|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tegoroczne maturzystki
Ja wiem, ze jak pojde na studia to nie bede miala juz czasu dla psiaka, takze chyba narazie go nie bede miala...
Pewnie az bede na swoim
|
|
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
ja to nawet mam za malo miejsca jak na takiego duzego
a poza tym od zawsze kochalam yorki wiec chce tego i juz hehe ![]() no nic, troche odpoczelam po pisaniu konspektu, wiec teraz ide do angielskiego albo gegry..sama jeszcze nie wiem co lepsze :/ bo tu i tu pelno do nauczenia..
|
|
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam mieszkanie 4 pokojowe, wiec mysle, ze by sie zmiescil taki
![]() ![]() ![]() Uciekam rowniez do nauki,jeszcze musze napisac referat z religi zaliczeniowy zeby dostac swiadectwo ukonczenia kursu przedmalzenskiego |
|
|
|
#4504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wstałam o 13:00 Ładnie... A mam tyle roboty, że dzień za krótki za 1,5 h "Na dobre i na złe", a ja jeszcze nic nie mam Kurczę...
|
|
|
|
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez chce psinkę
By na spacerki z fajeczką z nią biegać po lasku![]() I musi to być Beagiel Zakochałam się w pieskach tej rasy Po maturze na 1000% takiego przyprowadze do domu i koniec kropka wakacje dlugie za granice nie jade do pracy bo nie wypalilo.bede miala troche czasu dla psiunki![]() A teraz czekam na rodzine bo na 15 mieli byc na urodziny brata;/ zjadlam dwa paznokcie tzn lakier z nich bo fajnie schodził i do teraz uczylam sie wosu i robilam porzadki
|
|
#4506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ostatniej klasie ksiadz postanowil robic nam takie tematy o malznstwie zeby pozniej miec juz swiadectwo kursuJa tez zaraz ide juz do ksiazek , ale cos jej nie spieszno...
|
|
|
|
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie się marzy Golden Retriever
biszkoptowy ![]() Wcześniej chorowałam na shar-pei'a, ale mi przeszło... Natomiast na goldenka zawsze miałam ochotę ![]() Zresztą moja Mama twierdzi, że nasz piesek jest samotny i trzeba kupić mu towarzysza <--- powtarza to od 2-óch lat Ja mówię, że chcę drugiego tkaiego samego (mają charakterek skubane), tylko on będzie mój, będzie ze mną spał itd. Ale moja Mama wpadła na genialny pomysł kupna Grzywacza chińskiego Ale oczywiście jak zwykle tylko na gadce się skończyło, jeden pies i 2 koty wystarczą...
|
|
|
|
#4508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynajmniej tyle mniej zachodu będzie przy ślubie Nasz katecheta ciągle puszcza nam filmy i ciągle każe mi coś czytać |
|
|
|
|
#4509 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też będziemy niedługo mieli zaliczenie tego kursu
|
|
|
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
napisałam ta prace na religie tzn. sciagnelam z netu i przepisalam na kartke podaniowa, bo sie zwydrzyl i nie mozna normalnie wydrukowac
o malzenstwie jest- wystarczy...Jak dla mnie te wszystkie psiaki sa urocze kocham pieski i moge na nie patrzec godzinami ![]() Teraz wezme sie za notatkę z fizyki, uzupelnie tez temat z religi. Pozniej angielski i matma... |
|
|
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
Alicja
Shar pei piękny piesek tez na nie chorowałam,jednak ze wzgledu na czestotliwosc chorowania tych pieskow musialam zrezygnowac Ja wstalam od stolu na chwile zajadalam sie pyszna salatka krabowo-makaronikowo-ogorkową Mniam ![]() ![]() ![]() i chyba ide dalej jesc ![]() kiedy ja napisze prace z historii ![]() "Powstania Narodowe -zawsze nalezy walczyc do konca"
|
|
#4513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dlatego zaluje ze nie zapisalam sie na etykę ![]() Do koscioła nie chodze....moje uczestnictwo w lekcjach religi to...hmm pisanie raz w semestrze pracy....i zawsze pisze moje filozoficzne wywody zupelnie nie zgadzajace sie z tym co glosi ksiadz..i dostaje ....6 :O wiec nie wiem gdzie tu jest mądrość mam 6 z religii na koniec a to jedyna lekcja ktorej tak nie cierpie
|
|
|
#4514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda by mi go było ![]() Ach Ty żarłoczku Ja też siedzę objedzona, na śniadanie wypiłam 0,5 litra pysia brzoskwiniowego, czekoladkę pistacjową i pół czekolady (Milka z ryżem ). Hih Pękam
|
|
|
|
|
#4515 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Katechetka wypytywała się mnie co się ze mną stało i potraktowała mnie jak jakaś satanistkę albo inna sekciarę.
