|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
no właśnie moje gg nie ma
ja mialam jego numer telefonu, dzien po randce napisalam, ze milo bylo i etc. wczoraj wieczorem zadzwonil do mnie z pytaniem - uwaga - czy chce zagrac z nim na kurniku w literaki ![]() jako fanka tej gry oczywiscie sie zgodzilam, ale w czasie gry on gdzies zniknal, ze niby zaraz wraca i nie odezwal sie juz potem ani na tel ani nie napisal na mail nie rozumiem juz nic |
|
|
|
#4502 |
|
Wtajemniczenie
|
hmmm może komp mu padł... ale z drugiej strony mógłby choć esa napisać....
poczekaj jeszcze troche i może odezwij się do niego z pytaniem co słychać np.
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#4503 |
|
Raczkowanie
|
Och! Widzę, że tu masę wzlotów i upadków. Ja niestety teraz cały weekend mam uczelnię i mogę sobie pomarzyć o spotkaniach! W środę było ostatnie i było naprawdę wspaniale, a teraz muszę czekać do poniedziałku. Jak by nie patrzeć to już półmetek.
Oczywiście cały czas dostaje słodziutkie sms-y, po 20 dzwoni do mnie i rozmawiamy chwilkę. Jak chciałabym go już zobaczyć!!!
|
#4504 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
noo to widzę, żę milutko u Ciebie....
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
|
#4505 |
|
Raczkowanie
|
Kontakt z moim M. już chyba umarł... Wogóle się cisza zrobiła ;(
Wcześniej na pocieszenie miałam innego Pana M, ile i ten zamilkł. Gdy zapytałam czy nadal ma ochotę mnie poznać, przestałam dostawać od Niego odpowiedzi na smsy. Przed chwilką zadzwonił do mnie i co się okazało? Że od kilku dni nie dochodzą do mnie jego smsy!!! Ha! I już się umówiliśmy na wtorek do kina ![]() I jak mi słodzi... Mmmm... Także marynka42 -głowa do głry i próbujemy dalej!
|
|
#4506 |
|
Raczkowanie
|
Niestety również nieco tęsknie i naukowo
martiina ja powtarzam sobie zawsze jak nie ten to następny !
|
#4507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo akurat tego, że smsy dochodzą, jestem pewna a szkoda ![]() buuuu a moja samoocena przez to jeszcze bardziej poszla w dół
Edytowane przez marynka42 Czas edycji: 2009-10-09 o 21:35 |
|
|
|
|
#4508 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A u mnie super.....dzis cale 1h i 22 minuty gdalam z P. ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku, wy wszystkie takie wkrecone i "szczesliwe". A ja od zakochanego poety chyba sie uwolnilam. Ten juz moj "stary" tez bez zmian, jedynie ostatnio dostalam smsa o 4 rano o tresci, uwaga cytuje "
****" jak ja lubie niespodzianki
|
|
|
|
#4510 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyyyynyyyyyy
mi na skype napisal Emisiu wczoraj ze chyba zaczyna cos do mnie czuc :d nie wiem jak to odebrac ale whatever, jestem happy
|
|
|
|
#4511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale kto zrozumie facetów A moje spotkanie już jutro popoludniu Ale mam mieszane uczucia jak to będzie... Bo jak mi się on nie spodoba to nie wiem On z kolei twierdzi, ze bardzo fajnie mu sie ze mną gada na gg i że na pewno będzie fajnie Zobaczymy czy będą tematy do rozmów...
|
|
#4512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie dobrze na pewno ![]() u mnie cisza od czwartku i na przekór nic nie napisałam zresztą nawet nie wiem co i jakoś mi tak głupio, bo wiem, że w środę zmarł mu krewny i dziś był pogrzeb
|
|
|
|
|
#4513 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() k laski:![]() A ja dzisaj nie bede miec kontaktu z P.
|
||
|
|
|
#4514 |
|
Konto usunięte
|
ja w horoskopy nie wierze :P
motylica ja nie wiem co myslec o tym czy to prawda czy nie, przecziez na oczy mnienie widzial nawet ale jest tkai slodki jenyyy jak bym chciala sie do niego przytulic jesczze 48 dni az |
|
|
|
#4515 |
|
Raczkowanie
|
ja się do M odezwałam i co się okazało? chciał mnie sprawdzić myślałam że go zatłuke
niby oblałam ten test choć nawet nie wiem jak miałam go zdać skoro dobrze wiedział jakie jest moje zdanie na ten temat. Najlepsze, ze wczoraj mi napisał w końcu i szczerze że nie jestem w jego typie, może go to urazilo ze mu napisałam że pisze z nim z przyzwyczajenia. Jest źle nic nie poradze zawsze jestem szczera. myśle że powinnam zerwać ta znajomość, nie chce mu już zawracać głowy sam ma za dużo spraw i jest zajęty a pod wieczór nie chce mu się pisać. Nawet jak mu napisałam że zadzwonie to wogóle się nie cieszył taka obojętność nie to co kiedyśsorry musiałam się wygadać mi się horoskop tylko raz sprawdzil chodź przeczytAŁam go dopiero po czasie jak już dostałam propozycje randki ale niestety odmówiłam a pisało, żebym się zgodziła Edytowane przez XxXGirLXxX Czas edycji: 2009-10-10 o 17:18 |
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
ja też się odezwałam do tego mojego - wyslałam smsa, oddzownil, powiedział, ze jest troche zabiegany, bo jedzie jutro do norwegii, ale kiedy tam bedzie, pogadamy na skypie
|
|
|
|
#4517 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4518 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzymam kciuki... głowa do góry i pamiętaj, że lepiej zrobić coś niż żałować, że się nic nie zrobiło.... będzie fajnie a nóż się sobie spodobacie i będzie z tego coś fajnego... oczywiście jutro po powrocie zdaj nam tu relację kochana ![]() i powodzenia życzęęęę ![]() Cytat:
noo to może faktycznie zabiegany... poczekaj aż się na skypie odezwie....
|
||
|
|
|
#4519 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4520 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4521 |
|
Wtajemniczenie
|
Z mojej strony tylko tyle, ze pan nr 2 staje sie dla mnie KIMŚ naprawde WAŻNYM
![]() Powodzenia dziewczynki
|
#4522 |
|
Konto usunięte
|
myszeczka to super
!motylica my we dwie taie glupie widze ![]() |
|
|
|
#4523 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wlasnie mailam to napisac ze my glopie ...ale niechcialam cie obrazic...![]() ja to troszke sie boje ze jak go na zywo zobacze to ze bedzie zle....ze nie bede wiedziec co powiedziec jak rozmawiac....ehh |
|
|
|
|
#4524 |
|
Konto usunięte
|
ja sie boje ze mu sie nie spodobam
ale teraz dzis nie pisalismy na kype jesczez a wiem ze wolne mial 1 dzien od 3 tyg matko to korzysta sobie do kumpla poszedl, moze pija troche hehe jak to oni, ale niech sie odstresuje troche, od kiedy ja jesczez w anglii bylam to on wlnegonie mial dopiero dzis jeden dzien masakra ja zsie najbardziej martwie ze sie okaze ze ma laske albo ze spotkanie nie dojdzie do skutku czy cos
|
|
|
|
#4525 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmmm nie powiedziałabym głupie raczej zakochane ![]() a ja jutro mam spotkanko z kolegą
|
|
|
|
|
#4526 |
|
Konto usunięte
|
ale jak moge sie w nim zakochac jak ja go na oczy nie widzialam tyle co zdjecia to chore conajmniej
---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- http://odsiebie.com/pokaz/5471984---9fbd.html ale mnie na piosenke ostatnio wzielo |
|
|
|
#4527 |
|
Wtajemniczenie
|
ja wiem czy chore... to już tak jest, że się angażuje człowiek przez samą rozmowę...
|
|
|
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
Kachaaa: widzę że Cię nieźle wzięło
![]() Z kolei ja nakręcam sie na tego kolegę Byliśmy wczoraj na długim spacerze, dziś odwiózł mnie rano na zjęcia, później w trakcie swojej pracy przyjechał po mnie.Mieliśmy iść dzisiaj do jego znajomych, ale spotkanie przesunięte na następny tydzień.
|
#4529 |
|
Konto usunięte
|
zazdroszcze wam ze macie w Polsce swoich kolesi
|
|
|
|
#4530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój ExEx mieszka w UK i tak 2 lata daliśmy radę odwiedzając się nawzajem. Leciał tydzień po naszym poznaniu (przyleciał na ślub kolegi i tam własnie się poznaliśmy). Pierwszy raz poleciałam do niego po ok. 2 miesiącach od poznania, czyli praktycznie nie znaliśmy się. Poznawaliśmy w ciągu tych 1-3 tyg jakie spędzaliśmy ze soba. Jesli obydwoje będziecie tego chcieć, to dacie sobie rade
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.

ja mialam jego numer telefonu, dzien po randce napisalam, ze milo bylo i etc. wczoraj wieczorem zadzwonil do mnie z pytaniem - uwaga - czy chce zagrac z nim na kurniku w literaki 
i nie odezwal sie juz potem ani na tel ani nie napisal na mail 

!

****" 
Ale mam mieszane uczucia jak to będzie... Bo jak mi się on nie spodoba to nie wiem 

k laski:
niby oblałam ten test choć nawet nie wiem jak miałam go zdać skoro dobrze wiedział jakie jest moje zdanie na ten temat. Najlepsze, ze wczoraj mi napisał w końcu i szczerze że nie jestem w jego typie, może go to urazilo ze mu napisałam że pisze z nim z przyzwyczajenia. Jest źle
nic nie poradze zawsze jestem szczera. myśle że powinnam zerwać ta znajomość, nie chce mu już zawracać głowy sam ma za dużo spraw i jest zajęty a pod wieczór nie chce mu się pisać. Nawet jak mu napisałam że zadzwonie to wogóle się nie cieszył taka obojętność nie to co kiedyś
Byliśmy wczoraj na długim spacerze, dziś odwiózł mnie rano na zjęcia, później w trakcie swojej pracy przyjechał po mnie.