|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :))) - czesc druga!!!
No moja starsza siostra o 5 lat czyli 83Monia jak już miałam 5lat to zawsze by mnie nastraszyć do mnie brała do góry nogami i trzymała głową nad schodami.Ale w tym miejscu było ok 3,5 do 4 metrów wysokości.
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
Leona, widzę w ręku smycz
czy zobaczymy kiedys co jest na drugim jej końcu ?Cestia ja miałam to na początku ciąży, oba się robi z krwi. |
|
|
|
#4503 |
|
Wtajemniczenie
|
a jak myslisz co moze byc na smyczy??
|
|
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
Judi Wasserman to właśnie to. A kiła jest weneryczną.. Zdeje się OWA i WR różnią się trochę sposobem wykonania, ale oba w kierunku kiły..
|
|
|
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
ufffff.... to już mi lepiej
![]() a ja wczoraj też robiłam depilację i załamałam się... już nawet bokiem nie widzę mojej fredki:/ Koszmar, nawet nie mam sobie jak depilacji zrobić. Nie mam jej jak zobaczyc, tylko lusterko wchodzi w grę. Dobrze ze już niedużo czasu bo jestem zmęczona
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
No myślę, że jakiś fajny piesek
albo zdaje się dwa (to Ty masz dwa?)
|
|
|
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś już były fotki dwóch pekińczyków o ile się nie mylę
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak tu przy Was w kompleksy nie wpaść to nie wiem
Jesteście przesliczne! Kurzosława kochana ja nie mam pojęcia gdzie Ci te 12 kg poszło, wcale nie widać! Brzuszek bardzo zgrabniutki Martusia jak zawsze piękna Judi wspaniale, że Tymoteuszek dobrze się rozwija i tak rośnie. Ja się zawsze martwię bo Wy macie takie duże dzieciaczki i zastanawiam czy mój Olutek nie za mały Kochana chyba czas na nowe zdjęcia brzuszkowe, uprzejmie proszę ![]() Obejrzałam sobie właśnie dwa odcinki serialu bez skazy i pójdę pod prysznic jutro znowu muszę pobiec porobić badania, niby jestem umówiona z kobietką mam nadzieję że problemów nie będzie. Potem na uczelnie jadę oddać jedną z prac zaliczeniowych i wracam do domciu. Kochane widzę, że już wszystkie marzymy o zakończeniu ciąży, oj cudownie będzie znów stać prosto i nie przeginać się do tyłu Nie czuć jak kaczucha ale z drugiej strony kto nas z brzuszku będzie smyrał ![]() A Kurzosława wspaniałe ciuszki kupiłaś, rozłożyły mnie na łopatki
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
Judi, Marticia - ciesze sie ze dzieciaczki maja sie dobrze, super wiesci!! Cestia - nie martw sie, wstydnisie w koncu tez sie ujawniaja ![]() Czekamy na kolejne mamusie ktore dzis mialy wizyty u lekarza Leonka, Kurzoslawa - sliczne mamusie i sliczne brzusie Podziwiam i gratuluje kraglych baniaczkow.Ja dzis moze w koncu pokaze Wam swoj, bo mezus nareszcie zrobil mi kolejna sesje
|
|
|
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w szpitalu dpwiedzialam sie jednego - dzieci z grupa AB mają dluzej żółtaczke (tkze jesli matka ma AB) mala - ale zauwaz ze nigdy cie nie puscilam z tych schodow nad ktorymi cie trzymalam do góry nogami drapa mi ostatnio opowidala ze jak byla z \iostra mala to jak tylko mama poszla do sklepu to swojego kilkumiesiecznego brata (roznica 2 i 3 lata miedzy rodzenstwem) zaczely przewijac, smarowac kremami i juz mialy go czyms karmic z lodowki jak mama weszla do domu...
|
|
|
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
No tak inna Twoja znajoma została rzucona przez brata łopatą w głowę. Masz fajnych znajomych nie powiem
|
#4512 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak kochana to moje 2 kundle i racja ze 2 pekińczyki... ![]() Kasiu kochana a ja sie tak martwie ze bede miala problem z zrzuceniem tych kg...Normalnie masakra Mala dziekuje ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulko zmobilizowałaś mnie
oto my w 31 tygodniuMam ręce jak zapaśnik ![]() omg koszmar
|
#4514 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja to biala du... jestem Kasiuniu przepraszam ale ja tu nikogo brzydkiego nie widzialam a ty wygladasz wrecz bardzo kwitnaco Bosko!!!!I kto tu mowi o komlekasach
|
|
|
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
no u nas to nie była zazdrość bardziej hmm mała nienawiść za to że moja siostra w wieku 15lat musiała ze mną bawić się lalkami Barbie
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, ja moja Siostrę męczyłam psychicznie - wmawiałam, że adoptowana albo z kosmosu (głupie dziecko za mnie było)..
A tak a propos krwistych tematów - jakie macie grupy? Oddawałyście kiedys krew? Ja mam B - Mąż ma A - , więc w zasadzie nie wiadomo co z tego będzie, bo dziecko może mieć każdą... Tylko jedno jest pewne - minusik. |
|
|
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
Leonko, Sosnowa, dzięki
Dziewczynki wyglądacie ślicznie! Wszystkie! Mała75, ale mnie kolejne USG czeka dopiero za miesiąc... ehhh zła jestem jak osa, dobrze chociaż, że wszystko z maleństwem ok i ja wyniki też mam dobre. Jutro będę się chwalić jakie dzieciowe rzeczy wczoraj dostałam Normalnie na leżaczek to sama bym się chętnie walnęła heh
|
|
|
|
#4518 |
|
Wtajemniczenie
|
Cestia termin porodu masz na moje urodziny...fajnie
chcialabym urodzic w swoje urodziny
|
|
|
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam B Rh+ po mamie, bo tata ma 0 Rh+
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
Leoncia jesteś kochana
Judi ślicznie wyglądasz, jakie ręce jak zapaśnik ja tu widzę piękna i przeapetyczną kobietkę Co do grup krwi to ja mam O Rh + a mój małżon ma A Rh + także "ni ma problima"
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
no mnie się nie uda urodzić w moje urodziny.Bo albo bym miała już półroczne dziecko albo bym urodziła 10kg noworodka. Zdecydowanie 22 styczeń to odległa data. Nie wiecie ile po terminie wywołuje się poród??
|
#4522 |
|
Wtajemniczenie
|
patrzcie jak kobieta bez rak radzi sobie z dzieckiem..Podziwiam
http://wiadomosci.onet.pl/99035,21,18,0,1,pokaz.html |
|
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
Czytałam kiedys o niej artykuł. Niesamowita babka...
|
|
|
|
#4524 |
|
Wtajemniczenie
|
z tego co mi wiadomo to ciąże mozna przenosic góra 2 tyg bo pozniej wystepuje zatrucie ciazowe...wiadomo dzidzius juz zalatwia wszelkie sprawy fizjologiczne w nas i jak to pewna osoba brzydko określila "wody plodowe gnija"....np mojej kolezance wywolywali na drugi dzien po planowanym terminie a mojej kuzynce 2tyg
|
|
|
|
#4525 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello Kobietki.
No mam nadzieje, ze to o tych plamach jak sie gdzies dotknie to przesady bo jak nie to moja Alicja bedzie miala ich troche. A jesli chodzi o opalanie to ja brzuszek wtedy opalalam. Teraz juz nie mam zamiaru sie opalac. Mala dzisiaj jest barzdo aktywna ![]() Leonko, Kurzoslawo, Judi bardzo ladne macie brzuszki. Leonko widac roznice ale u ktorej z nas nie widac. Ja Wam na pewno pokaze swoje zdjecia jak do Poslki przyjade. Troche sie zmartwilam bo Andy stracil dzisiaj prace i nie wiem jak my wszytsko uporzadkujemy. Co chwile cos sie dzieje. Jak moij chlopacy nie maja problemow z prawem to traca prace. Tego domu to chyba w tym roku juz nie kupimy.
|
#4526 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tez tak slyszalam.
|
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
Moja koleżanka miała cesarkę półtora tygodnia po terminie i mówiła, że od tygodnia praktycznie nie czuła ruchów dzidzi, monitorowali ją, ale było zero akcji porodowej i ciachnęli. Zwłaszcza, że pierwsze dziecko i synuś miał prawie 4,5 kg
![]() Ja też kiedyś czytałam o tej kobiecie artykuł. Podziwiam naprawdę, to się nazywa mieć hart ducha, wykraczać poza siebie. Dorbarku a kiedy wrócisz do Polski? Trzymam kciuki za Ciebie i Twoich chłopaków
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawa jestem kiedy urodzę....
|
#4529 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Planujemy przyjechac do Polski w czerwcu na slub mojego brata, ale jesli bedziemy mieli dalej takie problemy to przyjade sama. Bede w 31 tygodniu. Czy ktoras z Was latala w tak zaawansowanej ciazy??
|
|
#4530 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I tak ja mam A Rh- a mężuś B Rh+ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:25.

czy zobaczymy kiedys co jest na drugim jej końcu
?
albo zdaje się dwa (to Ty masz dwa?)

Jesteście przesliczne! Kurzosława kochana ja nie mam pojęcia gdzie Ci te 12 kg poszło, wcale nie widać! Brzuszek bardzo zgrabniutki
Kochana chyba czas na nowe zdjęcia brzuszkowe, uprzejmie proszę

i nie wiem jak my wszytsko uporzadkujemy. Co chwile cos sie dzieje. Jak moij chlopacy nie maja problemow z prawem to traca prace. Tego domu to chyba w tym roku juz nie kupimy.