|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: EURO 2008- czyli Wizaż kibicuje!
Cytat:
Wczoraj komentator mówił o nim ciągle "sułtan tureckiej piłki". Miałam o siódmej jazdę do Opola. ![]() A w ogóle się przez mecz nie wyspałam.
|
|
#4502 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
piłkarski pudelek ja kibicuję Holandii i Hiszpanii
|
||
|
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
Jak sądzicie -wygrają Niemcy czy Turcja?
![]() To będzie ciekawy mecz. Ale coś nie widzę Turcji w finale, tam przecież połowa graczy ma "misses next match" albo przynajmniej kartkę. ![]() Chociaż...oni są zadziwiający.
|
#4504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja szefowa ogladala wywaid z nim i on twierdzi ze to byl bardzo dobry mecz i wcale nie nudny co za typ niech se nastepnym razem usadzie przed tv co za idiota ![]() a ja jeszcze do 1 rano gadalam przez telefon z chlopakiem musialam wstac o 9 snaidanie robic, a dzis wieczorem jade na uniwersytet tam jakis Sommerfest robia to sobie przy okazji mecz ogladne ja jestem za Holandia
|
|
#4505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę ze jednak Niemcy choć ta Turcja cięzka chyba będzie do przejścia bo właśnie mają jakiegoś cholernego fuksa ale chyba n apółfina to już, samo szczęście nie wystarczy ![]() ![]() edit: Paula dopiero teraz zauważyłam jak Twój Dżejms seksowne błyska okiem |
|
|
|
|
#4506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle ciekawe, że do półfinału przeszły dwie drużyny, które wyszły z grupy na drugiej pozycji. __________________ Moje perełki ![]() Fatim Terim nazywany imperatorem, chociaż powinniśmy powiedzieć sułtanem, tureckiego futbolu. (i potem ciągle o nim mówił - sułtan Turcy robią sporo wiatru na połowie Chorwacji. Balta nie otrzymał skutecznie zaadresowanej przesyłki od Turana. Didżej piłki Hakan Balta! (nie jestem pewna, czy dobrze usłyszałam tego DJ )Kahveci na uspokojenie. (jak pastylka Miał szczęście, że nie stracił jedynki czy dwójki. Terim dużo dobrego zrobił we Włoszech. Czekał właśnie na takie bezpańskie piłki. ____________ Wyłapane przez Z Czuba (nie tylko z meczu, ale też ze studia) - Trener Fatih Terim musi mieć alternatywę dla bramki tureckiej. - Nosze są często stosowane w taktyce Turków. - Happy hour Turków. - Bilicowi coś wypadło, podpowiem, że nie jest to kostka do gitary. - Pan Jezus, obrazki, tego typu historie są zabronione na meczu. - Niko Kovac mówi o sobie, że ma dar od Boga skutecznego grania w piłkę. - Rustu, dzisiaj czysta twarz, a przecież był tym, który sprzedawał nowości - maści, które powodowały lepsze oddychanie. - Bardzo liczna grupa zabezpieczająca bezpieczeństwo podczas Euro 2008. - Piłka uderzona wewnętrzną częścią buta - obronił Rustu. - Gdyby od bramek zależało życie w tym meczu, ludzie popadaliby na trybunach, bo jeszcze nikt nie strzelił. - W drugą stronę całą historię nakazuje rozegrać Roberto Rosetti.
|
|
#4507 |
|
Zadomowienie
|
ten wczorajszy komentator to gadał chyba o wszystkim tylko nie o tym co się dzieje na boisku
![]() to nie perełka, ale ja chyba już do końca życia zapamiętam, że Roberto Rosetti jest 40letnim arbitrem z Włoch
|
|
|
|
#4508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zwłaszcza jak ciągle powtarzał to "czterdziestoletni", tak dobitnie. Przypominało mi tu te artykuły z SE czy Faktu: Jan Kowalski (l. 56) spoliczkował swoją sąsiadkę, Marię Nowak (l. 39). ![]()
|
|
#4509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja czekan aż bedzie komentował Zibi wtedy idą najlepsze teksty |
|
|
|
|
#4511 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no Zibi wymiata, mam nadzieję, że będzie komentował mecz Hiszpania-Włochy
|
|
|
|
|
#4512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na Z czuba czytałam, że Jacek Gmoch jest ekspertem w jakiejś greckiej tv
|
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
Mocny byl wczorajszy mecz
szczegolnie koncowka.Czytalam komentarz na onecie. W polfinale Niemcy do 90 minuty beda prowadzic z Turcja 2 do 0 jednak przegraja 2 do 3
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#4514 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez urazy podpisuję się pod tym mi tu. a co będzie jak będą w półfinale grać ze sobą - komu będziesz wtedy kibicować? ja Hiszpanii ![]() Cytat:
i tak wygra espana |
||
|
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
jak będzie półffinał Holadnia - Hiszpania to ja za Holandią
![]() ale nie uprzedzajmy faktów
|
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4517 |
|
Raczkowanie
|
głupie kebaby!
|
|
#4518 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() za to dziś jak najbardziej za Holandią. boje się tego meczu troche, ale wierze w Holendrów ![]() smutno mi przez tą Chorwacje...nie to, żebym ich jakoś sczególnie lubiła, ale uważam, że naprawde zasłużyli na wygraną ![]() i ciężko mi to napisać ( ), ale chyba wole, żeby NIemcy wygrali z Turcją
|
|
|
#4519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chorwację lubię, ciekawy zespół jeej, ale u mnie brzydka pogoda - pada, wieje, dmucha, leje
|
|
|
|
|
#4520 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim. ale sie wczoraj wkurzyłam na Wizaz.pl nie działał cały dzień, wieczór i sie wkurzyłam , ze mi jeszcze moje wczorajsze posty skasowali
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tak samo. przełączałam sobie na tvp1 bo jakies romansidło leciało, dopiero po 90 minucie zaczął mnie tezn mecz wciągać i powiem, ze jak były karne to serce z przejęcia zabiło mi mocniej
|
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
btw. jego fryzura jest podobna do fryzury mojej chemiczki
|
|
|
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem, czemu wszyscy się Poldim tak zachwycają.
![]() Tzn. nie chodzi mi o grę - bo w tym jest rzeczywiście rewelacyjny. Ale ostatnio stał się ulubieńcem kobiet, a wg mnie on nie jest przystojny. Chyba mniej niż Krystyna Ronaldo
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
równiez nie uważam go za pieknego . a co do Ronaldo to czuje do niego niesmak po tych jego przygodach sexualnych ;/
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4526 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z kadry niemieckiej to bardzo bardzo podoba mi się Lahm nikt więcej![]() tak mi się przypomniało, wczoraj jakiś Turek też był nawet ciekawy ale nie pamiętam ani numerka ani nazwiska, cóż byłam za bardzo skupiona podniecaniem się Slavenem
|
|
|
|
|
#4527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w niemieckiej druzynie podoba mi sie friedrich a z Turkow ten bramkarz co dostal czerwona kartke ![]() moglabys jakies zdjecia tego slavana zapodac a wczoraj tak ziewalam poczas meczu ze nawet nie bylam wstanie sie kimkolwiek podniecac
|
|
#4528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i dołączam sie do prośby. pokaż Slavana
|
|
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
Apropo piłkarskiego pudelka, o którym była mowa...
Ktoś kiedyś mi podesłał link, że piszą tam o mnie ![]() http://www.ciacha.net/ciacha/1,81834,4402053.html
|
#4530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.