|
|
#4501 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossman.. cz. II
możecie mi powiedzieć ocb z tą ceną na dowidzenia?
tzn rozumiem z nazwy o co chodzi ale np gdzie takich produktów szukać?
|
|
#4502 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chociaż ostatnią recenzję ma kiepską Ale nigdy się wszystkim nie dogodzi, tym bardziej, że każda ma inne włosy Ja to bym wolała coś o "namacalnej" konsystencji... tym sprayom nie ufam za bardzo, być może do długich włosów się bardziej sprawdzają, ja mam krótkie ) Cytat:
rany, rzeczywiscie się opłaca warto wypróbować
|
|
|
#4503 |
|
Rozeznanie
|
no właśnie tego się boję
, bo oglądałam zdjęcia z porzednich festiwali, i widziałam dokładnie tych samych ludzi
|
#4504 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4505 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) jak nie wyjdzie to uderzam w fryzjerskie rejonyot śliczną masz fryzurkę i pięknie wyglądasz
|
|
|
#4506 |
|
Zadomowienie
|
[1=d5e122ca61e6f552e62c3b0 63bbe18e6104816de_6588c60 1bcce8;7542036]Treść usunięta[/QUOTE]
dzięki kurde albo jestem ślepa albo nie wiem co. Półki przejrzałam wczoraj dość dokładnie i nic nie widziałam takiego (no chyba że takich produktów jest malutko) a w koszach widziałam jakieś unimile, balsam i farby- to raczej nie było w cenie na dowidzenia ![]() edit: Bunia's to jak, farbujemy włosy czy peruki kupujemy? Ja myślę, że nie są aż tak pamiętliwi... przynajmniej nie wszyscy :P
|
|
#4507 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ty zdasz relację z psikacza, ja z Hot Lissa i zobaczymy ![]() ot: dzięki chociaż przez tą nową fryzurę, muszę kupić nową prostownicę Właśnie dziś zamówiłam na all i jutro powinna być
|
|
|
#4508 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4509 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ot jaką prostowniczkę kupiłaś? [1=d5e122ca61e6f552e62c3b0 63bbe18e6104816de_6588c60 1bcce8;7542132]Treść usunięta[/QUOTE] ahaaaa. No dobrze, to teraz rozumiem. Pewnie to to. Dzięki Ja teraz chodzę i myślę o tuszu Magnifeyes bo w książeczce mam za 15,99 tylko się boję tego Rimmela bo większość ich tuszów mi skleja rzęsy max... Chociaż Glam eyes jest cudnym wyjątkiem. Ryzykować? No i koniecznie muszę kupić City Matt z Lirene, od dawna o nim myślę a teraz się uśmiecha z książeczki za 12.59. Nawet już mi się śnił
|
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś kupiłam w rossmannie antyperspirant Lady Speed Stick 24/7 sztyft, 7.49zł. Bardzo ładnie pachnie! Do tego dobrałam sobie za 1gr pojemnik na spinacze, czarny, z magnesem
![]() Mam nadzieje, że w kolejnej gazetce będą mleczka/olejki do opalania w promocji, bo naraZie to mnie ceny przerażają :shock:
|
|
#4511 | |
|
Wtajemniczenie
|
Poczytałam w wątku o najlepszych prostownicach i zdecydowałam się na Remingtona S1031 (taki o: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19144). Najlepszy z nieprofesjonalnych
Od tych drugich różni go jakieś 60zł różnicy, ale stwierdziłam, że za parę lat kupię jakiś nowszy model, może wtedy jakiś salonowy Cytat:
![]() A mi się dziś śnił wizaż!!!!! Wariatki z nas
|
|
|
#4512 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4513 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No, jest jest jest City Matt <tańcuje wokół lusterka> Cytat:
|
|
|
#4514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo fajnie się prezentuje
|
|
#4515 |
|
Rozeznanie
|
haha. fakt. ale ze mnie ciapa
![]()
|
#4516 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że się nie zawiodę na moim Remingtonku (też wam się nazwa kojarzy z miotłą do latania? ). Podobno po czasie schodzi trochę powłoka, ale będę go traktować jak relikwię I przecierać po każdym użyciu Cytat:
Kusi też tym, że można sobie na nim włosy kręcić Póki co, właśnie szykując się do wyjścia zrobiłam sobie boba na okrągłej szczotce i lokówko-suszarce i jest lepszy niż na prostownicy (lekkie podłamanie) A idę się zapisać na kurs prawa jazdy!!!
|
|
|
#4517 |
|
Raczkowanie
|
jest gdzies moze aktualna gazetka?
|
|
|
|
#4518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerze mówiąc myślałam, że będzie droższa, chociaż do tanich też nie należy ![]() Mam nadzieję, że jak ją dostaniesz - zdasz relację, jak się sprawuje ![]() Caroline, na stronie Ross. jest aktualna gazetka, kilka stron temu wklejała ją też patusia
|
|
#4519 |
|
Konto usunięte
|
co do nietoperza- ja wtedy nie wiedziałam o tym z włosami, że jak się wplącze to na amen, więc nawet mi to przez myśl nie przeszło. dowiedziałam się na drugi dzień.
blaquita, obkupiłaś się. ![]() dziewczyny, są może w Waszych Rossmannach nowe balsamy Soraya? te z linii Summer coś tam. |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4520 |
|
Raczkowanie
|
kupiłam dziś peeling joanny o zapachu kiwi za chwilę idę uzyć kapieli peelingowej także jesli ktoś chce zasięgnąć opini to chętnie służę
|
|
|
|
#4521 |
|
Zadomowienie
|
Jezu, po co ja wchodze do tego Rossmanna
60 zl wydane:gabka antycellulit (Wasza wina )odzywki Elseve i Dove papiloty dla Mamy chusteczki lakier Pantene dla Babci podpaski Facelle zmywacz Isana zielony (dzieki Waszym opiniom )Chcialam jeszcze o.b., ale nie bylo duzych opakowan, zelowe wkladki do butow Rossmannowskie, ale byly wykupione i siatke przeciw owadom, ale nie bylo
|
|
|
|
#4522 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pani szukała ale nie było już.Powiedziała, żebym popytała w piątek. Kurcze to nie wiem. Może są różne rodzaje pęset ![]() Pamiętam, że miałam kiedyś też fajną z Donegala. Tylko tyle razy się obijała i na ostrzach powstały dziuru ![]() Już się nie mogę doczekać tej Syreny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kurier już dla Ciebie wysłany, wiesz przecież![]() No pochwal się dziewczynom jakiego mena będziesz miała U mnie nie było niczego takiego..sylwia zuza a cena na do widzenia już jest? Bo nigdzie tego nie widziałam..
|
|
|
#4523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale teraz już wszystko jasne
|
|
#4524 | |
|
Konto usunięte
|
justysiek, a jakie odżywki Elseve i Dove?
no i: fajne zakupy. ![]() no tak, pochwalę się Wam, że Blaquita kupiła mi "szczoteczkem do tipsików czyszczenia" firmy Tipsuś Glancuś. przysłała ją kurierem: Cytat:
|
|
|
|
|
#4525 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
czyli całkiem sporo jakby nie było napisz mi jak się sprawdzi Garnierek, masz do ciemnej czy jasnej karnacji?
|
|
|
|
|
#4526 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daliby jakąś promocję czy cuś![]() Cytat:
![]() A i były promocje na Niveę Diamong Odżywka 6,99 a szampon chyba 7 albo 8,99![]() Wahałam się.. i nie kupiłam Chyba się wybiorę![]() aga ślicznie wyglądasz! Świetna zmiana! ot. jak przygotowania do czwartku? ![]() ![]() fuksjaa do śniadej. Chociaż ja biała jestem ![]() Ale nie chce mi się czekać aż tyle na efekt. Ogólnie Garniera bardzo polecam. Dla mnie jest b. dobry. Do śniadej użyłam dwa razy od siostry i efekt był praktycznie na drugi dzień widoczny ![]() Ale Ty jesteś ciemniejsza (nie, nie o to chodzi! nie myśl sobie:Pode mnie, więc śmiało bierz
|
|
|
#4527 |
|
Konto usunięte
|
blaque- nienawidzem ciem.
aga, faktycznie super ta fryzurka! jejku, ślicznie Ci w niej. |
|
|
|
#4528 |
|
Zadomowienie
|
Znowu w innym rossmanie wroclawskim nic nie wiedza kiedy beda bilety na Festiwal Skarby Urody. Dajcie znac jak sie pojawia we Wroclawiu
|
|
|
|
#4529 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W ogóle pojechałam do miasta (sama, pierwszy raz, bo od niedawna tu mieszkam) zapisać się na ten kurs, ale wszędzie było zamknięte Mówie wam, ten dzień to kompletna strata makijażu Cytat:
A prezentację już w większości umiem Nagrałam się jak ją mówię, wydrukowałam i teraz uczę się słuchając, czytając i mówiąc jednocześnie a Ty jak tam?
|
|
|
#4530 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja Ciebie też
Cytat:
![]() U mnie.. hm. Tak sobie. Co prawda mam jeszcze 2 dni ale.. boję się okropnie. Próbowałam dzisiaj mamie powiedzieć to, co umiem to z China Ludowe się nie da.. Moja mama z żyłką polonistki oczywiście musi poprawiać, uśmiechy i różne miny stroi- no i skup się człowieku przy takiej mamuśce ![]() Będę musiała brata zwerbować do komisji
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.

) Patrzę- wielka pszczoła
Kot mało nie dostał zawału jak wybiegłam z krzykiem
Chociaż ostatnią recenzję ma kiepską
Ale nigdy się wszystkim nie dogodzi, tym bardziej, że każda ma inne włosy
Ja to bym wolała coś o "namacalnej" konsystencji... tym sprayom nie ufam za bardzo, być może do długich włosów się bardziej sprawdzają, ja mam krótkie

Właśnie dziś zamówiłam na all i jutro powinna być