![]() |
#4501 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Dot.: Wirtualna przyjaźń 4
Sny. Cyfereńko, pojęcia nie mam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
4 pory roku i ja piąta
|
Dobry wieczór
![]() Po bieżni szło mi się dość dobrze. Dwa razy pytana czy jest w porządku, odpowiadałam, że tak. Czyli pewnie wyniki bieżących badań wskazywały problemy ale ja z serduchem jesteśmy mocno związani i sobie radzimy. Dwa ja dość dużo chodzę i szybko, więc ta bieżnia to taki mój normalny spacer, a nawet przyśpieszyli. Krótko, bo z opinii mam, że w dość zawrotnym tempie osiągałam jakieś maksimum ![]() ![]() ![]() ![]() ------------ Prosto z badań pojechaliśmy do Ikei. Dawno nie byłam, niewiele się zmieniło. TS też pojechała. Wybrałyśmy jakieś drobiazgi, oznaczyłyśmy sobie kilka mebli i będziemy jeszcze oglądać gazetkę @ i większe gabaryty zamawiać Internetem. A teraz usmażyłam naprędce naleśniki, bo mieliśmy obiad przywiezdź do domu a zapomnieliśmy :P Edytowane przez Emmi123 Czas edycji: 2024-11-18 o 15:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4504 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Emmi,
Ty po bieżni, a ja inaczej. Łódzka Akademia Medyczna to badanie na rowerach robi. ===== Cyferuś, mam pomysł. Przyjedziesz do mnie na kilka dni, zapraszam. ![]() W trakcie wizyty wsiądziemy sobie do tego nowoczesnego pociągu i pomkniemy do Łodzi. Następnie kilka przystanków tramwajem i jesteśmy w sklepie IKEA. |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Czółko, czółko i buziaki.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Zakorzenienie
|
Adusia
![]() ![]() --------- U mnie też słonecznie, a po południu możliwe opady mieszane ![]() -- Emek odłączał dzisiaj beczkę deszczówkę na tarasiku, to znaczy, mrozy idą ![]() ------------ Łatka smacznie śpi ,oczywiście przy mnie. Trójca kocia wymknęła się wczoraj na korytarz klatki schodowej. Blondyna (pies sąsiadów) wracała ze spaceru i wypłoszyła koty .... Budyń pierwsze miejsce, był w domku najszybciej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Brawo Budyńku!
Pomysł, ze wspólnymi wyprawami w korytarzowy teren, fantastyczny. ===== Mówisz, że o 10 polityka. To ja chyba dzisiaj nie jestem na bieżąco. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Zakorzenienie
|
Adusia, to ja nie na bieżąco
![]() Nie wiem, strzeliłam ![]() -------------- Nastawiłam zupę. Fasolówka będzie, dawno nie było. ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- https://www.infor.pl/prawo/nowosci-p...ja-online.html Tak, już się zaczęło. Na żywo online |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ciocie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Dzieńdoberek Budyńku.
![]() Czyli Cyferuś wstrzeliłaś się świetnie. Brawo! Prezes Wszystkich Prezesów właśnie jest na żywo w TV i stwierdził, że siedzenie na sali obrad Sejmu nie ma sensu. Naprawdę, uszy mnie nie mylą, TAK powiedział. Dobre sobie. ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Psss... już nic więcej o polityce nie mówię... ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- W mieście byłam. Apteka, Netto, Pepco, KIK. Mało co kupiłam, tylko zmokłam. Nie znoszę tej listopadowej paskudnej pogody. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Zakorzenienie
|
Adusia, a w konkretnej sprawie pojechałaś?
czy połazikować? ----------- U nas sucho. Zupa fasolowa wyszła znakomita ![]() Adusia mogę Ci trochę pokusić frytkownicą beztłuszczową? Nie masz piekarnika, ta rzecz znakomicie go zastępuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferuś,
pojechałam głównie do apteki, reszta sklepów to tak przy okazji. Frytkownicą (nawet beztłuszczową) raczej mnie nie skusisz. Trzustka moja jest przeciwna. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4516 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Witajcie !!
Wiem, wiem... sztywna do wiwatu... ![]() Cyferciu, lubisz Agatę Kuleszę? "Krew z krwi" Na N. Prawie do rana. Dla mnie bomba. |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Zakorzenienie
|
Hej Adusia
![]() Zaczęłam oglądać jakiś czas temu, ale nie dałam rady. Coś mnie odciągało od tego serialu. Agatę Kuleszę uwielbiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Zakorzenienie
|
"Idź przodem bracie"
ten ostatnio oglądałam |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Tak, czasami tak jest, że nie daje się oglądać. Często mam podobnie.
I jak, młoda panienka odwieziona już? Miła jest taka współpraca. ![]() U nas pogoda podobna. Szaro, buro, ponuro, mokro, zimno. ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- "Idź przodem bracie" Oglądałam - świetny. |
![]() ![]() |
![]() |
#4520 |
Zakorzenienie
|
Adusia odwiozłam ją, na 9 miała.
Deszcz lał. Jej mama w każdą środę rano wyjeżdża do lekarza wtedy ja szofer ![]() Jak Ci się podobał ten serial "Krew z krwi" to wiosną będzie 3 sezon. |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Sezon trzeci. Bardzo chętnie!
![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- O mateńko, od strony Łodzi nadchodzą wielkie i czarne chmury, zaraz zacznie lać lub sypać. Normalnie masakrejszyn. |
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Zakorzenienie
|
Tak zwane opady mieszane
![]() U mnie przestało padać. Za 10 dni grudzień. Coraz mniej mi się chce ![]() A tyle zadań przede mną. Fajnie, że prezenciki mam już dla wszystkich ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
4 pory roku i ja piąta
|
Cześć
![]() U mnie padało wczoraj, przestało. Dzisiaj padało cały dzień, teraz dopiero przestało. Deszcz słyszałam nawet w nocy i przez chwilę się zastanawiałam co to za dźwięk, a potem, zdałam sobie sprawę, że dawno nie padało i wcale mi tego deszczu nie było brak. Nasz stawik wysechł, ale to dół łapiący wodę wiosną i wiosną pełni rolę przyrodniczą, bo wychowują się żaby i traszki. Potem sobie idą. Ryb nie ma, a jak jakieś są to zakopują się w błocie na dnie. Cyferko ![]() Widzę, że byłam w poniedziałek. Wczoraj to miałam długo pracy, tak wyszło. Okrutnie zmęczona wróciłam i po prostu padłam na wersalkę przed telewizorem i nawet nie wiem czy nie drzemałam. MM okupował kompa ![]() ![]() Edytowane przez Emmi123 Czas edycji: 2024-11-20 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4524 |
4 pory roku i ja piąta
|
Adi
![]() Lenifa ![]() ----------------- Super fotki ![]() Może tak coś na początek dłuuugiego, ciemnego wieczoru? ![]() Edytowane przez Emmi123 Czas edycji: 2024-11-20 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Zakorzenienie
|
Bo się zakręciłam jak słoik twist
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
4 pory roku i ja piąta
|
Dzień dobry
![]() U mnie poprószyło śniegiem, tak trochę a i tak to szok dla mnie. Daszki elementów na działce białawe... brrr... A jak u Was z pogodą? ![]() Dobrego dnia życzę ![]() -------------- Lenifa ![]() Edytowane przez Emmi123 Czas edycji: 2024-11-21 o 05:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Emmi u mnie tako |
![]() ![]() |
![]() |
#4528 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Witajcie !!
Poproszę o litr kawy. Oczy jak szparki. Spać poszłam parę minut przed trzecią i nie zasnęłam od razu. Oczyszczam Garnek z niepotrzebnych (kulinarnych) zdjęć, przygotowując pozostałą zawartość do przeniesienia. Z dziesięciu tysięcy fotek zostało pięć tysięcy, a praca jeszcze nie skńczona. Niestety, 25 listopada Gar znika. Nie zrobiłam tej pracy wcześniej, bo cały czas miałam nadzieję, że decyzja o zamknięciu zostanie cofnięta. |
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:33.