|
|
|
|
|
#4516 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam fajnego, łodego księdza- katechetę. Jest bardziej jak przyjaciel, niż nauczyciel, nie wiem kiedy ostatnio mielismy poprowadzoną lekcje. Zawsze gadamy o czym my chcemy, rozmawiamy o problemach naszych, on nam pomaga, żartujemy sobie. Ogólnie lekcje religii są bardzo fajne i każdy z nas chodzi, bo lubi
I tu już nawet nie chodzi o wiarę, bo on jest po prostu fajnym facetem i fajnie się z nim gada Nauczyłam się dzisiaj w końcuuuu ruchu narodowego, robotniczego i ludowego Endecja, SDKPiL, PPS nie są mi obce Jestem szalenie dumna z siebie
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
my mielismy przez 2 lata za***..tego ksiedza ale przeniesli go i teraz mamy takiego beznadziejnego... moja klasa lubi dyskutowac a on zaczyna rozmowe a jak nie ma argumentow to konczy mowiac ze lekcja to nie czas na takie debaty... kopniety...
a w ogole to jest najlepsza afera z nasza 100dniowka ktora zreszta byla 7 stycznia... jakis radny, posel z LPR ogladal zdjecia z naszej imprezy studniowkowej, a ze mielismy dekoracje pt:pieklo to sie zaczal burzyc, ze nie szanujemy tradycji, kosciola itp itd... a co jest jeszzce fajniejsze to powiedzial ze mielismy muzyke satanistyczna i rytualy tez jakies takie nawet sie ukazal artykul w gazecie.. i maja o tym rozmawiac na radzie miasta wiedzialam zawsze ze nasz rocznik jest the best
|
|
#4518 |
|
Zadomowienie
|
Meesha, rozwaliłaś mnie
My natomiast mamy filmik klasowy z płyty studniówkowej taki: najpierw akcja dzieje się na palarni szkolnej, kiedy beztrosko jaramy sobie fajki , potem przenosimy się na ławeczke do pobliskiego parku i pociągamy z butelki po wódce, oczywiście tam nie było wódki, to tylko atrapa Potem mamy bitwę na śnieżki. A wszystko to przy muzyce Elektrycznych Gitar, no wiecie: Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki,chodnik zapluły, ludzi przepędziły, siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie ... ![]() Dodam że grono pedagogiczne jest zbulwersowane, ale to już ich sprawa.
|
|
|
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
Taki leń się ze mnie zrobił
niby się dzisiaj troszke uczyłam ale praktycznie za 15 minut robiłam sobie przerwę i coś nie za dużo zdążyłam się nauczyć a teraz idę oglądać "Egzamin z życia"Jak mi sie marzy piesek.Chyba sobię po maturze jakiegoś sprawię
|
|
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
A ja pojechałam załatwić interes na Statoilu
Podrzuciłam płytkę (wstępna) ze 100dniówki koledze z klasy Zrobiłam cini-mini zakupki I oglądam "Egzamin z życia", a kiedy wypracowanie się napisze ? A biologia ?! A chemia ?! A polski ? ![]() Idę zeżreć W-Z'tkę
|
|
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
Alez jestem zmeczona po tym weekendzie.Wyrzuta ze wszytskich sil..
