|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | |
|
po prostu Em :)
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
Cytat:
a tak mi się nudzi to zrobiłam sobie top listę ![]() 1. czerwony i pomarańczowy (5) 2. czarny (4) 3. błękitny i granatowy (2) 4. fioletowy, biały, zielony, srebrny (1) chyba jednak będę wybierać między granatowym i srebrnym są najbardziej uniwersalne, a jednocześnie nie takie zwykłe jak czarny albo biały.możecie jeszcze głosować http://images.europe.creative.com/is...o_plus_c01.jpg już WRZESIEN
|
|
|
#4502 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() jak zastanawiasz się między bardziej klasycznymi kolorami, to ja bym wzięła granat |
|
|
|
|
#4503 | |
|
|
Cytat:
powinnam się zdecydować jak najszybciej, bo chcę go mieć do Francji, a jeszcze trzeba doliczyć czas dostawy, bo w sklepach internetowych jest tańszy prawie dwa razy niż np. w empiku
|
|
|
#4504 |
|
Raczkowanie
|
no dizewczynki moge byc dumna poczytalam te wasze posciki lektura była miła owszem
a teraz mam pytanko bo jade jutro na przysiege do wojska no i nic na ten temat nie wiem moze cos mi poradzicie moze byłyście??
|
|
|
|
#4505 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
|
|
|
#4506 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
![]() często tak jest, że sprzęt jest tańszy w sklepach internetowych. kumpel tak miał z kamerą cyfrową |
||
|
|
|
#4507 |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry!
no to mamy 1 września ![]() dzisiaj wprawdzie troszkę spóźnione przywitanie, ale mam już za sobą wizytę u dentysty okropna pogoda u mnie i choćby chciał człowiek poszaleć to jak się spojrzy przez okno to wszystkiego się odechciewa...Amanda nie przejmuj sie tymi kolezankami- one z pewnoscia na to nie zasluzyly- w takich sytuacjach poznaje się znajomych, Gdyby były mądre to by zrozumiały zawsze masz wizazanki! ![]() patitcz cos dasz rade ja juz raz "reanimowalam komorke mamy zalana wodą i wiem, ze trzeba dooobrze wysuszyc zdejmij obudowe i wtedy jakas delikatna husteczka osusz Angelek zdrowy tryb zycia ja juz zaczelam od wczoraj i az sie dziwie,ze mi to tak latwo poszlo ![]() czarnulka takie wisniowe kolory zazwyczaj utrzymuja sie dlugo... fajnie czasami cos zmienic pokaz nam się jak juz cos wykombinujesz.fuksjaa ciesze się ogromnie, ze juz wszystko w porzadku, tez mam przyjaciela, ktorego kocham jak brata, wprawdzie nie mam TZ, ale obawiam sie ze jak takowy sie pojawi to tez zaczna sie problemy... zreszta jakby ich teraznie bylo. mooonia ma się ten dar przewidywania milego seansu! Em w takim razie chyba srebrny bedzie fajny ufff, nadrobilam ![]() |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4508 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Wpadłam tylko na chwilę na Wiazaż i już muszę uciekać, nie mam dzisiaj w ogóle czasu, nie wiem kiedy Was odwiedzę ![]() Aaaa Ćma zazdroszę Ci koncertu, na Hej będę już drugi raz na tych wakacjach, ale z koncert Happysad to chyba dałabym się pociąć |
|
|
|
#4509 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4510 |
|
Rozeznanie
|
Hej...
Jejku jak pomysle ze juz wrzesien bo mi ciarki przechodza po plecach.. Ja nie chce do szkoły Miałam dzis isc na impreze ale nie ma juz miejsc bo zapisac trzeba sie byłao jak ja byłam nad morzem ehh tam ja zawsze mam pecha... Pgoda bezanadziejna jedyne co mnie pociesza to to ze moja siostar przyjezdza z wakacji i przywiezie dla mnie pare prezencikow ehh nie moge sie doczekac bedzie za jakies 2 godzinki bo juz jest Plolsce..
|
#4511 |
|
Rozeznanie
|
To musisz sie pochwalic co Ci przywiozla, moja siostra wraca za miesiac ze stanow, juz nie moge sie doczekac, prezentow szczegolnie hehe. Rok temu przywiozla mi super rzeczy, kurcze ze tez u nas nie ma takich sklepow, i cen!
|
|
#4512 | |
|
|
Cytat:
ale całkiem go lubię. musiałam wybrac jakiś tani, bo kasę, którą dostałam na telefon rozdzieliłam na pół i kupiłam dwa - dla siebie i dla TŻa.ale następny marzy mi się jakiś z klapką.. taki malutki i przymierzam się do kupna cyfrówki - z TŻem na pół. znaleźliśmy fajną za ok. 600 zł , więc po podziale ceny na pół będzie ok no i mp3 też kupujemy takie same - tylko inne kolory żeby nie mieć wszystkiego takiego samego. już prawie na pewno wybieramy granatowy i srebrny i jakoś się podzielimy - jak chyba jednak wybiorę srebrny ahh.. nie mogę się już doczekać, kiedy jakoś "materialnie" poczuję te zarobione pieniądze.
|
|
|
#4513 |
|
Rozeznanie
|
Srebrny jest ladniejszy
A telefon z klapka taki mini to mi sie marzy od dawna, szczegolnie wysadzany kamieniami Swarovskiego ahhh (czy jak to sie tam pisze)
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
długo mnie nie było ale moge odpowiedziec na dwa tematy o których pisałyście:
uwielbiam facetow z dlugimi wloskami takimi jak ma moj TŻ A nie cierpie łysych...I nienawidze j. niemieckiego!!!!!!! aha i śliczne avatarki macie dziewuszki najbardziej podoba mi sie ten Altienki a propo panow z dlugimi wlosami
'[...] bo oto on stanął, wózek zatrzymał i "Kocham Cię" mówi, w tym parku, pod manierystyczną jakąś rzeźbą, fontanną fauna, chuja jakiegoś rokokowego.' Edytowane przez mathilda Czas edycji: 2006-09-01 o 13:20 |
|
|
|
#4515 |
|
Zadomowienie
|
Re: Urodzone w 1989 :)
Zdechł mi internet
![]() Puściłam wczoraj wieczorem sygnał,tak jak pisałam i odpuściła i tylko jedna Coś mi się wydaje że nie pójdziemy razem na tą imprezę no chyba że one pójdą beze mnie. Miał być tam mój kolega z byłej klasy a kiedyś był z chłopakiem który mi się podoba, mówi się trudno...
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Urodzone w 1989 :)
Ćma zazdroszcze Ci koncertu...
|
#4517 |
|
Rozeznanie
|
oj Mathilda nadrobić taka ilosc stron to rzeczywiscie masakra, ale pocieszam sie, ze niebawem juz tak nie bedzie
![]() Amanda spoko bedzie ok! idz na ta impreze i baw sie wspaniale ![]() ale paskudna pogoda... ![]() EDIT: ja tez jestem szcesliwa posiadaczka tego telefonu KBM i sprawdza sie bardzo dobrze choc juz mi sie troszke znudzil, jak to mi zreszta ![]() |
|
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Własnie wróciła Wasza bufetowa Mam taki telefon jak Emememsik i lubie go ![]() Tak,dzisiaj juz wrzesień Pogoda też wrzesniowa...Ja lubię sie chwalić i miomo,ze juz robiłam to w tym wątku to jeszcze raz poszpanuje, że byłam i na Happysadzie, i Farben Lehre i Hey ![]() Nie ma czym szpanować, to trzeba tym
|
|
#4519 |
|
Zadomowienie
|
dzieki dziewczyny za wsparcie ..suszyłam go całą noc ale nie pomogło
niestety nie znam nikogo kto by sie takim czyms zajmował wiec zaniosłam go do naprawy koszt to ok 50 zł (to nie az tak zle) jezeli bedzie działał bo nie ma gwarancji ze po tym co oni zrobia (to sie czysci ultradzwiekami) czy bedzie działał i nawet jak nie bedzie działał musze im dac 20 zł (bo sie starali:P) teraz tylko czekam az zadzwonią i powiedzą ze telefon do odbioru działający bez zarzutu Czarnullka _ jak ja miałam nokie to kazda czesc sie rozkładało i tez kiedys suszyłam a teraz mam samunga i jedyne co mu sie otwiera to bateria dlatego jest gorzej ..ale jestem dobrej mysli
|
|
#4520 | |
|
|
Cytat:
ja mam telefon z klapką jest wprawdzie bez bajerów typu wbudowany mp3 czy aparat, ale i tak go kocham. bo dla mnie telefon jest do rozmawiania i pisania smsów pomimo tego, że do siemens, to mnie nie zawiesił się ani razu (mam go od grudnia).
|
|
|
|
|
#4521 |
|
Raczkowanie
|
o, mój rocznik... o, koncerty... o farbeni ^.^ właśnie się jutro wybieram na ich koncert
he, ale sie będzie działo...a apropos telefonów, to osobicie uważam, ze nokie są niezniszczalne. moja się już raz utopiła w jeziorze i miała parę bliskich spotkań ze ścianą, a cały czas działa... |
|
|
|
#4522 |
|
Zadomowienie
|
Re: Urodzone w 1989 :)
A oto mój telefon.
Co tu dużo pisać kupując go byłam pazerna na wyświetlacz miss_z witamy
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
patitcz mam nadzieję, że zrobią i wszystko będzie cacy działało
cma no to niezłe przeżycia będziesz miała z tego koncertu ![]() U mnie pogoda w końcu jakaś w miarę, przynajmniej nie pada i słoneczko czasem świeci. Byłam na mieście z koleżanką, spotkałyśmy kilku znajomych z klasy, i paru nauczycieli i tak sobie poplotkowałyśmy. Byłyśmy jeszcze w sklepie kosmetycznym, i dziś (zresztą okazało się, że co jakiś czas) jest promocja- przy zakupie lakieru do paznokci Mariza, malowanie i zdobienie gratis. Naprawdę ślicznie ta Pani maluje pazurki I to za 4zł no i jeszcze mam lakier
|
|
|
|
#4524 | |
|
|
Cytat:
jakbym miała cyfrówkę to wrzuciłabym fotki, a tak to dupa
|
|
|
|
|
#4525 |
|
|
http://www.rzeszow.mm.pl/~gd/usa911/usa911_01.html
co o tym sądzicie? wiem, że długie, ale ja przeczytałam całe. no i.. sama już nie wiem
|
|
#4526 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie wróciłam z zakupów
![]() Ale to już ostatnie zakupy przed rozpoczęciem roku... no chyba, że jeszcze jutro coś sobie kupię, ale szczerze wątpie... ![]() Jakoś mało napisałyście przez ten czas co mnie nie było ![]() Em później przeczytam to co załączyłaś, bo mnie zainteresowało |
|
|
|
#4527 |
|
Raczkowanie
|
mathilda- uwierz ze jest czego;p
krowa- a ja chce i an hey i na grabaza jeszcze, i znowu na FL i HappySad, i wogole umeiram juz ze zgryzoty ze w plocku takie cuda bedą, a mnie tam nie bedzie;(
|
|
#4528 |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny, wróciłam na wizaż, komputer mi siadł na kilka dni
, tęskniłyście, zauważyłyście że mnie nie ma![]() .Zrobiłyście więcej stron niż jak wyjeżdżałam na tydzień . Trochę przejrzałam o czym pisałyście.Emememsik mi się najbardziej podoba srebrny i czarny. |
|
|
|
#4529 |
|
Raczkowanie
|
emememsik ja tez dotrwalam do konca, bo to strasznie ciekawe bylo. powiem tylko tyle ze nie nawidze ameryki, busha i calej zgrai jego podnozkow! sadze ze tekst nie mija sie z prawda.(podalam go dalej).
pozdrawiam
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
ćma00- musisz sie uzbroic w cierpliwość
Na pewno jeszcze bedziesz na tych koncertach, ale zawsze trzeba sie na nie troche naczekać![]() ines- fajnie,ze jestes Mnie jakś zoładek boli Mam nadzieje,że to tylko od stresu, a nie jestem zarażona jakoś infekcja żołądka. Moja babcia to ma właśnie to i czuje sie fatalnie. ![]() Niedługo do niej ide zanieść jej kisiel i galaretke. Nie moge sie teraz rozłozyc, bo jutro mam tą długowyczekiwana imrezke!! ![]() Zjem kisiel, moze pomoże
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:58.

są najbardziej uniwersalne, a jednocześnie nie takie zwykłe jak czarny albo biały.

a teraz mam pytanko bo jade jutro na przysiege do wojska no i nic na ten temat nie wiem moze cos mi poradzicie moze byłyście?? 
i choćby chciał człowiek poszaleć to jak się spojrzy przez okno to wszystkiego się odechciewa...
milego seansu! 

I to za 4zł
, tęskniłyście, zauważyłyście że mnie nie ma