Byłe tableciary plotkary II - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-18, 08:04   #4501
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Czesc dziewuchy,

I znowu poniedzialek

Wy tu o zdrowym odzywianiu, a ja wlasnie zdalam sobie sparwe, ze odzywiam sie zdrowo jak nigdy
Potrafie odmowic sobie tluszczu i slodyczy, jem wiecej owockow niz zwyklam i wogole jakos staram sie bardziej. Ale to przyszlo jakos samo...
A teraz wcinamy owsianke z jabluszkiem

Kachulko, szkoda, ze targi lipne byly, mam nadzieje, ze Tz sie nie zniechecil mimo wszystko

Julka, witaj znowu na watku!

Ray, trzymaj sie, ja caly czas o Tobie mysle
Czekanie na tem moment musi byc niesamowite, az nie moge sobie wyobrazic

Pomidorko, nie smutkaj sie
Madziu to dobrze jak sama z siebie odżywiasz sie zdrowo, dzidzia potem bedzie lubiła zdrowe jedzonko po mamusi
Madziu a jakos nie doczytałam chyba wy sie wyprowadzacie gdzies? Czy w tym samym mieście czy tylko do innego domu?
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-18, 08:17   #4502
Ray
Zakorzenienie

mijaela tez sie na poczatku zdrowo odzywialam hihihi pod koniec ciazy juz roznie bywa zachcianki sa silniejsze ale doszlam do wniosku ze a co tam w koncu i tak przytylam i tak cale zycie sie katowac dietami nie bede i teraz bez wyrzutow jem pizze czy zapiekanki wlasnie dzis musze znow zrobic zapiekanki

nawet dzis mam dobry humor jak zwykle sprzatam od rana... jak nakromanka sprzatania po 10 razy pucuje podlogi, ukladam leki w szafce dzis nawet mam plan isc do apteki wypozazyc apteczke nie wiem skad sie to bierze... nigdy tak nie sprzatalam hmmmm

s bole no mam jak to bole juz sie przyzwyczailam chyba do nich najgorsza jest dla mnie noc... bo nie moge sie przekrecic nawet raz ze ciezko juz a dwa no boli ta kosc cholerstwo jedne.... mala glowa sie jakos tam usadowila i naciska...

dziwne bo nawet sie dzis dobrze czuje jak na moje dolegliwosci hmmmmm
Stary 2008-02-18, 08:19   #4503
kina2807
Zakorzenienie

Madziu samochodzik ekstra, taki rodzinny, a zdjecie fasolki nie dalo rady zeskanowac

A jesli o samochodach mowa, to nie pojedziemy do slubu BMW, ktore juz 3 razy slubowalo, bo ojciec swiadka kupil sobie nowe i pewnie u nas na slubie zadebiutuje

Nikitko to fajnie, ze zdrowo sie odzywiasz, ja tez musze sie jakos zmobilizowac dla swojego dobra

Pomidorko przytulam Cie Kochana

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-18, 08:20   #4504
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
mijaela tez sie na poczatku zdrowo odzywialam hihihi pod koniec ciazy juz roznie bywa zachcianki sa silniejsze ale doszlam do wniosku ze a co tam w koncu i tak przytylam i tak cale zycie sie katowac dietami nie bede i teraz bez wyrzutow jem pizze czy zapiekanki wlasnie dzis musze znow zrobic zapiekanki

nawet dzis mam dobry humor jak zwykle sprzatam od rana... jak nakromanka sprzatania po 10 razy pucuje podlogi, ukladam leki w szafce dzis nawet mam plan isc do apteki wypozazyc apteczke nie wiem skad sie to bierze... nigdy tak nie sprzatalam hmmmm

s bole no mam jak to bole juz sie przyzwyczailam chyba do nich najgorsza jest dla mnie noc... bo nie moge sie przekrecic nawet raz ze ciezko juz a dwa no boli ta kosc cholerstwo jedne.... mala glowa sie jakos tam usadowila i naciska...

dziwne bo nawet sie dzis dobrze czuje jak na moje dolegliwosci hmmmmm
Justyś to może to tak wiesz przed porodem sie dobrze czujesz nasza Gizelcia tez sprzatała do ostatniej chwili a jak ją złapało w nocy to biegiem do szpitala i rano juz Oliwka była na tym świecie
Stary 2008-02-18, 08:21   #4505
kina2807
Zakorzenienie

Ray silna kobietka z Ciebie, przetrzymasz jeszcze troche, a jak tak bedziesz szalec ze wszystkim, to moze szybciej urodzisz, a swoja droga niby koncowka, a Ty sie czujesz jakby Cie sily ropieraly, fajnie

Mąż i żona...
Stary 2008-02-18, 08:32   #4506
Ray
Zakorzenienie

no powiem wam ze dzis sie super czuje w mojej skali nawet kosc mi jakos nie doskwiera teraz hmmm... no nic tylko sie cieszyc jak urodze tez sie uciesze pan doktor mowil ze nic sie nie stanie jak teraz urodze nie ma sie czym nawet przejmowac dzidzia juz jest rozwinieta i ostanie 4 tyg to ona czeka sobie na wyjscie tym bardziej ze mala dostala sterydy na pluca... moj maz sie smieje ze sie jakas ilaczka urodzi po tych sterydach hehehe

a sprztam ciagle jak glupia... nie wiem po co w kolko to samo robie

te czekanie jest najgrosze jak bylam w szpitalu to teraz kazdy kto dzwoni pyta czy juz urodzilam brrr.... przeciez jak urodze to sie dowiedza

ale powiem wam ze niekotre kobiety to tylko udusic... jak bylam w szpitalu to tak kopcili papaierosy ze szok.... bylam zdzwiona ze stoja w lazience w koncowce ciazy czy polowie i pala jeden za drugim... ludzie nie maja sumienia czy jak??? czlowiek dmucha i chucha na wszystko a inne normalnie pala jak smoki.... i to dorosle kobiety nie jakies mlode dziewczyny... szok....
Stary 2008-02-18, 08:33   #4507
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Ray silna kobietka z Ciebie, przetrzymasz jeszcze troche, a jak tak bedziesz szalec ze wszystkim, to moze szybciej urodzisz, a swoja droga niby koncowka, a Ty sie czujesz jakby Cie sily ropieraly, fajnie
Kinia a jak ty sie czujesz? w pracy dzis jestes?
Stary 2008-02-18, 08:34   #4508
Mijalea
Zakorzenienie

Nikitko, przeprowazamy sie niedlugo do wiekszego mieszkanka

Kiniu, zdjecie usg da sie zeskanowac, ale moj M nie mial za bardzo czasu, moze go dzis przydusze.
A ja chcialam wkleic Wam zdjecie mojego rosnacego jak na drozdzach brzucholka, ale majstrowalam przy karcie pamieci w paracaie i utnela tak, ze ani wyjac ani wlozyc Mam nadzieje, ze M naprawi jak wroci, bo to nasz jedyny aparat.

Ray, ty masz juz duza dzidzie i jesc trzeba jak jest glodna
A zapiekanki ja tez zjadlam przedwczoraj. jem wszytsko, ale z umiarem, nie obzeram sie, bo potem w nocy cierpi moj zoladek.

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-18, 08:44   #4509
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Nikitko, przeprowazamy sie niedlugo do wiekszego mieszkanka

Kiniu, zdjecie usg da sie zeskanowac, ale moj M nie mial za bardzo czasu, moze go dzis przydusze.
A ja chcialam wkleic Wam zdjecie mojego rosnacego jak na drozdzach brzucholka, ale majstrowalam przy karcie pamieci w paracaie i utnela tak, ze ani wyjac ani wlozyc Mam nadzieje, ze M naprawi jak wroci, bo to nasz jedyny aparat.

Ray, ty masz juz duza dzidzie i jesc trzeba jak jest glodna
A zapiekanki ja tez zjadlam przedwczoraj. jem wszytsko, ale z umiarem, nie obzeram sie, bo potem w nocy cierpi moj zoladek.
Aha Madziu to fajnie, ale czy w tym samym mieście co teraz mieszkacie to większe mieszkanie?
Stary 2008-02-18, 08:48   #4510
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Kinia a jak ty sie czujesz? w pracy dzis jestes?
Kasiu tak jestem w pracy, czuje sie juz dobrze, oczko juz nie boli
Cytat:
Madziu to czekam na zdjecie fasolki , mam nadzieje, ze maz naprawi aparat, bo brzucholka tez chetnie poogladam, zwlaszcza, ze mowisz, ze rosnie jak na drozdzach

Mąż i żona...
Stary 2008-02-18, 08:59   #4511
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Aha Madziu to fajnie, ale czy w tym samym mieście co teraz mieszkacie to większe mieszkanie?
Prawie w tym samym Jakies 7 km od tego mieszkania, po prostu sasiednie miasteczko.

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-18, 09:10   #4512
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Kasiu tak jestem w pracy, czuje sie juz dobrze, oczko juz nie boli

Madziu to czekam na zdjecie fasolki , mam nadzieje, ze maz naprawi aparat, bo brzucholka tez chetnie poogladam, zwlaszcza, ze mowisz, ze rosnie jak na drozdzach
To dobrze że oczko juz nie boli

Cytat:
Prawie w tym samym Jakies 7 km od tego mieszkania, po prostu sasiednie miasteczko.
aha, to fajnie ze nie tak daleko choć co to za różnica

a ja mam dzis lenia nic mi sie nie chce, synek poszedł do szkoły na zime w mieście mężuś w pracy, a w środę jedzie do Niemiec i bede słomiana wdowa ale ja w sobote rano wyjeżdzam do Katowic wiec weekend mi zleci a w poniedizałek już M bedzie
Stary 2008-02-18, 09:14   #4513
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczynki

Ray obys miala tyle energii przy porodzie

Madziu fajny samochodzik musze Ci napisac, ze zdecydowanei taki samochodzik bardziej mi sie podoba jak combi i jest taki hmmm typowy dla kobiety z gromadka dzieciaczkow za kilka lat trzeba bedzie sie za takim obejrzec, bo juz nawet sedany srednio mi sie widza....

Nikitko tylko ciekawe ile ja wytrzymam z takim odzywianiem bo lubie np. zjesc salate ze smiatana zamiast samej z papryczka ale spoko, powoli a do celu

Julio widze, ze i u Was wypadzik zagraniczny sie szykuje aaa mamusia tez za Toba teskni aaa Wy na stale zostajecie w Anglii?? Czy moze po jakims czasie wracacie do kraju??

Kinia no to niezle BMW ja to bym chciala jechac jakims sportowym, zeby bylo inaczej i bez swiadkow np. czerwonym Ferrari hehe marzenia

Monia jak zdrowko?? Lepiej?? Mnie juz gardlo nie boli, zostal tylko katarek...

Dzis wieczorem J. przyjezdza samochodzikiem i z tego co zauwazylam u Madzii to Ford i on tez takim przyjedzie, ale combi

Zaraz pojade na zakupki musze cos wymyslec, ze jade po cos konkretnego, zeby miec co powiedziec jak szef zadzwoni

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-18, 09:19   #4514
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Nikitko czyli masz prawie chate wolna salonik pieknosci sobie zrob

Madziu mam nadzieje, ze sie naprawi i zobaczymy powiekszajacy sie brzuszek

Kinia dobrze, ze oczko juz nei boli i oby juz sie to wiecej nie pojawilo

Kachulko, Kiniu, Kasiasiar planujecie wieczor panienski?? Jesli tak, to jak chcialybyscie zeby wygladal??

Stary 2008-02-18, 09:20   #4515
Ray
Zakorzenienie

ja musze cos dzis na obiad zrobic i sama nie wiem co.... moze cos a ananasaem hmmm...

zgadnij oj masz racje byle by mnie te sily przy porodzie nie opuscily

mijaela masz racje nie ma co sie obzerac na poczatku po co sobie nastukiwac kg skoro zapotrzebowanie tak duze nie jest...

mnie tylko cos od wczoraj muli zoladek nie wiem od czego moze od mojego przejadania sie..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-18, 09:26   #4516
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Kinia no to niezle BMW ja to bym chciala jechac jakims sportowym, zeby bylo inaczej i bez swiadkow np. czerwonym Ferrari hehe marzenia
hehe Marcelko marzenia sa przeciez do spelnienia, jeszcze nie wszystko stracone
a nasz slubny samochod bedzie wygladal tak (tylko kolor ciemny granat):
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg C3303008_2.jpg (11,7 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg C3303008_1.jpg (901 Bajtów, 37 załadowań)

Mąż i żona...
Stary 2008-02-18, 09:26   #4517
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry dziewczynki

Madziu fajny samochodzik musze Ci napisac, ze zdecydowanei taki samochodzik bardziej mi sie podoba jak combi i jest taki hmmm typowy dla kobiety z gromadka dzieciaczkow za kilka lat trzeba bedzie sie za takim obejrzec, bo juz nawet sedany srednio mi sie widza....

Nikitko tylko ciekawe ile ja wytrzymam z takim odzywianiem bo lubie np. zjesc salate ze smiatana zamiast samej z papryczka ale spoko, powoli a do celu

Julio widze, ze i u Was wypadzik zagraniczny sie szykuje aaa mamusia tez za Toba teskni aaa Wy na stale zostajecie w Anglii?? Czy moze po jakims czasie wracacie do kraju??

Dzis wieczorem J. przyjezdza samochodzikiem i z tego co zauwazylam u Madzii to Ford i on tez takim przyjedzie, ale combi

Zaraz pojade na zakupki musze cos wymyslec, ze jade po cos konkretnego, zeby miec co powiedziec jak szef zadzwoni
Marcelinko ale możesz dodać zamias śmietany jogurt naturalny danona bez cukru jest a jest też smaczny no i zdrowo i masz zamiennik śmietany

Cytat:
Nikitko czyli masz prawie chate wolna salonik pieknosci sobie zrob

Madziu mam nadzieje, ze sie naprawi i zobaczymy powiekszajacy sie brzuszek

Kinia dobrze, ze oczko juz nei boli i oby juz sie to wiecej nie pojawilo

Kachulko, Kiniu, Kasiasiar planujecie wieczor panienski?? Jesli tak, to jak chcialybyscie zeby wygladal??
No prawie wolna chyba Ray mnie zaraziła tym sprzątaniem i szafki przeglądam
Stary 2008-02-18, 09:27   #4518
m0nia1986
Wtajemniczenie

Witam Wszytkie Plotkary
Cytat:
Chodzi o niski poziom IG bo jak spożywasz jego duzo to w przyszłości mozesz sie nabawić cukrzycy lub rozwalić sobie trzustke a to nic przyjemnego. Ja kupuje Fruktoze można ją znaleść a marketach na zdrowej żywności lub w specjalnych sklepach ze zdrową żywnością 750g kosztuje 10zł mniej wiecej mi starczylo to na miesiąc
Ogólnie ja nie używam cukru a fruktoze nie jem smazonego a jeśli juz cos smarze to bez panierki, no i ziemniaki wyeliminowałam bo zdrowe są jedynie w łupinach, jem dużo ryżu ryby gotowane i pieczone w kombiwarze, ale to ja tak sie żywie nikogo nie zmusza do tego. To jest na podstawie książki "jeść żeby schudnąć" Montigniaca, ale mi akurat nie chdoziło w tym wszystkim o schudnięcie a o zdrowsze odżywianie żeby w przyszłość nie rozwalić sobie trzustki jak mój tato no i żeby cukrzycy nie mieć w przyszłości. To by było na tyle.
Kurde no musze cos napisac
Ja staram się jeść dużo rzeczy takich które sprzyjają tyciu, tzn jakies kluski, fast foody i w ogóle co tylko się da oprócz własnie słodyczy;/ Całe życie byłam "badylem" Teraz przy wzroście 164 waże 48kg i minimalnie chciałabym z 54,55 ważyc Najgorsze, że przez co najmniej pół roku jakoś mam taki Wstręt do cukru Herbaty i kawy w ogóle nie pijam bo nie lubie. Słodyczy nie jadam w ogóle ;/ Wole jeść słone niz słodkie... Ostatnio jem pączki z bita śmietana tak 2 dziennie, ale to jedyne słodkie inne jakoś mi nie przechodzi przez gardło...Żeby przytyc rzuciłam palenie Póki co to prawie miesiąc minął, więc jeszcze trochę muszę poczekac na widoczne efekty :P Mam nadzieję, że będą
Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki.
Ja miała m fatalny po prostu weekend. Chyba pierwszy raz u rodziców. Wszyscy mi dogadywali, P. też. Chciałam szybko do domu wracać, na koniec strasznie się popłakała i ciągle mam płacz na końcu nosa. I to nie przez hormony bo jestem po @. P. zapomniał o naszej 5 rocznicy, nawet kwiatka nie dostałam. Czuję się beznadziejnie i najchetniej gdzieś bym się sama zakopała z moją beznadziejnością, wybrakowaniem pod wiadomym względem. Gdybym była sama to niczym bym się nie przejmowała i nie musiałabym się leczyć. Sorki za takie zdołowane wygadanie, ale naprawdę czuję się dziś koszmarnie. Jutro doczytam co naskrobałyście.
Hej
Ci faceci chyba ostatnio jakoś zapominają nosic głowę na karku...
Nie martw się może jeszcze Cię czymś zaskoczy
m0nia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-18, 09:33   #4519
misia_25_26
Wtajemniczenie

czesc kobietki

Nikitko my planujem egipt koniec wrzesnia-poczatek pazdziernika i tym razem do Sharm el Sheikh chcemy sie wybrac
kachulo no to klapa z tymi targami,no ale za rok moze beda lepsze
Marcelinko zycze wytrwalosci w zdrowym odzywianiu,super ze gardlo juz nie boli
kiniu BMW super sprawa takim autkiem jechac
kasiasiar milego dnia w pracy
Pomidoro nie smutaj sie kochana
Julka mnie zawsze jest przykro jak wracam do Uk wiec to chyba normalne ze kazdy teskni za rodzina
Monia jak zdrowko?
Mijalea bardzo fajne autko
Ray sprzataj sprzataj to moze mala juz przywita cie na dniach

A my wczoraj spedzilismy wieczorek przy piwku i ogladaniu tv,ale tak sie usmialismy bo super komedia leciala
A dzisiaj znowu poniedzialek i czas zmykac do pracy
jedynie dobre to ze mam przerwe w szkole w tym tygwiec jutro sie wyspie
Zycze wszystkim milego dnia
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-18, 09:36   #4520
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m0nia1986 Pokaż wiadomość
Witam Wszytkie Plotkary

Ja staram się jeść dużo rzeczy takich które sprzyjają tyciu, tzn jakies kluski, fast foody i w ogóle co tylko się da oprócz własnie słodyczy;/ Całe życie byłam "badylem" Teraz przy wzroście 164 waże 48kg i minimalnie chciałabym z 54,55 ważyc Najgorsze, że przez co najmniej pół roku jakoś mam taki Wstręt do cukru Herbaty i kawy w ogóle nie pijam bo nie lubie. Słodyczy nie jadam w ogóle ;/ Wole jeść słone niz słodkie... Ostatnio jem pączki z bita śmietana tak 2 dziennie, ale to jedyne słodkie inne jakoś mi nie przechodzi przez gardło...Żeby przytyc rzuciłam palenie Póki co to prawie miesiąc minął, więc jeszcze trochę muszę poczekac na widoczne efekty :P Mam nadzieję, że będą

Hej

Monia ale to tak jest że jedni mają tendencje do tycia i muszą uważać co jedza zeby nie przytyc , a drudzy chcieli by przytyć a nie moga mam taka przyjaciółkę
jesli chodzi o moje żywienie to w tym wszystkim chodzi o trzustke i o to zbey nie miec cukrzycy, ale autor pisze ze jedni rodza sie ze zdrowa trzustka i w genach maja ze jest oki i moga jesc i sobie pozwalac na wszystko a trzustka tak czy siak nie bedzie sie podrazniac. Ja tym sie powaznie zainteresowałam ze wzgledu na mojego tate który jadł pił co chciał i trafił do szpitala z podrażnieniem trzustki a to jest taki organ że jak raz sie podrazni to trzeba uwazac bo on sie nie regeneruje niestety. Schudnąć wcale juz nie chce mimo iż mam 150cm wzrostu i waze 55kg to i mi jest z tym dobrze i mąż tez nie narzeka wiec jaki sens sie odchudzac

Monia a jak ty kochana sie dzis czujesz?
Stary 2008-02-18, 09:47   #4521
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Misia to przyjemny wieczorek mieliscie i jeszcze wolne w szkole masz to juz w ogole bedziesz z nami siedzisz , ale to jak juz sie wyspisz Życze milego dnia w pracy

Monia co prawda nie wiem jakprzytyc, ale czy tam naprawde cchesz byc grubsza?? Czasami to ja sie dziwie jak to jest Ci co pulchiejsi chca byc szczupli, kobiety to juz w ogole prawie daza do figury modelek , a Ci co sa szczupli chca przytyc a nie moga Wydaje mi sie, ze nie jedz zbyt duzo fast food'ow bo jeszcze sie cellulitisu nabawisz...

Kinia ojjjjjjjjj, ale ile by takie wynajecie kosztowalo wole nawet o tym nie myslec To BMW calkiem, calkiem sie prezentuje jeszcze kogut na dach i juz w ogole byscie jechali jak para rzadowa

Stary 2008-02-18, 09:49   #4522
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry dziewczynki

Hej
Ja juz się o wiele lepiej czuję Jakby mi to samo odeszło
Został tez tylko katar, ale taki lżejszy, już mi nawet oczy tak nie łzawią
Stary 2008-02-18, 09:50   #4523
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
czesc kobietki

Nikitko my planujem egipt koniec wrzesnia-poczatek pazdziernika i tym razem do Sharm el Sheikh chcemy sie wybrac
kachulo no to klapa z tymi targami,no ale za rok moze beda lepsze
Marcelinko zycze wytrwalosci w zdrowym odzywianiu,super ze gardlo juz nie boli
kiniu BMW super sprawa takim autkiem jechac
kasiasiar milego dnia w pracy
Pomidoro nie smutaj sie kochana
Julka mnie zawsze jest przykro jak wracam do Uk wiec to chyba normalne ze kazdy teskni za rodzina
Monia jak zdrowko?
Mijalea bardzo fajne autko
Ray sprzataj sprzataj to moze mala juz przywita cie na dniach

A my wczoraj spedzilismy wieczorek przy piwku i ogladaniu tv,ale tak sie usmialismy bo super komedia leciala
A dzisiaj znowu poniedzialek i czas zmykac do pracy
jedynie dobre to ze mam przerwe w szkole w tym tygwiec jutro sie wyspie
Zycze wszystkim milego dnia
To też fajny termin wrzesień październik ja też o takim myślałam ale to początek roku szkolnego i wolałam synka nie zostawiać a ten koniec maja to juz prawie koniec szkoły wiec nic mu nie będzie jak rodziców nie będzie przez 2tyg.
A co do Sharmy to pewnie byliscie juz w Hurghadzie to po co tam jeszcze raz jechac lepiej jakies inne miejsce odwiedzic

Kinia ładne autko

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-18, 09:51   #4524
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Ja juz się o wiele lepiej czuję Jakby mi to samo odeszło
Został tez tylko katar, ale taki lżejszy, już mi nawet oczy tak nie łzawią

To dobrze ze ci przeszło a na pozbycie się kataru polecam Cirrus mi pomaga i to bardzo szybko
Stary 2008-02-18, 09:53   #4525
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Misia to przyjemny wieczorek mieliscie i jeszcze wolne w szkole masz to juz w ogole bedziesz z nami siedzisz , ale to jak juz sie wyspisz Życze milego dnia w pracy

Monia co prawda nie wiem jakprzytyc, ale czy tam naprawde cchesz byc grubsza?? Czasami to ja sie dziwie jak to jest Ci co pulchiejsi chca byc szczupli, kobiety to juz w ogole prawie daza do figury modelek , a Ci co sa szczupli chca przytyc a nie moga Wydaje mi sie, ze nie jedz zbyt duzo fast food'ow bo jeszcze sie cellulitisu nabawisz...

Kinia ojjjjjjjjj, ale ile by takie wynajecie kosztowalo wole nawet o tym nie myslec To BMW calkiem, calkiem sie prezentuje jeszcze kogut na dach i juz w ogole byscie jechali jak para rzadowa
No chce być grubsza ogolnie gdyby nie moje wąskie biderka to może wyglądałabym inaczej, ale przez nie jakoś taka "mała dupke" mam i wyglądam bardziej dziewczęco niż kobieco. Przynajmniej mi sie tak wydaje ;]
Dobrze ze o cellulicie wspomniałaś
Bede jesc wiecej frytek
Stary 2008-02-18, 09:55   #4526
m0nia1986
Wtajemniczenie

misia zdrowieję w zadziwiającym tempie

Dziewczyny w ogóle dzięki za zainteresowanie
Stary 2008-02-18, 09:57   #4527
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
misia zdrowieję w zadziwiającym tempie

Dziewczyny w ogóle dzięki za zainteresowanie
Nie masz za co dziękowac bo my już tak mamy

aha a jak sie piszesz na spotkanko w sobote?
Stary 2008-02-18, 10:02   #4528
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie masz za co dziękowac bo my już tak mamy

aha a jak sie piszesz na spotkanko w sobote?
No oczywiście piszę się Tylko zobaczymy jak to z moim zdrowiem będzie i czy TŻ czegoś nie zaplanował
Dzisiaj do 21 jestem ostatni dzien w pracy więc mało co będę na wizazu, chyba że u TŻa na chwilę wskoczę
Mam Twój nr Ty masz moj to jakoś się zgadamy co do tej soboty
A to tak mniej wiecej o której godzinie by było ??? ;>
strasznie ciekawska jestem
Stary 2008-02-18, 10:04   #4529
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
No oczywiście piszę się Tylko zobaczymy jak to z moim zdrowiem będzie i czy TŻ czegoś nie zaplanował
Dzisiaj do 21 jestem ostatni dzien w pracy więc mało co będę na wizazu, chyba że u TŻa na chwilę wskoczę
Mam Twój nr Ty masz moj to jakoś się zgadamy co do tej soboty
A to tak mniej wiecej o której godzinie by było ??? ;>
strasznie ciekawska jestem
Wiesz od 10-18 są targi w Spodku i wczesniej chyba nie wyjde potem do hotelu ide albo gdzies na miasto mozemy sie umówić a może w ciągu dnia wpadniesz na targi i do kawiarni na ciacho pójdziemy
Stary 2008-02-18, 10:05   #4530
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki.
Nie zdążyłam przeczytać wszystkiego, bo 10 stron nastukałyście Jutro nadrobię.
Z Justysią już w porządku. W sobotę rzeczywiście miała plamienie, dostała ten lek na D i jest oki. Troszkę zapomniała, że jest w ciąży i się przeforsowała. Ale teraz już dobrze, chociaż najadła się strachu. W niedzielę była na usg i z dzidzią wszystko dobrze. Nawet do pracy może wrócić tylko musi na siebie uważać i się nie przemęczać.

Ja miała m fatalny po prostu weekend. Chyba pierwszy raz u rodziców. Wszyscy mi dogadywali, P. też. Chciałam szybko do domu wracać, na koniec strasznie się popłakała i ciągle mam płacz na końcu nosa. I to nie przez hormony bo jestem po @. P. zapomniał o naszej 5 rocznicy, nawet kwiatka nie dostałam. Czuję się beznadziejnie i najchetniej gdzieś bym się sama zakopała z moją beznadziejnością, wybrakowaniem pod wiadomym względem. Gdybym była sama to niczym bym się nie przejmowała i nie musiałabym się leczyć. Sorki za takie zdołowane wygadanie, ale naprawdę czuję się dziś koszmarnie. Jutro doczytam co naskrobałyście.

Miło takiego nastroju życzę miłego wieczoru
Pomidorciu nie smuc sie
niestety tak to jest juz z naszymi facetami, ze czasem zapominaja- nawet o takich waznych sprawach
tak jak byl ten kawal- jak sie kolega zapytal jakiegos faceta o date slubu, a on szukal napisu na obraczce bo nie pamietal
wiem, marne pocieszenie, ale Ci nasi panowie czasem tacy zapominalscy sa
mam nadzieje, ze TZtowi uda sie Ciebie przeprosic i bedziecie swietowac Wasza rocznice w inny dzionek
Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
ale smutasnie tu sie zrobilo

oj dziewuszki dziewuszki

mi tez czasem smutno z tych boli ktore mnie nawiedzaj ale no jakos musze wytrzymac... licze ze do konca lutego sie rozdwoje smiesznie bedzie jak mala stwierdzi ze jeszcze nie chce wyjsc i okaze sie ze ciaze przenosze hehehe ale chyba nie skoro kilku lekarzy wydala opinie ze do konca lutego daja maxymalnie czas... hmm.. chodz natura ma swoje prawa to kto wie

ciekawa jestem jak tam wasze starania mezatka czy kachulka nic nie wiadomo jeszcze o fasolkach???

wy tak o zdrowym jedzeniu a ja teraz wcinam pizze, zapiekanki i inne badziewia hehehe zdrowe oczywiscie tez jem ale mimo to jem i to stwierdzialm ze jak mam ochote to jem bo za kilkanascie dni bede mogla sobie pomarzyc a waga no trudno bedzie sie zrzucac
oj Ray czekamy jak na szpilkach na ta Twoja corunie
moze jakas fotke nowa nam wkleisz z brzusiem??

a u mnie o fasolce nic nie wiadomo, mam 25dc wiec za 3-4 dni powinna byc @.... ale wcale na to nie licze, ze bedzie inaczej, nie wiem co sie ze mna dzieje, zachowuje sie doslownie jakbym juz nic nie chciala

poza tym przytulanki w tym miesiacu wypadly cale 2 razy, wiec jak dla mnie to cykl stracony i M ma przechlapane
chyba za bardzo przejmuje sie badaniami i wizyta w szpitalu, boje sie i dlatego nawet nie dopuszczam do siebie mysli, ze moglabym byc w "....."
nie uwierzylabym.......
spejalnie testow nie kupilam, mam tylko jeden w szafie i jezeli @ nie przyjdzie za kilka dni to i tak test zrobie dopiero 26- bo wtedy mam wizyte w szpitalu i musze zrobic, bo beda pytac

Cytat:
Witam Wszytkie Plotkary

Hej
Moniu ja mialam to samo co Ty, waga 49 wzr 168cm i przez 4 lata nic nie moglam przytyc, objadalam sie wszystkim, a szczegolnie tym niezdrowym pozniej lekarz zmnil mi tabl. anty na Diane 35 i przytylam 9 kilo w miesiac od tamtej pory zaczelam nabierac ciala i tak jest do tej pory..... nawet jak stosuje diete, cwicze to waga stoi w miejscu
tak jak kiedys nie moglam przytyc ani grama tak teraz nie moge nic zrzucic
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości