Wszystko o Avonie - Część II - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-19, 13:09   #4501
Nicolette5
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
Uff, uff
Ja sprawdzilam katalogi w ktorych te platki byly nowoscia, tych z tego roku nie moglam znalezc To Avon sie pomylil na swoja niekorzysc, ja mialam kilka razy na nie chrapke,ale 30 sztuk to malo mi sie wydawalo,a potem nawet nie patrzylam na opis bo zakodowane mialam,ze jest ich tylko 30

To teraz zrobie na nie mala inwazje

Dzięki Wam kusicielkom też je kupię

Nicolette5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 13:13   #4502
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3735416]

mi chodzi o duże dziury...nie te od powietrza

specjalnie je wyciągnęłam, bo klientka zamówiła i...oczka odbijają się różnymi kolorami (zielone, fioletowe, różowe, niebieskie), celowo zrobione

też daję próbeczki

Wczoraj dostałam paczkę z k03 i przyszły moje rzeczy:
-Far Away (widomo) - cały dzień trzymało jedno psiknięcie
-peeling cukier i orzech włoski - elegancko wygładził skórkę, bo celowo go robiłam na ledwo wigotnej skórze
-balsam cukier i orzech włoski - wiadomo, zapach obłędny, całkiem dobrze nawilża
[/quote]

tak wiem wiem, ze mienią się róznymi kolorami, mi tylko chodzi o oczka, które są jak idzie wkrętka te przy uchu i tylko w kolczykach, bo tylko przy nich są e pojedyncze oczka co idą przy uchu w jednym kolczyku fioletowe, a w drugim złote to oczko, też tak masz???????

a takiego smaka robicie na te płatki pielęgnacyjne do stóp, że chyba sama się aż skusze, tylko, aby w brakach nie były

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 13:13   #4503
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

ja z K3 biore dla siebie tylko platki peelingujace do stóp - są świetne. Jeszcze mam ponad połowę, ale cena promocyjna jest nizsza niż zwykle (zwykle w promocji sa za 14,90 a teraz za 12,90) no i jeszcze te 3% gratisowe. Może nawet 2 opakowania wezmę bo są świetne i gorąco je polecam
i może jeszcze szminkę Arabian Glow Tropical Glow

oj... nie z K3 tylko K4

Cytat:
Napisane przez agness86 Pokaż wiadomość
Mówisz? To trzeba się będzie zastanowić
POlecam - są super

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
ja też mam te płatki do stóp - są rewelacyjne!! ostatnio tez moją Mamę nimi "zaraziłam"... a te gratisowe 3% to dotyczy k04...
Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Mowa o płatkach z K04 ze str 118 za 12.90 oj kusicie A czy któraś mogłaby przybliżyc ich działanie? Te płatki są nasączone czymś..czy jak to wygląda? I jeden płatek na jedną stópkę czy na dwie wystarczy
tak, mówię o płatkach z K4 - pomyliłam się pisząc K3

Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15508

Nie ma się nad czym zastanawiać. Biorę je
nie ma się zastanawiać - racja

Cytat:
tak, te płatki są nasączane, należy nimi przecierać stopy, mniej więcej jak tonikiem twarz. stwardniały naskórek sie rozpuszcza i już w zasadzie po pierwszym użyciu czuć róznicę!! jak dla mnie jeden płatek jest wystarczający na jedną stopę, a czasem nawet na obydwie... serdecznie polecam!!
opakowanie zawiera 65 płatków...

Cytat:
raczej 30...

Edit: Sprawdziłam w katalogu, racja 65
65

Cytat:
65 ! Wow Az sprawdzilam w katalogu i faktycznie 65,ale od poczatku tyle bylo? Bo dalabym glowe,ze 30 i ani jednego wiecej ! za 12,90 to az grzech ich nie wziac
oj wielki grzech

Cytat:
Też nie wierzyłam bo na KWC jest, że zawiera 30, a tu taka niespodzianka
Cytat:
Hmm.....cos mi tu smierdzi....sprawdzilam w kilku wczesniejszych katalogach i w kazdym przy platkach widnieje napis,ze jest ich....30.

