Maturzystki 2006 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-03-12, 14:02   #4501
Paulyna
Zakorzenienie

Dot.: Tegoroczne maturzystki

Ja wiem, ze jak pojde na studia to nie bede miala juz czasu dla psiaka, takze chyba narazie go nie bede miala... Pewnie az bede na swoim Moja kolezanka ma Yorka slodki, ale ja mam ochote na duzego psiaka, wczesniej mialam jamniczka
Paulyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-12, 14:07   #4502
malalka
Zakorzenienie

GG do malalka

ja to nawet mam za malo miejsca jak na takiego duzego a poza tym od zawsze kochalam yorki wiec chce tego i juz hehe

no nic, troche odpoczelam po pisaniu konspektu, wiec teraz ide do angielskiego albo gegry..sama jeszcze nie wiem co lepsze :/ bo tu i tu pelno do nauczenia..

malalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-12, 14:19   #4503
Paulyna
Zakorzenienie

ja mam mieszkanie 4 pokojowe, wiec mysle, ze by sie zmiescil taki
Uciekam rowniez do nauki,jeszcze musze napisac referat z religi zaliczeniowy zeby dostac swiadectwo ukonczenia kursu przedmalzenskiego
Stary 2006-03-12, 14:35   #4504
allicjaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulyna
ja mam mieszkanie 4 pokojowe, wiec mysle, ze by sie zmiescil taki
Uciekam rowniez do nauki,jeszcze musze napisac referat z religi zaliczeniowy zeby dostac swiadectwo ukonczenia kursu przedmalzenskiego
Uuuu, czyżby już ślub się szykował ?

Ja wstałam o 13:00 Ładnie... A mam tyle roboty, że dzień za krótki za 1,5 h "Na dobre i na złe", a ja jeszcze nic nie mam Kurczę...
allicjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-12, 14:42   #4505
1141655
Zakorzenienie

Ja tez chce psinkę By na spacerki z fajeczką z nią biegać po lasku

I musi to być Beagiel Zakochałam się w pieskach tej rasy Po maturze na 1000% takiego przyprowadze do domu i koniec kropka wakacje dlugie za granice nie jade do pracy bo nie wypalilo.bede miala troche czasu dla psiunki

A teraz czekam na rodzine bo na 15 mieli byc na urodziny brata;/
zjadlam dwa paznokcie tzn lakier z nich bo fajnie schodził i do teraz uczylam sie wosu i robilam porzadki

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-12, 14:48   #4506
Paulyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez allicjaa
Uuuu, czyżby już ślub się szykował ...
Nieee gdzie tam slub Jeszcze a wczesnie W ostatniej klasie ksiadz postanowil robic nam takie tematy o malznstwie zeby pozniej miec juz swiadectwo kursu
Ja tez zaraz ide juz do ksiazek Czekam az kumpela mi moj konspekt przywiezie, bo chce kilka poprawek zrobic..., ale cos jej nie spieszno...
Stary 2006-03-12, 14:56   #4507
allicjaa
Zakorzenienie

A mnie się marzy Golden Retriever biszkoptowy
Wcześniej chorowałam na shar-pei'a, ale mi przeszło... Natomiast na goldenka zawsze miałam ochotę

Zresztą moja Mama twierdzi, że nasz piesek jest samotny i trzeba kupić mu towarzysza <--- powtarza to od 2-óch lat Ja mówię, że chcę drugiego tkaiego samego (mają charakterek skubane), tylko on będzie mój, będzie ze mną spał itd. Bo ten śpi z Rodzicami Ale moja Mama wpadła na genialny pomysł kupna Grzywacza chińskiego Taki łysielec z kilkoma kępkami sierści Bo jeden pies do strzyżenia wystarczy Ale oczywiście jak zwykle tylko na gadce się skończyło, jeden pies i 2 koty wystarczą...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg shar.jpg (18,9 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg shar2.jpg (22,0 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg shar3.jpg (26,4 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg shar4.jpg (26,7 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg shar5.jpg (5,4 KB, 1 załadowań)
Stary 2006-03-12, 14:59   #4508
allicjaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulyna
Nieee gdzie tam slub Jeszcze a wczesnie W ostatniej klasie ksiadz postanowil robic nam takie tematy o malznstwie zeby pozniej miec juz swiadectwo kursu
Ja tez zaraz ide juz do ksiazek Czekam az kumpela mi moj konspekt przywiezie, bo chce kilka poprawek zrobic..., ale cos jej nie spieszno...
To fajnie Wam zrobił Przynajmniej tyle mniej zachodu będzie przy ślubie

