|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VI
Tamia mi dzis tata wyslal rano, przed 12.. zawze zaraz dochodzi a teraz brak..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Zakorzenienie
|
ja się własnie denerwuje, bo wczoraj wieczorem zrobiłam przelewy z konta internetowego i jeszcze ich nie ma zaznaczonych na moich kontach na uczelniach;/ dzisiaj jeszcze byłam w banku i zrobiłam przelew na AGH.
jutro jadę do Krakowa zawieźć papiery na AGH, podobno są strasznie kolejki, bo mój TŻ dzisiaj zawoził;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4503 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a na co on składał? tam gdzie Ty?
![]() |
#4504 | ||
Zadomowienie
|
Witam dziewuszki
![]() padam ze zmeczenia... kolejny ciezki (ale bardzo mily) dzien w krk, wlasnie Ci Hulcia mialam odp ![]() Cytat:
![]() Cytat:
noo wiec widze ze Tż Cie poinformowal wczesniej ![]() bylam na agh kolejki... szkoda gadac... moja ciagnela sie przez pietro, schody, polpietro, schody i pol korytarza - stalam 2.5 godz, z tego co wiem ta i tak byla mala kolezanka w tym czasie poleciala wiec na wydz geodezji i dobrze ze bylysmy ok 9, bo jak przed 12 wychodzilam to ta u mnie byla okropna, a jej wychodzila juz na dwor.... i wez xero wynikow, bo w niektorych sie zostawia ![]() ide lulu bo padam... milego wieciera ;*
![]() ![]() |
![]() |
#4506 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja skladalam tez na fir ![]() tylko mama zawalila z oplata rekrutacyjna bo zamiast mojego numerku wpisala nazwisko i kierunek... i jutro bedzie dzwonic i odkrecac ![]() a ja chce i fir i msg, rownolegle ![]() Cytat:
![]() slyszalam ostatnio ![]() musileismy zgadywac co co znaczy ![]() ![]()
![]() |
#4507 |
Zakorzenienie
|
moj Tz idzie tam gdzie ja.. postanowilismy, ze chcemy razem.. i ze zwiazek an odleglosc zbyt wiele by nas kosztowal, zwlaszcza, ze Tz najchetniej spedzalby ze mna 48h/24h
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4508 |
Adwokat diabła
|
Leluśka, chyba lepiej..
tylko, w tym problem że musimy szukać lokum.. w sobotę jedziemy i będziemy musieli spędzić tam noc, bo nie mamy za cholerkę jak do Soldau wrócić.. ![]() Wszystko sie dzieję za szybko :/
![]() |
#4509 |
Zakorzenienie
|
wróciłam
![]() zaraz wszystko nadrobie tylko jedno pytanie: nie wiecie czy można zmienić hasło na IRK w Gdańsku? ![]()
#4510 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a na wydziale geodezji potrzeba ksero wyników???? ja powinnam być w Krakowie około 9 i od razu ide zanieść wyniki, może jeszcze nie będzie takich kolejek! TŻ składa na inny wydział niż ja, bo on na ZIP na tym wydziale co jest budownictwo, a ja na geodezje i kartografie ![]() mój dziadek który skończył AGH ale to było bardzo dawno (dziadek ma 80 lat) twierdzi, że zostanę górnikiem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Można na miejscu skserować. Oryginał też musisz mieć, żeby mogli porównać. aha... i podanie ma być na jednej kartce (z dwóch stron).
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo dobrze, że mówisz o tym podaniu, bo własnie mi się drukuje... druga strona na osobnej kartce... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na co on chce isc? Cytat:
![]() A co? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ci panowi/panie zajmujący się rekrutacją i tak pewnie będą do Was wychodzić i powtarzać 10000 razy w jakiej kolejności macie przygotować dokumenty, ze podanie na jednej kartce i kopia świadectwa potrzebna ;P aha i białe teczki są niepotrzebne... przynajmniej na tym wydziale co ja składałam.
![]() |
#4515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehhh ale kombinuja z tą rekrutacją;/ wyjeżdżam o 6.30 z domu, do Krakowa mam około 110 km... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4516 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kiedyś spędziłam na działce sporo czasu z poznaniakami i jak zaczęli specjalnie mówić jakieś dziwne nazwy na normalne przedmioty to byłam w szoku ![]() a jo, tej, he, ino to normalne ![]() u mnie na kujawach też tak mówią :P na szczescie coraz mniej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a bo jedna osoba dowiedziała się jakie mam hasło i zna pesel a nie chciałam, żeby mi sprawdzała co i jak mam na IRK :| a jutro znowu na pół dnia do szpitala ![]() już mi się nie chce.
![]() |
#4518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
glownie an stpsunki, no ale co to bedzie to nie wiemy.. piorytet to jedno miasto... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() Jutro na 6 do pracy ![]()
#4520 |
Zakorzenienie
|
a wiecie co?
![]() ja jestem dziwna ![]() kupuje sobie nowe skarpetki i majtki i odkladam do szuflady nieuzywane ze niby "na studia" i zawsze jak ejstem an meiscie to kupuje... dzisiaj wrocilam z 6 -oma parami skarpetek ![]()
#4521 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() jutro bardzo wczesnie wstaję! Najpóxniej o 6 i do Krakowa ![]() mam nadzieję, że nie zejdzie mi cały dzień w kolejce żeby złożyć dokumenty, bo dostałam dotację od dziadka za dobrze zdaną mature i chce iść na zakupy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | |
Adwokat diabła
|
Cytat:
zobaczymy czy przyjmą tż do pracy.. na razie dziś dzwonili i mówili że są bardzo zainteresowani.. znajomych owszem tam mamy (ja i on..) ale są wakacje i kazdy powyjeżdżał.. znajoma teściowej tam mieszka, ale nam się nie uśmiecha do niej iść, bo babka jakaś z deczka wyalienowana jest.. idę spać.. zmęczona jestem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki
![]() ![]()
#4524 |
Zakorzenienie
|
zagubiona ja myśle, że masz szanse. polski masz super. a hista nie była w tym roku łatwa i mało kto napisał ją dobrze.
leluś a składasz na umk na 'Zarządzanie (s1), sp. zarządzanie przedsiębiorstwem (Toruń)' ? ![]() jejku jak mnie rodzice wkurzają ![]() ciągle chodzą za mną i mówią, żebym sie gdzieś jeszcze zapisała itp itd. ale jak mówie jakiś kierunek to nie są zachwyceni :| a sami pomóc coś wybrać to nie pomogą...
#4525 |
Zakorzenienie
|
No znajomy, który poprawiał i uczył sie naprawde dużo bo chce sobie zaczac 2 kierunek studiów własnie prawo na UŚ miał 62%. Z czego z roz polskiego ma 70% wiec wychodzi po równo... Wiec chyba jednak warto spróbować. Ehh... a dopiero 17 lipca wyniki... ehhh
#4526 |
Zakorzenienie
|
jejku, pewnie, że warto.
nie wiem jakie tam były progi rok temu ale myślę, że w tym roku będą i tak niższe. dziewczyny, na ile łącznie kierunków zdajecie? tzn nie na ile różnych, tylko sumując je na wszystkich uczelniach ile wam wychodzi? ![]()
#4527 |
Zakorzenienie
|
Ja składam tylko tam. jak sie nie dostane to ide zaocznie na prawo i bedę pracować na średnią(z wysoką średnią mogę się potem przenieść na dzienne bo wiadomo że 1 rok to przesiew). Ewentualnie zastanowie się nad poprawieniem matury z historii, i jednoczesnym studiowaniu zaocznej ekonomi. Jak potem dostane sie na prawo to bede ciągnąć dwa kierunki na raz. Z ekonomi wystarczy mi licencjat i potraktuje to jako pożyteczny dodatek do wykształcenia prawniczego
![]() P.S Co do progów to właśnie nie mam żadnego porównania. Bo rok temu chcieli tylko historie, był jakiś dziwny przelicznik giertychowki i nikt nie wie chyba jak to rok temu przyrównać do teraz. Chyba sie po prostu nie da i to nasz rok bedzie dopiero jakimś wyznacznikiem dla nastepnego naboru, bo mają za rok takie same kryteria.
... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ... Edytowane przez zagubiona89r Czas edycji: 2008-07-02 o 23:04 Powód: dodanie P.S |
![]() ![]() |
![]() |
#4528 |
Zakorzenienie
|
Zetka, sztuk dwie XD
#4529 |
Rozeznanie
|
Czesc laski powrocilam. tu sa fotki ale jeszcze nie wszystkie http://picasaweb.google.pl/PiwnOka/W...37639598010610 ogolnie byl taki za******* ze nie mialam kiedy zdjecia zrobic. nigdy sie tyle nie napracowalam... ale ogolnie milo wspominam paryz w ktorym bylam juz 6 raz z tego mieszkalam dwa miesiace kiedys i serio to nie chcialo mi sie isc na miasto.. no aler troche zawsze zobaczylam ponownie.
wyniki odebrane bez rewwelacji i bez tragedii. a tak a propos to naprawde tyle dziewczyn musi isc na prawo jestescie moja potencjalna konkurencja ![]()
#4530 |
Zakorzenienie
|
piwnooka fajne zdjęcia
![]() a te dziewczyny z nich to Polki ![]() no i jak wyniki, coś dokładniej?;D a gdzie w ogóle na prawo składasz ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.