|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#4501 | ||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 147
|
Dot.: jak najbardziej "ruda" farba do w³osów
Cytat:
Stosowa³am dwa razy po 2 op na ¶rednio d³ugie w³osy. Spiera siê i blednie. Podobnie ja joanna jesienny li¶æ tylko ta jest tañsza. Mo¿e jaka¶ fryzjerska farba bêdzie bardziej trwa³a. ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
cudo kolor sprawdze t± firme i cenê.... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 838
|
Dot.: Jak najbardziej "ruda" farba do w³osów.
Dziewczyny, b³agam o pomoc, czym uzyskaæ taki kolor? Zakocha³am siê i chcê taki mieæ tak± ja¶niutk± rudo¶æ
![]() http://www.youtube.com/watch?v=frtrwCSQYcU |
![]() ![]() |
![]() |
#4503 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 477
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Na twoim miejscu przed farbowaniem po ca³o¶ci spróbowa³abym na kawa³ku w³osa., z popielami ró¿nie bywa i na kiektórych w³osach równie¿ mieni± siê szaro¶ci±.
![]() |
#4505 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 477
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 027
|
Dziewczyny ratujcie! Zrobi³am w³osy tym zakichanym palette i zamiast mahoniowej miedzi mam na g³owie prawie ciemny br±z
![]() ![]() Czy jest jaki¶ sposób ¿eby je choæ trochê rozja¶niæ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Zakorzenienie
|
A przestrzega³am...tylko i wy³±cznie k±piel rozja¶niaj±ca, zerknij na blog.
#4508 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 093
|
Cytat:
![]() a co my tu piszemy? farby drogeryjne do smietnika ![]() Edit: o juz przeczyta³a ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Moni@ Czas edycji: 2011-04-08 o 15:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 838
|
Ale rudawy odcieñ ma, mo¿e blond k³adziony na rozja¶niane rude
![]() Mo¿e to które¶ z tych? blondy ale rudawe |
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 126
|
Agusiaki, Ty od 12 lat mam± jeste¶? ¯e mam± to wiedzia³am, ale od 12 lat? £o matulu, w ¿yciu bym na to nie wpad³a
![]() Ja mia³am taki sprytny plan, ¿eby zrobiæ sobie cotygodniow± sesjê zdjêciow± koloru, ale s³oñce chowa siê za chmurami, a inne o¶wietlenie to przek³amanie koloru, wiêc muszê poczekaæ na bardziej s³oneczne dni. W ka¿dym razie dzieñ po farbowaniu uda³o mi siê zrobiæ zdjêcia przy oknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
siskath - piekny kolorek
![]() Ja mam teraz tak sprany, ¿e jestem dos³ownie z³otow³osa ![]() ![]() PS. No to wychodzi na to, ¿e jestem starsza ni¿ wêgiel, ale m³odsza ni¿ ropa naftowa ![]() ![]()
#4512 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 027
|
a gdybym zrobi³a rozja¶niaczem a potem po³o¿y³a jak±¶ rud± farbê to by wysz³o?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 249
|
agusiaki
![]() ![]() ![]() 12-letni synek, o mamo moje potencjalne dzieci sa w planach na za kilka lat ![]() zlotowlosa bylam na poczatku zeszlego roku... zanim trafilam na watek ![]() ![]() kathy nie zauwazylam czy odpisalas na pytanie o farba chi?? siskath piekny kolor ![]() a ja sobie zrobilam szamponetke z joanny i moim zdaniem kolor jest ladniejszy niz po delii i ogromna roznica w latwosci nakladaniu ![]() ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 126
|
Haha ufff dobrze, ¿e m³odsza ni¿ ropa ;p
Mam na w³osach Majirel 7,44 z mixem miedzianym. Jestem zadowolona ![]() Julianna, ja te¿ teraz jestem fank± szamponetki Joanna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 778
|
Cytat:
![]() Agusiaki, witaj ![]() Jak siê czujesz? ![]() ![]() Skoro tak zachwalacie, to bêdê musia³a siê wybraæ na poszukiwania Joanny ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4516 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 528
|
kathy, co¶ mi siê kojarzy, ¿e masz maskê CHI zakwaszaj±c±...
mog³aby¶ podaæ jej sk³ad, albo chocia¿ powiedzieæ, czy ma silikony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 276
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4518 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
blog(komentarze) ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
fajnie ¿e ¿e jeste¶ tak jak ja zadowolona z Joanny, ja teraz my¶lê o masce wyg³adzaj±cej Joanna Proffesjonal. ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
![]() k±piel rozja¶niaj±ca
![]() |
#4519 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Mówicie, ¿e ta szamponeta Joanny taka super i fajna?
![]() ![]() ![]() D¿ulianno - jednak ¿yjê, ale co to za ¿ycie ![]() Martolek - witaj ![]() ![]() ![]()
#4520 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 778
|
Cytat:
![]() A znalaz³am Joannê, znalaz³am ![]() Ale nie powiem, nie by³o to takie ³atwe... W Naturach nie by³o rudego ![]() ![]() ![]() A takie pytanie orientacyjne, co ile od¶wie¿acie kolor szamponetkami? Bo ja k³ad³am Deliê tydzieñ temu w pt i nie wiem czy k³a¶æ Joannê, czy nie k³a¶æ ![]() Tylko te¿ chodzi o to, ¿e ja czêsto myjê w³osy, bo szybko siê przet³uszczaj±, wiêc kolor myk myk sp³ywa ![]() Pozdrawiam Rudzielce, mi³ego weekendu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolor po ostatnim farbowaniu Vitalitys 8.44 piêkny i równiutki identyczny jak na palecie - bardzo jestem zadowolona. Dziewczyny kupi³am dzisiaj od¿ywkê Ziaji (omawianej 2 strony wstecz) ,,od¿ywka intensywne nawil¿enie,, bez sp³ukiwania o niskim ph która zamyka ³uski i regeneruje - to mo¿e byæ co¶ dla nas - a¿ ca³e 4.50 z³ ![]() ![]() Wypróbuje to dam znaæ ![]()
H A I R ...and I will wear him In my heart's core, ay, in my heart of heart As i do thee... Rudy Blog...szybka pomoc fryzjerska Edytowane przez kathy579 Czas edycji: 2011-04-09 o 15:25 Powód: dopis |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 249
|
agusiaki biegnij do seprpharmu po joanne
![]() ![]() ![]() ![]() kathy dzieki, sorry nie zauwazylam, ale w takim razie nie bede ryzykowac. odzywki, ktora nabylas wciaz szukam ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 125
|
po jakim czasie od zrobienia tej kapieli rozjasniajacej nakladac farbe???
bo dzis mam w planach ja zrobic , pozniej mysle ,zeby troche zregenerowac wlosy i nie wiem ile czekac z farba |
![]() ![]() |
![]() |
#4524 |
Zakorzenienie
|
Ogólnie je¶li zabieg wykona siê poprawnie to od razu, ale jak tobie siê nie spieszy to trochê je zregeneruj. Z regu³y w zak³adach fryzjerskich po wykonaniu zabiegu k±pieli najczê¶ciej k³adzie siê co¶ lekkiego i bez amoniaku tzw tonowanie.
#4525 |
Raczkowanie
|
ok jestem po kapieli
![]() ![]() Ogolnie to mi sie mega kolor podoba i chwilke sobie w takim pochodze a pozniej naloze Garniera bo kupilam ,zeby sie "wyplukal" a pozniej naloze majirela ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My¶lê ¿e lepszym wyj¶ciem by³a by szamponetka.
![]() |
#4527 |
Raczkowanie
|
myslisz? bo ja farbuje na zmiane majirelem i mango z loreala i ladnie krylo ,ale doszlam do wniosku ze kupie cos tanszego bo po rozjasnianiu z tego co pamietam szybciej sie farba wyplukuje, kurde a juz kupilam :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
H A I R ...and I will wear him In my heart's core, ay, in my heart of heart As i do thee... Rudy Blog...szybka pomoc fryzjerska Edytowane przez kathy579 Czas edycji: 2011-04-10 o 21:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 006
|
Dziewczyny nie bijcie ale nie mog³am znale¼æ a na wakacje szykujê siê na rudy i zbieram informacje codziennie Was czytajac
![]() Czy ta szmponetka Joanna ma nr 015 i nazywa siê P³omienny Rudy? U mnie nigdzie jej nie widzia³am, Rossmann, Natura-w ogóle. |
![]() ![]() |
![]() |
#4530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.