Nawet nie mam sily nadrobic tych 4 stron :P moze pozniej. Nawet nie mam sily zrobic sobie czegos do jedzenia!! :|Ja dzisiaj miala normalnie przygode... Szczura w lazience moj TŻ idzie sie myc przycodzi i mowi ze w lazience jest szczur, ze wszytsko porozwalane najpierw moja mama go chciala tluczkiem do miesa potraktowac ale wpuscila moja psinke, 5 min i po szczurze.Eh straszne, teraz sie boje siku robic :P Ehh wypadaloby sie pouczyc nie? ale najpierw cos zjem... Ehh fajnie bylo, bylam z TŻ na lyzwach
|
|
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
Wkurzylam sie , bo leci stary odcinek "Kryminalnych"
Ide chyba zaraz na fajka, a poznie come back do ksiazek
|
|
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
Też chciałam sobie obejrzeć wczorajszy odcinek a tu jakis stary odcinek
![]() Jak tak można kłamać a mówią że telewizja nie kłamie
|
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
No, to ja chcę właśnie takiego psiaka
Pokazałam mamie przed chwilą to zdjęcie, powiedziała, że psa nie chce, ma już w domu jednego (pokazała na tatę )Głowa boli mnie nadal, mam 39 stopni gorączki, śmierdzę "Amolem" (mama i te jej sposoby leczenia mnie, bosh jak to wali, jak ja walę ) Także jutro w szkole raczej mnie nie będzie, przewiduję zwolnienie na parę dni. Nie powiem, żeby mi było z tego powodu przykro
Edytowane przez natuska17 Czas edycji: 2006-06-16 o 16:22 |
|
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
Koniec tego dobrego leniuszek idzie się uczyć
![]() Jeszcze później do was zajrzę A wy też poszły do nauki
|
|
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie ucze i ucze..tylko ze.. gegry jeszcze wcale nie ruszylam
poza tym niedlugo musze sobie zrobic przerwe, bo tata po tyg. wraca do domu i wypada troche z nim spedzic czasu ![]() tak sobie mysle ze jak dzis nie dam rady sie nauczyc to jutro pojde tylko na ostatnia lekcje czyli na spr z anglika, bo go juz musze napisac
|
|
|
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
Eh a ja robie z Niemca i mnie wkurza ze nie polowy slow w slowniku :/ grrr...
|
|
|
|
#4528 |
|
Rozeznanie
|
Papiszynka no to łącze się z toba w bólu ja też robie z niemca i też sie wkurzam na slownik
Niecierpie niemieckiego wrrr strasznie mi dziala na nerwy |
|
|
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
papiszynko to moze jakis slownik w necie? na onecie sa z tego co wiem
![]() moj TŻ ma taki program ktory tlumaczy z PL na NIEM i odwrotnie moze by mi podal linka skad go ma i sobie sciagniesz ;p
|
|
|
|
#4530 |
|
BAN stały
|
Oj, a ja skończyłam prawo z wosu. Nauczyłam się na gegrę i matmę. Obejrzałam film ze studniówki, gadam z TŻ na gadu. Wczoraj mieliśmy małą kłótnię, ale jest okej już.
Ja chyba jestem inna, bo nie chcę psa w mieszkaniu. Powiedziałam moim starym, że nie chcę by się psina męczyła w bloku, trzy pokoje i korytarz. Dwa na klatce są wystarczy. Teraz jem sobie sałatkę warzywną, mniam, mniem. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:07.

Pewnie az bede na swoim

Ładnie... A mam tyle roboty, że dzień za krótki
za 1,5 h "Na dobre i na złe", a ja jeszcze nic nie mam
By na spacerki z fajeczką z nią biegać po lasku![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
, ale cos jej nie spieszno...
biszkoptowy 

ciągle puszcza nam filmy i ciągle każe mi coś czytać