Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku. - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-17, 12:06   #4501
Pomidora
Zakorzenienie

Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.

Witam dziewczynki Wiecie co, jakoś taki dziwny jest, że wszystko w końcu się układa. Np. my od kilku tygodni nie mogliśmy dogadać się odnośnie Święta Zmarłych (gdzie jedziemy) ale w końcu po kilku wymianach zdań doszliśmy do kompromisu. I to jest optymistyczny akcent na dziś

Gizelciu na pewno wy też się pogodzicie i dojdziecie do jakiś mądrych wniosków. A czasem, żeby były mądrzejsze, to trzeba troche dłużej się poboczyć

Ray cieszę się że z bobaskiem wszystko ok A ja uważam, że publiczna służba zdrowia może być tak samo dobra jak prywatna. Zależy jak się trafi. Tylko niektórzy specjaliści nie przyjmują na NFZ

Kasiasiar rewelacyjnie, że jedziecie do tego Egiptu! Ale będziecie mieć wspomnienia z podrózy, nono

Marcelinko napisz nam jak tam kuchnia jak już będzie zrobiona.

Życzę miłego dnia kobitki. Idę robić makaron według przepisu Kini. Zobaczymy co wyjdzie

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-17, 12:15   #4502
gizelcia
Zadomowienie

Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.

kachula niestety Tomek ma powazne problemy z kregoslupem..dzwonil ze dostal skierowanie na chirurgie..obawiam sie ze znow bede miec samotne noce w lozeczku..dzwonilam teraz ale znow nie odbiera..ciekawe co mu tam robia?

..ja juz po kapieli..posprzatalam sobie kuchnie i pokoik..cosik mnie brzuszek boli..moze to juz niedligo?Trzymajcie

pomidora ciesze sie ze doszliscie do kompromisu..oby tak dalej i zero smutaskow!!
gizelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-17, 12:18   #4503
kachula27
Zakorzenienie

No to dziewczynki zycze milego dnia bo ja zbieram sie powoli do pracy,naskrobac prosze mi duzo zebym miala co czytac jak wroce
Buziali papa
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-17, 12:20   #4504
Pomidora
Zakorzenienie

Gizelciu, mam nadzieję, że nie będziesz miała wielu samotnych nocy i Tomkowi się poprawi. Może go naprawia w tym szpitalu A wy planujecie porod rodzinny? Bo jeżeli tak to nie życzę żebyś teraz rodziła bo Tomka przy tobie nie będzie. Lepiej żeby córcia się wstrzymała jeszcze trochę

28.09.2014

Stary 2007-10-17, 12:21   #4505
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gizelcia Pokaż wiadomość
kachula niestety Tomek ma powazne problemy z kregoslupem..dzwonil ze dostal skierowanie na chirurgie..obawiam sie ze znow bede miec samotne noce w lozeczku..dzwonilam teraz ale znow nie odbiera..ciekawe co mu tam robia?

..ja juz po kapieli..posprzatalam sobie kuchnie i pokoik..cosik mnie brzuszek boli..moze to juz niedligo?Trzymajcie

pomidora ciesze sie ze doszliscie do kompromisu..oby tak dalej i zero smutaskow!!

To naprawde kochana wspolczuje z kregoslupem to nie zarty
Gizelciu czyzby brzuszek dawal skurcze przepowiadajace?kto wie moze razem bedziecie w szpitalu,Tomek na chirurgii a Agacia na porodowce wiec daleko by nie mial jak w jednym szpitalu,moze to i lepiej jak go zatrzymaja to zbadaja go porzadnie i moze wkoncu jakos mu pomoga
Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze

Mykam do pracki papapa dziewczynki
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-17, 12:24   #4506
gizelcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Gizelciu, mam nadzieję, że nie będziesz miała wielu samotnych nocy i Tomkowi się poprawi. Może go naprawia w tym szpitalu A wy planujecie porod rodzinny? Bo jeżeli tak to nie życzę żebyś teraz rodziła bo Tomka przy tobie nie będzie. Lepiej żeby córcia się wstrzymała jeszcze trochę
..ja tez mam taka nadzieje i wierze ze mi go naprawia na dlugo w tym szpitalu

Tak planujemy porod rodzinny i mam nadzieje ze Mala nie zacznie bez Tatusia bo tego przeciez nie chcemy

kachula ta choroba to dyskopatia..zycze Ci milej pracki Dozobaczonka wieczorkiem
Stary 2007-10-17, 12:29   #4507
Pomidora
Zakorzenienie

Do wieczora kobitki. Zaraz jem obiad i do pracy mykam. Papa

28.09.2014

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-10-17, 13:24   #4508
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Pomidorko jasne, że napisze jak tam kuchnia będę poganiać panów żeby się śpieszyli z montażem a później tylko ale przy trunkach bez alkoholowym bom abstynentka

Bardzo dobrze, że do kompromisu doszliście w końcu nie będziesz się i dzionek się dobrze zapowiedział

Agatko to teraz żeby córcia jeszcze posiedziała z brzuszku, żeby tatus był przy porodzie

Dziewczynki gdzie jesteście??

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-17, 13:34   #4509
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Aaaaaa ja się właśnie dowiedziałam, że muszę jechać do dziadka do szpitala bo chce się ze wszystkimi pożegnać yyyyyyyyyyyyyy

Jutro ma mieć oparacje na przeputlinę... Operacja może się udać ale dziadek może nie przeżyć...

Stary 2007-10-17, 14:01   #4510
gizelcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość

Dziewczynki gdzie jesteście??
..ja jestem

..mam nadzieje ze panowie sie pospiesza po Twoich krzykach i szybciutko bedziesz gotowac bo to sama radosc

Cytat:
Aaaaaa ja się właśnie dowiedziałam, że muszę jechać do dziadka do szpitala bo chce się ze wszystkimi pożegnać yyyyyyyyyyyyyy

Jutro ma mieć oparacje na przeputlinę... Operacja może się udać ale dziadek może nie przeżyć...
...trzymam zeby wszystko przebieglo prawidlowo i z dziadkiem tez bylo wszystko dobrze..jejciu..wszyscy w szpitalu..Nikitka tez mi pisala ze jej wujek jest w szpitalu..co to sie robi?

..moj Maz dalej nie daje znaku zycia..nic nie wiem..nie ma go od rana ja tu zwariuje..
Stary 2007-10-17, 14:03   #4511
Ray
Zakorzenienie

juz po kolejnej wizycie... pani doktor do tych sympatycznych nie nalezy ale tez jakas zolza nie jest po prostu malo mowna i malo sie usmiecha ale to akurat przeciez najwazniejsze nie jest.... powiedzialam ze chce chodzic dalsza czesc ciazy paznstwowo bo nie stac mnie obecnie prywatnie i juz... zalozyla mi nowa karte ciazy zbadala, zmierzyli mi cisnienie, zwazyli, spytali w ogole jak sie czuje czy jakies dolegliwosci mam, zylaki choroby itp.. a moj lekarz zani razu mnie nie spytal o takie rzeczy... dostalam tez skierowanie na usg i za dwa tyg o dziwo mialam termin usg... i ma mi na kolejnej wizycie zrobic cytologie moj lekarz o tej cytologi ani razu nie wspomnial od poczatku ciazy wiec mysle ze ta lekarka nie jest zla..... zaoszczedze mc 300 zl ... na prywatne wizyty z ktorych i tak nic nie mialam... jedynie ze moj lekarz byl sympatyczniejszy ale za usmiech placic 300 zl to uwazam duzo.... takze bede chodzic tutaj juz a jak cos sie bedzie dziac to prywatnie zawsze moge isc ...

zgadnij.... wspolczuje :/
Stary 2007-10-17, 14:19   #4512
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Z dziadkiem zżyta nie byłam, więc tego nie przeżywam... W każdym badź razie okaże się wszystko jutro...

Ray to dobrze, że państwowo, zawsze kasa się przyda

Agatko może mu badania robią i nie może rozmawiać, chyba, że do teścia zadzwonisz??

Stary 2007-10-17, 14:21   #4513
gizelcia
Zadomowienie

..Tomka polozyli w szpitalu..chyba sie zalamie..
Stary 2007-10-17, 14:24   #4514
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
..Tomka polozyli w szpitalu..chyba sie zalamie..

Agatko może tylko przejściowo, badania itd... Myśl pozytywnie, mimo, że

Stary 2007-10-17, 14:33   #4515
gizelcia
Zadomowienie

Cytat:
Agatko może tylko przejściowo, badania itd... Myśl pozytywnie, mimo, że
..w****... mnie teraz tesciowa..mowie ze pojde do Tomka..a ona nie ze Jego tata tam idzie i mu wszystko zaniesie..cholera jasna kto tu jest Jego zona..szlak mnie tu trafi bez Niego chyba

..dokoncze fasolkie i zmykam do Niego..kurcze..wiedzialam ze go poloza..bede plakusiac..
Stary 2007-10-17, 14:38   #4516
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
..w****... mnie teraz tesciowa..mowie ze pojde do Tomka..a ona nie ze Jego tata tam idzie i mu wszystko zaniesie..cholera jasna kto tu jest Jego zona..szlak mnie tu trafi bez Niego chyba

..dokoncze fasolkie i zmykam do Niego..kurcze..wiedzialam ze go poloza..bede plakusiac..

Weź nawet taxi a jedź... Olej teściową... 3maj się mocno

Stary 2007-10-17, 14:43   #4517
gizelcia
Zadomowienie

...ubieram sie i ide do Niego..niech mnie wszyscy w tylek pocaluja..boze jak sobie pomysle ze mam tu byc sama bez Niego to szlak mnie trafia..zmykam narazie dziewczynki..dozobaczenia wieczorkiem
Stary 2007-10-17, 14:45   #4518
kasiasiar
Zakorzenienie

gizelciu kochana spójrz na to z innej strony.W szpitalu mu pomogą dadzą przynajmniej leki przeciwbólowe zeby mógł w końcu zasnąć i odpocząć.Sama pisałaś, że w nocy nie spał tak go bolałao...

A ja się dzisiaj w pracy wkurzyłam...
Zacz ełam rozmowę, że z TZ planowaliśmy ślub na przyszły rok.A taka baba (jest w hierarchi wyżej niż ja ale szefem nie jest ale chciała by być i jest bardziej nadgorliwa nawet niż szef)powiedziała, że to niewykonalne bo przecież ja pracę mam i jak ja wszystko pozałatwiam....? A co ją to obchodzi jak ja wszystko pozałatwiam , to nie jej sprawa.A może ja chcę dać moim gościom suchy chleb i wodę a to akurat nie wymaga wielu przygotowań?

Wkurzyłam się aż mi ręce opadły.Ale po czasie i kilku przemyśleniach doszłam do wniosku, ze nie ma się co wkurzać tylko pogadać z prawdziwą szefową .No przecież nie zabroni mi wziąć ślubu.Na ślub to się chyba nawet jakieś wolne należy?
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-17, 14:48   #4519
mezatka07
Zakorzenienie

hehe ale dostalam wiadomosc z rana
jakas niezla agencja modeli wypatrzyla mnie na jeden ze stron , gdzie dawalam ogloszenie jakis czas temu w poszukiwaniu pracy
zalaczylam tam swoje jakies 3 zdjecia i napisali mi dzisiaj na maila, ze "czuja, ze powinni mnie uzyc" , ze mam unikalny wyglad i fajna figure..
chyba oszaleli Kate Moss tez tam pracuje

http://www.stormmodels.com/index.html

juz mam male doswiadczenie z modelingu, jak mialam 17 lat

kurde mozna zarobic spora kasiorke, tylko co jak dla mnie najwazniejsze jest macierzynstwo
swoja droga to uwielbiam ta prace

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-17, 14:54   #4520
kasiasiar
Zakorzenienie

Wow Asia ale super!
zawsze spróbować możesz
Jak Ci się nie spodoba albo zajdziesz już w ciążę to zrezygnujesz
Stary 2007-10-17, 14:59   #4521
kasiasiar
Zakorzenienie

Asiu ja ci radzę spróbować.Zawsze to fajna przygoda.A kto wie? Może kate Moss wygryziesz? Ona juz stara jest niedługo ją będą musieli kimś zastąpić...
A wyznaczyli jakiś termin spotkania?
Stary 2007-10-17, 15:04   #4522
mezatka07
Zakorzenienie

nie nic nie wyznaczyli, prosza, zebym sie odezwala czy wogole jestem zainteresowana ich propozycja
bo ja dawalam ogloszenie na nianie......... jak sie dwiedzialam, ze jestemw ciazy to myslalam nad jakas niezbyt ciezka praca heheh
a tu mi fotomodeling proponuja........
dziwnie sie czuje hheheh

ale moj maz nie jest zadowolony
on nie lubi jak ktos inny na mnie patrzy

GIzelciu wspolczuje,
ale rzeczywiscie olej wszytskich i jedz do meza, w koncu to Twoja druga polowka!! masz do tego prawo i on tez niech czuje, ze nie jest sam
Stary 2007-10-17, 15:17   #4523
dorotka_25
Raczkowanie

GG do dorotka_25

czesc dziewczyniki.pamietacie mnie jeszcze rzadko wchodze ale nic na to nie poradze ze mi sie nic nie chce po pracy sprzatam gotuje i siedze przed telewizorkiem a ostatnio młyn byl w pracy bo wszystkie dziewczyny od nas z pracy i z innego sklepu włacznie ze mna zbuntowalysmy sie i zażądałysmy podwyszki bo jak nie to wszystkie ida na zwolnienie i pomoglo podwizszyli i to sporo ...a jutro ide na kontrole do pani doktor ginekolog kazala mi przyjs po @ ktora oczywiscie mialam nie cale 3 dni...szokkkkk i zaczynamy dzialac ale o co jej chodzilo to nie mialam zielonego pojecia......bede zagladala do was ale nie codziennie bo teraz znowu szykuje mi sie wesele tym razem w Lipianach 27 pazdziernika i musze jechac do gw na jakies zakupki wogole taka latanina ze szok ...pozdrawiam wszystkie dziewczynki
dorotka_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-17, 15:19   #4524
Ray
Zakorzenienie

mezatka ja tez swego czasu mialam propozycje fotomodelingu bo fotogeniczna jestem ale moj maz zazdrosnik na zdna sesje mnie nie puscil troche zauje bo bym miala fajne wspomnienia wiec mysle ze warto sprobowac..
Stary 2007-10-17, 15:20   #4525
mezatka07
Zakorzenienie

Gizelciu a w sytuacji z ta Dominika to chyba raczej Ty sie powinnas obrazac niz TOmek??

poza tym facet jak widzi, ze zle robil a kobieta i tak mu od razu wybacza, gania za nim i wogole to on sobie nic z tego nie robi, nie zamierza nic zmieniac w swoim zachowaniu, nawet wlasnie udaje obrazonego........

ja na Twoim miejscu przestalabym sie do niego odzywac, moze to by go nauczylo
wiem to na swoim przypadku......... jak przestaje sie odzywac do mojego to on zaraz ma wyrzuty sumienia i sam zaczyna za mna biegac, bo nie chce zebym dalej sie tak zachowywala

on robi zle i musi odpokutowac swoje!! nie mozesz pokazywac, ze dla Ciebie ta panienka nic nie znaczy.........
to tylko takie moje zdanie, nie wszyscy sie musza z nim zgadzac..
Stary 2007-10-17, 15:22   #4526
Ray
Zakorzenienie

ja ide sie polozyc na godzine bo glowa mnie boli, katar mam i kaszel cholerka... a potem lece na wypad ze znajomymi chodz jak mnie ta glowa nie przestanie bolec to nie wiem jak wysiedze.... trzymajcie sie dziewczyny
Stary 2007-10-17, 15:23   #4527
ja22
Zadomowienie

GG do ja22

Hej Dziewuszki.

Gizelciu Kochana masz racje idz do meżusia.
Trzymamy mocno kciukasy żeby wszystko było dobrze.

Wiem coś na temat kregosłupa bo mój mąż jest po kompresyjnym złamaniu trzonu kegosłupa th9 th10 i doskonale wiem co to znaczy jak facet wije się z bólu a Ty nie możesz mu pomóc
Najgorsze jest to że nie da się tego naprawić już do końca życia.
Ja jednak cieszę się i dziękuję Bogu że mój kochany nie wylądował na wózku. Wierzę że u Was też będzie dobrze
Jedyne wózki dla naszych facetów to wózki dziecięce z małymi księżniczkami w środku

Kasiasiar jakaś wredna ta baba, dawaj ją tu

Mężatka no no kusząca propozycja. Może Twoja kariera zacznie się od seksownej kobietki z brzuszkiem? Kto wie życzę Ci tego

Ray myslę że z tym lekarzem to trafny wybór
Stary 2007-10-17, 15:24   #4528
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
mezatka ja tez swego czasu mialam propozycje fotomodelingu bo fotogeniczna jestem ale moj maz zazdrosnik na zdna sesje mnie nie puscil troche zauje bo bym miala fajne wspomnienia wiec mysle ze warto sprobowac..

Ray no wlasnie, ja juz wczesniej mowilam mezowi o takiej pracy i on nie chcial o tym slyszec.........powiedzia l, zebym wybila sobie to z glowy

a dzisiaj jak zadzwonilam to myslalam, ze chociaz perspektywa niezlej kasy go przekonam, ale gdzie tam...............
nie chce sie zgodzic, nie chcial mnie wogole sluchac

a gdyby sie jeszcze dowiedzial, ze to sie wiaze z wyjazdami po calym swiecie tak jak napisali to juz wogole odpada\

jakbym byla sama to spoko, bez zastanowienia bym odpisala
sprobuje pogadac z nim wieczorem, ale nie sadze
Stary 2007-10-17, 15:25   #4529
Ray
Zakorzenienie

ja22 no ja tez mysle ze nie warto placic 300 zl w zasadzie za to samo... ja22 a powiedz mi czy jak chodzilas do ginka to on ci naciskal brzuch przy badaniu?? bo mi naciskala kobietka twierdzac ze musi sprawdzic gdzie jest dno macicy... nie jest to bolesne tylko tak sie zastanwialam bo tamten lekarz mi nigdy brzucha nie naciskal hmm....
Stary 2007-10-17, 15:29   #4530
ja22
Zadomowienie

GG do ja22

Witaj Dorotko ba pytanie. Pewnie że Cie pamiętamy i myslimy o Tobie. Miło że zaglądasz do nas

Ray no napewno mogła bys zrobic karierę modelki bo jesteś naprawde sliczną kobietą mówię jak najbardziej serio, bardzo podoba mi się Twój typ urody

A ja wykupiłam w ostatnim czasie cały biały winogron w cudnym sklepie ze swiezymi owocami. Dzisiaj wykupilam resztkę i już zjadłam
Amelcia chce winogronka ..aaaa...........

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości