|
|
#4501 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 1994
O jaa, ale jestem zmęczona.. posprzątałam cały dom
Wszystkie 3 pietra ) ( Chyba pierwszy raz w życiu )
|
|
|
|
#4503 |
|
Wtajemniczenie
|
Ola, fajnie Ci się gada z... kim? Z tym zboczuchem?
![]() Tak w sumie to nie wiem co napisać Dalej hopsam, już trzeci dzień dzisiaj 35 minut bądźcie ze mnie dumne I tyle. Idę sobie stąd, nudno
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
|
|
|
#4504 |
|
Zadomowienie
|
Łojej gratuluję
) Jestem z Ciebie dumna ![]() Aaaaa już mam 16 zawodniczek! Boję się ^-^ Jutro o 6 czy tam 7 wyjeżdżam. Kierunek - Kielce. Ogólnopolska Olimpiada Młodzieży. Jak mi dobrze pójdzie, wrócę w poniedziałek, jak źle, to w niedzielę. Chociaż wolę aby mi poszło dobrze ![]() Będziecie trzymać kciuki?
|
|
|
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
Poznalam innego
![]() mamy ciaglew tematy jakies ![]() Najpierw neutralnie ile lat , miasto, kraj imie .. ja do niego ola po angielsku alex (bo alex, prawda ? ) a one do mnie "jesteś chłopakiem "potem o filmach, aktorach , pokomentowalismy to ze pattinson ciaglew w tych samych portkach popyla , potem aktorki , potem turcje, potem opoeidzialam mu o edukacji w polsce ,a on mi jak wyglada w turcji ( 11 lat obowiazkowa ) potem o muzyce ( poprosil mnie o jakas piosenke hh polskiego bo powiedzialam mu ze to uwielbiam dala mu ostrego tabasko z plyty tabasko powiedzial ze dobry bit to mu przetlumaCZYLAm i on mi jakis turecki hh dal
|
|
#4507 |
|
Rozeznanie
|
przylaczam sie do watka xD
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4508 |
|
Zadomowienie
|
Witamyy x3
Napisz coś o sobie, i takie tam
|
|
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
jest tu ktoś? śpicie??? xDD
|
|
|
|
#4512 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc moje bejbasy
ale wczoraj byl cudowny dzien mimo ze w domu bylam 20 minut. poszlam na test, napisalam go w 20 min, poszlysmy na miasto, pojechalam na angielski, potem na zakupy, wrocilam o 20.20 do domu i mialam 20 minut na przygotowanie sie bo poszlam do klubu na koncert vavamuffina
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
też mialam wczoraj fajnyy dzień;D a dzisiaj idę na obiadek do babci;P
|
|
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez mialam fajny.
poszlam do galerii szukac spodni o 16. mama konczyla prace o 19. po opracy przyszla do mnie zebyy kupic . i wiecie doc zego sie przyprula? Bo byl;y wytarte. Nie jakos wytarte ze dziury czy cos . Byly po oprostu z przodu wytarte. Tak wydarte jak sa wytarte spodnie . nawet nie do bialego. tak po prostu wytarte nie, skadze . zeby moj braciszek ja poprosil o spodnie to z pewnoscia by mu odmowila. ta jasne. na rzesach by pobiegla.
|
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam wybieram sobie ciuchy takie jakie mi sie podobają, bo to chyba mi się maja podobać, prawda? nie rodzicom;P a najczęściej rodzice mi płacą... A nawet jak sami mi kupią jakis ciuch, to jest fajny, bo oni wiedzą co lubię
|
|
|
|
|
#4518 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co modne normalnie i co lubie . Gadma wlasnie o pattinsonie z moim Turkiem ![]()
|
|
|
#4520 |
|
Wtajemniczenie
|
Iwonka trzymam kciuki!
Ola, ile lat ma ten Twój Turek? jak jest "lubię Cię" po Turecku? ale zazwyczaj mogę sobie kupować jakie chcę ciuchy, tylko buty np. nie na zbyt wysokim obcasie itp. Hej Truskawko piszesz że mieszkasz w Irlandii, a w Polsce w Lublinie (tak? ), czyli jesteś więcej w Irlandii a w Polsce gościem czy odwrotnie? ![]() Karolajn, fajnie miałaś z tym koncertem że też u mnie na tym piepszonym zadupiu czegoś takiego nie ma ![]() Grr. Wkurzyłam się dzisiaj. Kupiłam sobie w hurtowni materiał na marynarkę, nawet sobie do tego dobrałam materiał na podszewkę i miałam kupić, ale mama zapytała jakiejś babki z tej hurtowni czy ten materiał się nadaje na podszewkę. Powiedziała że nie i nie kupiłam. Cholera. Ja uważam że się nadaje, nie chcę jakiegoś błyszczącej, śliskiej szmatki żebym wyglądała jak stara maleńka. Wrr zanim teraz znajdę coś odpowiedniego, zanim krawcowa mi uszyje tą marynarkę to... musiała mama tej baby pytać w ogóle wszystko mnie dzisiaj wkurza
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
|
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
monika ja kupuje co chce z tym ze ZAWSZE za swoja kasa . jak moj brat dostaje na urodizny itd to nikt ich nie rusza , za swoje kupuja. a jak ja chce to taka rozmowa:
Ja: nie mam w czym chodzic Mama: ty zawsze nie masz w czym chodzic . albo Ja: Potrzebuje spodni Mama: Dostalas pieniazki na swieta/urodziny/itp. to kup. ![]() Tato to mi ejszcze daje kupuje zazwyczja zawsze, ale mama to mnie tak wkurza ze po prostu Sie dziwi czemu ja chce sie wyprowadzic po studiach i jechac do USA
|
|
#4522 |
|
Wtajemniczenie
|
Heh, ja w domu zostanę do skończenia szkoły średniej, potem na studia do większego miasta (prawdopodobnie Wrocław) do akademika albo gdzieś tam...
i w tym mieście pewnie zostanę, bo nie zamierzam mieszkać tutaj do końca życia ale będę często wpadać do domu, szkoda mi będzie się od tego wszystkiego odcinać... Zadupie bo zadupie, ale jednak je lubię ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Ja nie wiem czy Ty mi nie odpisałaś kiedyś, czy przegapiłam, ale ILE TWÓJ BRAT MA LAT?
|
|
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
Ja planuję iść do liceum 40km od mojej miejscowości i mieszkać w internacie
|
|
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak Wam mija dzień?
|
|
|
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.

Wszystkie 3 pietra

bądźcie ze mnie dumne 
"
) potem o muzyce ( poprosil mnie o jakas piosenke hh polskiego bo powiedzialam mu ze to uwielbiam dala mu ostrego tabasko z plyty tabasko powiedzial ze dobry bit to mu przetlumaCZYLAm i on mi jakis turecki hh dal 

jak jest "lubię Cię" po Turecku?
i nie kupiłam. Cholera. Ja uważam że się nadaje, nie chcę jakiegoś błyszczącej, śliskiej szmatki żebym wyglądała jak stara maleńka. Wrr