Styczniówki 2018 - część II - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-11-12, 21:20   #4501
nikopoia
Zadomowienie

Dot.: Styczniówki 2018 - część II

Cytat:
Napisane przez Lovvi23 Pokaż wiadomość
Sprawdzone źródło to co innego

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
oczywiście wiem ile faktycznie dzieci z niego korzystało, poza tym to jest jednak rzecz na chwilę a po jej stanie widać od razu ile i jak była używana. Bez zastanowienia wzięliśmy ten ze spadku, bo jest w stanie idealnym.

Barb może później też wypróbuję ten bobini
nikopoia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-12, 21:55   #4502
mujerguapisima
Raczkowanie

Szykujecie juz torby do porodu?
mujerguapisima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-12, 21:56   #4503
cooos_ik
Zadomowienie

Przechodzę kryzys związany ze spaniem córki, jak ma drzemki w dzień to zasypia nam dopiero 21.30-22. Wydaje mi się, że to już czas żeby z nich zrezygnować żeby szybciej w nocy padala, ale moje niewyspanie przy maluszku chyba sięgnie apogeum
Co byście zrobiły?

cooos_ik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-12, 22:03   #4504
SweetChoco
Zadomowienie

GG do SweetChoco

Cytat:
Napisane przez mujerguapisima Pokaż wiadomość
Położna nam radziła spakować w 35 tygodniu i tak zamierzam zrobić. Na razie 32, już cześć rzeczy mam, ale jeszcze nie wszystko
Cytat:
Napisane przez cooos_ik Pokaż wiadomość
Przechodzę kryzys związany ze spaniem córki, jak ma drzemki w dzień to zasypia nam dopiero 21.30-22. Wydaje mi się, że to już czas żeby z nich zrezygnować żeby szybciej w nocy padala, ale moje niewyspanie przy maluszku chyba sięgnie apogeum
Co byście zrobiły?

Ciężko mi coś doradzić, może doświadczone mamusie się wypowiedzą.
Ja bym spróbowała zrezygnować z drzemek w ciągu dnia, może mała się zmęczy i szybciej pójdzie spać i wieczorem będziesz miała więcej czasu.

SweetChoco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-12, 22:19   #4505
Lovvi23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mujerguapisima Pokaż wiadomość
Moja tak na 30 % spakowana muszę wreszcie się wziąść za nią konkretnie.. bo dziś aplikacja pokazuje mi 50 dni do TP przerażające jak ten czas szybko leci.

Lovvi23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-12, 23:10   #4506
fiolek7317
Zakorzenienie

Najadam sie oscypka z zurawina i Dzidziutek zaczal sie ruszac tak jak 'powinien'. Kamien serca, pol dnia sie stresowalam. Na wieczor przyjechali tescie i przywiezli obiad na dwa dni, wiec dalej moge nic nie robic Tylko dla odmiany ja juz prawie wyleczona, a teraz tz bierze chorobsko.

Nie chce zapeszac, ale we wtorek ma przyjsc juz fachowiec od remontu, wiec pod koniec tygodnia zamawiam reszte z wyprawki i mam nadzieje, ze ja w koncu skoncze

Co do fotelikow co czlowiek to opinia, ja tez jestem przeciwko uzywanym, ale tz mnie przekonal i kupilismy od sprawdzonego zrodla baze z fotelikiem. Jedynym moim zastrzezeniem to byla firma Cybex ewentualnie Kiddy, byle nie Maxi Cosi.

Stary 2017-11-12, 23:18   #4507
agulkaa
Rozeznanie

GG do agulkaa

Ja też uważam, że używany nie znaczy zły.. Nie mogę popadać w paranoję przy ograniczonym budżecie Chciałabym wszystko nówki ale niestety...
A o torbie myślę dopiero i spisuję w wordzie wyprawkę
Cooos ik Ja Ci nie pomogę, bo mam z moją też kryzys.. Ale to dlatego że nie wstaje rano tylko 9-10 a potem do 23:00 muszę z nią się męczyć...
Co do aptek.. Z ciekawości sprawdziłam Melisse z tym co kupowałam stacjonarnie w Dom Leków i wyszło taniej stacjonarnie.. Ciekawe jak z resztą rzeczy.. Któraś sprawdzała? Najlepiej mają dziewczyny z Gd które mogą Gemini odebrać na miejscu... Jak mieszkałam w Gd to naprawdę się opłacało i bez kolejki odbierałam zakupy.. A tam zawsze kolejka aż do drzwi wejsciowych

http://www.suwaczki.com/tickers/hchyhgqsnt603ke0.png
agulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-13, 05:04   #4508
zori86
Zadomowienie

Dzien dobry 😀 dzis powtórka z rozrywki.