Nasz katecheta ciągle puszcza nam filmy i ciągle każe mi coś czytać
Stary 2006-03-12, 15:22   #4509
Blablak
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez allicjaa
Nasz katecheta ciągle puszcza nam filmy i ciągle każe mi coś czytać
Włąśnie z tego powodu nie chodzę na religię od gimnazjum, odpuściłam sobie, kiedy zauważyłam, że i tak nic konstruktywnego nie robimy, a katecheta to typ "zbawiciela ludzkości" który wszędzie widzi ZŁO
Blablak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-12, 15:25   #4510
witch_18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulyna
to tak samo jak u mnie też będziemy niedługo mieli zaliczenie tego kursu
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-12, 15:53   #4511
Paulyna
Zakorzenienie

napisałam ta prace na religie tzn. sciagnelam z netu i przepisalam na kartke podaniowa, bo sie zwydrzyl i nie mozna normalnie wydrukowac Troche nie na temat moze, ale co tam - wazne, ze oddam na czas o malzenstwie jest- wystarczy...
Jak dla mnie te wszystkie psiaki sa uroczekocham pieski i moge na nie patrzec godzinami Teraz nie mam swojego to dokarmiam te podworkowe
Teraz wezme sie za notatkę z fizyki, uzupelnie tez temat z religi. Pozniej angielski i matma...
Stary 2006-03-12, 16:02   #4512
1141655
Zakorzenienie

Alicja Shar pei piękny piesek tez na nie chorowałam,jednak ze wzgledu na czestotliwosc chorowania tych pieskow musialam zrezygnowac
Ja wstalam od stolu na chwile zajadalam sie pyszna salatka krabowo-makaronikowo-ogorkową Mniam

i chyba ide dalej jesc
kiedy ja napisze prace z historii
"Powstania Narodowe -zawsze nalezy walczyc do konca"

Stary 2006-03-12, 16:06   #4513
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blablak
Włąśnie z tego powodu nie chodzę na religię od gimnazjum, odpuściłam sobie, kiedy zauważyłam, że i tak nic konstruktywnego nie robimy, a katecheta to typ "zbawiciela ludzkości" który wszędzie widzi ZŁO

Ja dlatego zaluje ze nie zapisalam sie na etykę
Do koscioła nie chodze....moje uczestnictwo w lekcjach religi to...hmm pisanie raz w semestrze pracy....i zawsze pisze moje filozoficzne wywody zupelnie nie zgadzajace sie z tym co glosi ksiadz..i dostaje ....6 :O wiec nie wiem gdzie tu jest mądrość
mam 6 z religii na koniec a to jedyna lekcja ktorej tak nie cierpie

Stary 2006-03-12, 16:20   #4514
allicjaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 1141655
Alicja Shar pei piękny piesek tez na nie chorowałam,jednak ze wzgledu na czestotliwosc chorowania tych pieskow musialam zrezygnowac
Ja wstalam od stolu na chwile zajadalam sie pyszna salatka krabowo-makaronikowo-ogorkową Mniam

i chyba ide dalej jesc
kiedy ja napisze prace z historii
"Powstania Narodowe -zawsze nalezy walczyc do konca"
Otóż to, mają straszne problemy ze skórą przez te fałdy m.in. i też zrezygnowałam, bo nie mogłabym patrzeć jak mój piesek ciągle by się męczył... Nie jest dla niego naturalne częste jeżdżenie do kliniki, szprycowanie, zastrzyki, maści nie maści i inne sprawy Szkoda by mi go było

Ach Ty żarłoczku Ja też siedzę objedzona, na śniadanie wypiłam 0,5 litra pysia brzoskwiniowego, czekoladkę pistacjową i pół czekolady (Milka z ryżem ). Hih Pękam
Stary 2006-03-12, 16:22   #4515
Blablak
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 1141655
Ja dlatego zaluje ze nie zapisalam sie na etykę
Do koscioła nie chodze....moje uczestnictwo w lekcjach religi to...hmm pisanie raz w semestrze pracy....i zawsze pisze moje filozoficzne wywody zupelnie nie zgadzajace sie z tym co glosi ksiadz..i dostaje ....6 :O wiec nie wiem gdzie tu jest mądrość
mam 6 z religii na koniec a to jedyna lekcja ktorej tak nie cierpie
Ja też zerwałam już dawno kontakt z instytucją jaką jest Kościół, ale nie żałuję, bo nie potrafię myśleć szablonowo i zgadzać się ze wszystkim co mówi kościół. Poza tym z tego co pamiętam, w gimnazjum wszyscy te lekcje olewali i robili co chcieli. Jak jest teraz nie wiem, ale jak na początku pierwszej klasy liceum miałam zanieść zwolnienie z lekcji religii, to napisałam w nim "z powodu innych przekonań religijnych" no i rozpętała się burza. Katechetka wypytywała się mnie co się ze mną stało i potraktowała mnie jak jakaś satanistkę albo inna sekciarę.
Stary 2006-03-12, 16:23   #4516
aniess
Zadomowienie

GG do aniess

Ja mam fajnego, łodego księdza- katechetę. Jest bardziej jak przyjaciel, niż nauczyciel, nie wiem kiedy ostatnio mielismy poprowadzoną lekcje. Zawsze gadamy o czym my chcemy, rozmawiamy o problemach naszych, on nam pomaga, żartujemy sobie. Ogólnie lekcje religii są bardzo fajne i każdy z nas chodzi, bo lubi I tu już nawet nie chodzi o wiarę, bo on jest po prostu fajnym facetem i fajnie się z nim gada

Nauczyłam się dzisiaj w końcuuuu ruchu narodowego, robotniczego i ludowego Endecja, SDKPiL, PPS nie są mi obce Jestem szalenie dumna z siebie
Stary 2006-03-12, 16:39   #4517
meesha
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to meesha

my mielismy przez 2 lata za***..tego ksiedza ale przeniesli go i teraz mamy takiego beznadziejnego... moja klasa lubi dyskutowac a on zaczyna rozmowe a jak nie ma argumentow to konczy mowiac ze lekcja to nie czas na takie debaty... kopniety...
a w ogole to jest najlepsza afera z nasza 100dniowka ktora zreszta byla 7 stycznia... jakis radny, posel z LPR ogladal zdjecia z naszej imprezy studniowkowej, a ze mielismy dekoracje pt:pieklo to sie zaczal burzyc, ze nie szanujemy tradycji, kosciola itp itd... a co jest jeszzce fajniejsze to powiedzial ze mielismy muzyke satanistyczna i rytualy tez jakies takie nawet sie ukazal artykul w gazecie.. i maja o tym rozmawiac na radzie miasta wiedzialam zawsze ze nasz rocznik jest the best
Stary 2006-03-12, 16:47   #4518
Blablak
Zadomowienie

Meesha, rozwaliłaś mnie My natomiast mamy filmik klasowy z płyty studniówkowej taki: najpierw akcja dzieje się na palarni szkolnej, kiedy beztrosko jaramy sobie fajki , potem przenosimy się na ławeczke do pobliskiego parku i pociągamy z butelki po wódce, oczywiście tam nie było wódki, to tylko atrapa Potem mamy bitwę na śnieżki. A wszystko to przy muzyce Elektrycznych Gitar, no wiecie: Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły
zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki,chodnik zapluły, ludzi przepędziły, siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie ...

Dodam że grono pedagogiczne jest zbulwersowane, ale to już ich sprawa.
Stary 2006-03-12, 17:13   #4519
smerfeta3
Zakorzenienie

Taki leń się ze mnie zrobiłniby się dzisiaj troszke uczyłam ale praktycznie za 15 minut robiłam sobie przerwęi coś nie za dużo zdążyłam się nauczyć a teraz idę oglądać "Egzamin z życia"

Jak mi sie marzy piesek.Chyba sobię po maturze jakiegoś sprawię
smerfeta3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-12, 17:31   #4520
allicjaa
Zakorzenienie

A ja pojechałam załatwić interes na Statoilu Podrzuciłam płytkę (wstępna) ze 100dniówki koledze z klasy Zrobiłam cini-mini zakupki I oglądam "Egzamin z życia", a kiedy wypracowanie się napisze ? A biologia ?! A chemia ?! A polski ?

Idę zeżreć W-Z'tkę
Stary 2006-03-12, 17:40   #4521
Papiszynka
Zakorzenienie

Alez jestem zmeczona po tym weekendzie.Wyrzuta ze wszytskich sil.. Nawet nie mam sily nadrobic tych 4 stron :P moze pozniej. Nawet nie mam sily zrobic sobie czegos do jedzenia!! :|

Ja dzisiaj miala normalnie przygode... Szczura w lazience moj TŻ idzie sie myc przycodzi i mowi ze w lazience jest szczur, ze wszytsko porozwalane najpierw moja mama go chciala tluczkiem do miesa potraktowac ale wpuscila moja psinke, 5 min i po szczurze.Eh straszne, teraz sie boje siku robic :P

Ehh wypadaloby sie pouczyc nie? ale najpierw cos zjem... Ehh fajnie bylo, bylam z TŻ na lyzwach a pozniej na pizzy a jutro ide na zakupyyyyyyy
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-12, 17:59   #4522
Paulyna
Zakorzenienie

Wkurzylam sie , bo leci stary odcinek "Kryminalnych" , a myslalam,ze obejrze wczorajszy odcinek...
Ide chyba zaraz na fajka, a poznie come back do ksiazek
Stary 2006-03-12, 18:12   #4523
smerfeta3
Zakorzenienie

Też chciałam sobie obejrzeć wczorajszy odcinek a tu jakis stary odcinek
Jak tak można kłamać a mówią że telewizja nie kłamie
Stary 2006-03-12, 18:25   #4524
natuska17
Zakorzenienie

No, to ja chcę właśnie takiego psiaka Może jakaś dobra dusza nawinie się na ten wątek i sprezentuje nam takie zwierzaki Pokazałam mamie przed chwilą to zdjęcie, powiedziała, że psa nie chce, ma już w domu jednego (pokazała na tatę )
Głowa boli mnie nadal, mam 39 stopni gorączki, śmierdzę "Amolem" (mama i te jej sposoby leczenia mnie, bosh jak to wali, jak ja walę ) Także jutro w szkole raczej mnie nie będzie, przewiduję zwolnienie na parę dni. Nie powiem, żeby mi było z tego powodu przykro

Edytowane przez natuska17
Czas edycji: 2006-06-16 o 16:22
natuska17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-12, 18:27   #4525
smerfeta3
Zakorzenienie

Koniec tego dobrego leniuszek idzie się uczyć
Jeszcze później do was zajrzę A wy też poszły do nauki
Stary 2006-03-12, 19:00   #4526
malalka
Zakorzenienie

GG do malalka

a ja sie ucze i ucze..tylko ze.. gegry jeszcze wcale nie ruszylam chyba wypadlam z formy i tak powoli sie teraz ucze nie no, duzo juz zrobilam..

poza tym niedlugo musze sobie zrobic przerwe, bo tata po tyg. wraca do domu i wypada troche z nim spedzic czasu

tak sobie mysle ze jak dzis nie dam rady sie nauczyc to jutro pojde tylko na ostatnia lekcje czyli na spr z anglika, bo go juz musze napisac
Stary 2006-03-12, 19:07   #4527
Papiszynka
Zakorzenienie

Eh a ja robie z Niemca i mnie wkurza ze nie polowy slow w slowniku :/ grrr...
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-12, 19:13   #4528
Lustereczko
Rozeznanie

Papiszynka no to łącze się z toba w bólu ja też robie z niemca i też sie wkurzam na slownik Niecierpie niemieckiego wrrr strasznie mi dziala na nerwy
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-12, 19:13   #4529
malalka
Zakorzenienie

GG do malalka

papiszynko to moze jakis slownik w necie? na onecie sa z tego co wiem
moj TŻ ma taki program ktory tlumaczy z PL na NIEM i odwrotnie moze by mi podal linka skad go ma i sobie sciagniesz ;p
Stary 2006-03-12, 19:20   #4530
Malutka466
BAN stały

GG do Malutka466

Oj, a ja skończyłam prawo z wosu. Nauczyłam się na gegrę i matmę. Obejrzałam film ze studniówki, gadam z TŻ na gadu. Wczoraj mieliśmy małą kłótnię, ale jest okej już.
Ja chyba jestem inna, bo nie chcę psa w mieszkaniu. Powiedziałam moim starym, że nie chcę by się psina męczyła w bloku, trzy pokoje i korytarz. Dwa na klatce są wystarczy.
Teraz jem sobie sałatkę warzywną, mniam, mniem.
Malutka466 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości