|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
No nic pysiaczki ja uciekam do pracy , a wam życzę słodkich snów
![]() Buźki ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
Tak mi to mąż mówi non stop
|
|
#4502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...czasem jest odwrotnie- kobieta traktuje seks jak zabawę, a facet"tylko z miłości"...
|
|
|
|
|
#4503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4504 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
, jedno drugiego nie wyklucza A co do tego kto dlaczego to już raczej kwestia indywidualna:P Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2011-06-29 o 22:32 |
|||
|
|
|
#4505 | |
|
Zakorzenienie
|
Pisałyście kiedyś o 6 Weidera...stosowała któraś z Was...rzeczywiście są takie widoczne rezultaty???
---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4506 | |
|
Wtajemniczenie
|
Wklejam co pisałam o A6W parę stron temu
![]() Cytat:
|
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
Któraś pytała o mojego pękacza, a ja nie pamiętam czy odpowiedziałam
Na stopach mam go już drugi tydzień i nic mu się nie dzieje U rąk, gdy paznokcie były nim całe pomalowane wytrzymał 4dni i zaczął się ścierać na końcówkach, więc je domalowywałam i siedział tydzień A to, co Wam pokazywałam (końcówki pociągnięte pękaczem), to po 2 dniach zaczęły odpadać mi te końcówki... Wmawiam sobie, że były za ciężkieJa ze swojego jestem zadowolona
|
|
|
|
#4509 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kurczę normalnie oranżadka, w ogóle nie czuć alkoholu a wg etykiety ma 4,4 %. A przypadkowo bo ...może od początku: dzwonię dziś do przychodni żeby małą na szczepienie umówić bo miała mieć wczoraj ale ten guz jeszcze był mocno widoczny ale myślę, że jutro już nie będzie po nim śladu tylko sporo ma zdarte... no ale do rzeczy, dzwonię a kobitka mi mówi, że tej szczepionki (tej skojarzonej płatnej) nie ma w całej mieścinie i nie wiadomo kiedy będzie i jedynie w mieście o 30km od nas jest ostatnia sztuka tej szczepionki, apteka taka a taka ale nr tel muszę sobie poszukać, no to na necie znalazłam, zadzwonilam tam, zaklepałam sobie no i jadę do przychodni po receptę a kobitka w okienku się mnie pyta czy mam...lodówkę do przewozu tej szczepionki bo ona musi być w lodówce! ja na to, że pani przez tel mi mówiła, że mam ją prosto stamtąd przywieżć do nich bo musi być w lodówce ale że mam ją w lodówce przewozić to o tym mowy nie było, po za tym ja nie mam lodówki turystycznej! pani na to, że może sąsiedzi mają. Taaaa już lecę od sąsiada do sąsiada mieszkając na wsi od domu do domu, czy nie ma może ktoś lodówkino a w tej bonce to tyle promocji
Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów Edytowane przez Oja 84 Czas edycji: 2011-06-29 o 23:38 |
|
|
|
|
#4510 | |||
|
szeryfcio
|
A ja jasno czerwony Firecracker
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No to zadałaś mi humoru przed snem
|
|
#4511 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
Cytat:
![]() jednakże ja we wszystkich naturach, do których chodze widze tylko puste szafy tej firmy, bo właśnie takie ma wzięcie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() cieszę się, że się podobał
|
|
#4512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4513 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć perełki
aleee jestem niedospana ![]() Cytat:
każdy etap w życiu człowieka zmienia jego punkt widzenia
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
naszło mnie dzisiaj na ciasto robię bananowca
|
|
|
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czułam się jak w raju wśród tych kolorów Miałam na allegro kupić sobie z Bell jeszcze dwa, ale wrzuciłam w wyszukiwarkę kolory i w rzeczywistości już mi się nie widząPamiętam o fotkach dla Was, ale jestem jeszcze w piżamie i nie jadłam śniadania Tak w ogóle, to witam Tatusiek wczoraj się przyznał, że ostatnia zapiekanka mu smakowała i to bardzo![]() Młoda jeszcze śpi, ale chrapie, więc Rudy stoi przy jej łóżku i bacznie obserwuje co się jej dzieje
|
|
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Właśnie piję drugą kawkę i obmyślam plan dnia... Jestem taaaka niewyspana...meża"molesto wałam" do 1 w nocy, a malutka moja Olusia obudziła się o 5:30...![]() Musso masz może jakiś przepis sprawdzony na tego bananowca...
|
|
|
|
#4519 | |
|
szeryfcio
|
Witam,
ciekawe czy dzisiaj też będzie lało? Ja dzisiaj mam gości z dołu, biorę się za moją sałatkę ![]() Cytat:
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-06-30 o 11:04 |
|
|
|
|
#4520 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie wiem, jak Ty żyjesz Kochana, że już/jeszcze jesteś na nogach
![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
Będziesz zawsze wyspana. Ostatnio kładłam się spać właśnie koło 1, myślę sobie, pomolestuje. Położyłam się obok niego, pocałowałam go w plecki. Zbudził się, przytulił mnie i zaraz znowu zasnął. Ale ja się nie poddałam, złapałam go za ... i zaczęłam lekko ciągnąć. A ten tylko zachrapał. Powinien sobie powiesić tabliczkę: czynne w godzinach 6-22.Byłam przekonana, że tylko udawał, że śpi, skoro całowanie w plecki go zbudziło a to nie. Ale on twierdzi, że nic nie czuł. A potem on się budzi o 6 i mnie molestuje, a ja mam czynne przeciętnie od 9 do 1
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
Deszcz, deszcz, deszcz.... Tak leje że satka zgubiła sygnał i pocieszam się Harrym Potterem
Córka wyjechała z mężem i sama z kotem siedzę, konstruując wish listę na k10 ![]() aaa od 12.58 do 13.25 kończą się aukcje z butami na które poluję, mam tylko nadzieję że neta nie odetną - bywają takie numery niestety
Edytowane przez Luksa Czas edycji: 2011-06-30 o 11:22 |
|
|
|
#4522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hah mówie do mojego lubego " bolą mnie sutki " a on na to " takie są skutki picia wódki " haha
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-06-30 o 11:26 |
|
|
|
|
#4523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lecę zająć się dzieciaczkami...musso nie zapomnij przepisu napisać w wolnej chwili
|
|
|
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
BANANOWIEC
biszkopt: -4 jajka -1 szklanka cukru -0,5 szklanki mąki przennej -0,5 szklanki mąki ziemniaczanej -1 łyżeczka proszku do pieczenia -2 łyżki zimnej wody żółtka utrzeć z cukrem, dodać mąkę, proszek do pieczenia i wodę na koniec wymięszać z pianą ubitą z białek, piec w temperaturze 200 stopni około 20-30 minut masa bananowa: -5 bananów -1 szklanka cukru pudru -kostka margaryny -2 galaretki rozpuszczone w 1,5 szklanki wody banany obrać i zmiksować. Utrzeć margarynę z cukrem pudrem dodać banany (będzie wyglądało jakby się zważyło ) i tężejącą galaretkę, wymięszać i wyłożyć na zimny biszkopt i wstawic do lodówki, żeby się ściągnęło.galaretka: -1 lub 2 sztuki na gotowe ciasto wylać tężejącą galaretkę smacznego
|
|
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
Patrzcie tylko na kolorki
![]() Tylko magnetyczny sam z siebie się starł, reszta to moja robota Pierwsze 4 fotki to "benzyna" - bardzo ciężko uchwycić kolor Najgorzej było z fioletem![]() Następne 2 foty to magnetyczny, a ostatnia to szary. Strasznie mi się paznokcie rozdwajają A na śniadanie miałam fasolkę szparagówkę w bułce tartej
|
|
|
|
#4527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe, kiedy ten gin? Poniedziałek? |
|
|
|
|
#4528 | |
|
Zakorzenienie
|
mogłaby kobita test zrobić, a nie trzymać nas w niepewności do poniedziałku
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.

Tak mi to mąż mówi non stop 
, jedno drugiego nie wyklucza

Na stopach mam go już drugi tydzień i nic mu się nie dzieje
U rąk, gdy paznokcie były nim całe pomalowane wytrzymał 4dni i zaczął się ścierać na końcówkach, więc je domalowywałam i siedział tydzień
ja na to, że pani przez tel mi mówiła, że mam ją prosto stamtąd przywieżć do nich bo musi być w lodówce ale że mam ją w lodówce przewozić to o tym mowy nie było, po za tym ja nie mam lodówki turystycznej! pani na to, że może sąsiedzi mają. Taaaa już lecę od sąsiada do sąsiada mieszkając na wsi od domu do domu, czy nie ma może ktoś lodówki

Najgorzej było z fioletem