![]() |
#4501 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Cytat:
![]() Madziu a jakos nie doczytałam chyba wy sie wyprowadzacie gdzies? Czy w tym samym mieście czy tylko do innego domu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Zakorzenienie
|
mijaela tez sie na poczatku zdrowo odzywialam hihihi pod koniec ciazy juz roznie bywa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nawet dzis mam dobry humor jak zwykle sprzatam od rana... jak nakromanka sprzatania po 10 razy pucuje podlogi, ukladam leki w szafce dzis nawet mam plan isc do apteki wypozazyc apteczke ![]() s bole no mam jak to bole juz sie przyzwyczailam chyba do nich najgorsza jest dla mnie noc... bo nie moge sie przekrecic nawet raz ze ciezko juz a dwa no boli ta kosc cholerstwo jedne.... mala glowa sie jakos tam usadowila i naciska... dziwne bo nawet sie dzis dobrze czuje jak na moje dolegliwosci hmmmmm
#4503 |
Zakorzenienie
|
Madziu samochodzik ekstra, taki rodzinny
![]() ![]() ![]() A jesli o samochodach mowa, to nie pojedziemy do slubu BMW, ktore juz 3 razy slubowalo, bo ojciec swiadka kupil sobie nowe i pewnie u nas na slubie zadebiutuje ![]() Nikitko to fajnie, ze zdrowo sie odzywiasz, ja tez musze sie jakos zmobilizowac dla swojego dobra ![]() Pomidorko przytulam Cie Kochana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zakorzenienie
|
Ray silna kobietka z Ciebie, przetrzymasz jeszcze troche, a jak tak bedziesz szalec ze wszystkim, to moze szybciej urodzisz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zakorzenienie
|
no powiem wam ze dzis sie super czuje w mojej skali
![]() ![]() a sprztam ciagle jak glupia... nie wiem po co w kolko to samo robie ![]() te czekanie jest najgrosze jak bylam w szpitalu to teraz kazdy kto dzwoni pyta czy juz urodzilam brrr.... przeciez jak urodze to sie dowiedza ![]() ale powiem wam ze niekotre kobiety to tylko udusic... jak bylam w szpitalu to tak kopcili papaierosy ze szok.... bylam zdzwiona ze stoja w lazience w koncowce ciazy czy polowie i pala jeden za drugim... ludzie nie maja sumienia czy jak??? czlowiek dmucha i chucha na wszystko a inne normalnie pala jak smoki.... i to dorosle kobiety nie jakies mlode dziewczyny... szok....
#4507 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4508 |
Zakorzenienie
|
Nikitko, przeprowazamy sie niedlugo do wiekszego mieszkanka
![]() Kiniu, zdjecie usg da sie zeskanowac, ale moj M nie mial za bardzo czasu, moze go dzis przydusze. A ja chcialam wkleic Wam zdjecie mojego rosnacego jak na drozdzach brzucholka, ale majstrowalam przy karcie pamieci w paracaie i utnela tak, ze ani wyjac ani wlozyc ![]() Ray, ty masz juz duza dzidzie i jesc trzeba jak jest glodna ![]() A zapiekanki ja tez zjadlam przedwczoraj. jem wszytsko, ale z umiarem, nie obzeram sie, bo potem w nocy cierpi moj zoladek. |
![]() ![]() |
![]() |
#4509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4510 | |
Zakorzenienie
|
Kasiu tak jestem w pracy, czuje sie juz dobrze, oczko juz nie boli
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4512 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a ja mam dzis lenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() ![]() ![]() Ray ![]() ![]() Madziu fajny samochodzik ![]() ![]() ![]() ![]() Nikitko tylko ciekawe ile ja wytrzymam z takim odzywianiem ![]() ![]() ![]() ![]() Julio widze, ze i u Was wypadzik zagraniczny sie szykuje ![]() ![]() ![]() Kinia no to niezle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Monia jak zdrowko?? Lepiej?? Mnie juz gardlo nie boli, zostal tylko katarek... Dzis wieczorem J. przyjezdza samochodzikiem ![]() ![]() Zaraz pojade na zakupki ![]() ![]()
![]() |
#4514 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Nikitko czyli masz prawie chate wolna
![]() ![]() ![]() ![]() Madziu mam nadzieje, ze sie naprawi i zobaczymy powiekszajacy sie brzuszek ![]() Kinia dobrze, ze oczko juz nei boli i oby juz sie to wiecej nie pojawilo ![]() Kachulko, Kiniu, Kasiasiar planujecie wieczor panienski?? ![]() ![]()
![]() |
#4515 |
Zakorzenienie
|
ja musze cos dzis na obiad zrobic i sama nie wiem co.... moze cos a ananasaem hmmm...
zgadnij oj masz racje byle by mnie te sily przy porodzie nie opuscily ![]() mijaela masz racje nie ma co sie obzerac na poczatku po co sobie nastukiwac kg skoro zapotrzebowanie tak duze nie jest... mnie tylko cos od wczoraj muli zoladek nie wiem od czego moze od mojego przejadania sie..
![]() |
#4516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a nasz slubny samochod bedzie wygladal tak (tylko kolor ciemny granat): |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4517 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4518 | ||
Wtajemniczenie
|
Witam Wszytkie Plotkary
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja staram się jeść dużo rzeczy takich które sprzyjają tyciu, tzn jakies kluski, fast foody i w ogóle co tylko się da oprócz własnie słodyczy;/ Całe życie byłam "badylem" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ci faceci chyba ostatnio jakoś zapominają nosic głowę na karku... Nie martw się może jeszcze Cię czymś zaskoczy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Wtajemniczenie
|
czesc kobietki
![]() Nikitko my planujem egipt koniec wrzesnia-poczatek pazdziernika i tym razem do Sharm el Sheikh chcemy sie wybrac ![]() kachulo no to klapa z tymi targami,no ale za rok moze beda lepsze ![]() Marcelinko zycze wytrwalosci w zdrowym odzywianiu,super ze gardlo juz nie boli ![]() kiniu BMW super sprawa takim autkiem jechac ![]() kasiasiar milego dnia w pracy ![]() Pomidoro nie smutaj sie kochana ![]() Julka mnie zawsze jest przykro jak wracam do Uk wiec to chyba normalne ze kazdy teskni za rodzina ![]() Monia jak zdrowko? Mijalea bardzo fajne autko ![]() Ray sprzataj sprzataj to moze mala juz przywita cie na dniach A my wczoraj spedzilismy wieczorek przy piwku i ogladaniu tv,ale tak sie usmialismy bo super komedia leciala ![]() A dzisiaj znowu poniedzialek i czas zmykac do pracy ![]() jedynie dobre to ze mam przerwe w szkole w tym tyg ![]() Zycze wszystkim milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Monia ale to tak jest że jedni mają tendencje do tycia i muszą uważać co jedza zeby nie przytyc , a drudzy chcieli by przytyć a nie moga mam taka przyjaciółkę ![]() jesli chodzi o moje żywienie to w tym wszystkim chodzi o trzustke i o to zbey nie miec cukrzycy, ale autor pisze ze jedni rodza sie ze zdrowa trzustka i w genach maja ze jest oki i moga jesc i sobie pozwalac na wszystko a trzustka tak czy siak nie bedzie sie podrazniac. Ja tym sie powaznie zainteresowałam ze wzgledu na mojego tate który jadł pił co chciał i trafił do szpitala z podrażnieniem trzustki a to jest taki organ że jak raz sie podrazni to trzeba uwazac bo on sie nie regeneruje niestety. Schudnąć wcale juz nie chce mimo iż mam 150cm wzrostu i waze 55kg to i mi jest z tym dobrze i mąż tez nie narzeka wiec jaki sens sie odchudzac ![]() Monia a jak ty kochana sie dzis czujesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4521 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Misia to przyjemny wieczorek mieliscie
![]() ![]() ![]() ![]() Monia co prawda nie wiem jakprzytyc, ale czy tam naprawde cchesz byc grubsza?? Czasami to ja sie dziwie jak to jest Ci co pulchiejsi chca byc szczupli, kobiety to juz w ogole prawie daza do figury modelek ![]() ![]() Kinia ojjjjjjjjj, ale ile by takie wynajecie kosztowalo ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4522 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja juz się o wiele lepiej czuję ![]() ![]() Został tez tylko katar, ale taki lżejszy, już mi nawet oczy tak nie łzawią ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do Sharmy to pewnie byliscie juz w Hurghadzie to po co tam jeszcze raz jechac lepiej jakies inne miejsce odwiedzic ![]() Kinia ładne autko ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4524 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dobrze ze o cellulicie wspomniałaś ![]() Bede jesc wiecej frytek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Wtajemniczenie
|
misia zdrowieję w zadziwiającym tempie
![]() Dziewczyny w ogóle dzięki za zainteresowanie ![]()
![]() |
#4527 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4528 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj do 21 jestem ostatni dzien w pracy więc mało co będę na wizazu, chyba że u TŻa na chwilę wskoczę ![]() Mam Twój nr Ty masz moj to jakoś się zgadamy co do tej soboty ![]() A to tak mniej wiecej o której godzinie by było ??? ;> strasznie ciekawska jestem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4530 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() niestety tak to jest juz z naszymi facetami, ze czasem zapominaja- nawet o takich waznych sprawach ![]() tak jak byl ten kawal- jak sie kolega zapytal jakiegos faceta o date slubu, a on szukal napisu na obraczce ![]() wiem, marne pocieszenie, ale Ci nasi panowie czasem tacy zapominalscy sa mam nadzieje, ze TZtowi uda sie Ciebie przeprosic i bedziecie swietowac Wasza rocznice w inny dzionek ![]() Cytat:
![]() moze jakas fotke nowa nam wkleisz z brzusiem?? ![]() a u mnie o fasolce nic nie wiadomo, mam 25dc wiec za 3-4 dni powinna byc @.... ale wcale na to nie licze, ze bedzie inaczej, nie wiem co sie ze mna dzieje, zachowuje sie doslownie jakbym juz nic nie chciala ![]() poza tym przytulanki w tym miesiacu wypadly cale 2 razy, wiec jak dla mnie to cykl stracony i M ma przechlapane ![]() chyba za bardzo przejmuje sie badaniami i wizyta w szpitalu, boje sie i dlatego nawet nie dopuszczam do siebie mysli, ze moglabym byc w "....." nie uwierzylabym....... spejalnie testow nie kupilam, mam tylko jeden w szafie i jezeli @ nie przyjdzie za kilka dni to i tak test zrobie dopiero 26- bo wtedy mam wizyte w szpitalu i musze zrobic, bo beda pytac ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() tak jak kiedys nie moglam przytyc ani grama tak teraz nie moge nic zrzucic ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.