadomo córcia to zawsze córcia ![]() Dziewczyny gratulujê metamorfozy !!!!!! ¦wietne przemiany, tak 3maæ ![]() Pó¼niej wy¶lê fotki jak uda mi siê zrobiæ (bo widzia³am w gazecie) kolory które mi siê spodoba³y ![]() Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2011-07-04 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Non stop to maj±. A co do siusiaków to mi ju¿ córcia przesz³a. Jak pomy¶lê co teraz babsztyle w gimnazjach wyprawiaj± to mo¿e lepiej ¿e mam facetów ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:30.