Br±zowow³ose farbowane :) - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-07-01, 13:47   #4501
Kachula82
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 573
Dot.: Br±zowow³ose farbowane :)

Cytat:
Napisane przez Melina Poka¿ wiadomo¶æ
Mnie najbardziej podoba siê ostatnie zdjêcie, zarówno kolor, jak i grzywka. Ale na pierwszym te¿ ³adnie, wiêc my¶lê, ¿e je¶li wybierasz siê do fryzjera i potrzebujesz zmiany, to mo¿e w³asnie co¶ po¶redniego, tak jak pisa³a kachul? Jeste¶ bardzo ³adna i ¶licznie Ci w br±zach, jedyne co bym doradza³a to zrezygnowaæ z opalenizny tak intensywnej jak na 3 fotce, bo troszkê Ciê postarza i bu¼ka traci subtelno¶æ. Ale ogólnie cud, miód i orzeszki, czekam na efekty wizyty u golibrody
O tak, zbyt mocna opalenizna zawsze potrafi namieszaæ. Lepiej zastosowaæ samoopalacz, bronzer czy co¶. Wtedy dostosowujemy sobie intensywno¶æ. Ja teraz namiêtnie u¿ywam bronzera z Maybelline. Jest super bo mi opalenizna zawsze z buzi najszybciej schodzi, a nim sobie pomagam wygl±daæ zawsze na ¶wie¿o opalon±

Aby mi siê tak chcia³o jak mi siê nie chce...

Kachula82 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-01, 13:53   #4502
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 312

Cytat:
Mnie najbardziej podoba siê ostatnie zdjêcie, zarówno kolor, jak i grzywka. Ale na pierwszym te¿ ³adnie, wiêc my¶lê, ¿e je¶li wybierasz siê do fryzjera i potrzebujesz zmiany, to mo¿e w³asnie co¶ po¶redniego, tak jak pisa³a kachul? Jeste¶ bardzo ³adna i ¶licznie Ci w br±zach, jedyne co bym doradza³a to zrezygnowaæ z opalenizny tak intensywnej jak na 3 fotce, bo troszkê Ciê postarza i bu¼ka traci subtelno¶æ. Ale ogólnie cud, miód i orzeszki, czekam na efekty wizyty u golibrody

GOLIBRODA , dobre

Co do opalenizny to kochana, zdjêcie ma 4 lata jak nie wiêcej (podda³am siê erze solarnianej , wiecie b³êdy m³odo¶ci ;p)

Chyba wybiorê jednak opcjê z kolorem na ca³o¶æ, bo bojê siê zniszczenia w³osów przez rozja¶nianie.
Niech mi dobierze ³adny kolor z ciep³± po¶wiat± co¶ pod t± palon± (ostanie zdjêcie) w tedy bêdê mia³a pewno¶æ, ¿e kolor bêdzie mi siê sp³ukiwaæ równomiernie, a w tedy jak siê ca³o¶æ z odrostem zrówna niech walnie co¶ ja¶niejszego i ju¿
I powrócê w tedy do Palonej Kawy b±d¼ orzechowego br±zu

To bêdzie jednak bardziej bezpieczna opcja

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Kachula82 Poka¿ wiadomo¶æ
O tak, zbyt mocna opalenizna zawsze potrafi namieszaæ. Lepiej zastosowaæ samoopalacz, bronzer czy co¶. Wtedy dostosowujemy sobie intensywno¶æ. Ja teraz namiêtnie u¿ywam bronzera z Maybelline. Jest super bo mi opalenizna zawsze z buzi najszybciej schodzi, a nim sobie pomagam wygl±daæ zawsze na ¶wie¿o opalon±

Kurcze Kachula ty zawsze z jak±¶ nowo¶ci± wyskakujesz
Podaj linka do tego specyfiku, mo¿e sama pou¿ywam

Poza tym pragnê zaznaczyæ, ¿e od dawna nie by³am na solarium, teraz tylko naturalne s³oneczko i to te¿ bez przesady bo jestem w ci±¿y
Bahamadia_25 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-01, 14:32   #4503
201709121022
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 477

Bahamadia
Tak te¿ sobie pomy¶la³am, ¿e pewnie stare, na tym ostatnim wygl±dasz bardzo ³adnie i naturalnie
201709121022 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-01, 15:33   #4504
psyhe666
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 669

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Poka¿ wiadomo¶æ
GOLIBRODA , dobre

Co do opalenizny to kochana, zdjêcie ma 4 lata jak nie wiêcej (podda³am siê erze solarnianej , wiecie b³êdy m³odo¶ci ;p)

Chyba wybiorê jednak opcjê z kolorem na ca³o¶æ, bo bojê siê zniszczenia w³osów przez rozja¶nianie.
Niech mi dobierze ³adny kolor z ciep³± po¶wiat± co¶ pod t± palon± (ostanie zdjêcie) w tedy bêdê mia³a pewno¶æ, ¿e kolor bêdzie mi siê sp³ukiwaæ równomiernie, a w tedy jak siê ca³o¶æ z odrostem zrówna niech walnie co¶ ja¶niejszego i ju¿
I powrócê w tedy do Palonej Kawy b±d¼ orzechowego br±zu

To bêdzie jednak bardziej bezpieczna opcja

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Kurcze Kachula ty zawsze z jak±¶ nowo¶ci± wyskakujesz
Podaj linka do tego specyfiku, mo¿e sama pou¿ywam

Poza tym pragnê zaznaczyæ, ¿e od dawna nie by³am na solarium, teraz tylko naturalne s³oneczko i to te¿ bez przesady bo jestem w ci±¿y
Gratulacje! A wiadomo ju¿ czy synek, czy córcia?

Pochwalê siê wam, ¿e jednak nie idê do fryzjera we wtorek tylko jutro
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-01, 16:06   #4505
natalkaa7522
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 20 187

Cytat:
Gratulacje! Pod³±czam siê do pytania: ch³opiec czy dziewczynka?
Stary 2011-07-01, 16:13   #4506
Bahamadia_25
Zakorzenienie

dziêkujê dziewczyny

Niby dziewczynka, ale lekarz powiedzia³, ¿eby siê nie nastawiaæ na 100% ... ale podejrzewam, ¿e córcia

psyhe666
kamieñ z serca, nie bêdziesz nas tak d³ugo trzymaæ w niepewno¶ci
Ja chcia³am prze³o¿yæ swoj± wizytê na Wtorek ale niestety uda³o mi siê na Czwartek to i tak tydzieñ wcze¶niej )

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Cytat:
Bahamadia
Tak te¿ sobie pomy¶la³am, ¿e pewnie stare, na tym ostatnim wygl±dasz bardzo ³adnie i naturalnie

Fotka z Lutego br wiêc najbardziej aktualne

Edytowane przez Bahamadia_25
Czas edycji: 2011-07-01 o 16:12
Stary 2011-07-01, 16:52   #4507
ewe11
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 234

Bahamadia_25

gratulujê najwa¿niejsze ¿eby zdrowe by³o
* seboradin
*dro¿d¿e
* wax
*olejek rycynowy
ewe11 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2011-07-01, 17:44   #4508
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewe11 Poka¿ wiadomo¶æ
Bahamadia_25

gratulujê najwa¿niejsze ¿eby zdrowe by³o

Bardzo dziêkujê

No i kobitki wiem, ¿e obiecywa³am, ¿e bêdê wstawiaæ etapy spierania siê Joanny Multi Cream 39 orzechowy br±z lecz niestety podk³ad by³ br±z i kolor nie bardzo da siê uchwyciæ takim jakim jest na prawdê

Robiê co mogê i gdzie mogê robiê zdjêcia komórk±, no ale efekt mizerny.
¯ebym nie by³a go³os³owna dodajê zdjêcie najbardziej zbli¿one do tego co ma na g³owie.
Kolor zdecydowanie z odcieni ciep³ych, 4-5 tyg po farbowaniu
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0126.jpg (20,7 KB, 118 za³adowañ)
Stary 2011-07-02, 05:46   #4509
Kachula82
Zakorzenienie

Bahamadia_25 przede wszystkim GRATULACJE maleñstwa! Ja mia³am dwa razy powiedziane przy drugim, ¿e dziewucha a przy porodzie po³o¿na krzyczy: Ma pani synka!!! Normalnie szok! Jak przez ca³± ci±¿ê cz³owiek siê nastawia³ na cipuchê a tu kolejny siusiak w domu... A mam ju¿ jednego synka. Tak¿e z tatusiem to trzy siusiaki a ja biedna, jedna.

No a je¶li chodzi o specyfik to mo¿esz kupiæ na allegro (w Polsce go jeszcze nie ma). Maybelline Dream Sunglow tu kupowa³am najtaniej: http://allegro.pl/maybelline-sunglow...693657822.html
Najlepsze jest to ¿e mo¿esz to u¿ywaæ na trzy sposoby. Pipetk± sobie dozujesz np do kremu którego u¿ywasz na co dzieñ i masz delikatny efekt opalenizny. Mo¿esz dodaæ do swojego podk³adu lub od razu bez niczego nanie¶æ na skórê i efekt widoczny natychmiast. Ja u¿ywam bezpo¶rednio b±d¼ z kremem do twarzy.
Aha i franca jest wydajna. Ja nie potrzebujê chodziæ mocno br±zowa. Poza tym stosujê go tak¿e na szyjê i dekolt. Biust te¿ ³adnie podkre¶la

Edytowane przez Kachula82
Czas edycji: 2011-07-02 o 05:49
Stary 2011-07-02, 09:24   #4510
cybercat11
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 577

Tak jak obieca³am Przesy³am wam moje zdjêcia.Dorad¼cie co mam zrobiæ z tymi w³osami
http://img810.imageshack.us/img810/2563/dsc00124mf.jpg
cybercat11 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-02, 13:01   #4511
ibyza
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 634

pomalowa³am Garnier 100%color Jasny z³oty br±z...
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg jasny zloty br±z.jpg (26,5 KB, 137 za³adowañ)
ibyza jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-02, 15:17   #4512
Kachula82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ibyza Poka¿ wiadomo¶æ
pomalowa³am Garnier 100%color Jasny z³oty br±z...
Bardzo, bardzo ciep³o raczej nie wyszed³ albo taka fota. Ale ogólnie ³adnie, ³adnie No ale mia³a¶ jasn± podstawê.
Mi siê fajnie spiera kolor i mam taki fajny po³ysk z³otego br±zu Ale odrosty widaæ I to mnie dra¿ni. Nie wiem czy jednak nie pójdê do fryzjera na jakie¶ wyrównanie koloru. Ale wiem, ¿e moja fryzjerka nie rozja¶ni tylko powie aby odrosty te¿ przyciemniæ. Zna historiê moich w³osów i raczej rozja¶niania siê nie podejmie.
My¶lê ostro nad tym:
http://www.palette.pl/nasze-produkty...-lsniacy-braz/
Ta farba rozja¶ni³a farbowane, prawie czarne w³osy mojej mamie. Hm...

Stary 2011-07-02, 15:38   #4513
psyhe666
Zakorzenienie

Dodajê swoje ¦wie¿o po farbowaniu, jeszcze mam brudne czo³o aaa i podk³ad trochê za jasny
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2011-07-25 o 17:54
Stary 2011-07-02, 16:17   #4514
kate25
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 335
GG do kate25

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Poka¿ wiadomo¶æ
Dodajê swoje ¦wie¿o po farbowaniu, jeszcze mam brudne czo³o aaa i podk³ad trochê za jasny
psyhe666... specjalnie szuka³am Twojej wcze¶niejszej fotki, ¿eby porównaæ efekt "przed" i "po" i jestem jeszcze w szoku, niesamowita metamorfoza! ¶licznie Ci w tym br±zie i nie ma wogóle porównania do wcze¶niejszej fotki - bardzo udana przemiana!
Stary 2011-07-02, 16:23   #4515
ibyza
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 634

Cytat:
Bardzo, bardzo ciep³o raczej nie wyszed³ albo taka fota. Ale ogólnie ³adnie, ³adnie No ale mia³a¶ jasn± podstawê.
Mi siê fajnie spiera kolor i mam taki fajny po³ysk z³otego br±zu Ale odrosty widaæ I to mnie dra¿ni. Nie wiem czy jednak nie pójdê do fryzjera na jakie¶ wyrównanie koloru. Ale wiem, ¿e moja fryzjerka nie rozja¶ni tylko powie aby odrosty te¿ przyciemniæ. Zna historiê moich w³osów i raczej rozja¶niania siê nie podejmie.
My¶lê ostro nad tym:
http://www.palette.pl/nasze-produkty...-lsniacy-braz/
Ta farba rozja¶ni³a farbowane, prawie czarne w³osy mojej mamie. Hm...
no nie wyszed³ za ciep³o, fotka praktycznie odzwierciedla prawdziwy kolor... zobaczymy jak bêdzie siê spiera³...
Cytat:
rewelacja, o wiele lepiej w tym kolorku
ibyza jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-02, 16:29   #4516
patrycja350
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 326

a ja chce br±z ale z czerwona po¶wiata... tylko nie wiem jaki chociaz codziennie obracam sie w pracy przy roznych farbach to moje wlosy wpadaja zawsze w z³oto...

