|
|
#4501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar IV
Cytat:
----- Aniołku bardzo fajna ta cynamonowa biżu Rybki i kotki, to już nie moje klimaty
|
|
#4502 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Angel dzięki za tą stronkę
jakie genialne rzeczy tam są ![]() Zwłaszcza zegary z kotami.. Przepiękne. Już wiem co chcę na urodziny
|
|
|
|
#4503 | ||||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Wanilia z kadzidłem... Czy to może nie być piękne? No... może. Wiem, że może. ![]() Wiesz Madziu, nie ma par idealnych. Ale są rzeczy ważniejsze niż inne między ludźmi. Dla mnie to jest taka ważniejsza. ![]() Cytat:
Mówiłam nie stąpać! Ty nie skacz o kulach, tylko chodź. Kto to widział skakać o kulach?! Uważaj na szwy. Jak trzeba - lej do nocnika, ale na szwy uważaj. Jesli Ci się teraz rozejdą, to masz do końca życia rozlezione. Ja mam rozleziony na ręku. Powinnam była pokazać Ci ku przestrodze. ![]() A już bez żartobliwego zrzędzenia: Madziu, naprawdę uważaj. Stopy w życiu nie będziesz mogła oszczędzać - będziesz jej używała przez najbliższe 80 lat. Albo dłużej. Warto się pomęczyć kilka tygodni. Cytat:
Winko i deska serów to kulinarny top of the tops dla mnie. Hecate - jestem przekonana, że kiedyś. Cytat:
Szkoda. Ale i tak winszuję. Dobra fryzura to oś, czego nie miałam od lat... A nie! Czekaj! Nigdy nie miałam dobrej fryzury! Cytat:
![]() Gdybyś sobie sprawiła i opracowała system magazynowy - będę wdzięczna za dobre rady. ![]() Nooo... Wanilia, kadzidło, cynamon, tonka... Oby tylko cytrusy okazały litość... ![]() Cytat:
A co do połączenia za mną - jest tam przecież kadzidło. ![]() Cytat:
Cytat:
Podobnie nie widzę siebie w związku, w którym jestem "cała dla mojego mężczyzny" i bycie żoną staje się całym moim światem. No nie. Analogicznie nie widzę się w związku z pantoflarzem, z człowiekiem słabym, który mi nie imponuje i którego nie szanuję. Daphne jest (wbrew poincie: "Nobody's perfect) perfekcyjna. Szczególnie w tańcu. ![]() Cytat:
Cytat:
- Dlaczego mężczyźni nie mają PMS? - Oni się zawsze tak zachowują. ![]() Pomyśl, to dopiero musi być ciężkie życie. ![]() To żart! To żart był!
|
|
#4504 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To ja jestem prawie idealna - do rozmiaru 42 brakuje mi naprawdę niewiele boskie |
|||
|
|
|
#4505 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jak ja chcialabym w lato byc facetem a oczywiscie moj ukochany poprawiajac mi humor przedokresowy podarowal mi dzis piekny T-shirt z napisem HELP ME I'M BLOND... ale w tym miesiacu sie nie zloszcze i tak
|
|
|
|
|
#4506 |
|
BAN stały
|
Kochane pomocy, co kupić tacie na 60 urodziny, nie mam pomysłów
|
|
|
|
#4507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą w filmie widać jej wałeczki na brzuchu Poza tym najważniejsze są proporcie i seksapil, którego jej odmówic nie można |
|
|
|
|
#4508 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Widzisz, jakie ja umiejętności posiadam? ![]() Cytat:
Wiem, wiem - i im bardziej się trzęsę tym bardziej mi się takie rzeczy zdarzają. Co do szwów - podobno mam jakieś w środku, które same się mają rozpaść. Jutro jadę na kontrolę i mam nadzieję, że będzie ok ![]() ![]() Ostatnio moja babcia nazwała młodszą kociczkę "dzieckiem szatana" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kocham takie dowcipy A ten pasuje jak ulał do moejgo ojca![]() Cytat:
Wiesz - gdybym widziała filmy z nią w wieku lat 13-tu to pewnie dziś miałabym mniej zwichrowaną psychikę i trochę większe poczucie własnej atrakcyjności. Wcześniej nie mogłam uwierzyć, że można mieć wałeczki na brzuchu i pupę jak szafa trzydrzwiowa i być symbolem seksu. Teraz to wiem, choć szkoda, że trochę za późno
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
||||
|
|
|
#4509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha, w takim razie ja też mam w domu jednego Hatifnata (Edzika) i jedno dziecko szatana (Halkę)
Teraz oba drzemią i udają grzeczne kotki. Taa, a kto się wczoraj dobierał do rybek? Halina, dziecko szatana znaczy się, nauczyła się otwierać sobie pokrywę z akwarium ![]() Po przedwczorajszej burzy popłudniowej nie mieliśmy prądu do rana, wczoraj znów przerwa w dostawie. A jak u nas nie ma prądu to automatycznie nie ma wody. Bez prądu to lubię, ale bez wody to już gorzej ![]() Zła jestem dzisiaj (choć już mi przechodzi). Nie wiem co się stało, co źle zrobiłam, nie zarejestrowałam wczoraj tego momentu, kiedy mnie dziabło w kręgosłupie lędźwiowym moim ukochanym . No i dzisiaj zamiast załatwiać swoje sprawy (typu zakupy, fryzjer i inne fajne rzeczy) to zastanawiam się, jak usiąść, żeby potem udało się wstać. W nocy jak chciałam się przewrócic na druga stronę, to musiałam się mężem wspomagać. Starość nie radość Zażyłam środek przeciwbólowy i jakby lepiej. Niestety o staniu przez 5 minut, siedzeniu bez podpórki (w ubikacji) czy innych podobnych wygibasach mowy nie ma.Dotarły do mnie wczoraj wylicytowane ciuchy z a. O dziwo wszystko dobrze leży i podoba mi się. I nawet dwie sukienki kupiłam, no dumna z siebie jestem ![]() Przyszły też próbki trzech różnych Innocentów, a do paczuszki sprzedający dorzucił mi gumę Mambę M. dorwał próbkę klasycznego Innocenta, obwąchał, stwierdził że zna (a jakże, zna) i zapytał czy może sie psiknąć. Miałam mu odmówić? Pojechał wypachniony Innocentem na kurs prawa jazdy
|
#4511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedna Aguś ![]() Z tego co opisujesz, to może to. Bez lekarza się chyba nie obejdzie To brzmi poważnie.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) albo zrobię jakiś nieostrożny ruch to niestety łapie mnie na parę dni. Kurczaki, w tym tygodniu wyjazd nad morze, muszę się doprowadzić do jako takiego stanu.
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2008-07-15 o 11:47 Powód: zjedzony ogonek |
|
|
|
|
#4513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaa rozumiem. W takim razie kuruj się i doprowadzaj do porządku
|
|
|
|
#4514 | |||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Ale na lufcik nie marnuj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobno lepiej późno niż wcale Ale poważnie, każda z nas ma lekko zwichrowaną psychikę na tym lub innym punkcie, grunt to poczucie własnej wartości, a nie atrakcyjności. |
|
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
Agnysko, lacze sie w bolu okolic ledzwiowych
Mam problemy z kregoslupem ledzwiowym od jakis dwoch lat, ale jeszcze nigdy mnie tak nie bolalo. Bez podpierania sie rekami nie moge z lozka sie podniesc, nie mowiac o tym, ze nawet schylic sie nie moge, zeby psu obroze zalozyc czy podniesc cos z podlogi. Godzina 13, ja leze w lozku i milion spraw do zalatwienia dzisiaj musi sobie poczekac... |
|
|
|
#4517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4519 |
|
Zadomowienie
|
Agnysko, Mskladaczku, dołączam do klubu bolących odcinków lędźwiowych. Kręgosłup znowu kilka dni temu dał o sobie znać, mam takie atrakcje co jakiś czas od momentu, gdy w liceum złamałam wyrostki kręgowe. Całe szczęście już przechodzi. Powinnam zacząć znowu chodzić na basen, to zawsze działa w moim wypadku.
Niech Wam szybko przejdzie ból! |
|
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie - czy nasz "huraganowy" kolega ma imię zaczynające się na M.?
|
|
|
#4521 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Madzik Ty kózko jedna, uważaj na siebie! Agnysko, Mskladaczku dopisuję się do listy bolących pleców. ![]() Oby Wam przeszło, mnie pomaga basen. |
|
|
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
Coś mi się wydaje, że pan M. nawiedza regularnie mój profil na n-k. A raczej nawiedzał, bo zablokowałam delikwenta.
|
|
|
#4523 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
co do koszulek to obecnie maja tez z napisem CHODZ DO MAMUSKI
|
|
|
|
|
#4524 | ||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jakby co to mogłabym liczyć na kropeleczkę, taką tyci tyci Cytat:
) wywijają sie w każda stronę, nie lubię prostownicy, lokówki nie używam, myje susze i wsio!Cytat:
Po samych składnikach muszę stwierdzić że to chyba w moim typie są ![]() Cytat:
Cytat:
Co do Innocentów, to kochana jestem ciekawa jak sie mają do klasyka i jak trwałość? Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4526 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
No proszę cię
![]() edit: cofam podejrzenia rzucone na Twistera. Jestem po konsultacjach z Agnyską, i to nie Twister. Zmyliło mnie imię i niepamięc do nazwiska> Co nie zmienia faktu, że zablokowałam jakiego kolesia, który oglądał mój profil 3 dni pod rząd o 2 w nocy
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-07-15 o 18:44 |
|
|
|
#4528 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziu - Agnyska podesłała mi linka z projektem Kassandra, bo wcześniej nie zauważyłam. Uśmiałam się jak norka, acz był to raczej sarkastyczny śmiech.
|
|
|
#4530 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.

jakie genialne rzeczy tam są 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)