Fiolek za fachowca aby tam nic mu nie wypadlo.

Cooosik spróbuj kilka dni bez drzemki i zobaczysz jak zasypia na noc. Moj syn w ogole nie byl spiochem i okolo 2 urodzin juz nie bylo drzemki. A teraz pobudka o 7 i moze tak działać do 22 albo jakby mu pozwolić to i dłużej.

Mujerguapisima ja w tym tygodniu chcialabym ogarnąć swoją. W grudniu bedzie troche zamieszania, a chce miec wszystko ogarniete przed swietami.

Lovvi ja trochę inaczej spojrzalam na używki przy drugim dziecku i ograniczonym budżecie. Przy pierwszym dziecku Tż namowil mnie na używany wózek 3w1. Taki jaki chcieliśmy nowy, kosztowal na prawde dużo. I z czego pozniej bylam w miarę zadowolona, bo syn nie lubil jeździć samochodem i wyprawy byly doslownie od święta.

Literape u nas teściowa kupowala w prezencie pampersy, na prawde bylam jej wdzieczna. A potem tez mm jak przeszliśmy.

Nikopoia pewna nie jestem, ze akurat tam byla glowa a nie nogi. Moglo byc i tak jak napisałaś.

Majaaaa moze następnym razem skuszę się na ten bobini, nigdy w nim nie pralam.

zori86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-13, 08:28   #4509
amparo27
Zadomowienie

Dzień dobry

Ale mnie dzieciaki okopują. Grzecznie sobie spały, podłączyli mi ktg i zaczęło się szaleństwo poniedziałkowego poranka

Fiolek, kciuki za fachowca!

amparo27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-13, 08:31   #4510
cooos_ik
Zadomowienie

zori86 właśnie wstałam do córki o tej samej godzinie co posta dodalas więc łącze się w bólu

amparo27 podwójne kopniaczki <3 muszą się chłopaki z mamą przywitać, moja też pamiętam ciągle kopala w te kółka od ktg

cooos_ik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-13, 09:31   #4511
SweetChoco
Zadomowienie

GG do SweetChoco

fiolek powodzenia z remontem i fachowcami!
amparo ty to masz pewnie kopniaczki już z każdej strony. Moja kopie coraz bardziej boleśnie. Najbardziej bolą mnie te kopnięcia koło pępka.

Ale dzisiaj się wyspałam, chyba przez ten deszcz. Nie mogłam się dobudzić. Dzisiaj się umówiłam na zakupy z koleżankami.

Stary 2017-11-13, 09:43   #4512
Barb83
Raczkowanie

Hej.

Coosik-sprobuj moze zrezygnowac z tej drzemki w ciagu dnia i probuj klasc mala wieczorem zawsze o tej samej porze,zeby weszlo jej w nawyk.aa i jeszcze przed spaniem najlepiej zeby sie wyciszala powoli,zadnego wariowania.u mnie rezygnacja z drzemki pomogla i corka zaczela zasypiac o normalnej godzinie wieczorem i spala do rana-dopoki jej nie budzilam do zlobka/przedszkola.codziennie przed zasnieciem czytalismy jej bajki i taki juz mamy rytual do tej pory.bajka i lulu.powodzenia.

Ja o pakowaniu torby ciagle mysle,ale brakuje mi jeszcze kilka rzeczy.w poprzedniej ciazy spakowalam sie w 34tyg.teraz chce wczesniej...

Powodzenia z remontami i milego dnia

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Dzisiaj mialam glupi sen.snilo mi sie,ze na brzuchu pojawily sie rozstepy-ale takie przez caly brzuch jak duze oczka w rajstopach😝😝😝.i powiedzialam do meza,no trudno na laser kase mi dasz😝
Barb83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-13, 09:44   #4513
nikopoia
Zadomowienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez zori86 Pokaż wiadomość
Dzien dobry 😀 dzis powtórka z rozrywki.

Mujerguapisima ja w tym tygodniu chcialabym ogarnąć swoją. W grudniu bedzie troche zamieszania, a chce miec wszystko ogarniete przed swietami.

Nikopoia pewna nie jestem, ze akurat tam byla glowa a nie nogi. Moglo byc i tak jak napisałaś.

Szkoda, miałam nadzieję że może mnie pocieszysz, że głową też może tak uciskać/"kopać" bo u mnie to się okazały nogi i teraz jak czuję Gabrysia na pęcherzu to się denerwuję, czy się nie przekręca pupą do dołu. Dowiem się dopiero za półtora tyg na usg.

Ja jeszcze nie pakuję torby, nie kupiłam rzeczy porodowych typu podkłady itp. Jeszcze nie wiem co zapewnia szpital, najszybciej w czwartek wypytam położnych o ile nie będzie kolejek do badań.

fiolek oby tym razem fachowiec przyszedł i zrobił porządnie

Cytat:
Napisane przez amparo27 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ale mnie dzieciaki okopują. Grzecznie sobie spały, podłączyli mi ktg i zaczęło się szaleństwo poniedziałkowego poranka

Jak miło, dwa razy więcej szaleństw w brzuszku
A czy udało im się powstrzymać Twoje skurcze? Dalej dają relanium, czy coś innego? Piszą się te skurcze na ktg?

Agulkaa ja porównywałam Melisse i Gemini i to co ja chciałam zamówić też bardziej opłacało mi się w Gemini. W Melissie ze dwie rzeczy były tańsze, ale to typu o 20gr, części rzeczy nie mieli wcale, a część była droższa. Więc Melisse odpuściłam.

Dzisiaj zaczynam 8 miesiąc (32tc). Ale ja niecierpliwie czekam na styczeń
Stary 2017-11-13, 09:44   #4514
Barb83
Raczkowanie

Dzisiaj mialam glupi sen.snilo mi sie,ze na brzuchu pojawily sie rozstepy-ale takie przez caly brzuch jak duze oczka w rajstopach😝😝😝.i powiedzialam do meza,no trudno na laser kase mi dasz😝
Stary 2017-11-13, 10:19   #4515
LittleBeetle
Zakorzenienie

Dzień dobry,
Nadrobiłam ale wybaczcie, że nie będę cytować

Odnośnie fotelika to wiadome lepszy nowy ale jak ktoś zmuszony jest kupić używkę to zerknijcie chociaż na datę produkcji. Zapewne większość kupi popularne maxi cosi - data produkcji jest na nalepce z kodem kreskowym. Pod nim są napisane 4 cyfry. Pierwsze dwie to tydzień, drugie dwie to rok. Pamiętajcie,że pierwsze foteliki mają średnio 4 lata ważności. Mam nadzieję, że komuś pomoże ta informacja

Ja czekam na wizytę pediatry. Córę mi rozłożyło, całą noc walczyłam z temperaturą. Ale przyznam, że to dla mnie chyba dobra szkoła....strasznie się martwiłam każdym kaszlem a ostatnio tyle chorowała, że już podchodzę do tego z większym spokojem

Cooosik próbuj bez drzemek, zobaczysz jak się będzie zachowywać bo może być lepiej a może być tak, że to nie jej pora jeszcze. Niemniej jednak daj jej z tydzień bez drzemek, może akurat
Stary 2017-11-13, 10:32   #4516
nikopoia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LittleBeetle Pokaż wiadomość
Dzień dobry,

Odnośnie fotelika to wiadome lepszy nowy ale jak ktoś zmuszony jest kupić używkę to zerknijcie chociaż na datę produkcji. Zapewne większość kupi popularne maxi cosi - data produkcji jest na nalepce z kodem kreskowym. Pod nim są napisane 4 cyfry. Pierwsze dwie to tydzień, drugie dwie to rok. Pamiętajcie,że pierwsze foteliki mają średnio 4 lata ważności. Mam nadzieję, że komuś pomoże ta informacja

Ja czekam na wizytę pediatry. Córę mi rozłożyło, całą noc walczyłam z temperaturą. Ale przyznam, że to dla mnie chyba dobra szkoła....strasznie się martwiłam każdym kaszlem a ostatnio tyle chorowała, że już podchodzę do tego z większym spokojem
A co masz na myśli o tych latach ważności? Z tego co mąż wyczytał można używać fotelika nawet i takiego, który był wyprodukowany i 8 lat temu. Co traci ważność po 4 latach?
Jejciu ale współczuję, że córcia tak choruje teraz, szkoda dziecka Zdrówka dla niej

Barb dobrze, że to tylko sen A swoją drogą laserem można usunąć rozstępy?
Stary 2017-11-13, 10:38   #4517
SweetChoco
Zadomowienie

GG do SweetChoco

Cytat:
Dzień dobry,

Cooosik próbuj bez drzemek, zobaczysz jak się będzie zachowywać bo może być lepiej a może być tak, że to nie jej pora jeszcze. Niemniej jednak daj jej z tydzień bez drzemek, może akurat
Współczuję zdrówka dla córci, mogłyby te choroby odpuścić.

Mój mąż postanowił kupić nowy fotelik z bazą. Ja się nie wtrącałam, on robił research i postawił na Cybexa.

Stary 2017-11-13, 10:47   #4518
amparo27
Zadomowienie

Nikopoia, udało się wyciszyć te moje skurcze, jeszcze się zdarzają, ale jest dużo lepiej. Dzisiaj na ktg zapisał się tylko jeden średni. Podają mi nospe 2xdziennie, a zastrzyk z relanium dostaję doraźnie jak się nasilają.

LittleBeetle, biedna tą Twoja mała zdrówka dla niej.

Stary 2017-11-13, 10:53   #4519
nikopoia
Zadomowienie

Cytat:
Nikopoia, udało się wyciszyć te moje skurcze, jeszcze się zdarzają, ale jest dużo lepiej. Dzisiaj na ktg zapisał się tylko jeden średni. Podają mi nospe 2xdziennie, a zastrzyk z relanium dostaję doraźnie jak się nasilają.

LittleBeetle, biedna tą Twoja mała zdrówka dla niej.

Ale super że już lepiej I ta no-spa pomaga? Bo ja brałam no-spę przez ostatni tydzień i totalnie nie pomagała, miałam bardzo silne skurcze również po niej.
Stary 2017-11-13, 11:04   #4520
LittleBeetle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nikopoia Pokaż wiadomość
A co masz na myśli o tych latach ważności? Z tego co mąż wyczytał można używać fotelika nawet i takiego, który był wyprodukowany i 8 lat temu. Co traci ważność po 4 latach?
Jejciu ale współczuję, że córcia tak choruje teraz, szkoda dziecka Zdrówka dla niej
mam tylko nadzieję, że jej przejdzie do czasu, aż się młody urodzi
u nas jeszcze to nie weszło ale w wielu krajach na fotelikach normalnie jest wypisana data ważności. Ogólnie duże znaczenie ma przechowywanie (różnice temperatur jeśli ktoś np przechowywał w garażu) i zużycie materiałów z jakich jest zrobiony, bo te z czasem zmieniają swoje właściwości. Foteliki z grupy 0-13 są zrobione najsłabiej, ich zadanie jest dużo mniejsze niż zadanie fotelików 15-36, które muszą wytrzymać dużo większe przeciążenia. To tak z teorii.

Dzięki dziewczyny zobaczę co pediatra powie, oby jakaś grypa...

Edytowane przez LittleBeetle
Czas edycji: 2017-11-13 o 11:06
LittleBeetle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-13, 11:24   #4521
Cay
Wtajemniczenie

Cytat:
u nas jeszcze to nie weszło ale w wielu krajach na fotelikach normalnie jest wypisana data ważności. Ogólnie duże znaczenie ma przechowywanie (różnice temperatur jeśli ktoś np przechowywał w garażu) i zużycie materiałów z jakich jest zrobiony, bo te z czasem zmieniają swoje właściwości. Foteliki z grupy 0-13 są zrobione najsłabiej, ich zadanie jest dużo mniejsze niż zadanie fotelików 15-36, które muszą wytrzymać dużo większe przeciążenia. To tak z teorii.

Dodam jeszcze, że samo to, że stoi, powoduje starzenie się materiałów. A im więcej używany, tym gorzej, bo każde ruszanie i hamowanie samochodu powoduje mikrouszkodzenia.
Mówi się, że foteliki 0-13kg powinno się wyrzucić po 4 latach od daty produkcji. Ale czytałam, że te najnowsze dopiero po 5-6 latach. Także idzie ku lepszemu

Little zdrówka dla córki

U mnie skończyło się spanie w nocy brzuch i kręgosłup skutecznie uniemożliwiają mi wygodne ułożenie się...
Stary 2017-11-13, 11:54   #4522
_toja
Zadomowienie

Dzień dobry!
My fotelik od razu chcieliśmy maxi cosi A co do używanych- jak dla mnie lepiej kupić używany lepszej firmy, który przechodził testy niż taki no-name, który fotelikiem jest tylko z nazwy. Ale to jak kto uważa, ważne żeby sprawdzić wszystko jak się bierze, łącznie ze zdejmowaniem pokrowców i sprawdzeniem plastików i pasów.

Moja malutka kopie delikatnie, bardziej mnie boli jak się dupką wypina, mam nieraz wrażenie że mi skóra na brzuchu pęknie. Ahh i odkryłam pierwszy rozstęp- na piersi. Ciekawe czy na jednym się skończy

nikopoia spieszę z pocieszeniem- moja kopie i nogami i głową

fiolek kciuki za fachowca!

LittleBeetle oby lekarz coś w końcu zaradził, przecież tyle czasu to mała jest wymęczona okrutnie. Zdrówka

amparo27 super, że mniej skurczy się pisze! Oby tak zostało jak najmniej

Właśnie co do działania nospy nie jestem pewna, niby pomaga ale gdzieś czytałam, że skurcze macicy to inne mięśnie pracują, na które nospa akurat ma średni wpływ... No ale lekarze wiedzą co robią, może większe dawki dają akurat tyle co powinny

Cay ja też gorzej śpię... Budzę się co 2 godziny na siku. W międzyczasie budzi mnie ból spojenia jak leżę na boku albo ból krzyza jak leżę na plecach...
_toja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-13, 12:10   #4523
fiolek7317
Zakorzenienie

Dzien dobry!

Startuje dzisiaj z 8miesiacem, 32tc!

Little zdrowka dla Mlodej, oby sie wychorowala do narodzin braciszka.

Cay tez gorzej spie, ale zrezygnowalam z poduszki, spie na malyn jasku, a z poduszka miedzy nogami i jest niebo a ziemia. Po takiej nocy wstaje w zdecydowanie lepszej kondycji.

Toja moj Dzidziutek tez jak zaczyna sie wypychac to widze gwiazdy w oczach! Ale po wczorajszym poranku jak prawie w ogole sie nie ruszal juz wole takie przeciaganie niz zadnego...

Stary 2017-11-13, 12:29   #4524
amparo27
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nikopoia Pokaż wiadomość
Ale super że już lepiej I ta no-spa pomaga? Bo ja brałam no-spę przez ostatni tydzień i totalnie nie pomagała, miałam bardzo silne skurcze również po niej.
Nie wiem czy to dzięki nospie, ale tak podejrzewam, bo odkąd mi włączyli na stałe to naprawdę jest lepiej. Chyba, że pobyt w szpitalu tak na mnie działa, tutaj jednak leżę "solidnie", bo wiadomo w domu to jest trochę inne leżenie

Stary 2017-11-13, 13:11   #4525
Cay
Wtajemniczenie

Ja tej nocy już na wszystkie chyba możliwe sposoby próbowałam... z rogalem, bez rogala, z rogalem i dodatkową poduszką, na lewym boku, na prawym boku, na wznak itd itp... A siku to swoją drogą. Co najmniej 3 razy wstaje. W rezultacie rano jestem wymęczona jakbym maraton przebiegła
Stary 2017-11-13, 13:27   #4526
Barb83
Raczkowanie

Ja tez gorzej spie,a to czuje zebra jak sie rozpychaja,a to krzyz...

LittleBeetle-zdrowia dla malutkiej.poczytaj sobie o entitis na uodpornienie dla dzieci.u nas zadzialalo.

Amparo-super,ze skurcze daly ci spokoj.

Nikopia-tak,laserem mozna dzialac na rozstepy.

Mam dzis kontrole u diabetologa i szczepienie corki.ona jeszcze o tym nie wie😣.mowie jej zawsze dopiero w drodze do przychodni...
Stary 2017-11-13, 13:27   #4527
Cay
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _toja Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
My fotelik od razu chcieliśmy maxi cosi A co do używanych- jak dla mnie lepiej kupić używany lepszej firmy, który przechodził testy niż taki no-name, który fotelikiem jest tylko z nazwy. Ale to jak kto uważa, ważne żeby sprawdzić wszystko jak się bierze, łącznie ze zdejmowaniem pokrowców i sprawdzeniem plastików i pasów.
To wiadomo, ale jeśli używka, to już lepiej od kogoś bliskiego, kogo się dobrze zna i się wie, ile dzieci w tym jeździło, jak fotelik był użytkowany, czy na pewno jest bezwypadkowy itd. Nie kupiłabym używki od kogos nieznajomego

Ja mogłam dostać fotelik Maxi Cosi po moich bratankach, ale jeździła w nim 2 dzieci, z czego starsze ma 4,5 roku, więc sam fotelik ma co najmniej 5 lat. Więc go nie wzięłam. Tym bardziej, że planuję jeszcze jedno dziecko, więc tak czy siak dla drugiego musiałabym kupić, bo ten byłby już zdecydowanie za stary - to już wolałam kupić teraz.
Stary 2017-11-13, 13:37   #4528
nikopoia
Zadomowienie

Cytat:

Oby wyzdrowiała córcia zupełnie do czasu pojawienia się nowego członka rodziny
Z tym starzeniem materiałów to prawda, najgorzej gdy są mocne zmiany np. nagle ciepło/zimno czyli np. garaż. Ale co do daty ważności przepisowej, to tak jak mówisz, w Polsce tego nie ma.
My ten pierwszy fotelik mamy po 1 dziecku, ale sądzę, że ten następny kupimy z mężem nowy, bo panujemy kolejne dzieci jak Bóg da.

Cytat:
Nie wiem czy to dzięki nospie, ale tak podejrzewam, bo odkąd mi włączyli na stałe to naprawdę jest lepiej. Chyba, że pobyt w szpitalu tak na mnie działa, tutaj jednak leżę "solidnie", bo wiadomo w domu to jest trochę inne leżenie

szczerze mówiąc totalnie brakuje mi juz pomysłów co robić. Tak jak _toja pisze mi też powiedziano, że no-spa to nie ten rodzaj skurczy, więc nie może działać (w szpitalu raz dostałam zastrzyk z nospy ale więcej mi jej nie dawali, z resztą i tak nie podziałał). Teraz tydzień brałam nospę i zero różnicy. A co do leżenia to mam skurcze w każdej pozycji świata, na leżąco też. W nocy jak się budzę, to pierwsze co to mam skurcz. Albo budzą mnie skurcze. Jedyne co zauważyłam że mam gorsze i lepsze dni pod tym względem, ale nie są związane z dietą ani ruchem. Pozostaje wierzyć, że donoszę mimo nich zdrowego bobasa.
Ale bardzo, bardzo się cieszę, że coś pomaga na Twoje skurcze Mam nadzieję, że chłopcy jeszcze posiedzą w wygodnym brzuszku

Cay bardzo mi przykro, że tak źle śpisz, ja też tak mam
Stary 2017-11-13, 13:55   #4529
LittleBeetle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Barb83 Pokaż wiadomość
J
LittleBeetle-zdrowia dla malutkiej.poczytaj sobie o entitis na uodpornienie dla dzieci.u nas zadzialalo.
u nas niestety nie podziałał. Brała. W międzyczasie nawet anginę złapała

No niestety mamy kolejny antybiotyk, zapalenie oskrzeli
Stary 2017-11-13, 14:10   #4530
SweetChoco
Zadomowienie

GG do SweetChoco

Cytat:
u nas niestety nie podziałał. Brała. W międzyczasie nawet anginę złapała

No niestety mamy kolejny antybiotyk, zapalenie oskrzeli
Współczuję
Mam nadzieję że tym razem mała doleczy się do końca. Bierzecie coś na odporność? Po tych antybiotykach to pewnie mała jest bardzo osłabiona.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości