|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
Cytat:
bardzo go kocham bo normalnie jest najlepszy na swiecie i cały czas mi udowadnia jak mnie jocha. tylko czasami ma takie przypały. liste mu zrobiłam co ma kupić tosi. końcówka rzeczy tak naprawde bo juz wszystko prawie mam. dam mu ta liste na wypłate i powiem ze ma byc do konca listopada kupione bo jak nie to sie tak zdenerwuje ze od razu zaczne rodzic i nawet do szpitala nie zdazy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a ja mam zgage dziwna bo tylko jak sie kłade spac i podejrzewam ze to od wody niegazowanej ![]() zebra ty to z ta swoja rodzina tez masz przeboje. wczoraj ja narzekałam dzisiaj ty ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- aha zapomniałam zebra nie wiesz co u alex?? bo nie zagladam tam już na watek i nie wiem co z nia i z dzidzią? ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- i wogóle wczoraj znowu wieczorem ryczałam bo sie popstrzykałam o jakas głupote z tż bo mi wmawiał aja nic nie ruszałam ![]() ![]() ![]() troche emnie pocieszył no ale i tak nic nie mógł zmienic bo 200km do katowic sama pociagiem z takim brzuchem to nie za dobre by było ![]() dzisiaj słonko świeci i troche mi lepiej ale i tak chce od domu ![]() wczoraj pojechałam odebrac od babki podkłady poporodowe bo zamówiłam na allegro i mówi mi: niech pani poczeka na dole mąż pani zniesie bo my na 4 pietrze mieszkamy to po co sie bedzie pani meczyc: mówie ok ![]() i schodzi mąż: glany do kolan bojówki spodnie w moro, szelki i łysa głowa ![]() ![]() ![]() i jakoś głupio sie poczułam jak on mi te włady poporodowe pod klatka dawał taki wielki worek bo przeciez te podkłady wielkie ![]() ![]() musiałam wam to opowiedziec ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Zakorzenienie
|
a co tu taka cisza nastala??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Zakorzenienie
|
Paprotka doskonale Cię rozumiem!!! Ja już nie umiałabymz kimś mieszkać- ani z teściową ani mamą ani siostrą... Bardzo mi dobrze odkad jesteśmy sami i atmosfera jest spokojniejsza i lepiej się dogadujemy...
![]() a u Alexy napewno lepiej od wczoraj sporo pisze na wątku ![]() Mało coś sie dziś tu dzieje:P spałam do teraz przez ten ból głowy... |
![]() ![]() |
![]() |
#4504 |
Zakorzenienie
|
no i chyba dziewczynki zarazilam sie od was...i tez sie z mama posprzeczalam....ale dzwoni i od razu z pretensjami, ze czemu nie zadzwonilam wczesniej...dlaczego tak cicho mowie do telefonu....a juz krzyczalam prawie bo cos sie jej z telefonem dzieje....a czy bylismy w sklepie...(oddalismy czajnik do reklamacji i niby 3 lis juz mial, ale poki co nie bylo kiedy po niego jechac bo tż do pozna w pracy siedzi)...i od razu pretensje ze tak to my go nigdy nie odbierzemy....ze wszystkigo co robie mnie rozlicza...a na koniec skwitowala ze moze lepiej to wogole dzwonic nie bedzie...grr
|
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Wtajemniczenie
|
to dobrze że z nia wszystko wporządku
![]() ja nie jestem z tych delikatnych pań co to siedzą w domu i daja soba pomiatac takż gdyby sie nie sprawdził to zaastosuje odpowiedni szantaż ![]() ![]() ide malowac paznokcie. kupiłam wczoraj biały lakier i beda na zmane czarny, biały, czarny, biały czarny,...... |
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zakorzenienie
|
Nie no u mnie jednak masakra!!! Siostra nakręciła z tego afere i matka na mnie najeżdża do taty jaka się zrobiłam nieużyta i dla siostry niedobra. :|W szoku jestem doczepiła sie anwet mojego zdjęcia na nk z brzuszkiem, że mi odbija... Napsują mi krwi jeszcze nie raz i nigdy nie będzie dobrze... A widzę, że jest gorzej odkad teraz tam była 2 tygodnie u mamusi... Poważnie mam dosyć i nie mam nawet z kim o tym pogadać... Nie dzwonie nawte do matki, bo to bez sensu jak taka nakręcona na moją siostrzyczke itd.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Zakorzenienie
|
no i mam klopot....mieszkam we Wroclawiu....ale tu szpitale nie maja za dobrych opinii i myslalam o Trzebnicy(20min z wro)...moj tż nalega na wroclaw i mowi ze wezmiemy prywatna polozna koszt ok 600zl....znowu moja mama jest byla polozna i ma duzo kolezanek w szpitalu w moim miescie 60km od wro...i tam jej kolezanka odbiera prywatne porody koszt 300zl....i namawia mnie na porod tam...zeby tam wszyscy beda razem ze mna i wogole ze pierwsze dni najgorsze a tam bedzie mi lepiej...i co radzicie??....bo ja juz sama nie wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Zakorzenienie
|
Mloda to bardzo indywidualna sprawa co wybierzesz i cieżko radzić... Ja np. bedę w normalnym szpitalu , do którego mam najbliżej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Zadomowienie
|
Mloda, ja na twoim miejscu wybrałabym ten, w którym twoja mama pracowała i ma koleżanki, wiadomo, po znajomości nie spotka cię żadna przykrość i będą mieć szczególne oko, a twój spokój i poczucie bezpieczeństwa będą wtedy najważniejsze. Ale to tylko moje zdanie.
Zebra, moja babcia wie, że jak coś nie tak, to ja mówię wprost o co mi chodzi i nie raz było, że byłyśmy na siebie śmiertelnie obrażone. Najgorsze jest to, że ona idzie potem do mojej mamy i jej nadaje, jacy to wszyscy niedobrzy, ona święta i jak ma źle, a moja mama słucha a potem się wkurza i idzie się wygadać mnie (naszczęście z mamą się nie kłócimy) i znowu ja jestem wkurzona i kółko się zamyka. Coś czuję, że to będzie cichy miesiąc. Mam nadzieję że nie będzie mi się wtrącać w wychowanie małej, bo zupełnie odjadę nerwowo. Paprotka, cieszę się, że się uśmiechnęłaś, to jeden z moich ulubonych i też poprawia mi chumor. A tak w ogóle, to dziasiaj zaczynamy 14 tydzień i II trymestr ![]()
#4510 |
Zakorzenienie
|
dzwonilam to tż i on jest podobnego zdania...takze mama sie chyba ucieszy...heh
gratuluje 14 tygodnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | ||
Zakorzenienie
|
jeju ale dzisiaj u na sspokojnie az nas nie poznaje
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja wlasnie zjadlam ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4512 |
Zadomowienie
|
Mloda, dziękujemy
![]() Asiulka, foteczkę poprosimy, już, już, zasuwaj po aparat ![]()
#4513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() foteczk za chwilke :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Zakorzenienie
|
Asiuulka wiem, że na to nie da się nic napisac i poradzić... Sama nie weim co zrobić więc nie robię nic... Nawet wypomina duperele sprzed lat, ze mi załatwiła transport ze szkoły kiedyś siostra... No bez jaj jak tak zaczniemy wypominać to ja zaczne ile kasy ode mnie wyciagnęła i nie oddała i co mi zwędziła...
Wyszorowałam płytki mleczkiem pod prysznicem żeby się wyrzyć i nie zadzwonic do matki żeby powiedzieć co myślę. Pochwal się fryzurką jak bedziesz mogła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie szalej tak z tym sprzataniem:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() Wróciliśmy z Warszawy, załatwiłam sprawę z legitymacją, upiliśmy żyrandol do sypialni i do pokoju Iwa no i odebraliśmy rzeczy z all - podkłady, majtki, pościel, wypełnienie i dwa prześcieradełka ![]() Piękne te rzeczy dla Iwusia ![]() ![]() Czułam się dziś na uczelni jak jakieś zwierzątko w zoo, które jest oglądane przez ludzi... Zanim zdążyłam cokolwiek powiedzieć to już wszystkie koleżanki macały mój brzuch ![]() ![]() Fajnie się było z nimi spotkać no ale bez przesady........ Zebra współczuje sytuacji z mamą i siostrą ![]() ![]() Puma a Tobie życzę wytrwałości podczas mieszkania z babcią ![]() Asiulka pokaż foty ![]() ![]() Mieliśmy dziś wstać z Tż o 5.30 a ja już od 4.33 nie mogłam zasnąć - poszłam siku i lipa... Tak więc spać to się chyba zaraz położę i prześpię do jutra ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Zakorzenienie
|
Cześc dziewczyny
![]() Ja już chce się wyspać ![]() ![]() Zjadłabym cośś ![]() co macie dobrego ![]() Z mamą wczoraj oglądałam wózki.. ![]() Jej tez się podoba ten co mi. ale zaproponowała też inny.. ![]() a co do porodu..Do mojego jeszcze kawał czasu.. Ale pewnie bede rodziła tam gdzie jest mój gin, czyli 40 km od mojego miasta. Noo chyba że nie bedzie czasu na dojazd to urodzę u siebie prawdopodobnie w nowym szpitalu ![]() aah.. tak to wszystko dla mnie.. Nowy szpital, nowe równiutkie chodniki, tż wyremontował górę, przeniosłam się ze studiami.. ![]() łaa a teraz spadam bo mojego psa wzięło na pieszczochy i ładuje mi sie na kolana... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Zakorzenienie
|
Samanthhha super, że już wszytsko masz
![]() ![]() Asiuulka dawaj foty ![]() nie mogę się napatrzeć na te płytki pod prysznicem i fugi takie czyste ![]() i na mój kocyk z misiem....tzn. Piotrusia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4520 |
Zakorzenienie
|
obiecane zdjecie mialo....heh a ja zakupow z allegro nie moge sie doczekac
![]() aaaa i sie pochawale dzisiaj bede miec juz pralke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Wtajemniczenie
|
Zebra no właśnie - sztuczne to strasznie... Wole jak ktoś zapyta a nie od razu łapę kładzie
![]() ![]() ![]() Posprzątasz i mi łazienkę? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Zakorzenienie
|
mam takie male pytanko a propo rozmow z toku...pojawily sie wam rozstepy na brzuszku....a moze macie jakis sprawdzony sposob by temu zapowiec...jakies kremy, balsamy...??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie mam.. xD
Ale moja mama też nie miała.. więc mam nadzieje ze i ja nie bede miała ![]() Ale w razie czego smaruję się oliwką nawilżającą.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4524 |
Zakorzenienie
|
obiecana fotka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Zakorzenienie
|
Samanthhha pewnie macica sobie trenuje przed porodem
![]() ![]() wlasnie pije kawke i zajadam sie ciasteczkami... dzieuwchy dzisiaj jestescie jakies ciche ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4528 |
Zakorzenienie
|
Asiuulka bardzo Ci ładnie
![]() ![]() ![]() Mloda na brzuchu nie mam za to na cyckach tak:P |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Wtajemniczenie
|
Bossiuu ja swoich kudełków nie ścięłabym za żadne skarby
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Ej może Wy się znacie... Bo ostatnio robią mi się jęczmienie pod powieką - tuż przy rzęsach.. I boli mnie to ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Zakorzenienie
|
Ja w ciąży mam gorsze- przetłuszczają sie i wypadają tak, że może dlatego taka jestem bezlitosna dla nich
![]() Ciekawe gdzie Sweet? Może znów zasnęła na laptopie i go ślini:F |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.