|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
To ja sie juz tylko z Soffera zegnam bo widze ze jedyna zostala
heh zartuje![]() Dobranoc Wszystkim |
|
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam na kawusie i drozdzoweczke....
|
|
|
|
#4503 |
|
Rozeznanie
|
witaski!!!!!
smacznego ja dzis dietetycznie bez drożdzóweczek:P |
|
|
|
#4504 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Ja się przywitam a potem wracam do nadrabiania waszej pisaniny. Przyjechalam z nad morza z wielka oprychą na buzi więc całować Was dziś nie bedę by nie siać brzydkiego wirusa. Dziś jakoś kiepsko sie czuję- mam powiększone węzły chłonne, które w dodatku bolą. Więc zaraz hop do łóżeczka , laptop TZ na kolana i do nadrabiania
|
#4505 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oj kuruj sie i zdrowiej powodzenia badz z nami |
|
|
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane
![]() Izuś, zdrowiej nam raz dwa słoneczko
|
#4507 |
|
Raczkowanie
|
Dzien doberek laseczki
Miłego dnia życze
|
|
|
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
ja już w pracy po weekendzie, popijam kawkę właśnie i patrzę teraz przez okno a tam deszcz leje , tak zacina, że szok , ja się stąd nie ruszam![]() miłego dnia Kochane |
|
|
|
#4509 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam!
U mnie też dzisiaj dietetycznie było, kawa z kanapką, bez drożdżówki. Zakupy w naszej kochanej stolicy to był strzał w 10 Kupiłam śliczne buciki i sukienkę na slub kuzynki - 16 sierpnia i jeszcze trochę, ale najważniejsze załatwiłam, czyli jestem już ubrana na weselicho![]() Dziewczyny, które mają stresa min madziczek nie martwcie się!!! Będzie ok Też przed ślubem miałam "doły". Dzisiaj ładna pogoda, więc mam nadzieję, że wszystkie mamy dobre humorki
|
|
|
|
#4510 | |
|
Rozeznanie
|
Czesc czolem dziewczyny
![]() dzisiaj jade ratowac moja kiece wiec pliska trzymajcie mocno kciuki zeby salon byl otwarty i zeby moja kieca nie byla jeszcze ciachnieta... cykam sie troche... brzuch boli... Cytat:
a wszystko to dzieki WAM Mam ostatnio mega problemy z podejmowaniem decyzji... ![]() dobra lecem... Jak wroce to opowiem a tak wogole to ciekawe jak tam Lulu... pogoda sie zepsula dopiero kolo 9 wiec chyba wszystko im wyszlo
|
|
|
#4511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wracaj do zdrowia.... Cytat:
|
||
|
|
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko ja też mocno ściskam
, oby pomogły
|
#4514 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zartuje malin.a swoja droga czy mialysmy okazje zobaczyc Cie w tym wielkim dniu,tzn czy wklejalas moze zdjecia ze slubu gdzies na forum??ja tez mam pytanie do Ciebie-chodzi o ponczochy samonosne.Bylam na slubie 26 lipca u mojej kolezanki i miala wlasnie takie ponczochy,sluchajcie caly czas jej sie zwijaly zsuwaly!wogole jej nie bylo wygodnie w nich.I powiedz malin polecasz??Bo ja juz kupilam.... dobrze ze sie Wam ta korona na mojej glowie nie podoba.Tomek powiedzial ze nie pasuje do mnie bo ja wcale nie jestem taka ksiezniczka,lubie jeansy adidasy i zero makijazu.i pomyslalam ze kiedy juz bede wiedziec z czego i jaki bede miec bukiet to zamowie sobie jeden kwait we wlosy z ladnym przyozdobieniem i poprosze fryzjerke o wepniecie mi we wlosy. ja nie jem tak jak Wy pasibrzuchy drozdzowek na sniadanie bo du..rosnie mi po nich
|
|
|
|
|
#4515 |
|
Zadomowienie
|
Witam dziołchy
I ja kawusię piję ![]() Widzę,że jakieś zdjęcia potajemnie na nk ogladacie JA TEŻ CHCĘ Wczoraj pozbyłam się kilku kolejnych zaproszeń(uff)...Nigdy nie wpadłabym na to,że rozdawanie zaproszeń to takie okropne i poniżające zajęcie Najchętniej wsyztskie wysłałabym pocztą...
|
#4516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A namiary na mnie na nk zaraz wyślę na priw
|
|
#4517 |
|
Rozeznanie
|
dzieki dziewczyny
chyba nie obejdzie sie bez validolu
|
|
#4518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4519 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki po weekendzie
izazusia dobrze, że już wróciłaś ![]() Agata idź i pokaż im, że to Ty rządzisz a nie one ![]() malin, a skąd pomysł, że nikt nie czyta twoich postów?? ja czytam do wczoraj mieliśmy termin potwierdzeń, sporo ludzi odpowiedziało, ale jeszcze tyle nie... dlaczego ludzie nie czytają tego co jest napisane
|
|
#4520 |
|
Zadomowienie
|
Dziękować
A ja dziś po południu wybieram się z Tż'tem kolejny raz na podbój sklepów z garniturami mam nadzieje,że w koncu coś ciekawego przyczaimy.Strasznie podoba mi się np coś takiego...
|
#4521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.... Moj brat(swiadek) bedzie mial taki podobny ale czarny
|
|
|
|
|
#4522 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć Dziewczyny
![]() znów zostałam słomianą wdową B. wezwali z urlopu bo im się zmienia szef jednostki![]() do piątku lub soboty ![]() i znów urodziny będę spędzać samotnie ![]() ech ![]() Agatka trzymam kciuki ![]() Izuniu zdrowieju szybciutko ![]() miłego dnia
|
|
|
|
#4523 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry dobry!
Ja od raniutka na nozkach, bo jak wczoraj wspominalam - remont znow ruszyl i trza bylo sie dotransportowac do mieszkanka A teraz jade szybciutko na ostatnie zabiegi a wieczorkiem TZ do mnie przyjezdza ( Moja radocha wiaze sie z tym, ze On odkad pracuje nie chce w tygodniu do mnie przyjezdzac![]() Takze nie zanudzam Was teraz, piszcie sobie leniuszki a ja lece do wanny ![]() BTW ktora to moze sobie pozwolic na takie obzarstwa drozdzowkami hmm??? ![]() Ja dzis sie zwaze na zabiegach - musze zobaczyc czy przytylam cos przez weekend mam nadzieje ze nieee ![]() No to do wieczorka |
|
|
|
#4525 |
|
Zadomowienie
|
Katia udanych zakupow
Lilus nie smuc sie, masz tu nas, ani sie nie obejrzysz a B. bedzie spowrotem ![]() Agatko powodzenia, na pewno sie uda ![]() Izazusia kuruj się złotko ![]() My dzis znow leniuchujemy - > urlop |
|
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Liluś, biedactwo moje
Ale pamiętaj słonko że zawsze masz nas
|
#4527 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Słoneczka moje
![]() to jutro zapraszam na torcik kawusie i drineczki
|
|
|
|
#4528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4529 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja wiem co to znaczy, bo ze mnie też słomiana wdowa ale głowa do góry, niedługo Twój kochany B wróci ![]() Cytat:
|
|
|
#4530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaa i glowa do gory.... Slomiana wdowa dlugo nie bedziesz ... Ja osobiscie bede miesiac na tzw. papierowym malzenstwie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.

heh zartuje

hand-made: urodzinowo na 40tkę

Ja się przywitam a potem wracam do nadrabiania waszej pisaniny. Przyjechalam z nad morza z wielka oprychą na buzi więc całować Was dziś nie bedę by nie siać brzydkiego wirusa. Dziś jakoś kiepsko sie czuję- mam powiększone węzły chłonne, które w dodatku bolą. Więc zaraz hop do łóżeczka , laptop TZ na kolana i do nadrabiania

, tak zacina, że szok
.
Wracaj do zdrowia....
, oby pomogły
JA TEŻ CHCĘ
Najchętniej wsyztskie wysłałabym pocztą...

Ale pamiętaj słonko że zawsze masz nas