|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Przyczajenie
|
Helloo
Jestem Nowa ![]() ![]() od wczoraj czytam wasze opisy.. ![]() jestem oczywsicie w pierwszj czesci.. i mam do was taka prosbe ![]() ![]() Potrzebne opisy na dobranoc ![]() ze tesknie np Ty głowna role grasz w kazdym moim snie ![]() ![]() opisy ;-) chcę cię takiego jak kiedyś . . . ".. ChoĆ wokÓł ludzie,stojĘ sama samOtna w tłumiE.. " KC.. ![]() Mein Schatz <333
#4503 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a tak poza tym dziekuje za opisy Kochana... uwielbiam CIe ![]()
![]() |
#4504 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
* podłych kłamstw najsłodszy miód metodą usta-usta. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zakorzenienie
|
cześć Dziewczyny. mam gorącą prośbę. Pewnie już coś było, ale nie mam głowy by szukać... mam poważnie chorego tatę i niewiadomo co będzie dalej... czy macie jakieś opisy- nie dosłowne, że mam chorego ojca, tylko np. o tym, że mam nadzieję że wszystko będzie ok
z góry dziękuję opis: zbyt mocno wierzę by mogło być inaczej... ![]()
#4506 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() * Nic tak nie poprawia humoru jak udane zakupy. * Przydałaby się zdecydowanie większa szafa na wszystkie genialne ciuchy. * Ten kto powiedział, że pieniądze szczęścia nie dają nie wiedział, gdzie iść na zakupy. * Ubraniowe szaleństwo zakończone olbrzymią utratą gotówki. Było warto ;D * Przymierzalna za przymierzalnią, obolałe nogi. Och, ależ było warto! * Zdecydowanie pragnę powtórki. Tym razem wykupię cały sklep. Taa ![]() * Uwielbiam ten beztroski czas, przepełniony ubraniami i śmiechem. Może się coś przyda. Jakoś weny brak ;/ Coś ode mnie... * Mogłabym nie spać tylko po to aby słyszeć jak oddychasz. * Nie chcę stracię jednego uśmiechu Jednego pocałunku. * Miłość jest dziką siłą. Kiedy próbujemy ją okiełznać,pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić,czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć,miesza nam w głowach. * Nie chcę zasypiać I nie chcę cię stracić. * Są chwile gdy wolałabym martwym widzieć Cię Nie musiałabym się Tobą dzielić nie nie Gdybym mogła schowałabym Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych które są dla nas zagrożeniem. * Mówią, że miłość umiera między dwojgiem ludzi. To nieprawda. Nie umiera. Opuszcza tylko człowieka, odchodzi, jeżeli nie jest jej godzien. Miłość nie umiera, tylko ludzie umierają. * Na zawsze jesteś odpowiedzialny, za to, co oswoiłeś. * Będę mocą zanurzoną w snach. Twoim wierszem kiedy słow Ci brak. Zakochaniem w jeden letni dzień. Będę blisko jeśli tylko zaczniesz szukać mnie. * Często łapie się na tym, że szukam jego twarzy w śród tłumu ludzi, ale dobrze wiem że to nie możliwe żebym ją odnalazła. * Boże, pozwól mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies. * - Twój ulubiony kamień? - Topaz... - Dlaczego? - Bo takiego koloru są dziś Twoje oczy... *** Do poniedziałku, kochane ![]() ![]()
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4507 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Poznawiam!! Pilneeeeeeeee!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Licze na was!!! Opisik ;D Najlepszym przyjacielem człowieka jest pies ![]() ![]()
![]() |
#4508 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2008-08-14 o 08:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4509 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
* otulony poświatą księżyca zaśnij spokojnie pod gwiazdami własnego urojenia, niech złe nocne chmury nie przysłonią Ci aureoli... * kłębią się, przelatują milionami, giną w metaforach. niezależne małe sny... * uspokajam własny szept, bym nie budziła sie we śnie... * zasypiam Ciebie wołając * przychodzisz co noc, biorąc swój kawałek mnie... * podlewam się co noc złudzeniem, że śpisz obok... tęsknię... ![]() * dobranoc pasożyty. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4510 | ||
Zakorzenienie
|
styrana dziękuję
![]() i nawzajem piekne ![]() Cytat:
Nie umiem zasnać bez Ciebie. Tylko Ty w moich snach Zasypiam z usmiechem na twarzy bo wiem ze jutro zobacze Cię. Chce budzić sie przy tobie. Cytat:
![]() Wiara czyni cuda. Jutro będzie lepiej. Bo miłość wygra ze wszystkim. Obudze się i wszystkie obawy znikną. Szukam w sobie nadziei i siły do walki. Wiara to tylko mi pozostało. nadzieja jes jak cukier w herbacie ![]() ----------------- ode mnie Na urodziny kupisz mi Jego miłość i pokroimy ją jak tort. Ten, kto cieszy się z samotności,musi być albo dziką bestią, albo bogiem. Każdy z nas nosi w sobie jakieś okaleczenie i jakąś ranę. Jest to rana naszej własnej samotności, od której usiłujemy uciec za pomocą wzmożonej działalności, telewizji i tysiąca innych rzeczy. autor: Jean Vanier Nie wiem jak opisać ten stan gdy pierwszy raz ujrzałam cię.. "W życiu często bywamy poniewierani, deptani, upokarzani i obrażani, a mimo to wciąż jesteśmy tyle samo warci." P.Coelho "Być jak płynąca rzeka" Ty zjawiłeś się w moim życiu jak światło.. Myślałam że mi serce wyskoczy ale Twój uśmiech mnie uspokoił Każdy żyje pogrążony w snach lub marzeniach, to jest piekne życie ... tylko czasem budzimy się i widzimy, że nie wszystko jest takie kolorowe ..., że rzeczywistość jest szara ... i wtedy chcemy na powrót usnąć, ale to juz nie takie łatwe. _'..jednym okiem przyglądała się jakie to wszystko brudne i złe. tak jak i inni miała nadzieję że kiedyś wszystko poukłada się..' ..Jak gorzki jest smak cierpienia ..Gdy siedząc w ciemnościach na ślepo...Potłuczone marzenia sklejam... Nigdzie nie ma pewności tylko w nieodwzajemnionej miłości Nie kocham Cię wcale, tylko moja dusza jakaś taka smutna, gdy przechodzisz obok mnie obojętnie. ...czekając na coś co nie ma szans... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Zakorzenienie
|
Witam kochane dziewczynki
![]() Że kocham, nie zostawię, zawsze będę. Styrana - myślę o Tobie konkretnej, bo uwielbiam Twoje 'opisy'. Z góry dziękuję. ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4512 |
Przyczajenie
|
* otulony poświatą księżyca zaśnij spokojnie pod gwiazdami własnego urojenia, niech złe nocne chmury nie przysłonią Ci aureoli...
* kłębią się, przelatują milionami, giną w metaforach. niezależne małe sny... * uspokajam własny szept, bym nie budziła sie we śnie... * zasypiam Ciebie wołając * przychodzisz co noc, biorąc swój kawałek mnie... * podlewam się co noc złudzeniem, że śpisz obok... tęsknię... ![]() * dobranoc pasożyty. ![]() Dziekujeee ;*** Boska jestees ;DD i opisy :P Piękny Był Ten Anioł Stojący w słoncu Ty Jestes Moim Calym Swiatem ![]() Uśmiechnij Sie Radość Czyni Cuda =) Chcesz Być Kimś Zacznij Być Sobą.. Ty Jestes Moim Calym Swiatem ![]() ![]()
#4513 | |
BAN stały
|
Cytat:
niech ktoś zatrzyma czas bo ja wysiadam A gdyby tak nagle, bez słowa, z dnia na dzień, opuścić wszystko i wszystkich? Wyjechać bardzo daleko, rzucić wszystko, co się ma, opuścić to, co się zna... chcę jedynie zniknąć - usunąć się zupełnie na bok i pozwolić światu by biegł swoim torem... Oszukam czas ucieknę od tych wszystkich smutnych spraw... Potrzebuje trochę czasu tylko dla siebie, w czterech ścianach z własnymi myślami. Niepotrzebnych myśli natłok w głowie mam. Znowu pojawia sie pomysł, wizja by być kimś innym, robić coś innego, nie starać sie tak tylko uciec od wszystkiego, zniknąć gdzieś w mroku, zakryć głowę, zakryć twarz by nikt jej nie rozpoznał... Czasami człowiekowi naprawdę potrzebna jest ucieczka, a już dawno nie było okazji by to zrobić Między pomiędzy gdzieś Może zniknąć gdzieś tak, jak ognia cień? tylko pstryk i już nie ma mnie, czasem bardzo tego chce zostawic wszystkich was. Szukam drogowskazów... Może coś wybierzesz.. postaram się jeszcze coś znaleźc ;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuje Dziewczynki, jesteście wielkie! ![]() *** w mieście, gdzie od dawna zakazano łez już za późno żeby śnić nawet jeżeli wszystko kłamstwem jest proszę Cię okłamuj mnie zdjęcia w antyramach gdzieś na kolejnych ścianach łez nie widać nocą Chciałam widzieć więcej, a pustkę widzę wszędzie
![]() |
#4515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() świetne zabieram sobie ;D |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4516 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Przyczajenie
|
[I][COLOR=Sienna]Gdy zamykam oczy widzę twoją twarz.
Nie umiem zasnać bez Ciebie. Tylko Ty w moich snach Zasypiam z usmiechem na twarzy bo wiem ze jutro zobacze Cię. Chce budzić sie przy tobie. zabieram czerwonyyy ![]() ![]()
#4518 |
Raczkowanie
|
jej słowa mordują... ' próbowałam mówić, ale Ty nie słuchałeś .. ' ` przecież to co najpiękniejsze nie trwa wiecznie... Jesteś moim najsłodszym nałogiem ;-** Samotna wśród ludzi, którzy myślą "Ona nigdy nie jest sama" Wiesz jak jest .. nie czas na łzyy . Bo dla Ciebie jestem tylko pustą panną, którą trzeba skosztować ... No ja czasem lubięę zamknąć się w szafie i udawać, że windą jade xDD
![]() |
#4519 |
Zadomowienie
|
Frizz, jak już jesteś , to Cię 'wykorzystam' ; dd
prosiłabym o opisy po ANGIELSKU miłosne. że jest moim słonkiem i moim powietrzem i że wyczekuję aż go zobaczę ( dopiero za 74 dni , albo i poźniej ;(( ) i takie tam.; ) najważniejsze , by były po ang i miłose. xD buziak ; * opisy; do you believe in magic? ; ) jak w filmie. 'nieprawda że my, nie wiemy o sobie nic...'
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4520 |
Zadomowienie
|
Dałabym wszystko za to, by Cię dotknąć. By chociaż przez krótką chwilę poczuć aksamit Twojej skóry, chłodny i delikatny..
..poczuć zapach Twoich włosów i zakochać się w nim na nowo.. ..świat w marzeniach jest idealny..narazie wolę mieszkać w nim.. Gardzę brudną, trudną rzeczywistością, rzeczywistością pustych ramion, pustych krzeseł, sprzecznych uczuć i zła.. Łzy są jedynym momentem prawdy w moich kłamstwach.. Chcę bezustannie smakować ten moment, kosztować Twoje myśli, oddychać Twoim życiem.. .niewidzialna i nierealna. ..coraz częściej ukrywam się.. Pstrykając palcami krzyczę głośno, płaczę wszystkim prosto w twarz.! ...odgrodzona szybą od nocy układam swoje myśli.. ..bezsenne noce pełne złych snów.. ..codzienne zawroty głowy, rozchwianie emocjonalne.. Zatopić się we własnych myślach. Przestać planować, a zacząć działać.! .codziennie smutniejsza o jeden dzień. .wpatrzona w swoje myśli. Są tajemnice, które łączą, ale są takie, które w przypadku klęski dzielą na zawsze.. Urodziłam się po to by uciekać. Ciągle uciekam przed wszystkim.. Siedzę na podłodze..ściskam w zimnych dłoniach kubek gorącej kawy. Wdycham jej piękny zapach.. .puste głupie wieczory..zimno. ..nie wierzę dzisiaj w cuda, chyba, że w te z mojej wyobraźni.. .pusta lecz pełna sprzeczności. ..zwierzam się tylko głuchym poduszkom, które chłoną moje szepty i łzy i zsyłają na mnie sen.. Naga w świetle dnia, czując powietrze na powiekach idę wciąż do przodu.. .porcja szczęścia. Przeczesuję myśli delikatnie palcami, wygładzam opuszkami palców, strzepuję z nich kurz.. Czuję w ustach cudowny posmak szczęścia z nutką goryczy.. .huśtawka nastrojów. Jestem zła. Niczego nie żałuję. Nie umiem kochać. Nie jestem dobra. Nie ufam nikomu, nawet sobie. Niczego nie żałuję.. Nie umiem byś szczęśliwa, nie lubię być szczęśliwa.. ..walczę samotnie i mam smutne oczy.. Czyste szaleństwo, z odrobiną głupiej rozpaczy, doprawione kawałeczkiem zła, przeżywanego krok po kroku.. ..po szczęśliwych dniach przychodzą dni smutne.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jakby były jakieś literówki to przepraszam..bo w tamtych opisach mi się chyba kilka zdarzyło. |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Raczkowanie
|
moje serce chore... chore na śmierć
czasem mam problemy z moją własną duszą Spojrzenia szybko zmieniają się.. Już zamknięty czas wspólnych dni To był tylko sen, piękny sen... Przepraszam Cię za miłość mą! Nie chce więcej niż możesz mi dać Nie potrafisz obdarzyć miłością siebie, Ani mnie! Zdradziłeś mnie teraz ja będę raaaanić cie!
#4522 |
Zadomowienie
|
3martyna3;
ahh. Boskie. Cud, miód i orzeszki! Więcej! ********* ...bo powietrze Ty zabrałeś! </3 Samotna pośród ludzi, którzy mówią - Ona nigdy nie jest sama. (...)ale Ty na miłość nie masz tyle czasu(...) </3 Żyjesz wspomnieniami, żyjesz tym co się już niestety zakończyło... Pasuje, rezygnuje, kapituluje, nie daje rady, poddaje się po prostu.. Kolejny raz w ulewie kłamstw bez parasolki... Odczekać 6 godzin, Albo kilka Dni, pare Miesięcy, Rok. Potem znów zaświeci słońce Może to wszystko robię dla Ciebie gdzieś tam jesteś i o tym nie wiesz. Bo mam odwagę by marzyć i cholerny upór by pragnienia prawdą się stały.. Screaming, deceiving and bleeding for you - and you still won't hear me. // Krzyczałam, oszukiwałam i krwawiłam dla ciebie - a ty i tak mnie nie słyszysz my spirit sleeping somewhere cold until you find it. // Mój duch śpiący gdzieś w chłodzie, czeka aż go odnajdziesz So I'll just keep on going the way I've gone so far..// Więc podążam tylko drogą, na której zaszłam tak daleko.. don't talk to me. you're killing my dreams. // Nie mów do mnie. zabijasz moje marzenia. Szczęśliwi czasu nie liczą .. Ja mam zawsze zegarek.
![]() |
#4523 |
Raczkowanie
|
Wiec jak widac.... wrocilam ;] po mojej dluiej nieobecnosci.... ale kradne caly czas... nowielbie Reb i Anusie po prostu
![]() no i od razu moja prosba... cos o tym ze sie zakochalam ... iz tesknie a on sie nie odzywa i w ogole... ze nie wiem co robic... jakby sie jeszcze po angielsku znalazly to w ogole git ![]() a dwa to cos o tym ze moja noga nie w porzadku... pewni dzis bedzie gips no i ze koneic wakacji do kitu ... a teraz cos ode mnie: Uwierz...kocham nawet twoje kropki w zdaniach przyjmuję oto postawę pt. "wdupiemająca". wiem co mi wolno, świadomie tą wolność rozszerzam. Może jestem wciąż za głupia by zrozumieć słowo miłość Może jestem wciąż za młoda by uwierzyć, że to mi się przytrafiło Może jest za mało słów by wytłumaczyć to Tobie Może wciąż za mało gestów w Twoją stronę robię Może jestem niedojrzała : nie doceniam tego miedzy nami Może nie dostrzegam tych wszystkich gwiazd miedzy chmurami Może nie widzę ile dla mnie zrobiłeś Może nie umiem powiedzieć ile w moim życiu zmieniłeś Może nie wiele potrafię wytłumaczyć Może ciężko mi zrozumieć, że ktoś dla mnie może tyle znaczyć Może często wariuje, robię straszne głupoty I za bardzo wierzę w te ludzkie ploty Może jednak się zmieniam, dojrzewam przy Tobie Może jednak wszystko co złe odrobię Każdą krzywdę, głupie słowa Odbuduje świat od nowa Przymknij oczy na moje niektóre zachowania Może to właśnie miłość to taka mania? Zapomnij o tym co złe Przytul...z całego serca... Znasz to uczucie, Kiedy jakaś osoba, staje się częścią Twojego życia I zaczynasz zastanawiać się, dlaczego nie znaliście się wcześniej? Wtedy, potrafisz zmienić się tylko dla niej, Odliczasz godziny do następnego spotkania, A Twoje życie staje się oczekiwaniem... Znasz to uczucie? Uwierz mi nie ma nic lepszego... Kiedy po godzinach spędzonych w pustym pokoju, Możesz wreszcie zobaczyć tą jedyną osobę, Usłyszeć jej głos I po prostu cieszyć się życiem... Razem z nią. Uwierz mi, to jest to... Są ludzie, dla których życie jest tylko teatrem, A każdy dzień kolejną rolą do odegrania... Patrząc Ci w oczy potrafią skłamać, Za cenę Twych uczuć szczerość udawać, Choć tak naprawdę czują obojętność i jest im wszystko jedno. Sprzedają Ci swoją sztuczność, A Ty naiwnie myślisz, że są prawdziwymi przyjaciółmi... Aż pewnego dnia budzisz się i otwierasz oczy, Na ten cały fałszywy świat, Który jeszcze nieraz Cię zaskoczy... Znasz to uczucie? Gdy ludzie spotykają się przypadkiem, A okazuje się, że czekali na siebie całe życie Potem wszystko się plącze, Nadchodzi koniec. Nie ma ich już. Więc po co w ogóle zaczynać...
#4524 |
Zakorzenienie
|
Widze, ze nie jestescie w stanie mi pomoc ;( trudno ;*
#4525 |
Zadomowienie
|
Może ja się postaram. * I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie.. cisze niczym nie zmąconą..' * Razem każdą drogę przejść. sny w kolorach tęczy na jawie mieć.’ * Wiem, że to Ty jesteś nim. Jedyny * Cokolwiek robiłeś każdego dnia kochałam Cię coraz bardziej Na zawsze * Dziękuje za ten wspólnie spędzony rok. <3 * Tyle czasu już cały minął rok. <3 * Otulona ciepłym gestem, który podobno nigdy się nie skończy. * Dziękuje za tych 365 dni spędzonych razem. [większość z Wizażu]. Nie wiem, może coś będzie pasować. Ale niestyety nie mam dla kogo takich opisów ustawiać, więc nie mam ich za dużo. Życzę szczęścia. ![]() Z miłości w nienawiść,
płakałaś tyle razy.
![]() |
#4526 |
Wtajemniczenie
|
Mam prosbe potrzebuje jakis fajny opis zwiazany z tym ze nasi siatkarze wygrali kolejny mecz pomozecie
![]() ![]()
#4527 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
co prawda nie jestem Styrana ale moge cos zaproponowac ;] Kocham Cię nie tylko dlatego kim jesteś ale i dlatego kim ja staję się przy Tobie... Kocham Cię nie tylko dlatego kim Ty się stałeś ale i dlatego kim ja staję się dzięki Tobie... Kocham Cię, bo zdziałałeś więcej niż jakakolwiek religia mogłaby zdziałać, by uczynić mnie dobrym człowiekiem, i więcej niż jakiekolwiek sploty wydarzeń aby uczynić mnie szczęśliwym... Uczyniłeś to bez dotyku, bez słowa, bez gestu... Uczyniłeś to będąc po prostu sobą. Być może to właśnie znaczy być przyjacielem... "Masz takie oczy zielone, zielone jak letni wiatr zaczarowanych lasów..." Prosiłam: nie przychodź... przyszedłeś Prosiłam: nie patrz... popatrzyłeś Prosiłam: nie całuj... pocałowałeś Prosiłam: nie dotykaj... dotknąłeś Prosiłam: nie kochaj... pokochałeś Teraz proszę: nie zostawiaj mnie samej... Do you see? You're all I need // Widzisz? Jesteś wszystkim czego potrzebuje. wpatrzona w jego oczy ... nie widzi świata poza nimi ... "Mogłabym nie spać cała noc, tylko po to, aby slyszeć jak oddychasz..." You look into my eyes.. I go out of my mind.. //gdy patrzysz w moje oczy, odchodzę od zmysłow don't care what they say. i'm in love with you. / nie obchodzi mnie co oni mowia. jestem zakochana w Tobie. -Najchętniej zamknął bym cię w klatce, bo kocham na ciebie patrzeć ... "..chcę zachłysnąć sie Twoim powietrzem..." -Gdy dotkniesz mojej ręki nic ci się nie stanie. -Jak to? Zupełnie nic?! -Zupełnie. Może jedynie sie zakochasz. -Więc nie chcę. -I'd like to be the only thing on Earth that makes you happy - Chciałabym być jedyną rzeczą na ziemi która sprawia że jesteś szczęśliwy Remember the first day when I saw your face - Pamietam pierwszy dzień w którym zobaczyłam Twoją twarz -Remember the first day when you smiled at me- Pamietam pierwszy dzień w którym usmiechnąłes sie do mnie "- Czemu nie śpisz? - A Ty? - Bo myślę... - O czym ...? - O Tobie... - O czym o mnie? - O tym że bardzo się ciesze, że do mnie przyszłaś i że bedzie mi smutno kiedy odejdziesz... - To nie pozwól mi odejść...obiecujesz...? obiecaj ! - Zrobiłbym dla Ciebie wszystko ! - Nie trzeba wszystko... - Tylko co ...? - TYLKO MNIE KOCHAJ...!!" *"Drzwi stały otworem. To prawda, nie otworzyła ich sama. Zrobił to jej lokaj. Jego imię:Nuda. Poprosiła: "Nudo, poszukaj mi zabawaki." A on odpowiedział: "Robi się , prosze pani." I wyciągnąwszy białe rękawiczki, by nie zostawić odcisków palców, zapukał do mego serca i zdaje się, powiedział, że nazywa się Miłość" moze cos bedezie dobre ![]()
![]() |
#4528 | ||||
xoxo
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ; *** ŚWIETNE OPISY I NA PEWNO WYKORZYSTAM. snowball --- > DZIĘKUJĘ I WZAJEMNIE ; **
![]() |