,,cz³owiek jest najwiêkszym drapie¿nikiem na ¶wiecie''

15.06.2009- FRYZJERKA

patrycja350 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-02, 16:49   #4517
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kate25 Poka¿ wiadomo¶æ
psyhe666... specjalnie szuka³am Twojej wcze¶niejszej fotki, ¿eby porównaæ efekt "przed" i "po" i jestem jeszcze w szoku, niesamowita metamorfoza! ¶licznie Ci w tym br±zie i nie ma wogóle porównania do wcze¶niejszej fotki - bardzo udana przemiana!
Cytat:
Napisane przez ibyza Poka¿ wiadomo¶æ
no nie wyszed³ za ciep³o, fotka praktycznie odzwierciedla prawdziwy kolor... zobaczymy jak bêdzie siê spiera³...

rewelacja, o wiele lepiej w tym kolorku
Dziêkujê bardzo kobietki Ogólnie lepiej czujê siê w ciemnych w³osach Nadaj± takiego charakteru bo w blondzie wygl±da³am tak... nijak Cieszê siê, ¿e Wam te¿ siê podobaj±
A jak dbacie o w³osy ¿eby wam siê tak od razu kolor nie wyp³ukiwa³? Bo br±zy maj± to do siebie, ¿e siê szybko spieraj±
so trójka maybe.

Stary 2011-07-02, 17:43   #4518
ewe11
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 234

gratuluje odwa¿na zmiana oczywi¶cie na korzy¶æ
* seboradin
*dro¿d¿e
* wax
*olejek rycynowy
ewe11 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-03, 14:57   #4519
Kachula82
Zakorzenienie

Cytat:
No teraz to wygl±dasz super. W blondzie taka szara myszka
Jedna brunetki s± gor±ce, nie?

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
Dziêkujê bardzo kobietki Ogólnie lepiej czujê siê w ciemnych w³osach Nadaj± takiego charakteru bo w blondzie wygl±da³am tak... nijak Cieszê siê, ¿e Wam te¿ siê podobaj±
A jak dbacie o w³osy ¿eby wam siê tak od razu kolor nie wyp³ukiwa³? Bo br±zy maj± to do siebie, ¿e siê szybko spieraj±
Spieraj± siê ale z blondu. Potem to ciê¿ko, raczej bêdziesz ciemniejsza Ja tak lekko ponad pó³ roku mia³am namiêtne wymywanie siê ale z ka¿dym farbowaniem ciemniejsze by³y, a¿ w koñcu walnê³am na g³owê Palette Shampoo bo ten to siê tak nie wymywa i ju¿ nie mia³am prze¶witów blondu. Ale dodam, ¿e wtedy tylko szamponami koloryzowa³am a nie farbami. Farby teraz u¿ywam. Wiêc nie wiem jak z wymywaniem po farbach. A dbanie o kolor? pozostaje ci szampon do br±zowych w³osów lub w ogóle do farbowanych. Ale ja u¿ywam do zniszczonych lub zwyk³ego zio³owego teraz. Lepiej w od¿ywki zainwestowaæ.

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:
Napisane przez patrycja350 Poka¿ wiadomo¶æ
a ja chce br±z ale z czerwona po¶wiata... tylko nie wiem jaki chociaz codziennie obracam sie w pracy przy roznych farbach to moje wlosy wpadaja zawsze w z³oto...
Czerwona po¶wiata zawsze siê sp³ukuje chocia¿ mia³am j± nawet d³ugo tak± widoczn± (do ok 3 tygodni) po dzikim kasztanie Joanny. Potem ju¿ siê sp³uka³a. Mo¿e po prostu mieszaæ mahoñ z br±zem albo znale¼æ br±z mahoniowy - s± takie. JA te¿ bym szuka³a ciekawych kasztanów, one maj± tej czerwieni du¿o. Joanna professional ma mahoniowe br±zy: zwyk³y i jasny. I blondy czerwone s± ciekawe. Poni¿ej masz fotki na palecie
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg joanna.jpg (20,7 KB, 19 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg we.jpg (20,7 KB, 19 za³adowañ)

Czas edycji: 2011-07-03 o 15:09

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-03, 15:05   #4520
cybercat11
Rozeznanie

Bojê siê ¿e jak zdecydujê siê na jaki¶ br±z to wyjdzie mi za ciemny i bêdê wygl±dac przy mojej bladej cerze i jasnych oczach jak trup...Dlatego Zastanawiam siê nad farb± ciemny blond z Schwrkopfa Natural & Easy - satynowy ciemny blond co s±dzicie o tej firmie nigdy nie stosowa³am tych produktów :
http://www.dpj.pl/Schwarzkopf_Natura...lond-1296.html
Mo¿liwe ¿e wyjdzie jak jasny br±z ? No chyba ¿e poleciccie mi jaki¶ inny ³adny nie za ciemno wychodz±cy kolorek
Stary 2011-07-03, 15:13   #4521
Kachula82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cybercat11 Poka¿ wiadomo¶æ
Bojê siê ¿e jak zdecydujê siê na jaki¶ br±z to wyjdzie mi za ciemny i bêdê wygl±dac przy mojej bladej cerze i jasnych oczach jak trup...Dlatego Zastanawiam siê nad farb± ciemny blond z Schwrkopfa Natural & Easy - satynowy ciemny blond co s±dzicie o tej firmie nigdy nie stosowa³am tych produktów :
http://www.dpj.pl/Schwarzkopf_Natura...lond-1296.html
Mo¿liwe ¿e wyjdzie jak jasny br±z ? No chyba ¿e poleciccie mi jaki¶ inny ³adny nie za ciemno wychodz±cy kolorek
Nie chcê Ciê straszyæ ale Schwarzkopf to to samo co Palette a one uwielbiaj± wychodziæ ciemno. Jedyne farby które nawet jak lekko ciemne wysz³y i od razu siê spiera³y to Joanna. Zobacz na ich stronie odcienie. Maj± podobno niez³e odcienie jak s³odkie cappuccino z serii Naturia. To podobny kolorek. Mi dziki kasztan jak z pude³ka wyszed³ a farbowa³am ju¿ na ciemne w³osy.

Stary 2011-07-03, 15:51   #4522
cybercat11
Rozeznanie

Dziêki za ostrze¿enie. Bo bym sobie narobi³a krzywdy... L'oreal chyba te¿ wychodzi ciemno ? Zale¿y mi na tym by w³osy mia³y ³adny po³ysk a nie by³y takie matowe jak peruka.
Stary 2011-07-03, 17:20   #4523
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
No teraz to wygl±dasz super. W blondzie taka szara myszka
Jedna brunetki s± gor±ce, nie?

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Spieraj± siê ale z blondu. Potem to ciê¿ko, raczej bêdziesz ciemniejsza Ja tak lekko ponad pó³ roku mia³am namiêtne wymywanie siê ale z ka¿dym farbowaniem ciemniejsze by³y, a¿ w koñcu walnê³am na g³owê Palette Shampoo bo ten to siê tak nie wymywa i ju¿ nie mia³am prze¶witów blondu. Ale dodam, ¿e wtedy tylko szamponami koloryzowa³am a nie farbami. Farby teraz u¿ywam. Wiêc nie wiem jak z wymywaniem po farbach. A dbanie o kolor? pozostaje ci szampon do br±zowych w³osów lub w ogóle do farbowanych. Ale ja u¿ywam do zniszczonych lub zwyk³ego zio³owego teraz. Lepiej w od¿ywki zainwestowaæ.

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Czerwona po¶wiata zawsze siê sp³ukuje chocia¿ mia³am j± nawet d³ugo tak± widoczn± (do ok 3 tygodni) po dzikim kasztanie Joanny. Potem ju¿ siê sp³uka³a. Mo¿e po prostu mieszaæ mahoñ z br±zem albo znale¼æ br±z mahoniowy - s± takie. JA te¿ bym szuka³a ciekawych kasztanów, one maj± tej czerwieni du¿o. Joanna professional ma mahoniowe br±zy: zwyk³y i jasny. I blondy czerwone s± ciekawe. Poni¿ej masz fotki na palecie
Dziêkujê Kiedy¶ mia³am czarne za zapiêcie stanika i co¶ mnie podkusilo ¿eby zej¶æ do blondu No nic, w³osy na pewno odrosn± Zgadzam siê co do stwierdzenia, ¿e brunetki s± gor±ce i dzikie
so trójka maybe.

Stary 2011-07-03, 18:22   #4524
patrycja350
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 326

kiedys zrobi³am sobie takie 6,5 to mia³am meeega czerwone.. pieknie to wyglada³o... czerwony odrost a brazowa reszta do tego noga w gipsie i uziemienie w domu

,,cz³owiek jest najwiêkszym drapie¿nikiem na ¶wiecie''

15.06.2009- FRYZJERKA

patrycja350 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-03, 19:13   #4525
cybercat11
Rozeznanie

ja siê zastanawiam czy nie kupiæ sobie takich doczepianych tresek- jedn± zimny br±z a drug± ciep³y ( widzia³am takie na allegro http://allegro.pl/clip-in-przedluz-s...687863729.html
Bo nie mogê siê zdecydowaæ czy zimny kolor do mnie pasuje czy ciep³y ?:/
Stary 2011-07-03, 19:22   #4526
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
ja siê zastanawiam czy nie kupiæ sobie takich doczepianych tresek- jedn± zimny br±z a drug± ciep³y ( widzia³am takie na allegro http://allegro.pl/clip-in-przedluz-s...687863729.html
Na imprezê ok, ale na codzieñ bym siê nie zdecydowa³a bo widaæ, ¿e zupe³nie inaczej siê uk³adaj± ni¿ naturalki
so trójka maybe.

Stary 2011-07-03, 19:31   #4527
cybercat11
Rozeznanie

wiem ale w ten sposób chcê u³atwiæ sobie wybór koloru farby

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-03, 21:13   #4528
Kachula82
Zakorzenienie

Cytat:
Mam czekoladowy br±z i jest to... czekoladowy br±z. Niestety sztuczne wygl±daj± sztucznie i normalnie od kiedy kupi³am s± w torebce i nie zak³adam. Ale na sylwestra czy co¶ s± ok. U mnie ten br±z wygl±da co¶ jak nr 3 z tej aukcji co poda³a¶. Jest to bardzo ciemny br±z z czekoladowym odcieniem. Jak jutro wrócê do domu mogê fotê zrobiæ i pokazaæ. I nie wydawaj na to 19z³ bo sztuczne mo¿na o wiele taniej znale¼æ. I nie wierz jak pisz±, ¿e siê nie b³yszcz±, bo g... prawda. B³yszcz± siê na potêgê i widaæ ró¿nicê przy w³osach.
A mo¿e spróbuj tu: http://makeover.instyle.com/
Wstawiasz fotkê i przymierzasz fryzury. Naprawdê czasem to wygl±da jakby cz³owiek mia³ takie w³osy naprawdê.

Czas edycji: 2011-07-03 o 21:16
Stary 2011-07-04, 11:18   #4529
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Kachula82

Dziêki za linka, faktycznie cena super ale niestety ju¿ po aukcji
Napisze do faceta mo¿e bêd± niebawem bo ju¿ chcia³am zamawiaæ, jak pech to pech brrr
No i czy ten kolor 02 Bronze nie bêdzie za ciemny ?

Gratulacje tylu siusiaczków w domu ;p
Równie¿ nie nastawiam siê na p³eæ a¿ tak no ale wiadomo córcia to zawsze córcia

Dziewczyny gratulujê metamorfozy !!!!!!
¦wietne przemiany, tak 3maæ

Pó¼niej wy¶lê fotki jak uda mi siê zrobiæ (bo widzia³am w gazecie) kolory które mi siê spodoba³y

Edytowane przez Bahamadia_25
Czas edycji: 2011-07-04 o 11:23
Stary 2011-07-04, 15:43   #4530
Kachula82
Zakorzenienie

Cytat:
Kachula82

Dziêki za linka, faktycznie cena super ale niestety ju¿ po aukcji
Napisze do faceta mo¿e bêd± niebawem bo ju¿ chcia³am zamawiaæ, jak pech to pech brrr
No i czy ten kolor 02 Bronze nie bêdzie za ciemny ?

Gratulacje tylu siusiaczków w domu ;p
Równie¿ nie nastawiam siê na p³eæ a¿ tak no ale wiadomo córcia to zawsze córcia
Szukajcie a znajdziecie: http://allegro.pl/maybelline-sunglow...701102784.html
Non stop to maj±.

A co do siusiaków to mi ju¿ córcia przesz³a. Jak pomy¶lê co teraz babsztyle w gimnazjach wyprawiaj± to mo¿e lepiej ¿e mam facetów

Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:30.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.