![]() |
#4501 |
Rozeznanie
|
Dot.: No dobrze... ale co z MOTORAMI? :)
O proszę! A "jajami trzęsiesz" całkiem jak facet
![]() Przepraszam za mój ciężki humor. Nie twierdzę, że nie wspierasz, broń boże. Mówię tylko, że to nie miejsce na kłótnie. Szarak powiedział (widocznie) o słowo za dużo a Ty się niepotrzebnie denerwujesz. Pamiętaj, złość piękności szkodzi ![]() Nawiasem mówiąc przed chwilą słyszałam prognozę. W przyszłym tygodniu po 19-20 stopni i słoneczko... Jeszcze z miesiąc i trzeba będzie planować jakiś forumowo-wizażowy zlocik ![]()
#4502 | |
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;40261424]Przepraszam, jeśli już pisałaś (a pewnie tak było
![]() ![]() ![]() Renia, dopiero teraz doczytałam ![]() ![]() ![]() Z Katowic ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4503 | |||
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;40258806]a macie albo jesteście w stanie skołować auto z hakiem?
![]() Mamy - w Krośnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Aha, zapytam jeszcze tutaj. Zastanawiam się nad kupnem tego: http://www.agito.pl/lark-freebird-35...66-587223.html Doradzi mi ktoś - warte toto cokolwiek? Edytowane przez paula54 Czas edycji: 2013-04-11 o 19:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zakorzenienie
|
Ło matulu, zrobiłam 250 km dzisiaj, plecy i dupa odpadają, ale uśmiech jest
![]() Suzia dostała dzisiaj nowy filtr i olej, płyn do chłodnicy, nasmarowano jej i uregulowano sprzęgło, a także zapowiedziano wymianę klocków, co będzie się łączyło z kosmetyką lagów ![]() ![]() Mało tego, miałam dwie śmieszne akcje. U mnie w mieścinie zaczepił mnie jakiś człowiek i okazało się, że siedzimy na jednym lokalnym forum motocyklowym, a w Rzeszowie dzisiaj mnie zlokalizowało kilka osób z podkarpackiego forum, na dodatek do kumpla kolega pisał (który mnie nie zna), że go wyprzedziła laska na SV-ce na blachach moich ![]() ![]() Pozytywny dzień ![]() A w załączniku macie sv po czyszczeniu kolektora. Już "pozłocił" się trochę po dzisiejszej trasie, ale i tak bajka ![]() Aaaa, poza tym odebrałam dzisiaj kask z malowania i WOW! Pięknie wyszło ![]()
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2013-04-11 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zakorzenienie
|
ooo jak fajnie
![]() ja mam nadzieję, że w weekend trochę polatam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Zakorzenienie
|
Justyna - faktycznie pozytywnie
![]() A my właśnie podjęliśmy decyzję, że jedziemy na weekend do Krosna i jeśli nie będzie w niedzielę padało, to zwozimy moto. Tylko pewnie pierwszą trasę TŻ zrobi sam, bo mówi, że się jeszcze boi, że będzie zimny asfalt i słaba przyczepność. Poza tym ja pewnie zostanę do poniedziałku, a on musi wrócić do roboty. Ale i tak iskierka nadziei jest. Bo za tydzień ma padać cały weekend, więc byśmy nigdzie nie pojechali... A potem dopiero na długi weekend majowy. A to przecież prawie za miesiąc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Raczkowanie
|
Justyna widzę, że się rozkręcasz i stale gdzieś jeździsz. A ja jestem daleko w tyle... Nawet kurtka z szafy nie wyciągnięta. O la boga wszyscy nawiną już kilka tys. km zanim ja się wygrzebię i zauważę, że to już czas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Konto usunięte
|
Jeszcze nie hula, nistety, teraz mamy oboje z Tżem zapiernicz, on na kursie w pracy i z motorami (wyjął silnik ze swojego kata), ja w szkole i w pracy przez to przeniesienie...
Dziś Tż ma dzwonić do gościa o ramę, ja z nim pisałam mailowo, ale na rozmowę telefoniczną się nie odważę ![]() ![]() Soldat, a co ja mam powiedzieć ![]() ![]() Haha Justyna to zapierniczasz nieźle widzę ![]() ![]() Pierwsze nocne zaliczone wczoraj ![]() ![]() Malawi, to do Katowic wcale nie tak daleko ![]() ![]() Ahh, zapomniałabym, Justyna, Renia, Paula i okolice Krakowa, będziecie na Mnikowie? Czy to uzależnione od pogody? ![]() Edytowane przez 9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2 Czas edycji: 2013-04-12 o 08:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Konto usunięte
|
mój komentarz na dziś:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa do Wawy dotarła wiosnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jest moc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Konto usunięte
|
[1=dbff611010d7beb2d6d465d d69f947a5f4eb32a8;4026888 8]mój komentarz na dziś:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa do Wawy dotarła wiosnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jest moc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czyli jeździsz? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
Zakorzenienie
|
u mnie za oknem siąpi. Ale za to na weekend prognozy się aktualizują i już nie pokazuje deszczu, tylko przelotne opady do 0,5 mm
![]() Wpadło nam dziś do głowy z rana, że może by się udało oponkę kupić jeszcze w Krośnie, ale niestety obdzwoniłam parę sklepów i te pilot roady tylko na zamówienie... Więc chyba TŻ będzie jechał jeszcze na starej... |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mojemu Tżowi w tylnej drut wyszedł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Zakorzenienie
|
Że co? Jak? O kurde... o.O
|
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4516 |
Konto usunięte
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;40268950]Czyli jeździsz?
![]() ![]() nie no powolutku nie wszystko na raz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() narazie Horneciątko stoi bez koła ![]() nieźle z tą oponą, dobrze że nie pękła w trakcie jazdy czy coś |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Zakorzenienie
|
za dużo palenia gumy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Konto usunięte
|
W sumie później krótkie trasu nią pokonywał... Dopiero wczoraj zmienił.
U nas postraszyło, ale 3 krople tylko spadły ![]() Chciałabym już pojeździć na dr. kurcze, ej wiecie, że ona nie ma kluczyka, tylko taki... cycek? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;40268581] Haha Justyna to zapierniczasz nieźle widzę ![]() ![]() Ahh, zapomniałabym, Justyna, Renia, Paula i okolice Krakowa, będziecie na Mnikowie? Czy to uzależnione od pogody? ![]() Nooo, srebrna strzała ![]() ![]() ![]() [1=dbff611010d7beb2d6d465d d69f947a5f4eb32a8;4026888 8]mój komentarz na dziś: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa do Wawy dotarła wiosnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jest moc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;40269761]Hmmm nie wiem, popierniczali z kolegą, zatrzymali się pod sklepem i mówi, że mu coś świadło odbija... podchodzą, a tam drut ![]() ![]() Spoooooko, mój Mateusz też tak jeździł ![]() ![]() [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;40269994] Chciałabym już pojeździć na dr. kurcze, ej wiecie, że ona nie ma kluczyka, tylko taki... cycek? ![]() Może pokombinuj coś z dodatkowym zabezpieczeniem jakimś? Mi przyszła szybka do kasku, bo koleżanka meldowała przesyłkę na firmie, tankpad odbiorę z poczty, ale dziś nie zdążę założyć ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4520 |
Konto usunięte
|
Co do podejrzeń o palenie gumy - każdy, ale nie mój Kochanieńki
![]() ![]() ![]() Jucha, coś Ty, w życiu nie wsiądę na nie swój rower ![]() ![]() Hahahaha, z tą przyczepnością to było genialne ![]() ![]() A no i do tej pory lubiłam taką jazdę, ale chyba odzwyczaiłam się od plecakowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Zakorzenienie
|
A mi tam na zadupku dobrze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Zakorzenienie
|
a widzisz. Dla mnie prowadzenie samochodu jest mało wygodne (bo zwykle nic nie widzę), ciężkie (bo jak ostatni raz kierowałam jeszcze nie mieliśmy auta ze wspomaganiem + to był Passat z wielką dupą średnio zwrotny) i jakoś tak wolę siedzieć na miejscu pasażera i podziwiać widoki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4524 |
Raczkowanie
|
O żesz... Ja w tym roku zaliczyłam przejażdżkę dookoła szeregu tak mniej więcej 100 metrów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Rozeznanie
|
Myślałam że tylko ja mam jakąś dziwną awersję do prowadzenia auta - prawko na B od kilku lat, a prowadziłam może z 4 razy od tamtej pory i jakoś nie mogę się przełamać... A bo nic nie widać, bo samochód za duży, bo deszcz pada, bo śniegu nasypało i ślisko - zawsze znajdę sobie jakąś najgłupszą wymówkę jak mnie ktoś próbuje wsadzić za kierownicę
![]() Jako że w końcu zima na północy wreszcie puściła to padło magiczne hasło "chyba zabieramy moto z garażu w przyszłym tygodniu" - łii! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Zakorzenienie
|
naroa - jakbym siebie słyszała. Tzn ja chcę zacząć jeździć. Ale jakoś nigdy nie ma jak...
![]() My jedziemy jutro rano. Trzymajcie kciuki, żeby się dało zwieźć. Chociaż TŻ wraca sam, bo ja mam w poniedziałek jeszcze coś do załatwienia. No, ale już będziemy z moto w Krk :ura: |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Konto usunięte
|
Mi się na Lce fajnie jeździło
![]() ![]() ![]() ![]() Eeeej, z tą rejestracją mi trochę zejdzie, bo chyba będę mieć ramę z "UK" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4528 |
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj z ojczymem, w sumie to bardziej on niż ja wymieniliśmy filtr oleju, olej i ja sobie nakleiłam taką naklejkę na wlew paliwa
![]() kurde mruczenie Su jest uzależniające, gdyby nie fakt, że już było ciemno, jak skończyliśmy, a moja Su wygląda jak idź i nie wracaj, to bym pojechała na krótki "spacer" ach... może jutro ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | |
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;40275228]
Jucha, coś Ty, w życiu nie wsiądę na nie swój rower ![]() ![]() [/QUOTE] Eeee, jak przejechałam się banditem 2004 r. kumpla, to stwierdziłam, że chcę go na urodziny i szukałam okazji do przejażdżki nim ![]() ![]() Cytat:
Ku, a ja codziennie robię autem ok 30 km ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Zakorzenienie
|
Ja autem miesięcznie ładuję przebiegi rzędu 3-4 tys. km
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.