![]() |
#4501 | |||
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
Dot.: kosmetyki Bourjois
Cytat:
![]() Masz może różyk z bourjois? Bo czaje się na nie. Kasa odłożona jest ale się waham co do koloru ![]() ![]() Ale nie wiem który noooo xD [1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;30312537]a ja kupię na spróbowanie i dam znać jak sie sprawuje ![]() ![]() No właśnie ale moja cera jest kapryśna. Próbka efektu 10godzinnego snu była fajna. Kupiłam podkład i po tygodniu- skóra jak wiór mimo stosowania kremów i maści regenerującej na noc :/ Tylko HM póki co zdaje test na 6+ A HM też przeceniony będzie ![]() Jakoś dziwnie tak prosić o próbki :P jak jakiś żul normalnie. Opory mam kurdeczkaa Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() nie wiem jak Wam, ale mi brakuje z burżujka naszego kochanego podkładu, któryby krył lepiej niż HM - był taki bardziej zimowy ^^ takie nadzieje wiąże z FP
Jem,piszę,robię zdjęcia http://fiolkowaprzepisownia.blog spot.com http://legalnie-nielegalna.blogspot.com Edytowane przez f_ola Czas edycji: 2011-11-08 o 22:59 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4502 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4503 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do nowego podkładu to też bym chciała,żeby był bardziej kryjący! I zastanawiam się czy nie zdradzić burżujka z jakimś ponoć świetnym manhattanem match perfection...
![]() ![]() |
![]() |
#4504 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
nie ma to jak iść o poranku po bułki razowe na śniadanie...i zahaczyć o Douglasa.(jest obok dosłownie
![]() ![]() ![]() a promocja na róże w SP do dzisiaj według ich gazetki =)
#4505 |
Konto usunięte
|
dziewczyny, właśnie pomalowałam się Flower Perfection
![]() na razie jestem na nie... jeśli macie suchą cerę, skórki albo przesuszone partie twarzy, to zdecydowanie nie jest to fluid dla was. ja miałam lekko wysuszony nos, po pomalowaniu wygląda tak, jakby skóra mi się na nim łuszczyła i schodziła! coś okropnego! o wiele lepszy i ładniejszy efekt uzyskamy po HM i 10HSE. ten fluid nie daje żadnego efektu. owszem widzę, że matuje (mi akurat to niepotrzebne), kryje dobrze, ale twarz jest taka jakaś bez wyrazu, jest taki zwykły... lepiej kupić HM albo 10HSE... jeszcze jak na złość, wzięłam pierwszy raz w życiu za jasny odcień! to tyle, jak potestuję trochę, dam znać jak z trwałością itp. aaa i nie wspomniałam jeszcze o tej cudownej gąbeczce ![]() ![]() Edytowane przez e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460 Czas edycji: 2011-11-10 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Orientujecie się, czy gdziś jest jeszcze dostępa biała czekoladka - rozświetlacz? |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sklepach się jej nie uświadczy ![]()
![]() |
#4508 |
Zakorzenienie
|
juz ja wycofali, poza tym w pl nigdy nie byla dostepna
#4509 |
Raczkowanie
|
czy wiecie gdzie mogę w wawie kupić tą wodę micelarną (różowe opakowanie) ? byłam w rossmanie, jest tylko stoisko z podkładami, tuszami i takimi tam, szukałam też w supermarketach (auchan, carrefour) i nie ma;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Zakorzenienie
|
a patrzylas w rossmanie na polce z produktami do demakijazu?
#4511 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
Zakorzenienie
|
po prostu zapytaj kasjerkę w rossmanie- na pewno Ci wskaże miejsce gdzie są
![]() a od siebie- serdecznie polecam tego micelara. Uwielbiam go- jest idealny dla mojej suchej skóry na równi z drogim herbacianym z YR czy niemalże ciutg gorszy od biodermy ![]()
#4513 |
Zadomowienie
|
A ja widziałam ostatnio(ale nie zdążyłam się przyjrzeć,tylko przelotem byłam w rossmannie) że są dwa, różowy i fioletowy, o którym jest mowa i który polecacie?
![]() |
#4514 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj kupiłam fioletowy micel, nie jest zły ale ma małe problemy ze zmyciem czarnego eyelinera Essence w żelu .
|
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Raczkowanie
|
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;30472744]zerknij tam, gdzie stoją produkty do pielęgnacji, na pewno znajdziesz tam i płyn micelarny
![]() ![]() to znaczy że kosmetyki bourjois można tylko w rossmannie znaleźć? ![]() mi chodzi o ten |
![]() ![]() |
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
Wątpię. Ja widziałam też w innych miejscach pielęgnację....
#4517 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Zakorzenienie
|
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;30479470]napisałam, że jeszcze do niedawna pielęgnacja była tylko w rossmanie, teraz nie wiem, nie orientuję się i nie kupuję pielęgnacji z Bourjois
![]() ![]() ale moze to nie dlatego tylko tam byly ze rossmann mial na nie wylacznosc tylko dlatego ze to byla nowosc?
#4519 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
http://i beauty. pl/ artykuly,3,51,783,podstaw a-pielegnacji-demakijaz-maxi-format-bourjois (bez spacji) zresztą była o tym mowa w wątku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4520 |
Zakorzenienie
|
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;30480500]odpowiedź na Twoje pytanie na końcu artykułu
http://i beauty. pl/ artykuly,3,51,783,podstaw a-pielegnacji-demakijaz-maxi-format-bourjois (bez spacji) zresztą była o tym mowa w wątku.[/QUOTE] nie rozumiem czemu sie tak nie wiem jak to okreslic- unosisz?
#4521 |
Konto usunięte
|
unoszę
![]() po prostu podałam linka w formie odpowiedzi, pisałam wcześniej, że rossman ma (miał) wyłączność na te kosmetyki, więc podałam źródło swojej wiedzy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Zakorzenienie
|
mialam próbke podkładu Flower Perfection w kolorze 53 - podkład ma takie krycie jak revlon colorstay, kolor 53 wydaje sie mi ze jest jasniejszy troszke niz 53 w HM, zaraz po nalożeniu buzia fajnie matowa, ładnie sie rozprowadził, mat utrzymywal sie przez kilka godzin porównywalnie do Revlonu , ogólnie ja polecalabym - jako fanka Revlonu od kilkunastu lat mysle ze moglabym zuzyc ten podkald w pełnowymiarowej butelce
![]()
#4523 |
Raczkowanie
|
Na prawdę sprawdza Wam się Flower Perfection? Miałam kilka próbek i jestem bardzo niezadowolona. Bardzo zainteresowana poszłam do Rossmanna, ale już po przyjrzeniu się buteleczce, byłam zniesmaczona - większość podkładów była lekko rozdzielona bądź miała bąbelki. Na próbę wzięłam próbki i faktycznie w nich też podkład był lekko rozdzielony. Pomyślałam, że może on po prostu taki jest, może nie ma jakiś składników tworzących i podtrzymujących konsystencję. Przetestowałam i tu kolejna porażka. Kolory wyglądają nawet ładnie, ani różowe, ani żółte, nawet trochę wybielone, jednak na twarzy wygląda zbyt biało, nie dostosowuje się też jakoś specjalnie. Formuła jest ciężka, czuć go na twarzy dużo bardziej niż Colorstay Revlonu, nie jest lepka, lecz taka tłustawa, to nie silikon pewnie olej jakiś. Podkład daje miłe dla oka wykończenie, niby matowe, ale też tak nie do końca. Niestety u mnie bardzo podkreśla pory i drobne zmarszczki, jakie już mi się zrobiły. Trwały nie jest, z matowieniem też sobie nie radzi, po 2 godzinach już się świeciłam, po czym zaczął spływać z nosa... Za granicą, miałam okazję przetestować bazę z tej samej serii, na niej pewnie ten podkład byłby dużo lepszy. Miałam to szczęście, że testowałam ten podkład w domu w wolny dzień. Dużo lepszy dla mnie jest już Healthy Mix Serum, chociaż przeszkadza mi tak duże świecenie, a z podkładów trwałych, nadal numerem 1 jest Colorstay.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4524 |
Konto usunięte
|
mnie się nie sprawdza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny nie wiecie może czy HM jest gdzieś teraz na promocji albo czy w najbliższym czasie będzie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Zakorzenienie
|
potrzebuje pilnie porady- ktory róż z Bourjois ma odcień brzoskwiniowy/łososiowy?
a jesli któras z Was ma róż o nr 35 to prosze o opis tego koloru ![]()
#4527 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4530 |
Zakorzenienie
|
moim zdaniem mozna, te drobinki daja bardziej taki rozswietlajacy efekt, maznij sobie na rece np w rossmannie
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.