|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie
Cytat:
Bardzo ladnie spadla ci waga w tym tygodniu Podziwiam Ja po kilku minutach mam dosc. A to cie dopadlo paskudztwo. Zdrowiej nam Dzis na obiad nalesniki z szpinakiem i serkiem wiejskim
|
|
|
#4502 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pończony są sexi, ale ja w nich wygladam ochynie, takie balerony bleee
|
|
#4503 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na ponczoszki samonosne mimo z emam pulchne nogi i wcale niejedrne to na szczęście mam krótkie i rozmiar L - 4 bo więksyzch nie znalazłam u mnie zamiast na wysokośc rozchodzi sie wszerz i jets ok, mimo z elekko po bokach wylewa się co nie co to mój chlopak uwąza ze wygladam w nich sliczni, mam białe i grafitowe Jutro WARZENIE !!! oamietajmy ;* buziaki wpadne tu pozniej.
|
|
|
#4504 |
|
Raczkowanie
|
Dzis zjadłam za duzo- wiem ale byłam wyjątkowo głodna.Ehhhhhh.Robiał cały dzień porządki w całym domu(mycie okien,pranie i prasowanie wszystkich firan i zasłon a jest tego kilkadziesiąt.
Więc od tego biegania była głodna,tak więc:Rano zielona herbata ISn:3 kromki chleba grahama,masło roślinne,wieśniak,pomidor Obiad wczesnie bo o 11.30:żurek z jajkiem Potem za godzine skusiła sie na 2 następne jajka gotowane Podwieczorek pomarańcza,bułka grahamka,masełko,troszke dzemu jabłkowego,troszkę wieśniaka i pomidora. Kolacja filety z makreli w pomidorach(z puszki) do tego bułka graham Teraz wypije zielona herbate i leżeć. Cwiczyłam pół h.ale jestem wykończona tą pracą Jutro się zwaze i podam po południu ale mam przeczucie że nic nie spadło a moze nawet przybyło,chociaż staram się pa
|
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Dzis chyba dobrze jadlam hehe nie ciagnie mnie do niczego poza zdrowym jedzonkiem;D.7:45ISniadanie musli(wyciagniete suche owoce;p) z 120g jogurtu naturalnego //ok. 6 g bialka;p 10:15IISniadanie tunczyk z wody 3 plasterki szybki gotowanej z indyka 2 jajka 2 kanapki ryzowe plus ogorek pomidor salataa;p//ok.15+9 +25+2 =53g bialka;p 13:45IObiad Dorsz ogorek zielony troszke warzyw chlebek ryzowy//ok.25+1=26g bialka17:15Przekaska chlebek zytni wasa //ok.1g bialka;p !9:00Kolacja tunczyk dwa plasterki szynki gotowanej z indyka kilka oliwek 2 krromki chlebka ryzowego//ok.25+6+2=33g bialka;p Razem=119g bialka Dobrze ??W miedzyczasie po II sniadaniu jablko troszke ananasa 3 orzeskzi;p aha 3 l wody i 3 zielone herbaty ![]() Dzis tyle sie nachodzilam ze narazie nie chce mi sie cwiczyc przzed snem bede
Puedes ser nada para el mundo pero para alquien puedes ser el mundo entero ![]() Edytowane przez tajka88 Czas edycji: 2008-02-29 o 22:57 |
|
|
|
#4506 |
|
Raczkowanie
|
No to teraz ja:
Śn.twaróg+jogurt nat.+trochę wędl.+ogórek,pomidor,papr yka,szczypior-cała micha tego wyszła 2śn.dwie kromki chleba razowego z serem śmierduchem Obiad:ryż brąz.+warzywa na patelnię+kurzy cycek 2obiad:jabłko i kapkę sałatki warzywnej Kolacja:ser biały+wędlina+jogurt naturalny A co do tych pończoch to faktycznie wygląda się jak szynka świąteczna
|
|
|
|
#4507 |
|
Zadomowienie
|
przepraszam ale nie jestem w stanie podać wagi siedze od rana do wieczora na uczelni i nie ma mnie w domu. wróce późno więc ciężko będzie...zero czasu na wszystko
Ale chyba podam w poniedziałek
|
#4508 |
|
Raczkowanie
|
a mnie policzki pieka..
Nuie mam niestety sily na cwiczenia ale mniej jem, duzo mnie, dzis pomarancza, pol jablka, kilka orzeszkow i 2 placuchy siemniaczene.. male;] no i wsio byloby na tyle. aha i od poludnia mecze pol litrowa szklanke wody;/ Pozdrawiam Was moje drogie
|
|
#4509 |
|
Raczkowanie
|
SOBOTA a to oznacza wazenie.
Liste zamieszcze (zreszta jak zawsze) w poniedzialek wieczorem. Do tego terminu czekam na wasze dane. Powiem tylko ze wg moich obliczen w tym tygodniu przekroczymy magiczna liczbe zrzuconych 100 kg w tym roku Do dnia dzisiejszego mamy juz na minusie 96kg ![]() ![]() Jak najmniejszej liczby na wadze zycze
|
|
#4510 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja juz po wazeniu : od 4 lutego 2008 roku do 1 marca 2088 roku zrzuciłam 100 - 88,7 kg = 11,3 K G jestem wprost zdumiona obcena waga -88,7 KG cudonie jest widzieć jak z wagi 3 cyfrowej spadło sie na 2 cyfrowa i do tego jaką ![]() dlatego wiem, że taki mój sukces zaoowocuje wiele miesięcy i bede sie trzymać a święta nie traktuje jako wyzerke, tylko jako dalsza moja dietke która przynosi wymrzone efektypzredstawię teraz tabelke z cm moimi ![]() obw. pod biustem było 4 lutego 105 cm --> a mam 90 cm obw. uda było 75 cm ---> jest 72 cm ![]() obwód talii( wałeczka) było 117 cm ---> jest 111 cm obwód bioderek było 127 cm <wow> a mam ---> 116 cm zyczę wszytskim takiej radości jaka pzreżywam JA i utracenie masy KG
|
|
|
#4511 |
|
Przyczajenie
|
Witam dziewczynki ;* Mogłabym się do was dołączyć??? Przy wzroście 170cm waże 75kg ;( Marzy mi się schudnąć jakieś 10kg do 65kg.. ;D Moją słabą stroną są słodycze, które uwielbiam, ale postaram się wytrwać
) Zaczynam od teraz Podobno jedząc dużo jabłek łatwiej jest schudnąć (tak słyszałam) Trzeba spróbować wszystekigo ;P Pozdrawiam ;**;**
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4512 |
|
Raczkowanie
|
ana0502 Grzecznie podaję: 60,4 kg. Owszem jest spadek, ale niestety spowodowany wczorajsza grypą zoladkową, a nie zdrowym odchudzaniem. Ale chociaz raz na Twoim wykazie bede miala spadek. Powiem szczerze, ze ten pomysł jest genialny, kiedy mam ochotę na jakiś grzech, przypomina mi sie sobota i to,że znowu przy sprzyjających wiatrach bede w miejscu o ile moja waga nie pójdzie w górę, więc lepiej nie jeść, bo będzie wstyd. Miłego dnia. Biore sie za porzadki, bo jutro przylatuje moja mama, a wczraj cały dzien przeleżałam w lóżku, więc z robota jestem w lesie.
|
|
|
|
#4513 |
|
Raczkowanie
|
Nadal 65 mam, nono. Ale w pasie ubyło 3 cm, w biodrach 2, w udach 2. Może dlatego, że jestem maniakiem siłowni, ale się zastanawiam, czy rzeczywiście można się zmniejszyć wizualnie i mieć tę samą wagę, ćwicząc. Jeśli tak, to ja się teraz tylko mierzyć będę :p
6 Weidera jest fantastyczna, efekty są po kilku dniach, brzuszek się płaski robi. Moje nowe odkrycia: herbata miętowa i herbata z pokrzywy, mniam... zdecydowanie poprawia przemianę materii. Wyrzuciłam natomiast wszystko z senesem i xennę, bo mnie prawie wykończyło. Robię przerwę w braniu Therm Line II, prawie nie śpię, za duuuużo energii daje ![]() Pilates kiedyś ćwiczyłam i zamierzam wrócić do tego, ponieważ też są momentalne efekty - się wszystko zmniejsza objętościowo, nie chudnie się jednak od tych ćwiczeń. Działa na kogoś ocet jabłkowy w kapsułkach? W mojej aptece jest 30 sztuk za około 8 zł. Koleżanki z pracy twierdzą, że rewelacja. Nadto kupiłam rękawice bokserskie, chłopaki mi jutro zamontują worek i będę bić Zastanawiam się, czy kawa zbożowa ma negatywny wpływ na cellulit. Pije któraś z Was? Buahhhaha, mam po uszy serdecznie owijania się w folie, ale muszę powiedzieć, że zabieg antycellu najlepiej zrobić przed treningiem i ćwiczyć w folii. Jak mi się facet znudzi i nie będę miała argumentu, to ja mu się w tej folii pokażę, z brązowym mazidłem wystającym zewsząd, na pewno oniemieje ![]() Buźka serdeczna dla wszystkich
|
#4514 |
|
Raczkowanie
|
Ach, zapomniałabym - fantastyczna jest dieta Diamondów. Parę lat temu ważyłam około 85 kilo i gdy przestawiłam się na nawyki zalecane w diecie w kilka miesięcy "zjechało" 20 kilo. A można jeść dowolne ilości, byle nie łączyć pewnych produktów i jeść w określonych godzinach (główne zasady to: przed dwunastą tylko owoce, ostatni posiłek - białko, 80% owoców i warzyw; żadnych połączeń typu: ziemniaki + mięso, ryż + mięso, chleb +mięso i jakiekolwiek białko...; trzeba odczekać, aż organizm strawi poprzedni posiłek, czyli jeść co 3-4 godziny) Zero męczarni!! Właściwie cały czas się tych zasad trzymam, bo nie jest się nigdy przejedzonym ani ociężałym. Próbowała któraś z Was?
Jedyną dyskusyjną sprawą (bo dieta jest bardzo zdrowa) jest brak pełnowartościowego śniadania. Jest takie założenie, że od 18 do 12 organizm przetwarza, a po 12 jest nastawiony na przyjmowanie pokarmów dopiero. Jak dla mnie bomba, bo jak mam w siebie coś rano wmusić, fuj...
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny... Właśnie się zważyłam... I waga pokazała 79,5kg!!!!!
Normalnie koooocham dzisiaj wszystkich Hihi aleee jest fajnie Zaraz ide na rowerek pojeździć
|
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze musz ekupic w koncu wage z ta daleko nei zajde;p pokazalo 62 ale nie wazylam sie kilka razy bo mi sie nie chiclo heh ide cwiczyc...
|
#4517 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam wagę bez zmian 59
dobrze że nie w góre heh Niby nic się nie zmniejsza na wadze ale czuję się lekko i mam jędrniejsze ciało od ćwiczeń niech tylko za tydzień pojawi się mniejsza liczba
|
|
|
|
#4518 |
|
Raczkowanie
|
A ja schudłam tylko 6 dag...w tydzień ehhh
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#4519 |
|
Rozeznanie
|
ja ważę już 56,9kg!!! a to znaczy, że osiągnęłam swój cel! a nawet troszkę za mało mam, ale wiem że przybędzie mi na wadze(niestety) kiedy przejdę na ogólną dietę, patrz. bedę miała kartki z tym co mogę jeść często, czasami i nie powinnam w ogóle
|
|
#4520 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam nową wage i na nowej waże 74,3 a na starej 71 i nie wiem która jest dobra. Ale do tej pory podawałam wagę ze starej więc wychodzi na to, że schudłam 1,5 kg <jupi>
|
#4521 | |||
|
Raczkowanie
|
Super lesyeux
![]() Cytat:
Chyba nie zamierzasz jesc tylko jablka Cytat:
![]() Cytat:
kroooliczek89, gratuluje zmiany 8 na 7
|
|
|
#4522 |
|
Raczkowanie
|
U mnie nie za dobrze ale nie jest żle.Moja waga 59,tak wiec ubyło 30 dag.ale ważyłam sie po południu więc moze rano byłoby mniej.Ale to nic za tydzień znowu wazenie.
Gratujuje wszystkim spadajacych z wagi -tak trzymać!!!
|
|
#4523 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|||
|
|
|
#4524 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moze tylko przypomnij ile ci zajelo dojscie do tej wymarzonej wagi Brawo! ok, zapisalam wynik ze starej wagi. Zdecyduj na ktorej bedziesz sie wazyc i mozemy zmnienic w przyszlym tygodniu.
|
|
|
#4525 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Melduje 64,1kg czyli -0,7 od zeszlego tygodnia ) To pewnie za sprawa tej choroby co tak nie bardzo jesc moglam.. no ale dobre i to Lece do pracy...;/ Znow mi powiedzieli na ostatnia chwile ze zamiast 3h dzis, pracuje praktycznie caly dzien!! C*uj by ich istrzelil no!! Powinni poprosic o to jeszcze a nie takie niespodzianki robic!!Zla jestm no! ![]() Milego dnia Wam zycze kochane
|
|
|
#4526 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdro i do przyszłej soboty Miłego zrzucania kilogramów życzę!!!
|
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
O godzinie 7.30 nie mam czasu zbey ejszcze jesc owoce w pracy ejstem
i akurat wtedy zajeta jestem![]() Dzis na sniadanko standard platki z mlekiem i jourtem IIdwie kromki z tunczykiem szynka oliwkami kawalek ananasa IIIryz indyk gotowany warzywka na patelni i lekki sosik;p IV zjem dwa jajka i jakas kanapke z szynka ogorek:P teraz jem winogronka ![]() Dzis wybralam sie pierwszy raz w mini na miasto strasznie dziwnie sie czulam hehe pozdrawiam
Puedes ser nada para el mundo pero para alquien puedes ser el mundo entero ![]() Edytowane przez tajka88 Czas edycji: 2008-03-01 o 20:23 |
|
|
|
#4528 |
|
Raczkowanie
|
Brawo dziewczyny! Ja probuję zjeść coś normalnego, a nie klei i sucharki. Miałam straszną ochote na kanapkę z ogórkiem kiszonym, uległam swej zachciance i teraz czekam na efekt.
Ana0502, nie miałam nic złego na mysli, poza tym,że te cotygodniowe zestawienia sa bardzo mobilizujące. Tajka88, Nie mam spektakularnego spatku wagi, ale zrobiłam to samo, mianowicie poszłam w krótkiej spodnicy do pracy i wywołało to falę komentarzy. Jeszcze tej samej nocy dopadła mne grya zołądkowa. Czyżby ktoś mi źle życzył? |
|
|
|
#4529 |
|
Rozeznanie
|
Ah.
Ja ogólnie zadowolona z siebie, gdy nigdy nie potrafiłam zmusic się do cwiczen, teraz same nogi mi chodzą, chcą tańczyc, skakac ![]() co prawda dzisiaj mnie trochę rozrywało, z ochoty na jedzenie (wszystko przez to, że okres się zbliża ) no i co nie co podjadłam więcej, ale nie były to żadne słodycze, ani produkty niebezpieczne.Wagi dalej nie mam, ale uśmiecham się do taty, żeby wreszcie kupił. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu już będę mogła powiedzieć, co mi tam drgnęło Gratuluję całych stu kilogramów, jesteście niesamowite!
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie wróciłam z kinaaa
I jestem z siebie dumna, bo nie skusiłam sie ani na popcorn, ani na cole, ani na nic niezdrowego A teraz wszamam sobie troche serka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.

Bardzo ladnie spadla ci waga w tym tygodniu
Ja po kilku minutach mam dosc.
paskudnie boli...

nie ciagnie mnie do niczego poza zdrowym jedzonkiem;D.

no,chyba,że jest go odrobina tylko.