#4529 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() 1. Dazing love /Oszałamiająca miłość/ 2. Love in my heart brainstorm in my mind /Miłość w moim sercu burza w moim mózgu/ 3. You shan't see my doubt /Nie zobaczysz mojego zwątpienia/ 4. You're my air that I'll breath freely /Jesteś powietrzem, ktorym będę oddychac pełną piersią/ 5. Now I can draw a distinction between love'n'enchantment. That's love.. my love /Teraz widze różnicę pomiędzy miłością a zauroczeniem. To jest miłość.. Moja miłość/ 6. 74 days - my long haul till I'ii see you /74 dni mojej długiej drogi zanim Cie zobacze/ 7. Our love inflame all world's fires /Nasza miłośc rozpali ognie swiata/ 8. Flawless love /Doskonała<bez skazy> miłość/ 9. Willy nilly I love you my sweet silly /Chcac nie chcąc kocham Cie moj słodki gluptasie/ 10. I'll entrust my heart to You, my Love /Powierzę Ci moje serce Mój Miły/ 11. I take our love for granted just like special theory of relativity /Biore nasza miłość za coś oczywistego <pewnego> niczym teorie względności/ 12. Our love like cock-and-bull story /Nasza miłość niczym niestworzona historia/ takie mi do głowy przyszły, moze jakis wybierzesz ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4530 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo, bardzo mi miło. ^^ Postaram się coś znaleźć i wymyślić. Co to jest miłość Nie wiem Ale to miłe Że chcę go mieć Dla siebie Na nie wiem Ile Gdzie mieszka miłość Nie wiem Może w uśmiechu Czasem ją słychać w śpiewie A czasem W echu Co to jest miłość Powiedz Albo nic nie mów Ja chcę cię mieć Przy sobie I nie wiem Czemu... Miłość to znaczy popatrzeć na siebie, Tak jak się patrzy na obce nam rzeczy, Bo jesteś tylko jedną z rzeczy wielu. A kto tak patrzy, choć sam o tym nie wie, Ze zmartwień różnych swoje serce leczy, Ptak mu i drzewo mówią: przyjacielu. Wtedy i siebie, i rzeczy chce użyć, Żeby stanęły w wypełnienia łunie. To nic, że czasem nie wie, czemu służyć: Nie ten najlepiej służy, kto rozumie. dla niego...wyłapuję te chwile jak lep tulę się do radości . Zbieram skrawki z przeszłości róże z płatków oberwane pocałunki w myślach malowane w niebie się spotkamy na spacerze dusz naszych... - Powiedz mi, jak mnie kochasz. - Powiem. - Więc? - Kocham Cię w słońcu. I przy blasku świec. Kocham Cię w kapeluszu i w berecie. W wielkim wietrze na szosie i na koncercie. W bzach i w brzozach, i w malinach, i w klonach. I gdy śpisz. I gdy pracujesz skupiona. I gdy jajko roztłukujesz ładnie nawet wtedy, gdy ci łyżka spadnie. W taksówce. I w samochodzie. Bez wyjątku. I na końcu ulicy. I na początku. I gdy włosy grzebieniem rozdzielisz. W niebezpieczeństwie. I na karuzeli. W morzu. W górach. W kaloszach. I boso. Dzisiaj. Wczoraj. I jutro. Dniem i nocą. I wiosną, kiedy jaskółka przylata. - A latem jak mnie kochasz? - Jak treść lata. - A jesienią, gdy chmurki i humorki? - Nawet wtedy, gdy gubisz parasolki. - A gdy zima posrebrzy ramy okien? - Zimą kocham Cię jak wesoły ogień. Blisko przy Twoim sercu. Koło niego. A za oknami śnieg. Wrony na śniegu. Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. Miłość to nie pojedynczy uczynek, lecz pewien klimat, w którym żyjemy, to podejmowane przez całe życie ryzyko, dzięki któremu nieustannie się uczymy, odkrywamy, wzrastamy. Miłość jest klimatem - klimatem serca. Gdy się zobaczyło tylko raz piękno szczęścia na twarzy ukochanej osoby, wiadomo już, że dla człowieka nie może być innego powołania, jak wzbudzanie tego światła na twarzach otaczających nas ludzi. Kiedy się jest z ukochanym człowiekiem godziny zatrzymują się, rzeczywistość roztapia się we mgle, zmierzch nie jest szary, ale szafirowy, a ulice pachną sianem. Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale na wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. Mów do mnie jeszcze, za taką rozmową tęskniłam lata, każde twoje słowo słodkie w mym sercu wywołuje dreszcze... mów do mnie jeszcze, ludzie nas nie słyszą, słowa twe dziwnie poją i kołyszą jak kwiatem, każdym słowem twym się pieszczę, mów do mnie jeszcze... Splugawiłam swój umysł, marząc o rzeczach niemożliwych do spełnienia. Zbeształam swe imię, dając ponieść się niepotrzebnym emocjom. Zawiodłam samą siebie, wierząc, że to może się udać. Umarłam w chwili, gdy me pragnienia... Naprawdę się spełniły! Dziewczyno, nie odchodź Pozostań jeszcze chwilę. Wszyscy teraz śpią: I piękne kwiaty, i zwiewne motyle. Słońce wstanie nie wcześniej niż za godzin parę, Przytul się, więc I przegoń o mnie wspomnienia szare. A gdy rankiem będziesz odchodzić Do swej strefy mroku, Obiecaj mi, że znów spędzisz noc U serca mego boku. Może w końcu pokonasz snów i marzeń bramy. I wówczas nad życie, tak pokochasz mnie, jak nikt nie jest kochany. Posłuchaj szeptu mych ust. Ogrzej dłonie w płomieniu mojego serca. Otulę Cię moją miłością, jak szalem. Ucałuję zmęczone oczy. Będę twoją przystanią w chaosie życia. Będę twoją ostoją, Niczego nie pragnąc w zamian. Nie bądź zły Gdy czasem się zdarzy Że coś mi nie wyjdzie Gdy coś zrobię inaczej Gdy coś powiem nie tak Gdy zrobię jakiś kiepski krok Proszę Cię, nie bądź zły Bo jesteś tylko TY jedyny… Tak bardzo potrzebuje Ciebie tutaj jak najbliżej przy mnie obok, nie koło mnie, bo inaczej nie przeżyje, Ty jesteś życiem szczęściem i wiecznością, słowem i oddechem. nigdy nie odchodź! Dla niego, bo nauczył mnie miłości.... Pozostanę tu przy tobie, A gdy pójdziesz spać, ułożę się do snu u drzwi twojego pokoju. A kiedy odjedziesz, podążę twoim śladem. Aż powiesz mi: Zostaw mnie!, a wtedy odejdę. Ale do końca moich dni nie przestanę Cię kochać Nie obiecuję Ci wiele... Bo tyle co prawie nic... Najwyżej wiosenną zieleń... I pogodne dni... Najwyżej uśmiech na twarzy... I dłoń w potrzebie... Nie obiecuję Ci wiele... Bo tylko po prostu siebie... Więc proszę Cię blisko bądź, kochaj mnie trwaj przy mnie bo Wokół wzburzone morze, tylko Twoja dłoń- stały ląd... _________________________ ___ Miały być dłuższe wiersze o miłości, więc są. Może akurat coś Ci się spodoba. Tudzież ja nie jestem obeznana w temacie miłość, więc tym samym nie mogę Ci jakoś szczególnie pomóc. ; )
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.