|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik `93 ! Cz.II :))
Hej... jestem załamana, mój pradziadek dziś umarł, miał 96 lat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#4502 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Amelka
|
#4504 |
|
Konto usunięte
|
Trzymaj się jakos !
![]() Ja lecę sprzątac ![]() Tak,nie żartuję ![]() Zboczone baciki pomogły |
|
|
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
biedna... [*]
ja też niesttey już nie mam żadnych pradziadków. a z dziadków to od 9 lat już nie mam dziadka, reszta jeszcze żyje
|
#4506 |
|
Wtajemniczenie
|
Caroline.... Bardzo ci współczuje... Nigdy nie wiem co powiedzieć w takich sytuacjach...
Trzymaj się
|
|
|
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
dzisiaj jeszcze jadę na różaniec
|
#4508 |
|
Wtajemniczenie
|
caroline wiesz współczuje Ci
moja prababcia zmarał tez ajk miała 96 lat.. a dziadków wszytkich mam.aj... ja nigdy nie wiem co się mówi w takich sytuacjach . moja kondolecje.. |
|
|
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
![]() widzę, że wielkimi krokami zbliżamy się do 3 części naszego wątku ![]()
|
#4510 |
|
Wtajemniczenie
|
no ale z pierwszą to półtora roku sie "meczylyśmy" a ta.. ;p 2 miesiące?
|
|
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze tak jest, że początki są trudne
|
#4512 |
|
Konto usunięte
|
W szafie juz wględny porządeczek ;d
Zamierzam powsadzac do niej wszystkie moje ubrania,a do szafek jakies graty poupychac :P Teraz mam przerwę na jedzonko
|
|
|
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz goście przyjada... W tym kuzynka rok starsza.. No ale co ja z nią bd robić jak jej niezbyt lubie??
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
oj moya, znam ten ból- a właściwie to znałam, bo teraz jestem w dobrych kontaktach z kuzynką.
|
|
#4515 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja jeszce zanm ten BÓL.! masakra poporstu... użerać sie z takim człowiekiem jak kuzynka! ;/
a tak w ogóle to jak sie psize użerac? wie ktos ?:P |
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam tak:
ze strony mamy: dwóch kuzynów, młodszych ode mnie o 4 lata, z nimi jestem w bdb kontakcie.. ze strony taty: - kuzyn (jakieś 3 latka), kuzynka (6 lat) -- bdb kontakt xDDD - kuzyni (16 i 17 lat) - kontakt właściwie zerowy, bo rzadko u nich jestem, ale ich lubię xD - kuzynka (19 lat) - kontakt też praktycznie zerowy, ale ją lubię ;P - kuzynka (17 lat) - nie przepadam za nią ;P - kuzynka (14 lat) - lubię ją ;dd - kuzyn (15 lat) - nie lubię go xD - kuzyn (jakieś 10 lat) - jest mi obojętny xD i tyle ;dd |
|
|
|
#4517 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Uuu... Jak dobrze,że moja rodzina na takie pomysły w ogóle nie wpada. ![]() Ech czeka mnie jeszcze kupa roboty.. Muszę miec pokój na picuś glancuś,bo jak wejdzie do niego moja sis to nie będzie miło potem Sis będzie odwiedzac mój pusty domek,gdy ja i mama wyjedziemy. Wiecie jak to jest.. Lepiej,żeby ktoś zaufany miał mieszkanie na oku. Bezpieczniej. Chomika już w piątek oddałam kumpeli na przechowanie ![]() Pisze się 'użerac' Ps. sory za brak literki 'ci',ale moja klawiatura tej jedynej literki nie obsługuje Edytowane przez 201607111632 Czas edycji: 2008-08-02 o 19:43 Powód: dodalam cos;p |
|
|
|
|
#4518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie minęły dwie godziny jak kot od niej uciekł... ![]() moja kumpela wróciła z nad morza - kota nie było... po dwóch dniach otwiera drzwi - patrzy a tu kot ![]() Błąkał się tydzień (!!!) po polach, lasach, łąkach..... Miał jakieś osiem kleszczy i jakąś ranę na grzbiecie, jakby od uderzenia
|
|
|
|
|
#4519 |
|
Rozeznanie
|
Mnie umarła prababcia 2 tygodnie temu jak byłam na wakacjach.
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz jade do kol. a w nocy juz jedziemy nad morze. boje sie ze czegos zapomnialam
a najgorsze jest to ze DZIŚ dostałam okres. |
|
|
|
#4521 | |
|
BAN stały
|
ojj wspołczuje
mi moja jedyna babcia jaka znałam zmarla w jesien temtego roku.. Cytat:
![]() wracaj szybkoooooo
|
|
|
|
|
#4522 |
|
Rozeznanie
|
Oliffka biedna jesteś. Dla mnie to była tragedia jak dostałam okres na wakacjach, ale byłam tam cały miesiąc, no to nie było mi tak szkoda każdego dnia. A Ty na ile jedziesz?
|
#4523 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chomik już był raz u tej kol,także mam zaufanie Posprzatane,uf! Tylko powiesic firanki
|
|
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
oja... mój z fbl jest zabójczy..
napisał mi takie pw, że aż brak mi słów... xDhahaha no nie mogę... ![]() Super pisze.... z takim polotem, że jak czytałam, to cały czas się uśmiechałam.. No i najważniejsze, że się rozpisuje..... no bo jakby się nie rozpisywał, to znaczyłoby, że odpisuje mi 'żeby nie zrobić mi przykrości'... a on mi takie pw skrobnął długie, że..
|
|
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
Amelss, dizeki za komentarze; )
|
|
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
No dziewczyny to jakaś dziwna sprawa bo ja dzisiaj też dostałam okres! buhehe...
brzuch mnie tak boli, że miałam jechac do lekarza
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
bowszystkoiluzjajest a może byś zacytowała, bo ja np. ciekawa jestem:PPP
Co do kuzynostwa to to nie ejst taka jkaby moja kuzynka ale moja mam i jej tato to prawdziwi kuzyni. Jest rok starsza..;/ No a z kuzynów to ja mam tak, ze moja mama jest jedynaczka a od taty strony to: od siostry_ - kuzyn 3 letni i 7 letni (brak słów, rozpieszczone do granic) od brata_ - kuzyn 15 letni i 16 letni (niesttey są tak nastawiani teraz własnie jak przylecieli do Polski przez moją tą ciocie, ze ejstem ladacznicą wiec ich zbytnio nie znam, bo oni tlyko raz na pare lat przyleca na mc) No ale tak to jest mieć z***aną ciotke... No ale to tlyko przez to by pokazac, ze ona jest dobrą ciocia a jak by przyszli do nas to by uważali, zę moj tato(ich wujek jest ok) no ale przeciez ta ciocia musi byc najlepsza. Na szczescie kuzynka ta nie przyjechała, aż mi ,,przykro" się zrobiło xD
|
#4528 |
|
Rozeznanie
|
Mnie zawsze tak brzuch boli, że nie mogę wytrzymać, nie mówiąc już o normalnym funkcjonowaniu. Już kilka razy zemdlałam z bólu. Ostatnio znajoma ginekolog mojej mamy przepisała mi tabletki antykoncepcyjne, bo stwierdziła, że tylko to pomoże mi wyregulować okres i osłabić ból, ale nie zażywam bo taka dawko hormonów nie jest dobra. Ostatnio wypróbowałam Thomapyryne, której nie ma w Polsce i trochę działa, ale i tak muszę leżeć kiedy mnie boli, bo kiedyś nawet nie dałam rady z wc przyjść tylko sie musiałam na podłodze położyć.
![]() ![]()
|
#4529 |
|
Wtajemniczenie
|
bwtij ja też ejstem ciekawa po czym tak sie uśmiechałas :P
ale ja tez tak czasami mam... że jak coś czytam np. sms od TŻ to się uśmiecham a moja mama na to : To juz jest debilizm zeby się usmiechac do telefonu :P . oczysice tak na żarty to mówi ;p . co do kuzynów to mam ich w 3 i troche.. i nie przepadam za nimi ;p |
|
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
To nie jest śmieszne, ale takie jakieś... no takie że jak to czytałam to uśmiech sam się pojawiał na mojej twarzy..
![]() 'moja mama miała szczęście i wygrała…10 zł. Oboje skakaliśmy z radości .''bezbłędnie przewiduję przyszłość. Ostatnio moja koleżanka dowiedziała się, że wyjdzie za naszego kolegę, będzie miała swoją własną aptekę i dwójkę dzieci. Świetlana przyszłość….powoli zmieniam zdanie…ale co tam…ta moja bezbłędność .''Złote myśli Zawsze czytałem wszystkim sekrety i się tym podniecałem "D Nawet napisem: Wyglądasz jak kupa. To było takie urocze.''jak tam osy? powoli dochodzę do wniosku, że mogę zostać mistrzem tenisa. Tak sprawnie idzie mi ich wybijanie opakowaniem od simsów, że sam nie wierzę.' itp.itd
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:34.

No i najważniejsze, że się rozpisuje.....