|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Witam dziewczynki
![]() ![]() Gizelciu na pewno wy też się pogodzicie i dojdziecie do jakiś mądrych wniosków. A czasem, żeby były mądrzejsze, to trzeba troche dłużej się poboczyć ![]() Ray cieszę się że z bobaskiem wszystko ok ![]() ![]() Kasiasiar rewelacyjnie, że jedziecie do tego Egiptu! Ale będziecie mieć wspomnienia z podrózy, nono ![]() Marcelinko napisz nam jak tam kuchnia jak już będzie zrobiona. Życzę miłego dnia kobitki. Idę robić makaron według przepisu Kini. Zobaczymy co wyjdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
kachula niestety Tomek ma powazne problemy z kregoslupem..dzwonil ze dostal skierowanie na chirurgie..obawiam sie ze znow bede miec samotne noce w lozeczku..dzwonilam teraz ale znow nie odbiera..ciekawe co mu tam robia?
..ja juz po kapieli..posprzatalam sobie kuchnie i pokoik..cosik mnie brzuszek boli..moze to juz niedligo?Trzymajcie ![]() ![]() pomidora ciesze sie ze doszliscie do kompromisu..oby tak dalej i zero smutaskow!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Zakorzenienie
|
No to dziewczynki zycze milego dnia bo ja zbieram sie powoli do pracy,naskrobac prosze mi duzo zebym miala co czytac jak wroce
Buziali papa |
![]() ![]() |
![]() |
#4504 |
Zakorzenienie
|
Gizelciu, mam nadzieję, że nie będziesz miała wielu samotnych nocy i Tomkowi się poprawi. Może go naprawia w tym szpitalu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To naprawde kochana wspolczuje z kregoslupem to nie zarty Gizelciu czyzby brzuszek dawal skurcze przepowiadajace?kto wie moze razem bedziecie w szpitalu,Tomek na chirurgii a Agacia na porodowce wiec daleko by nie mial jak w jednym szpitalu,moze to i lepiej jak go zatrzymaja to zbadaja go porzadnie i moze wkoncu jakos mu pomoga Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze Mykam do pracki papapa dziewczynki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4506 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak planujemy porod rodzinny i mam nadzieje ze Mala nie zacznie bez Tatusia bo tego przeciez nie chcemy ![]() kachula ta choroba to dyskopatia..zycze Ci milej pracki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Zakorzenienie
|
Do wieczora kobitki. Zaraz jem obiad i do pracy mykam. Papa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4508 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Pomidorko jasne, że napisze jak tam kuchnia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo dobrze, że do kompromisu doszliście w końcu nie będziesz się ![]() ![]() Agatko to teraz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczynki gdzie jesteście?? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4509 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Aaaaaa ja się właśnie dowiedziałam, że muszę jechać do dziadka do szpitala bo chce się ze wszystkimi pożegnać
![]() ![]() ![]() Jutro ma mieć oparacje na przeputlinę... Operacja może się udać ale dziadek może nie przeżyć...
![]() |
#4510 | |
Zadomowienie
|
..ja jestem
![]() ![]() ..mam nadzieje ze panowie sie pospiesza po Twoich krzykach i szybciutko bedziesz gotowac bo to sama radosc ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ..moj Maz dalej nie daje znaku zycia..nic nie wiem..nie ma go od rana ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Zakorzenienie
|
juz po kolejnej wizycie... pani doktor do tych sympatycznych nie nalezy ale tez jakas zolza nie jest po prostu malo mowna i malo sie usmiecha ale to akurat przeciez najwazniejsze nie jest.... powiedzialam ze chce chodzic dalsza czesc ciazy paznstwowo bo nie stac mnie obecnie prywatnie i juz... zalozyla mi nowa karte ciazy zbadala, zmierzyli mi cisnienie, zwazyli, spytali w ogole jak sie czuje czy jakies dolegliwosci mam, zylaki choroby itp.. a moj lekarz zani razu mnie nie spytal o takie rzeczy... dostalam tez skierowanie na usg i za dwa tyg o dziwo mialam termin usg... i ma mi na kolejnej wizycie zrobic cytologie moj lekarz o tej cytologi ani razu nie wspomnial od poczatku ciazy wiec mysle ze ta lekarka nie jest zla..... zaoszczedze mc 300 zl ... na prywatne wizyty z ktorych i tak nic nie mialam... jedynie ze moj lekarz byl sympatyczniejszy ale za usmiech placic 300 zl to uwazam duzo.... takze bede chodzic tutaj juz a jak cos sie bedzie dziac to prywatnie zawsze moge isc ...
zgadnij.... wspolczuje :/
![]() |
#4512 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Z dziadkiem zżyta nie byłam, więc tego nie przeżywam... W każdym badź razie okaże się wszystko jutro...
Ray to dobrze, że państwowo, zawsze kasa się przyda ![]() Agatko może mu badania robią i nie może rozmawiać, chyba, że do teścia zadzwonisz??
![]() |
#4513 |
Zadomowienie
|
..Tomka polozyli w szpitalu..chyba sie zalamie..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Agatko może tylko przejściowo, badania itd... Myśl pozytywnie, mimo, że ![]()
![]() |
#4515 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ..dokoncze fasolkie i zmykam do Niego..kurcze..wiedzialam ze go poloza..bede plakusiac.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4516 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weź nawet taxi a jedź... Olej teściową... 3maj się mocno ![]()
![]() |
#4517 |
Zadomowienie
|
...ubieram sie i ide do Niego..niech mnie wszyscy w tylek pocaluja..boze jak sobie pomysle ze mam tu byc sama bez Niego to szlak mnie trafia..zmykam narazie dziewczynki..dozobaczenia wieczorkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Zakorzenienie
|
gizelciu kochana spójrz na to z innej strony.W szpitalu mu pomogą dadzą przynajmniej leki przeciwbólowe zeby mógł w końcu zasnąć i odpocząć.Sama pisałaś, że w nocy nie spał tak go bolałao...
A ja się dzisiaj w pracy wkurzyłam... Zacz ełam rozmowę, że z TZ planowaliśmy ślub na przyszły rok.A taka baba (jest w hierarchi wyżej niż ja ale szefem nie jest ale chciała by być i jest bardziej nadgorliwa nawet niż szef)powiedziała, że to niewykonalne bo przecież ja pracę mam i jak ja wszystko pozałatwiam....? A co ją to obchodzi jak ja wszystko pozałatwiam , to nie jej sprawa.A może ja chcę dać moim gościom suchy chleb i wodę a to akurat nie wymaga wielu przygotowań? ![]() Wkurzyłam się aż mi ręce opadły.Ale po czasie i kilku przemyśleniach doszłam do wniosku, ze nie ma się co wkurzać tylko pogadać z prawdziwą szefową .No przecież nie zabroni mi wziąć ślubu.Na ślub to się chyba nawet jakieś wolne należy? |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Zakorzenienie
|
hehe ale dostalam wiadomosc z rana
jakas niezla agencja modeli wypatrzyla mnie na jeden ze stron , gdzie dawalam ogloszenie jakis czas temu w poszukiwaniu pracy zalaczylam tam swoje jakies 3 zdjecia i napisali mi dzisiaj na maila, ze "czuja, ze powinni mnie uzyc" , ze mam unikalny wyglad i fajna figure.. chyba oszaleli ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.stormmodels.com/index.html juz mam male doswiadczenie z modelingu, jak mialam 17 lat ![]() kurde mozna zarobic spora kasiorke, tylko co jak dla mnie najwazniejsze jest macierzynstwo ![]() swoja droga to uwielbiam ta prace ![]()
#4520 |
Zakorzenienie
|
Wow Asia ale super!
![]() zawsze spróbować możesz ![]() Jak Ci się nie spodoba albo zajdziesz już w ciążę to zrezygnujesz |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Zakorzenienie
|
Asiu ja ci radzę spróbować.Zawsze to fajna przygoda.A kto wie? Może kate Moss wygryziesz?
![]() A wyznaczyli jakiś termin spotkania? |
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Zakorzenienie
|
nie nic nie wyznaczyli, prosza, zebym sie odezwala czy wogole jestem zainteresowana ich propozycja
bo ja dawalam ogloszenie na nianie......... jak sie dwiedzialam, ze jestemw ciazy to myslalam nad jakas niezbyt ciezka praca heheh a tu mi fotomodeling proponuja........ dziwnie sie czuje hheheh ale moj maz nie jest zadowolony ![]() on nie lubi jak ktos inny na mnie patrzy ![]() GIzelciu wspolczuje, ale rzeczywiscie olej wszytskich i jedz do meza, w koncu to Twoja druga polowka!! masz do tego prawo i on tez niech czuje, ze nie jest sam ![]()
#4523 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyniki.pamietacie mnie jeszcze
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4524 |
Zakorzenienie
|
mezatka ja tez swego czasu mialam propozycje fotomodelingu bo fotogeniczna jestem ale moj maz zazdrosnik na zdna sesje mnie nie puscil troche zauje bo bym miala fajne wspomnienia wiec mysle ze warto sprobowac..
#4525 |
Zakorzenienie
|
Gizelciu a w sytuacji z ta Dominika to chyba raczej Ty sie powinnas obrazac niz TOmek??
poza tym facet jak widzi, ze zle robil a kobieta i tak mu od razu wybacza, gania za nim i wogole to on sobie nic z tego nie robi, nie zamierza nic zmieniac w swoim zachowaniu, nawet wlasnie udaje obrazonego........ ja na Twoim miejscu przestalabym sie do niego odzywac, moze to by go nauczylo wiem to na swoim przypadku......... jak przestaje sie odzywac do mojego to on zaraz ma wyrzuty sumienia i sam zaczyna za mna biegac, bo nie chce zebym dalej sie tak zachowywala on robi zle i musi odpokutowac swoje!! nie mozesz pokazywac, ze dla Ciebie ta panienka nic nie znaczy......... to tylko takie moje zdanie, nie wszyscy sie musza z nim zgadzac..
#4526 |
Zakorzenienie
|
ja ide sie polozyc na godzine bo glowa mnie boli, katar mam i kaszel cholerka... a potem lece na wypad ze znajomymi chodz jak mnie ta glowa nie przestanie bolec to nie wiem jak wysiedze.... trzymajcie sie dziewczyny
#4527 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewuszki.
Gizelciu Kochana masz racje idz do meżusia. Trzymamy mocno kciukasy żeby wszystko było dobrze. Wiem coś na temat kregosłupa bo mój mąż jest po kompresyjnym złamaniu trzonu kegosłupa th9 th10 i doskonale wiem co to znaczy jak facet wije się z bólu a Ty nie możesz mu pomóc ![]() Najgorsze jest to że nie da się tego naprawić już do końca życia. Ja jednak cieszę się i dziękuję Bogu że mój kochany nie wylądował na wózku. Wierzę że u Was też będzie dobrze ![]() Jedyne wózki dla naszych facetów to wózki dziecięce z małymi księżniczkami w środku ![]() Kasiasiar jakaś wredna ta baba, dawaj ją tu ![]() Mężatka no no kusząca propozycja. Może Twoja kariera zacznie się od seksownej kobietki z brzuszkiem? Kto wie ![]() ![]() Ray myslę że z tym lekarzem to trafny wybór ![]()
#4528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ray no wlasnie, ja juz wczesniej mowilam mezowi o takiej pracy i on nie chcial o tym slyszec.........powiedzia l, zebym wybila sobie to z glowy a dzisiaj jak zadzwonilam to myslalam, ze chociaz perspektywa niezlej kasy go przekonam, ale gdzie tam............... nie chce sie zgodzic, nie chcial mnie wogole sluchac a gdyby sie jeszcze dowiedzial, ze to sie wiaze z wyjazdami po calym swiecie tak jak napisali to juz wogole odpada\ jakbym byla sama to spoko, bez zastanowienia bym odpisala sprobuje pogadac z nim wieczorem, ale nie sadze ![]()
![]() |
#4529 |
Zakorzenienie
|
ja22 no ja tez mysle ze nie warto placic 300 zl w zasadzie za to samo... ja22 a powiedz mi czy jak chodzilas do ginka to on ci naciskal brzuch przy badaniu?? bo mi naciskala kobietka twierdzac ze musi sprawdzic gdzie jest dno macicy... nie jest to bolesne tylko tak sie zastanwialam bo tamten lekarz mi nigdy brzucha nie naciskal hmm....
#4530 |
Zadomowienie
|
Witaj Dorotko ba pytanie. Pewnie że Cie pamiętamy i myslimy o Tobie. Miło że zaglądasz do nas
![]() Ray no napewno mogła bys zrobic karierę modelki bo jesteś naprawde sliczną kobietą ![]() A ja wykupiłam w ostatnim czasie cały biały winogron w cudnym sklepie ze swiezymi owocami. Dzisiaj wykupilam resztkę i już zjadłam ![]() ![]() ![]() Amelcia chce winogronka ..aaaa...........
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.