|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
Pokaż wyniki sondy: Jaka fryzurka do kwadratowej twarzyczki???? | |||
włosy kręcone |
![]() ![]() ![]() ![]() |
68 | 23,61% |
włosy proste |
55 | 19,10% |
grzywka prosta |
24 | 8,33% |
grzywka na skos |
141 | 48,96% |
Głosujący: 288. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Przyczajenie
|
Dobry fryzjer w Krakowie
Proszę o polecenie dobrego fryzjera w Krakowie lub informację gdzie pracuje teraz Pani Agnieszka z salonu w Kraków Plaza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4502 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry Fryzjer - Kraków
Witajcie dziewczyny,
Poszukuję fryzjerki która w kwietniu tego roku pracowała w salonie Jean Louis David w Galerii Krakowskiej, drobna szczupła blondynka z długimi włosami. Wydaje mi się że była tam na zastępstwie i że miała na imię Agata. Będę bardzo wdzięczna za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4503 |
BAN stały
|
Szymon Kaczmarzyk, nie prowadzą tego salonu od jakoś bardzo dawna, ale to wybitny stylista, który za każdym razem spełnia moje oczekiwania, potrafi doradzić, a wcale nie nie każdy fachowiec w tym mieście posiada takie umiejętności ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4504 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4505 |
BAN stały
|
Od Kaczmarzyka to jeszcze mogę polecić Kasię Zelek - też świetna stylistka. Jeśli u niej będzie to zapytajcie o jej propozycje fryzury. Przyznam, że aktualnie mam najfajniejsze uczesanie od lat, a przynajmniej tak twierdzą bliskie mi osoby.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4507 |
Przyjaciółka KWC
|
Nie mam kompletnie pojęcia i pomysłu do kogo iść do fryzjera
![]() ![]() Kojarzy ktoś Studio Marty Lizoń? Nie ma za wiele opinii nigdzie.
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4508 |
BAN stały
|
No właśnie ;-) Bardzo fajna babka. U niektórych fryzjerów mam wrażenie, że stanęli na etapie jakiejś fryzury i żadnego innego uczesania już robić nie potrafią. Śmieszne, ale prawdziwe...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4509 |
Przyczajenie
|
Nie polecam jednak Hair Style. Pani Ania chyba idzie już na ilość a nie na jakość. Chodziłam tam od początku roku i było OK. póki nie postanowiłam zapuszczać włosów. Czekałam kilka miesięcy na odrost włosów. Ostatnio też wyjaśniłam dokładnie o co mi chodzi (tylko korekty) jaką chcę długość docelowo i wyszłam z asymetryczną fryzurka a la pejsy. Jestem wściekła. Wszystko od początku. Znajoma pojawiła się tam tylko raz i nie mogła na siebie patrzeć potem. Pani obcięła ją na rekruta . Też zaufała. Podobno trzeba było obciąć zniszczone końcówki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4510 |
BAN stały
|
Rada na przyszłość - korzystaj wyłącznie z pomocy polecanych stylistów. Sama kilka razy chodziłam do przypadkowych osób i dokładnie wiem jak to się później kończy. Same problemy, nie mówiąc już o jakości samego efektu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4511 |
Wtajemniczenie
|
ja polecam Kruczek Hair Concept
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4512 |
biegam dla Zabawy
|
A u kogo konkretnie byłaś?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4513 |
Przyczajenie
|
Przeczytałam w tym wątku sporo pozytywnych opinii na temat Piotra Karnafała. Macie może namiary strone www tego stylisty? Nie mogę nic znaleźć w internetach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4514 |
Przyjaciółka KWC
|
Nie do mnie pytanie ale też byłam ostatnio w KHC u Kamila i byłam zadowolona.
![]() Wcześniej chodziłam do Metamorfozy an Racławickiej do Marty, kiedyś tu wychwalałam ale z czasem przestałam być zadowolona z cięcia, było trochę po łebkach, niestaranne i włosy przestawały się układać w ekspresowym tempie. Za to kolor robiła fajnie. ![]()
![]() |
![]() |
#4515 |
Przyczajenie
|
I ja dopiszę się pod pozytywną opinią dla KHC. Nieczęsto zdarza mi się być zadowoloną i z samego ścięcia, jak i doradzania rodzaju fryzury. Byłam u p. Kamila i p. Aldony. W obu przypadkach podejście do klienta bardzo profesjonalne - z rozmową czego oczekuję, sugestiami co można zrobić, pokazywaniem zdjęć jak mniej więcej fryzura będzie wyglądać etc. W efekcie włosy są tak ścięte, że układają się praktycznie same. U p. Aldony robiłam jeszcze koloryzację - kolor wyszedł bardzo naturalny, taki jak chciałam.
Bardzo odpowiadała mi też atmosfera panująca w salonie, każdy skupiony na pracy, rozmowy o włosach, sposobach ich układania, pielęgnacji, a nie jakieś pogaduszki o niczym. Z pewnością będę tam wracać. Edytowane przez katnes Czas edycji: 2015-01-07 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4516 |
Przyczajenie
|
Długo szukałam dobrego fryzjera w Krakowie, mam gęste ale cienkie włosy, noszę krótkie włosy i dbam o to by zawsze wyglądały dobrze, dlatego do cięcia przywiązuję dużą uwagę. Czy możecie polecić kogoś kto potrafi właściwie dobrać fryzurę do kształtu twarzy a włosy będą jeszcze długo po strzyżeniu pięknie się układać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4517 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4518 |
biegam dla Zabawy
|
O właśnie, iceflower, przypomniałaś mi, że jeszcze nie napisałam tu o wizytach u pani Marty z salonu Metamorfozy. Byłam u niej, zresztą chyba po Twoim poleceniu. Bardzo sympatyczna i w sumie fajnie mnie ścinała, tyle że za trzecim razem chciałam odmiany, a wyszło to co wcześniej i byłam rozczarowana. Ale generalnie polecam, szczególnie, że ceny ma zachęcające.
Strasznie jestem niezdecydowana zawsze jak chodzi o zapisanie się do fryzjera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4520 |
Zakorzenienie
|
Salon Metamorfoza dalej jest na Racławickiej bo kiedyś widziałam tam banner, że są lokale do wynajęcia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4521 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4522 |
Zakorzenienie
|
Oj, aż tak źle było? Ja szukam jakiegoś sensownego fryzjera który umie dobrze farbować włosy z ciemnych na jasny blond i nie wychodzą mu żółcie i tym podobne odcienie
![]() ![]() ![]() Najlepiej z Krowodrzy, może też być ostatecznie Śródmieście lub podobne rejony. Kiedyś miałam dobrą fryzjerkę, ale gdzieś zniknęła, a potem już było różnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4523 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4524 |
Przyczajenie
|
Ja u Roberta nie byłam, choć też się zastanawiałam nad wizytą u niego. Aldona ma mniej pewności siebie, jak już tu ktoś trafnie zauważył, ale mimo tego ja też byłam zadowolona ze ścięcia. Dobrze doradziła mi też długość włosów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4525 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4526 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4527 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny może ktoś mi powiedzieć coś o salonie fryzjerskim Avant Apres?? Szukam kogoś kto wyrówna mój blond, ponieważ jest w opłakanym stanie... Szukam kogoś bardzo dobrego, cena ma tu mniejsze znaczenie w tej chwili ponieważ włosy są w stanie fatalnym...
Warto tam robić koloryzacje? Jeśli tak to u kogo?
![]() |
#4528 |
Przyjaciółka KWC
|
Ja nie robiłam jasnego blondu, robiłam refleksy z takim średnim blondem. Generalnie efekt był fajny, tonowała na chłodno, udało jej się zwłaszcza za pierwszym razem. Potem też w sumie byłam zadowolona, ale po ostatniej wizycie było mi zbyt żółto, z tonerem wtedy chyba się oszczędzała.
![]() |
![]() |
#4529 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja najbardziej ze wszystkich polecam Viru, czyli Virginie ![]() Bardzo dobry fachowiec, widać że kocha ta prace i zna się na rzeczy. Ja u nikogo lepszego jeszcze nie byłam. Gorąco polecam
![]() |
![]() |
#4530 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!
Może któraś z Was się orientuje gdzie w Krakowie mogę zrobic kolorowe pasemka (tęczowe itp), ale nie w formie tzn talku który sie szybko zmywa tylko bardziej trwałe? Dzwoniłam już do kilku salonów ale w żadnym nie udzielono mi pozytywnej odpowiedzi ;( Zalezy mi na profesjonalizmie bo nie chce eksperymtntować sama na włosach i tak juz ich niewiele mam:P Proszę o każdą sugestie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.