|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ Gotowe Na Absolutnie Wszystko vol 3
Ani to, ani to
![]() Podobieralam wlasne, grzeczne zdjęcia do poszczegolnych miesiecy... Pozaznaczalam nasze daty... I bedzie mial kalendarz biurkowy
|
#4502 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
helooooołłł!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale pospałam sobie do 12 ahhh!!!
ale poszlam spac o 3 znowu wprawdzie nie mam nowego gorsetu, ale nowa koszulka od Ines też zrobiła swoje ![]() a zanim zostalismy sami, wpadlo troche znajomych, posiedzielismy, posmialismy sie, kolezanka mi sie zwierzala z nowego zakochania, normalnie jakbym sluchala o sobie sprzed 2 lat ![]() burdel oczywiscie zostawili niemiłosierny po sobie, podrzutek zmył sie rano do warsztatu i zgadnijmy kto musi to sprzątac ![]() oj łahahaha ![]() Cytat:
wybieram sie w weekend z mama na małe polowanko Cytat:
baw sie cudownie, wyszalej, wejdz w nowy rok ze wspanialym męzem ![]() i wracaj do nas!! oj ja sobie tez... za to chcialam zrobic sobie wolny poniedziałek, ale nici z tego. za to moze na sylwka pojdziemy do tego sąsiada, szanse rosną! Cytat:
![]() jestem z Ciebie dumna ze ją naprawiłaś! Cytat:
dobrze, ze nic nie wybuchło...Vibesko a Twoja historia to już w ogole brrr ![]() hehehe no faktycznie sliczna ![]() sok ze swiezych owocków mniaaaam!!!! hehe ale gorsecik ulala fajny!nie spię przecież ![]() Cytat:
no, ale w kazdym razie, to sliczna babeczka z Niej! a podpis guanty to faktycznie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ide sprzatac ten syf, a potem wskakuje do wanny wyprobowac nowe specyfiki ktore wczoraj zakupilam. jakas saszetke relaksującą do kąpieli i maseczke na twarz ![]() kupilam sobie tez tonik Olay, ale pachnie bede zaglądać |
|||||||
|
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
no to ja ide sprzatac
![]() ![]() ![]() zostałam sama w domu z lokatorem..jakoś na mnie dziwnie łypie chyba biustonosz zaloze ![]() ![]() ![]() hahahahttp://www.allegro.pl/item284354467_...zama_xxxl.html |
|
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
oooo navi
hihihi to poszaleliście hihihi jak się cieszę ze milusio spedziliście nocke a co do blokady mam nadzieje że mi się uda coś zrobić eh... iness ooo to fajnie bedzie wyglądało zrób focie i pokaż Nam guantaa zakładajj zakładaj bo jeszcze będzie atakował hihi nie no żarcik odbija mi hihhi sexy pokaże dziś Tż ![]() aaa mój tż jeszcze śpii chyba do galerii nie chce jechać
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
Spadam, nie wiem czy jeszcze wrócę do biura
moze na godzinkę
|
#4506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no lepiej sie troche odziej kobieto, a nie kusisz wdziękami ![]() ![]() uff upakowalam trzy siaty puszek i butelek ![]() edit: to baj baj Ines, zajrzyj pozniej do nas |
|
|
|
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
navii no ładnie ladnie
hihih ale poszaleliście wczoraj ines się pokazę napewno bo fotki może porobi hihih ![]() kurczę a ja się nudzę i znów all przeglądam
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
no, troszke poszalelismy
![]() obaliłysmy z tą kolezanką od zwierzeń 2 butle winka carlo rossi rożowego ![]() ![]() i było nam wesoooooooło ![]() dobra, ide na sniadanko bo zoladek mi zasysa.. w sumie ciezko sie dziwic, skoro juz 14 ![]() i ogarne dalej troche tego burdello bum bum
|
|
|
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
no proszę też bym się winkaa napiła hihihi
jejciu ale mi ochoty narobiłaś mykaj amać żebys głodna Nam nie była ![]() ![]() łaaaa Tż wstał i jak się ogarnie jedziemyyyy
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
ja moge go kusic jednym wdziękiem moim brzuchem zwanym mackiem bo mi w tym momencie najbardziej odstaje
![]() ![]() szał ciał;p ide pic zielona herbate joł!
|
|
|
|
#4511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() burdello ogarniete, tz jak mi dziekuje za to sprzatanie ojej ![]() ![]() nie spodziewalam sie podziekowan ![]() a po co jedziecie?? ![]() ![]() Cytat:
chyba kacyk mnie z lekka meczy zaraz wskakuje do wanny
|
||
|
|
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
ale Myszol kupil fajne glosniki
![]() 2+1 czyli dwa glosniki i bass![]() czad naprawde muza jak sie patrzy![]() ja jutro planuje porzadki w szafach z butami i ciuchami bo jest tragedia ale to przy sobocie:P dzis mam do napisania jedna prace na marketing polityczny
|
|
|
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
navi jeszcze nie wiem własnie po co
zobaczyć na wyprzedaże chcę hihi niech dziękuje mój własnie poszedł do kąpieli i przyjdzie do mnie lalala...
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
guanta mojemu tez sie marzą jakies głosniki...... za 500zł
![]() karaa aha rozumiem on ma cierpliwosc tak z Toba chodzic po sklepach? zazdroszcze edit: zajrzyjcie na pokaz brzuch... dajcie mi taki brzuszek... i taki biust!!! |
|
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
hihihi nie ma ale też nie ma wyjścia
czasami jak się denerwuje bardzo to mówie ok idziemy już i później znowu go ciągne ok juz lookammm ![]() navi ja teżżż chcęęęęę
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
noooo daj spokoj, niezły
![]() ja to mojego nawet nie wyciągam, bo wiem ze go to męczy. a wiecie co go najbardziej dziwi? jak mam sobie kupic szampon albo balsam i je wącham. spytacie co w tym dziwnego.. no wlasnie on uwaza, ze wszystkie kosmetyki ładnie pachną. oj nawet nie wie jak się myli ![]() no nic, zmykam do wanny z ksiązką i maseczką na buzi ![]() udanych łowów zyczę karaa i duzo cierpliwosci dla Twojego mena ![]() ![]() kurcze, chcialam dzis fajny obiad zrobic, a tyle zapasow ze swiąt jest, ze trzeba to zjesc najpierw ![]() no nic, innym razem... lece się pluskać |
|
|
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi ochoty narobiłaś
![]() A ja jeszcze w tym zimnie do domu muszę jakoś doczłapać. Ale jak już przyjdę ... zrobię to co Navi
|
#4518 | ||
|
Wtajemniczenie
|
aaa dziękuję bardzo, niestety nic nie zneleźliśmy, TŻ szukał nikeów dla siebie i nic fajnego nie znalazł
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() teraz, takie smakołyki, będzie się czesto u nas robiło hihihiii właśnie tż poszedł po lody śmietankowe i mrożone truskawki i będziemy cos a'la sorbet - koktajl robił
|
|
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
mniam Kasi narobilas mi smaka
![]() a ja posprzatalam i nadal pije zielona herbate cos mnie chorobsko lamie ale nie dam sie..eh kiedy ten Myszol wroci no , kasi a co do tego gorsetu ja tez lubie takie rzeczy nawiet nie wiedzialam jak bardzo![]()
|
|
|
|
#4520 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oooOOOoo właśnie zapomnialam kupić sobie zielona herbatę ![]() dobrze, że mi przypomniałaś ![]() idę pomagać mojemu kucharzowi w deserze
|
|
|
#4521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cudoooownie bylo, wlasnie skonczylam i jestem czysta swieza i pachnąca.a serum antycellulitis chłodzi me uda i doopke ![]() ledwo wlazlam do wanny, to kolega zadzwonił pytajac gdzie jestem, potem upewnil sie czy jestem naga (nie, lubie sobie w ciuszkach ponurkowac ), potem powiedzial ze juz do mnie leci ![]() no to robimy... umre Cytat:
no nie za dobrze???? ![]() ![]() weź poczęstuj chociaz jak zrobicie!! a ja chyba zgłodniałam... ide zajrzec do lodowki, co tam kuchia serwuje ![]() edit: polecam wam tą maseczkę: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html bardzo przyjemna ![]() edit2: juz mialam sobie isc, ale widze, ze Ines wrocila, to poczekam ![]() i jak kalendarz??
|
||
|
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ho! wróciłam! Mam kalendarz
![]() Jak chcecie zobaczyć to zamiast fotek wyślę wam kilka stron z projektu - to samo tylko będzie lepiej widać . Navi nie wyślę bo już widziała ![]() Teraz sprobuje jakos spakowac te rzeczy od szefowej... I moze w domu porobie zdjecia, chociaz baterie w aparacie mam na wyczerpaniu... Zresztą one ostatnio całkiem kaput, padają po kilku fotkach ![]() No, a 19 jadę kręcić bioderkami na sexy dance ![]() Pozniej moze wpadne na spotkanko do przyjaciolki... Jak bede miała siłę .A jutro odpocznę
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
Ines, no to czekam na maila
|
#4524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to super! jestem na niego zdecydowana!juz nawet upatrzylam miejsce w pokoju tżeta ![]() jak Ci sie uda to cos pstryknij ![]() taa Ines pewnie pokazuje same przyzwoite fotki z cieplych miesiecy, a na zime wstawila cos na rozgrzanie zazdraszczam Ci tego sexy dance ![]() ahh ja mam 3 dniowy weekend, nareeeeszcieeeee po nowym roku bedzie juz tylko gorzej
|
|
|
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
O maj gad
ja w tym wszystkim znalazlam nawet jakąś bieliznę narciarską taką pod kombinezon... dlugie leginsy i koszulke zs dlugim rękawem... Okropne kolory... No i ja nie jezdze na nartach przeciez Kilka meskich koszulek widzę... No i dla mnie na szczescie tez coś znalazłam
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
to się Gad ucieszy
![]() dobrze ze cokolwiek dla siebie znalazlas ehh ide cos wszamać a potem z ksiązeczką hop do wyrka ![]() a potem trzeba bedzie poscielic wyrko i znooowu piiić no nieeee miłego popoludnia piątkowego |
|
|
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
Navi co do kalendarza to male nieporozumienie zaszło.. On mial byc biurkowy a jest wiszący
ale da się go postawić... Ja juz nie wiem czy na aukcji zle przeczytalam czy pozniej wyniknelo to nieporozumienie... Ale bez różnicy nam to. Co do wykonania to jest ok . Podoba mi się. No juz przejrzalam te wszystkie rzeczy... Wiekszosc nie w moich kolorach... Ale ja zimą noszę tą naszą bezszwówkę na okrągło bo mikrofibra trzyma ciepło... Więc pod swetry spokojnie mogę nosić nawet te niebieskości . Znalazlam nawet coś dla młodszej siostry ciotecznej i dla mojej mamy... A TŻ to nie wiem czy by założył te koszulki, wątpię . Obładowałam się trzema siatami, mogę jechać do domu .Słabo spamujecie, a nie chce walić posta pod postem więc edit: Wysłałam wam fotki kalendarza i części tego co dzisiaj przytachałam. Lecę się sexić na dance'ie
Edytowane przez Ines1985 Czas edycji: 2007-12-28 o 18:22 |
|
|
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
Ines swietny ten kalendarz
![]() ![]() naprawde super pomysl
|
|
|
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
Ines, jestem pod wrażeniem kalendarza, coś wspaniałego
![]() Połówek na pewno bardzo się ucieszy, jestem pewna I miłego tańcowania ![]() A ja idę po kawę. Spałam godzinkę a jestem nieprzytomna
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
no ja musze leki połknąć i szykuje sie mily wieczor z Myszem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:07.

wprawdzie nie mam nowego gorsetu, ale nowa koszulka od Ines też zrobiła swoje

dobrze, ze nic nie wybuchło...

.

no nie za dobrze????