![]() |
#4501 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4502 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki Bandola
Idę spać dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Rozeznanie
|
no to milego spotkanka dziewczyny, a ja znow na uczelnie............moze kiedys, jak martuko.........
![]() dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
szkoda ze ja nie mogę trafic nigdy na spotkanko kiedy są te wasze szkraby chetnie bym je zobaczyła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() właśnie drukuje cześc pracy którą udało mi sie naskrobac na jutro aż 26 stron ![]() miłej nocki ![]()
![]() |
#4505 |
Wtajemniczenie
|
u mnie też kupa śniegu - szkoda że nie mam jeszcze sanek dla Małego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Ja jak wstawałam w nocy znowu chyba z 10 razy i jak widziałam za każdym razem, jak ładnie śnieżek prószy, to tak mi się buźka śmiała. ![]() Sonia! Ale gapa ze mnie, no ale jak Ci Bandola wysłała już adres to ok. Malpka! Kupuj te buty koniecznie, jak na zimówki to bardzo tanie. Niezła jesteś. Jeszcze wczoraj po południu miałaś 18 stron, a dziś już 26. No brawo! ![]() Ruda! A Ty się nie namyśliłaś czasem? ![]()
#4508 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Jakoś tak świątecznie się zrobiło, przynajmniej w moim serduchu ![]() Miłego dnia i spotkanka laseczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Zakorzenienie
|
Ja też zimna nie lubię, ale takie widoczki jak najbardziej.
A przypomniało mi się Sija, jak mówiłaś, że Twój małż zaproponował, żeby zebrać numery telefonów facetów, żeby oni też się mogli spotkać. Powioedziałam to wczoraj mojemu, żeby zobaczyć, jak zareaguje. I wiecie co? Był jak najbardziej za! Powiedział, że jak najbardziej mogę podać jego numer! No byłam w szoku! ![]() ![]() ![]()
#4511 |
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny! A ja znowu w pracy!
Pozdrawiam
![]() |
#4512 | |||
Zakorzenienie
|
hejka
![]() wy na spotkanku a ja w szkole musze siedzieć eh ![]() a za butami to faktycznie w poniedzialez z samego rana pojade bo ten snieg na moje buty jesienne źle dziala i sie jeszcze przeziębie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no to miłego spotkanka dziewuszki ![]()
![]() |
#4513 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4514 |
Zakorzenienie
|
W Biedronce widziałam sanki - chyba po 60 zł, więc niedrogo.
Ja kupiłam dziś zimowe buciki, w Deichmannie - dałam 99 zł, ale to w promocji. Czarne, ocieplane, na płaskiej podeszwie (bo ja się wiecznie w zimę wywracam a mam łamliwe kostki ![]()
![]() |
#4515 |
Zakorzenienie
|
Indygo sliczny widok z okna
![]() gdyby nie to zimno to ja bym nawet zime lubiła ![]() widziałam te sanki w biedronce, nawet Gosię do nich przymierzałam i jakieś małe mi sie wydają albo moje dziecko takie duze ![]() identyczne widziałam na allegor za 45zł ale przesyłak 15 to na to samo wychodzi ![]() a ja dzis kupiłam sobie fajną kurtkę w lumpku za 20zł ![]() butki kupiłam w CCC - kozaczki ocieplane a małym obcasie za 119zł, mialam czekać do nocy wyprzedaży 14 listopada ale balam się że mogą nie doczekać, bo została ostania para z moim numerem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny za spotkanie. Szkoda, że Jodie zaniemogła. Wracaj szybciutko do zdrowia kochana!
![]()
#4517 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez alusia* Czas edycji: 2008-11-22 o 15:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Zakorzenienie
|
właśnie doczytalam, że jakieś spotkanie było
![]() ja juz sie w tym wszystkim nie łapię ![]() no pewnie że ile rodzących tyle opnii, ja nie mowię, że w innych szpitalach jest zle bo nie wiem jak tam jest, tylko ogólnie o pierwszym wrażeniu. Szpital na Staszica jest napewno mniejszy, na porodówce zalewdwie 6 sal max 4-osobowych. Sam wygląd z zewnątrz szpitala na Kraśnickich i na Jaczewskiego mnie przeraża i dobrze nie kojarzy ![]() a takwogóle za tydzień moje dziecko skończy już rok ![]() Edytowane przez Yoolia Czas edycji: 2008-11-22 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Zadomowienie
|
![]() ![]()
![]() |
#4520 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() hmmm jakoś tu dziś pusto
#4522 |
Zakorzenienie
|
kochane, ja jakoś dzisiaj ugrzęzłam między sprzątaniem a zakupami
ale jakoś mi trzeba było takiego dnia bez specjalnego spinania się i pędzenia widoki za oknem rzeczywiście fajne - co prawda zimno mnie wkurza, skrobanie szyb, ślizganie na chodniku, ale lubię jak to wszystko tak ładnie jest przysypane i od razu jest inne światło, takie jasne ale jednocześnie miękkie i rozproszone zresztą jakoś coraz łatwiej przychodzi mi zaakceptować jesień i zimę, wszystko musi sobie trochę powegetować i odpocząć - a jak jest zimno i mokro, to lepiej to wszystko z domu podziwiać, i w miarę możliwości polenić się z książką i herbatką ![]()
#4523 |
Zakorzenienie
|
a coż to nikogo jeszcze nie ma
![]() ![]() a a właśnie z dworku wróciłam i gdyby nie ten wiatrzysko to nawet by mogło być ![]() ![]()
#4524 |
Zakorzenienie
|
ja mam od sierpnia (urodzinowe) dwa storczyki w domu - z jednego właśnie obleciały mi kwiatki - wszystkie, oczywiście nie na raz, tylko stopniowo od sierpnia
Jodie - co ja mam z nim teraz zrobić? gdzieś przeczytałam, że mogę 2-3 tygodnie po opadnięciu ostatniego kwitka obciąć pęd nad którymś "kolankiem" - tak powinnam zrobić???
#4525 |
Zadomowienie
|
hej dziewczynki! z tą zimą to już lekka przesada
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() "w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C. Edytowane przez indygo79 Czas edycji: 2008-11-23 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry laseczki
![]() Powiem Wam szczerze,że najbardziej w zimie lubię śnieg ![]() ![]() Wybieramy się dziś z małżem do kina na "To nie tak jak myślisz kotku" czy coś w tym stylu- pomysł małża. Mam nadzieję,że warto... |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Rozeznanie
|
oj widzie ze spotkanka 2 byly
![]() ![]() a ja wybralam sie wczoraj na zakupy i wydalam troche kasy! ale kozakow jakos nie znalazlam...za to dla moejj kumpelki zakupilam pare fajnych rzeczy i wysle na mikolaja bo niedawno urodila corcie:mam dla niej gryzaczek-grzechotke,body z napisem "my mum says i'm lovely" a dla rodzicow kupilam ksiazke"JAK SIE NIE DAC BABY BLUES" ![]() ![]() ehh ja sie dolacze do grona tych co nie przepadaja za zima, a urodzilam sie w zimie! snieg lubie tylko jak sobie pada a ja siedze w domku i patrze przez okno i nigdzie nie musze wychodzic..ja najchetniej zime bym przespala i obudzila sie w okolicach marca ![]() ktoras pytala o pieluszki na basen to widzialam takie w decathlonie tez... we wtorek mam imieniny ciekawe czy maz bedzie pamietal ![]() ![]() wiecie jaki wymyslilam dla niego prezent z tego powodu--zbiore wszystkie daty ur,im itp calej rodziny i najblizszych znajomych i stowrze dla niego specjalny kalendarz to moze bedzie wiedzial kiedy co i jak ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4528 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale mam dziś humor paskudny... ![]() Jodie! Odezwij się! Jak się czujesz?
![]() |
#4529 |
Zadomowienie
|
Tola a skąd taki humor? Ja za to cały dzień śpiąca jestem i strasznie się nudze, mąż do pracy poszedł i jakoś sobie zajęcia nie mogę znaleźć
![]()
#4530 |
Zakorzenienie
|
Skąd? Z nieprzespanej nocy. Mocno się zastanawiam nad wizytą w szpitalu... Ta prawa ręka mnie już bardzo boli oprócz tego, że cały czas mam ją zdrętwiałą... Nie wiem, co mam robić. Może zaczekam jeszcze do jutra. Głupio mi jakoś, bo jak mi powiedzą, że z taką pierdą przyjechałam... Nie wiem sama...
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.