Moze to blad w druku? Moze nadal jest ich 30?

Bo podejrzewam,ze gdyby dawali ponad 50 % wiecej to byloby to wyraznie napisane w katalogu no i nie byly by takie tanie. Ciekawe....
Cytat:
Kurde, trzeba maila do Avonu skrobnąć...

Edit: W katalogach 01 i 02 też jest napisane, że 65 zawiera więc wydaje mi się, że korespondencja z Avonem jest zbędna
Cytat:
od samego początku było ich 65 w opakowaniu, tylko w katalogach był błąd... wiem, bo ja je kupiłam prawie na samym początku jak się pojawiły i też się zdziwiłam że ich tak dużo skoro w katalogu było napisane 30 szt.
Cytat:
Uff, uff
Ja sprawdzilam katalogi w ktorych te platki byly nowoscia, tych z tego roku nie moglam znalezc To Avon sie pomylil na swoja niekorzysc, ja mialam kilka razy na nie chrapke,ale 30 sztuk to malo mi sie wydawalo,a potem nawet nie patrzylam na opis bo zakodowane mialam,ze jest ich tylko 30

To teraz zrobie na nie mala inwazje

jest ich 65 - pewnie błą di na KWC i w poprzednich katalogach

Ale burze rozpętałam z tymi płatkami

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 13:18   #4504
Agata&&
Raczkowanie

Czesc dziewczyny
Mam pytanko czy ktoś ma perfumy extrardiary lub incandeaaence ( mogłam coś przekręcić ) Pytam bo chciałabym je podarowac w prezencie imieninnowym a pojecia nie mam jak pachną
Agata&& jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 13:20   #4505
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agata&& Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
Mam pytanko czy ktoś ma perfumy extrardiary lub incandeaaence ( mogłam coś przekręcić ) Pytam bo chciałabym je podarowac w prezencie imieninnowym a pojecia nie mam jak pachną
extraord pachnie czekoladą, jest dość mocny, duszący, ciepły

incan - są kwaiatowe, świeższe i bardziej lekkie

Instagram

Stary 2007-02-19, 13:26   #4506
Ulaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nicolette5 Pokaż wiadomość
Dzięki Wam kusicielkom też je kupię
no to mnie namówiłyscie na te płatki kusicielki - jak tak sie wszystkie rzucimy na nie to będą w brakach
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 13:27   #4507
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez varda Pokaż wiadomość
cieszę się Na szczęście Ty śledzisz ten wątek, wiesz jakie avon robi niespodzianki i liczysz się z tym, że takie rzeczy mogą się czasami zdarzyć. Gdyby trafiło na inną, mniej wyrozumiałą klientkę mogłaby być wielka awantura. Niektórzy ludzie nie rozumieją, że to nie konsultantka pakuje paczkę i że to nie ona zawiniła. Najbardziej dało mi się to we znaki na święta 2005 kiedy były tak potworne braki, że dostawałam tylko 2/3 zamówionych rzeczy. Ludzie narzekali, traciłam klientki i był ogólny młyn właściwie to nie dziwię się, bo też nie lubię kupować prezentów na ostatnią chwilę. Także szczęście w nieszczęsciu, że na trafiło właśnie na Ciebie. Zamawiałam dwa eyelinery Silver i ta druga klientka dostała dobry. Całe szczęście, bo ona zamawia żadko, mało i jak już coś jest w brakach to straszne rzeczy się dzieją ogólnie niesympatyczna kobieta dlatego po Twoim smsie odrazu zestresowana do niej zazwoniłam żeby spytać czy z jej eyelinerem wszystko gra
ja doskonale rozumiem, że to nie Twoja wina.
przecież to nie Ty pakujesz i produkujesz te kosmetyki
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-02-19, 13:52   #4508
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kaatiiaa Pokaż wiadomość
tak wiem wiem, ze mienią się róznymi kolorami, mi tylko chodzi o oczka, które są jak idzie wkrętka te przy uchu i tylko w kolczykach, bo tylko przy nich są e pojedyncze oczka co idą przy uchu w jednym kolczyku fioletowe, a w drugim złote to oczko, też tak masz???????

a takiego smaka robicie na te płatki pielęgnacyjne do stóp, że chyba sama się aż skusze, tylko, aby w brakach nie były
Te potrójne sa złote ale te oczko u góry w jednym kolczyku jest złote a w drugim fioletowe, w naszyjniku jest z koleii bardzo róznie, są dwa fioletowe i jeden złoty i odwrotnie albo tylko złote, ogólnie to bardzo kolorowo
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 13:54   #4509
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Chcialabym dowiedziec sie czegos wiecej na temat kremu Botanisource Kojacy krem z ekstraktem miodlii indyjskiej;czy sa tutaj fanki tego kremu?
Pytam sie poniewaz na KWC jest kilka opinii,ktore niezbyt do mnie przemawiaja-sklad ma sredni na jeza(jak to pielegnacja Avonu)ale obawiam sie,ze nie mam zbyt wielkiego wyboru i bede musiala siegnac po ten krem..chyba...
Stary 2007-02-19, 14:01   #4510
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3735759]Te potrójne sa złote ale te oczko u góry w jednym kolczyku jest złote a w drugim fioletowe, w naszyjniku jest z koleii bardzo róznie, są dwa fioletowe i jeden złoty i odwrotnie albo tylko złote, ogólnie to bardzo kolorowo[/quote]

dziękuje reeva za odpowiedz, czyli z Twojego opisu wynika, że masz tak jak ja, czyli wniosek taki, że kolczyki takie poprostu są-jednym słowem taka ich uroda , a zamiana kolorów oczek jest celowa. Wobec tego nawet nielece do coku, bo wsumie niechce mnie się, a skoro tyle osób ma tak samo, to nie może być to wadą

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 14:22   #4511
naataliaa***
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ulaczek Pokaż wiadomość
no to mnie namówiłyscie na te płatki kusicielki - jak tak sie wszystkie rzucimy na nie to będą w brakach
Kurcze, i mnie dziewczyny tymi płatkami skusiły.A ja postanowiłam się w końcu zacząć ograniczać Bo normalnie tyle na ten Avon wydaje,że szok
Ale w sumie zanim zamówienie przyjdzie to już do wiosny nie daleko będzie a potem przyjda cieplejsze dni to stópki piękne wszak być muszą

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-19, 14:30   #4512
Konto usunięte

Cytat:
dziękuje reeva za odpowiedz, czyli z Twojego opisu wynika, że masz tak jak ja, czyli wniosek taki, że kolczyki takie poprostu są-jednym słowem taka ich uroda , a zamiana kolorów oczek jest celowa. Wobec tego nawet nielece do coku, bo wsumie niechce mnie się, a skoro tyle osób ma tak samo, to nie może być to wadą
Tak To pewnie o to chodzi, że kolorki są mieszane (co jak pisałam i sama zauważyłaś jest na naszyjniku bardzo widoczne)

Kiedyś użyłam tego peelingu do stóp (od siostry) i fajna rzecz, dwa dni mi wystarczyło Teraz tylko kremem smaruję ale przyda się znowu je poprawić płatkami
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 14:44   #4513
patryk1305
Raczkowanie

czy ma juz ktos ten nowe krem z solutions rozswietlajacy i czy on jest dobry i kiedy bedzie katalog 6/2007
patryk1305 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 14:59   #4514
naataliaa***
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patryk1305 Pokaż wiadomość
czy ma juz ktos ten nowe krem z solutions rozswietlajacy i czy on jest dobry i kiedy bedzie katalog 6/2007
Katalog powinien byc 6go marca jeśli Asiuchna go wklei
Stary 2007-02-19, 15:02   #4515
Nicolette5
Raczkowanie

Dziewczynki
Stała się rzecz niesłychana: mam już podgląd faktury z kat.03 i pierwszy raz od roku ani jednego braku (na 60 pozycji), normalnie jestem pod WIELKIM WRAŻENIEM, NIE DO WIARY...

Stary 2007-02-19, 15:03   #4516
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez patryk1305 Pokaż wiadomość
Dopiero co k05 było
Stary 2007-02-19, 15:13   #4517
Selina
Zadomowienie

GG do Selina

Mam takie pytanko: zamówiłam ten nowy błyszczyk PW, kolor Pink For Life (taki mocniejszy róż) i nie pasuje mi ten kolor Może któraś z Was ma kolor Always Mocha albo Stay Pink i chciałaby go zamienić?
Selina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 15:20   #4518
kwiatuszek_23
Raczkowanie

GG do kwiatuszek_23

Cytat:
No widzisz czyli jednak takie te kolczyki mają być
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200710060926.png
Nasze weselicho
http://www.wyjdzzamnie.pl/suwaczki/suwaczek-39055.png
kwiatuszek_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 15:25   #4519
Hexxana
Zakorzenienie

czyzby mowa byla o tych platkach?

Osobiscie nie powalily mnie na kolana,duzo lepszy jest Hasceral i przede wszystkim skuteczniejszy
Stary 2007-02-19, 15:26   #4520
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Chcialabym dowiedziec sie czegos wiecej na temat kremu Botanisource Kojacy krem z ekstraktem miodlii indyjskiej;czy sa tutaj fanki tego kremu?
Pytam sie poniewaz na KWC jest kilka opinii,ktore niezbyt do mnie przemawiaja-sklad ma sredni na jeza(jak to pielegnacja Avonu)ale obawiam sie,ze nie mam zbyt wielkiego wyboru i bede musiala siegnac po ten krem..chyba...
ja go lubię to już drugie opakowanie mam cerę mieszaną, ale ostatnio chyba się troszkę przesuszyła i on się dobrze sprawuje. wchłania się szybko, w moim przypadku nie zostawia żadnej warstwy. nie wywołuje u mnie uczulenia, ale ja ogólnie toleruje wszystkie kremy avonowe

Cytat:
Dziewczynki
Stała się rzecz niesłychana: mam już podgląd faktury z kat.03 i pierwszy raz od roku ani jednego braku (na 60 pozycji), normalnie jestem pod WIELKIM WRAŻENIEM, NIE DO WIARY...
gratuluję ja na razie zbieram zamówienie na 2 termin K03 i mam póki co zamówienie na 40 zł

Kalex, gratuluję zaręczyn
Stary 2007-02-19, 15:28   #4521
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Ja mialam kiedys ten krem,ale do fanek sie nie zaliczam. Nie byl ani zly ani dobry - po prostu nie zauwazylam efektow.
Ma bardzo rzadka konsystencje, wrecz lejaca - sprawdzalam nawet date waznosci i nie byl przeterminowany, zreszta dziewczyny tutaj potwreidzily,ze on po prostu jest lejacy
Pachnial tak 'roslinnie', w sumie niezle nawilzal i pozostawial wyczuwalna warstewke na twarzy.

Byc moze na skorach podraznionych (bo do takich jest skierowany) widac efekty po jego zastosowaniu, na mojej niepodraznionej nic specjalnego nie zaobserwowalam.
Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 15:30   #4522
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
j
Kalex, gratuluję zaręczyn
dziękuję
ja czekam na podgląd fakturki z 2 terminu z K03, ale pewnie jutro będę ją dopiero miała
zamówione mam przez klientki jeszcze parę rzeczy z K03 plus rzeczy z minikatalogu, a dla siebie biorę demo wody Far Away moja mama natomiast bierze z demo tą nowa szminkę z Perfect Wear odcień Berry Enduring. Jak przyjdzie mi paczka to mogę wkleić jej kolorek
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 15:31   #4523
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

czyzby mowa byla o tych platkach?

Osobiscie nie powalily mnie na kolana,duzo lepszy jest Hasceral i przede wszystkim skuteczniejszy
tak, o tych

mi podoba sie w nich to że ten płyn wchłania sie bardzo szybko... mam krem Dernilan złuszczajacy tez z kwasami ale wchłania sie straaaasznie wolno więc go stosuje tylko wtedy gdy mam możłiwość i czas leżenia z bosymi stopami przez dluzszy czas

Instagram

Stary 2007-02-19, 15:41   #4524
Selina
Zadomowienie

GG do Selina

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
dziękuję
ja czekam na podgląd fakturki z 2 terminu z K03, ale pewnie jutro będę ją dopiero miała
zamówione mam przez klientki jeszcze parę rzeczy z K03 plus rzeczy z minikatalogu, a dla siebie biorę demo wody Far Away moja mama natomiast bierze z demo tą nowa szminkę z Perfect Wear odcień Berry Enduring. Jak przyjdzie mi paczka to mogę wkleić jej kolorek
Kalex, o której składałaś?? Ja też czekam na podgląd Składałam koło godz. 12.
Selina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 15:43   #4525
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez Selina Pokaż wiadomość
Kalex, o której składałaś?? Ja też czekam na podgląd Składałam koło godz. 12.
ja składałam dziś po 10
ale termin składania zamówień mam do jutra, więc pewnie dopiero jutro mi je pobiorą - jak zwykle koło 12
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 15:44   #4526
Hexxana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
ja go lubię to już drugie opakowanie mam cerę mieszaną, ale ostatnio chyba się troszkę przesuszyła i on się dobrze sprawuje. wchłania się szybko, w moim przypadku nie zostawia żadnej warstwy. nie wywołuje u mnie uczulenia, ale ja ogólnie toleruje wszystkie kremy avonowe
Cytat:
Ja mialam kiedys ten krem,ale do fanek sie nie zaliczam. Nie byl ani zly ani dobry - po prostu nie zauwazylam efektow.
Ma bardzo rzadka konsystencje, wrecz lejaca - sprawdzalam nawet date waznosci i nie byl przeterminowany, zreszta dziewczyny tutaj potwreidzily,ze on po prostu jest lejacy
Pachnial tak 'roslinnie', w sumie niezle nawilzal i pozostawial wyczuwalna warstewke na twarzy.

Byc moze na skorach podraznionych (bo do takich jest skierowany) widac efekty po jego zastosowaniu, na mojej niepodraznionej nic specjalnego nie zaobserwowalam.
Dziekuje Wam pieknie za opinie wyprobuje,zobacze jak bedzie sie spisywac a Was czas zagonic na KWC pisac recenzje a co!
Stary 2007-02-19, 16:03   #4527
Nicolette5
Raczkowanie

asia_z dziękuję , jednak nadal nie dowierzam

Kalex, ja też gratuluję

Stary 2007-02-19, 16:05   #4528
amber2046
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zaliczam się do anty fanek ponieważ krem mnie uczula. Jeśli masz alergię to nie polecam. Nałożyłam raz jeden i moja skóra zareagowała tak fatalnie, że nie było wyjścia musiałam się go pozbyć. Szkoda mi było wyrzucać nowy produkt do kosza, więc dałam go mamie, ale ta choć nie ma alergii stwierdziła, że krem jest gorzej niż kiepski i też go nie chce. Wyrzucone pieniądze .

Crucify Your Mind
amber2046 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 16:07   #4529
*lotte*
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Daszka Pokaż wiadomość
Witam wszystkie avomaniaczki - jestem tu nowa, ale forum przeglądam już od kilku dni. Przy zamówieniu z kat. 03 skorzystałam z informacji o zamianie zdjęć szminki Glass Reflections (odcienie Whisper i Nectar). Podobno Nectar miał byc lekko morelowy a nie rózowy jak w katalogu, więc go zamówiłam. Dziś dostałam szminkę, no i ...kolor Nectar zgadza się z katalogiem! To transparentny, delikatny róz, prawie niewidoczny na ustach poza ładnym połyskiem. Nie wiem skąd to nieporozumienie , może pojedyncze szminki miały "pomylone" odcienie, ale ja dostałam ten właściwy aczkolwiek niezgodny z moim zamiarem. Na szczęście Nectar jest całkiem twarzowy, więc może nie będę robić zwrotu, ale przy okazji informuję inne forumowiczki, że może je spotkać podobne zaskoczenie.
Pozdrawiam
u mnie to samo. niestety chociaz szminka i tak mi podpasowala
*lotte* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 16:10   #4530
Konto usunięte

Cytat:
asia_z dziękuję , jednak nadal nie dowierzam

Kalex, ja też gratuluję
Ja również
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości