Scent Bar IV - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-14, 22:39   #4501
irkax
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar IV

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość

"Pół żartem..." jest bezbłędne... A najlepsza jest puenta.

- Ale ja jestem facetem!
- Nikt nie jest doskonały.

Też oglądałam

-----
Aniołku bardzo fajna ta cynamonowa biżu
Rybki i kotki, to już nie moje klimaty

irkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 23:01   #4502
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Angel dzięki za tą stronkę jakie genialne rzeczy tam są

Zwłaszcza zegary z kotami.. Przepiękne. Już wiem co chcę na urodziny
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 23:20   #4503
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
No w życiu. Wiem, zę nie da rady - chyba jedynym wyjściem jest dodatkowa kosmetyczka.
Tyle, że ja sobie umyśliłam pudło właśnie po to, żeby mieć wszystko razem.

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
No to ja się nie dziwię
Wanilia z kadzidłem... Czy to może nie być piękne?

No... może. Wiem, że może.

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Sabbath - Jak czytam o takich "przypadkach", to dodaje mi otuchy
Wiesz Madziu, nie ma par idealnych. Ale są rzeczy ważniejsze niż inne między ludźmi. Dla mnie to jest taka ważniejsza.

Cytat:
Zaczęłam dzień boleśnie - skakałoam sobie o kulach do łazienki i nagle się bach- zachwiałam. I co - oczywiście musiałam nastąpić na zabandażowaną stopę. Matkoicórko!!!!!!!!!!!

Jaki to ból - aż się popłakałam
A bo nie słuchasz mnie!
Mówiłam nie stąpać!

Ty nie skacz o kulach, tylko chodź. Kto to widział skakać o kulach?!

Uważaj na szwy. Jak trzeba - lej do nocnika, ale na szwy uważaj. Jesli Ci się teraz rozejdą, to masz do końca życia rozlezione. Ja mam rozleziony na ręku. Powinnam była pokazać Ci ku przestrodze.

A już bez żartobliwego zrzędzenia: Madziu, naprawdę uważaj. Stopy w życiu nie będziesz mogła oszczędzać - będziesz jej używała przez najbliższe 80 lat. Albo dłużej. Warto się pomęczyć kilka tygodni.

Cytat:
Napisane przez Blonde_Stranger Pokaż wiadomość
Sabbath,jakaś iskierka nadziei się we mnie zapaliła gdy to przeczytałam,bo marzę o takim związku ale straciłam wiarę w takie pozytywne przypadki... zazdroszczę i życzę żeby trwało wam to jak najdłużej,możecie być inspiracją dla wielu ludzi.

A to winko i deska serów,ahh....mniamusi

Winko i deska serów to kulinarny top of the tops dla mnie.

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Nie bardzo.

Ale moze kiedys...

Zazdroszcze w sumie.
Hecate - jestem przekonana, że kiedyś. To tylko od Ciebie zależy.

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
A poszłam i to był całkiem niegłupi pomysł, fryzure mam dokładnie taka jak chciałam - a moze nawet i ładniejszą. Uprzedzajac ewentualne pytania - domowy komputer jest niekompatybilny z aparatem, więc fotek nie będzie.

Humor i owszem, ujdzie w tłoku
Uprzedziłaś moje pytanie.
Szkoda.
Ale i tak winszuję. Dobra fryzura to oś, czego nie miałam od lat... A nie! Czekaj! Nigdy nie miałam dobrej fryzury!

Cytat:
U mnie wczoraj były burza za burzą - ale takie "fest" za oknami latały gałężiez drzew, huraganowo było, pioruny nad blokami, skrzynki na balkonie nam się przesuwały, a moje dwie koty latały jakby miały petardy w tyłeczkach i nie wiedziały gdzie się usadowić, żeby mieć leszpy widok - bo moje kocice burzy się nie boją. Siedzą wtedy na parapecie i mają zabawę i widowisko na sto dwa
Może to nie koty, tylko Hatifnaty?

Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka Pokaż wiadomość
Ja chyba też takie sobie sprawię
Gdybyś sobie sprawiła i opracowała system magazynowy - będę wdzięczna za dobre rady.

Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka Pokaż wiadomość
Brzmi ciekawie, gratulacje
Nooo... Wanilia, kadzidło, cynamon, tonka... Oby tylko cytrusy okazały litość...

Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość
Oooo, a to mi nie przyszło do głowy w połączeniu z Tobą jakoś
Sama myślałam, ale ten cynamon mnie odstrasza.
Ja lubię cynamon.
A co do połączenia za mną - jest tam przecież kadzidło.

Cytat:
No, od 19 to jeszcze nie
Ale od 15 to już tak (Z TŻ dopiero od 10, ale mam nadzieję dobić znacznie więcej )
Jestem przekonana, że "dobijecie".

Cytat:
I chyba to co napisałaś o pasjach i czasem mijaniu się jest receptą. 24 h na dobę tylko ze sobą, w tych samych środowiskach, miejscach, z tymi samymi ludźmi... Tak się nie da po prostu...
Ano właśnie też tak myślę, że się nie da.
Podobnie nie widzę siebie w związku, w którym jestem "cała dla mojego mężczyzny" i bycie żoną staje się całym moim światem. No nie.
Analogicznie nie widzę się w związku z pantoflarzem, z człowiekiem słabym, który mi nie imponuje i którego nie szanuję.

Cytat:
"Daphne" wymiata
Daphne jest (wbrew poincie: "Nobody's perfect) perfekcyjna. Szczególnie w tańcu.

Cytat:
Nos także. I usunięte dwa żebra, żeby mieć lepsze wcięcie. Gdzieś też czytałam, że nosiła rozmiar 42 - według dzisiejszego pojęcia, co niektórych "guru" taki rozmiar to już otyłość
Belucci też ma 42. Niech mi ktoś powie, że to otyłość to obiecuję osobiście zabić go śmiechem.

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
Nie wiecie... ale cieszycie się z Twego powodu

Niech mi się ten PMS wreszcie skończy, wrrrr
Aragonte, przypomniał mi się seksistowski dowcip, którym raczę mojego Królewnę kiedy doskwiera mi PMS.

- Dlaczego mężczyźni nie mają PMS?
- Oni się zawsze tak zachowują.

Pomyśl, to dopiero musi być ciężkie życie.

To żart! To żart był!
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 23:39   #4504
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
/>
No ja się domyślam, ze w tym celu zakupiłaś pudło - ale ... no cóż innego Ci pozostaje ? Trzeba było kupic Zestaw Heiress w pudełku - resztę bym Ci zrobiła własnoręcznie - miałabyś takie jak ja

Cytat:

No... może. Wiem, że może.
/>
eeee .... to musi być piękne

Cytat:
Belucci też ma 42. Niech mi ktoś powie, że to otyłość to obiecuję osobiście zabić go śmiechem.
/>

To ja jestem prawie idealna - do rozmiaru 42 brakuje mi naprawdę niewiele
Cytat:
/>
boskie
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 23:49   #4505
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
Nie wiecie... ale cieszycie się z Twego powodu

Niech mi się ten PMS wreszcie skończy, wrrrr
nie martw sie, Tobie sie skonczy a ja w czwartek zaczynam katusze jak ja chcialabym w lato byc facetem a oczywiscie moj ukochany poprawiajac mi humor przedokresowy podarowal mi dzis piekny T-shirt z napisem HELP ME I'M BLOND... ale w tym miesiacu sie nie zloszcze i tak
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 08:38   #4506
Zuziunia
BAN stały

Kochane pomocy, co kupić tacie na 60 urodziny, nie mam pomysłów
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 09:11   #4507
Contax
Zakorzenienie

Cytat:
Nos także. I usunięte dwa żebra, żeby mieć lepsze wcięcie. Gdzieś też czytałam, że nosiła rozmiar 42 - według dzisiejszego pojęcia, co niektórych "guru" taki rozmiar to już otyłość

A w porywach nawet więcej zresztą w filmie widać jej wałeczki na brzuchu Poza tym najważniejsze są proporcie i seksapil, którego jej odmówic nie można
Contax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 10:05   #4508
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
A bo nie słuchasz mnie!
Mówiłam nie stąpać!

Cytat:
Ty nie skacz o kulach, tylko chodź. Kto to widział skakać o kulach?!

Widzisz, jakie ja umiejętności posiadam?

Cytat:
Uważaj na szwy. Jak trzeba - lej do nocnika, ale na szwy uważaj. Jesli Ci się teraz rozejdą, to masz do końca życia rozlezione. Ja mam rozleziony na ręku. Powinnam była pokazać Ci ku przestrodze.

Wiem, wiem - i im bardziej się trzęsę tym bardziej mi się takie rzeczy zdarzają. Co do szwów - podobno mam jakieś w środku, które same się mają rozpaść. Jutro jadę na kontrolę i mam nadzieję, że będzie ok

Cytat:
Może to nie koty, tylko Hatifnaty?
A może...?

Ostatnio moja babcia nazwała młodszą kociczkę "dzieckiem szatana"

Cytat:
Daphne jest (wbrew poincie: "Nobody's perfect) perfekcyjna. Szczególnie w tańcu.
Jest perfekcyjna we wczuciu się w swoją "kobiecą" stronę osobowści

Cytat:
Aragonte, przypomniał mi się seksistowski dowcip, którym raczę mojego Królewnę kiedy doskwiera mi PMS.

ÓMARŁAM Kocham takie dowcipy A ten pasuje jak ulał do moejgo ojca

Cytat:
Napisane przez Contax Pokaż wiadomość
A w porywach nawet więcej zresztą w filmie widać jej wałeczki na brzuchu Poza tym najważniejsze są proporcie i seksapil, którego jej odmówic nie można

Wiesz - gdybym widziała filmy z nią w wieku lat 13-tu to pewnie dziś miałabym mniej zwichrowaną psychikę i trochę większe poczucie własnej atrakcyjności. Wcześniej nie mogłam uwierzyć, że można mieć wałeczki na brzuchu i pupę jak szafa trzydrzwiowa i być symbolem seksu. Teraz to wiem, choć szkoda, że trochę za późno

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 10:26   #4509
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Napisane przez princeska69 Pokaż wiadomość
nie martw sie, Tobie sie skonczy a ja w czwartek zaczynam katusze jak ja chcialabym w lato byc facetem a oczywiscie moj ukochany poprawiajac mi humor przedokresowy podarowal mi dzis piekny T-shirt z napisem HELP ME I'M BLOND... ale w tym miesiacu sie nie zloszcze i tak
Chciałam sobie sprawić taką koszulkę(widziałam jakiś czas temu w New Yorkerze),ale jestem brunetką
Stary 2008-07-15, 11:21   #4510
agnyska81
Zakorzenienie

Hahaha, w takim razie ja też mam w domu jednego Hatifnata (Edzika) i jedno dziecko szatana (Halkę) Przybij piątkę, Madzik. Zresztą pisałam Ci, że nawet z twarzy są podobne.
Teraz oba drzemią i udają grzeczne kotki. Taa, a kto się wczoraj dobierał do rybek? Halina, dziecko szatana znaczy się, nauczyła się otwierać sobie pokrywę z akwarium

Po przedwczorajszej burzy popłudniowej nie mieliśmy prądu do rana, wczoraj znów przerwa w dostawie. A jak u nas nie ma prądu to automatycznie nie ma wody. Bez prądu to lubię, ale bez wody to już gorzej

Zła jestem dzisiaj (choć już mi przechodzi). Nie wiem co się stało, co źle zrobiłam, nie zarejestrowałam wczoraj tego momentu, kiedy mnie dziabło w kręgosłupie lędźwiowym moim ukochanym . No i dzisiaj zamiast załatwiać swoje sprawy (typu zakupy, fryzjer i inne fajne rzeczy) to zastanawiam się, jak usiąść, żeby potem udało się wstać. W nocy jak chciałam się przewrócic na druga stronę, to musiałam się mężem wspomagać. Starość nie radość Zażyłam środek przeciwbólowy i jakby lepiej. Niestety o staniu przez 5 minut, siedzeniu bez podpórki (w ubikacji) czy innych podobnych wygibasach mowy nie ma.

Dotarły do mnie wczoraj wylicytowane ciuchy z a. O dziwo wszystko dobrze leży i podoba mi się. I nawet dwie sukienki kupiłam, no dumna z siebie jestem

Przyszły też próbki trzech różnych Innocentów, a do paczuszki sprzedający dorzucił mi gumę Mambę
M. dorwał próbkę klasycznego Innocenta, obwąchał, stwierdził że zna (a jakże, zna) i zapytał czy może sie psiknąć. Miałam mu odmówić? Pojechał wypachniony Innocentem na kurs prawa jazdy Wiecie, że mu to całkiem pasowało? Wcale nie brzmiało jak typowo damski słodziak.

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 11:33   #4511
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Hahaha, w takim razie ja też mam w domu jednego Hatifnata (Edzika) i jedno dziecko szatana (Halkę) Przybij piątkę, Madzik. Zresztą pisałam Ci, że nawet z twarzy są podobne. Teraz oba drzemią i udają grzeczne kotki. Taa, a kto się wczoraj dobierał do rybek? Halina, dziecko szatana znaczy się, nauczyła się otwierać sobie pokrywę z akwarium.

Po przedwczorajszej burzy popłudniowej nie mieliśmy prądu do rana, wczoraj znów przerwa w dostawie. A jak u nas nie ma prądu to automatycznie nie ma wody. Bez prądu to lubię, ale bez wody to już gorzej

Zła jestem dzisiaj (choć już mi przechodzi). Nie wiem co się stało, co źle zrobiłam, nie zarejestrowałam wczoraj tego momentu, kiedy mnie dziabło w kręgosłupie lędźwiowym moim ukochanym . No i dzisiaj zamiast załatwiać swoje sprawy (typu zakupy, fryzjer i inne fajne rzeczy) to zastanawiam się, jak usiąść, żeby potem udało się wstać. W nocy jak chciałam się przewrócic na druga stronę, to musiałam się mężem wspomagać. Starość nie radość Zażyłam środek przeciwbólowy i jakby lepiej. Niestety o staniu przez 5 minut, siedzeniu bez podpórki (w ubikacji) czy innych podobnych wygibasach mowy nie ma.

Biedna Aguś Może to słynne korzonki? Z tego co opisujesz, to może to. Bez lekarza się chyba nie obejdzie To brzmi poważnie.

Frank Zappa

Stary 2008-07-15, 11:46   #4512
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Biedna Aguś Może to słynne korzonki? Z tego co opisujesz, to może to. Bez lekarza się chyba nie obejdzie To brzmi poważnie.
Mam dyskopatię. Staram się ruszać i przestrzegać innych zaleceń lekarza, ale czasem jak się przemęczę (na przykład pracą w ogródku czy innym dłuższym schylaniem, czego nie powinnam robić ) albo zrobię jakiś nieostrożny ruch to niestety łapie mnie na parę dni.
Kurczaki, w tym tygodniu wyjazd nad morze, muszę się doprowadzić do jako takiego stanu.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2008-07-15 o 11:47 Powód: zjedzony ogonek
Stary 2008-07-15, 11:49   #4513
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Mam dyskopatię. Staram się ruszać i przestrzegać innych zaleceń lekarza, ale czasem jak się przemęczę (na przykład pracą w ogródku czy innym dłuższym schylaniem, czego nie powinnam robić ) albo zrobię jakiś nieostrożny ruch to niestety łapie mnie na parę dni.
Kurczaki, w tym tygodniu wyjazd nad morze, muszę się doprowadzić do jako takiego stanu.

Aaaa rozumiem. W takim razie kuruj się i doprowadzaj do porządku

Frank Zappa

Stary 2008-07-15, 11:53   #4514
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Oj
Mnie w sobotę chuligani wybili szybę balkonową. Na szczęście była podwójna, więc ta wewnętrzna jest nieruszona, ale na zewnątrz jest na tyle źle, że trzeba ją szybko wymienić, bo grozi posypaniem...
Mnie właśnie poszła wewnętrzna i jedyna pociecha, ze może mnie w zime nie wywieje na amen - chyba, ze następna burza będzie

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Na wybijaczy szyb już rzuciłam klątwę
Ale na lufcik nie marnuj

Cytat:
Uprzedziłaś moje pytanie.
Szkoda.
Ale i tak winszuję. Dobra fryzura to oś, czego nie miałam od lat... A nie! Czekaj! Nigdy nie miałam dobrej fryzury!
Dlaczego Ci jakoś dziwnie nie wierzę...?

Cytat:
W końcu seksapil nie zależy od rozmiaru ani od posiadania (bądź tez braku) wałeczków tu i ówdzie. Wszystko zalezy od tego, co człowiek myśli o własnym ciele i jak je postrzega - jak się podoba samemu sobie to w większości przypadków będzie się podobał i innym, to się udziela.
Stary 2008-07-15, 12:54   #4515
Contax
Zakorzenienie

Cytat:
:
Wiesz - gdybym widziała filmy z nią w wieku lat 13-tu to pewnie dziś miałabym mniej zwichrowaną psychikę i trochę większe poczucie własnej atrakcyjności. Wcześniej nie mogłam uwierzyć, że można mieć wałeczki na brzuchu i pupę jak szafa trzydrzwiowa i być symbolem seksu. Teraz to wiem, choć szkoda, że trochę za późno

Podobno lepiej późno niż wcale

Ale poważnie, każda z nas ma lekko zwichrowaną psychikę na tym lub innym punkcie, grunt to poczucie własnej wartości, a nie atrakcyjności.
Contax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 12:56   #4516
mskladaczek
Zakorzenienie

Agnysko, lacze sie w bolu okolic ledzwiowych
Mam problemy z kregoslupem ledzwiowym od jakis dwoch lat, ale jeszcze nigdy mnie tak nie bolalo. Bez podpierania sie rekami nie moge z lozka sie podniesc, nie mowiac o tym, ze nawet schylic sie nie moge, zeby psu obroze zalozyc czy podniesc cos z podlogi.

Godzina 13, ja leze w lozku i milion spraw do zalatwienia dzisiaj musi sobie poczekac...
mskladaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 12:58   #4517
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mskladaczek Pokaż wiadomość
Agnysko, lacze sie w bolu okolic ledzwiowych
Mam problemy z kregoslupem ledzwiowym od jakis dwoch lat, ale jeszcze nigdy mnie tak nie bolalo. Bez podpierania sie rekami nie moge z lozka sie podniesc, nie mowiac o tym ze nawet schylic sie nie moge zeby psu obroze zalozyc czy podniesc cos z podlogi.

Godzina 13, ja leze w lozku i milion spraw do zalatwienia dzisiaj musi sobie poczekac...
Oj, Magdo

Stary 2008-07-15, 13:10   #4518
mskladaczek
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, Magdo
Mam nadzieje, ze przejdzie jak najszybciej, czego i Tobie zycze
mskladaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 13:31   #4519
paolla
Zadomowienie

Agnysko, Mskladaczku, dołączam do klubu bolących odcinków lędźwiowych. Kręgosłup znowu kilka dni temu dał o sobie znać, mam takie atrakcje co jakiś czas od momentu, gdy w liceum złamałam wyrostki kręgowe. Całe szczęście już przechodzi. Powinnam zacząć znowu chodzić na basen, to zawsze działa w moim wypadku.

Niech Wam szybko przejdzie ból!
paolla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 13:38   #4520
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Mam pytanie - czy nasz "huraganowy" kolega ma imię zaczynające się na M.?

Frank Zappa

Stary 2008-07-15, 13:54   #4521
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Cytat:
Mam pytanie - czy nasz "huraganowy" kolega ma imię zaczynające się na M.?
Tak się przedstawia

Madzik Ty kózko jedna, uważaj na siebie!

Agnysko, Mskladaczku dopisuję się do listy bolących pleców.
Oby Wam przeszło, mnie pomaga basen.

Yola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 14:13   #4522
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Coś mi się wydaje, że pan M. nawiedza regularnie mój profil na n-k. A raczej nawiedzał, bo zablokowałam delikwenta.

Frank Zappa

Stary 2008-07-15, 14:43   #4523
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
Chciałam sobie sprawić taką koszulkę(widziałam jakiś czas temu w New Yorkerze),ale jestem brunetką
Ja juz postanowilam, ze pojde w niej na egzamin z prawa jazdy, liczac ze nie pojade na Zabe no i jeszcze cofanie do tylu fajnie byloby pominac co do koszulek to obecnie maja tez z napisem CHODZ DO MAMUSKI
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 16:29   #4524
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
W końcu seksapil nie zależy od rozmiaru ani od posiadania (bądź tez braku) wałeczków tu i ówdzie. Wszystko zalezy od tego, co człowiek myśli o własnym ciele i jak je postrzega - jak się podoba samemu sobie to w większości przypadków będzie się podobał i innym, to się udziela.
To prawda, sama wiem po sobie, jeżeli ja się czuje dobrze, to nawet przez swoje zachowanie to pokazuje całkiem nieświadomie i tu nie ważne jak wyglądam najważniejszą rzeczą jest akceptacja samego siebie.

Cytat:
Ale takie tekturowe, czy coś z innego tworzywa, ja trzymam kosmetyki do makijażu w koszyczku z wikliny który dostałam w konkursie timoteia

Cytat:
Hmm no jestem bardzo ciekawa jakby co to mogłabym liczyć na kropeleczkę, taką tyci tyci
Cytat:
Dobra fryzura to oś, czego nie miałam od lat... A nie! Czekaj! Nigdy nie miałam dobrej fryzury!
To tak jak ja, moje włosy sa okropne, nasada strasznie sie przetłuszcza i jest prosta, końcówki suche jak siano (na własne zyczenie) wywijają sie w każda stronę, nie lubię prostownicy, lokówki nie używam, myje susze i wsio!
Cytat:
Nooo... Wanilia, kadzidło, cynamon, tonka... Oby tylko cytrusy okazały litość...
Oooo tonka uwielbiam ten składnik a połączony z wanilią...mmm
Po samych składnikach muszę stwierdzić że to chyba w moim typie są

Cytat:

Cytat:

Dotarły do mnie wczoraj wylicytowane ciuchy z a. O dziwo wszystko dobrze leży i podoba mi się. I nawet dwie sukienki kupiłam, no dumna z siebie jestem

Przyszły też próbki trzech różnych Innocentów, a do paczuszki sprzedający dorzucił mi gumę Mambę
M. dorwał próbkę klasycznego Innocenta, obwąchał, stwierdził że zna (a jakże, zna) i zapytał czy może sie psiknąć. Miałam mu odmówić? Pojechał wypachniony Innocentem na kurs prawa jazdy Wiecie, że mu to całkiem pasowało? Wcale nie brzmiało jak typowo damski słodziak.
Co do kręgosłupa to współczuję, sama mam trochę z nim problemów, nie dość że krzywy, to jeszcze dorobiłam sie na siłowni, ale juz na szczęście ten 2 miesięczny ból minął.

Co do Innocentów, to kochana jestem ciekawa jak sie mają do klasyka i jak trwałość?

Cytat:
Coś mi się wydaje, że pan M. nawiedza regularnie mój profil na n-k. A raczej nawiedzał, bo zablokowałam delikwenta.
Hmm tylko po co?
Stary 2008-07-15, 16:51   #4525
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Hmm tylko po co?

Chyba nie jestem ciekawa

Frank Zappa

Stary 2008-07-15, 16:59   #4526
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Chyba nie jestem ciekawa
Może wpadłaś mu w oko
Stary 2008-07-15, 17:22   #4527
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Może wpadłaś mu w oko
No proszę cię

edit: cofam podejrzenia rzucone na Twistera. Jestem po konsultacjach z Agnyską, i to nie Twister. Zmyliło mnie imię i niepamięc do nazwiska>

Co nie zmienia faktu, że zablokowałam jakiego kolesia, który oglądał mój profil 3 dni pod rząd o 2 w nocy

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2008-07-15 o 18:44
Stary 2008-07-15, 19:20   #4528
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Co nie zmienia faktu, że zablokowałam jakiego kolesia, który oglądał mój profil 3 dni pod rząd o 2 w nocy
Napaleniec jakiś czy co... dobrze zrobiłaś że zablokowałaś.
Stary 2008-07-15, 19:42   #4529
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Zuziu - Agnyska podesłała mi linka z projektem Kassandra, bo wcześniej nie zauważyłam. Uśmiałam się jak norka, acz był to raczej sarkastyczny śmiech.

Frank Zappa

Stary 2008-07-15, 20:04   #4530
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Zuziu - Agnyska podesłała mi linka z projektem Kassandra, bo wcześniej nie zauważyłam. Uśmiałam się jak norka, acz był to raczej sarkastyczny śmiech.
Ja wczoraj tez o tym czytałam, a nawet tu w wątku pisałam.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości