|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Ja nowa więc nie krzyczcie
![]() Kochać to oddychać miłością, spalać się, zatracać, cierpieć, umierać i żyć jednocześnie. Nie widziałam Cię już od miesiąca.. Jestem może bledsza, trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca.. widać można żyć bez powietrza. I ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę. z jej ust płynie banał. z jego sączy się stek kłamstw co dnia. już nie ma miłości, tylko słowa zostały. już nie ma nadziei, że któreś z nich się zmieni. Samotnie. Niczym księżniczka na szczycie diamentowej wieży. Burdel w mej głowie jak w damskiej torebce. Jeszcze kiedyś zatańczę rumbę na dachu świata. |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Zakorzenienie
|
Toriaa jeszcze kilka:
'.Ludzie spoglądają na mnie z boku, wielu myśli, wielu mówi, słyszę, nic się nie zmienia, ludziom w głowach się przewraca, ale spoko ja dobrze wiem kim jestem!..' 'Pośród pustych twarzy, przeczekując życie przekreślając lepsze czasy Mogę do przodu iść, olewając drogowskazy wszystko może się zdarzyć.' 'Albo nie umiesz albo życie tak sprawiło, że o bólu nic nie powiesz i ukryjesz wszystko - nawet miłość.' 'wszystko ma swoje priorytety niestety wszystko ma swoje wady zalety' 'Miłość to Bzdura Istnieje w Filmach i Tanich Lekturach' 'świat o nas będzie pisał w tomach, nic nas nie pokona' 'nie umiesz szczęścia zauwazyc? może za wysoko patrzysz' 'ja pierd_le co on mówi, pierd_li jeden z drugim, pierd_li tak że sam powoli się w tym gubi' 'Każdy problem ma rozwiązanie. Jeśli nie ma rozwiązania - to nie ma problemu' 'tyle jestes wart, ile sam od siebie mozesz dac' 'Podobno jeżdżę wielkim Mercedesem, a wyroki śmierci wydaję sms-em..' Edytowane przez AnusiaPn Czas edycji: 2008-10-30 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a poszukam bo buszuje teraz po tym wątku ![]() może znajdę:P
![]() |
#4504 |
Przyczajenie
|
nowa jestem
![]() moja kochana bananowalaska mi powiedziala o tej str. i jakie tu sa boskie opisy ![]() macie o tym ze podoba mi sie pewien chłopak.. on o tym nie wiem.. takie tajemnicze troszkę żeby wiecie domyślił sie ale ze poglowkowal troszke ;] zeby napisal.. albo o tym ze mi sie podoba.. ![]() znajdziecie cos ???! ![]() a teraz dam kilka cytatow opisow z kubusia puchatka ![]() "- Ojej! - wrzasnal Puchatek. - Czy nie trafilem? - zapytales, Krzysiu. - Trafic trafiles - odpowiedzial Puchatek - ale nie w balonik." "- Do licha- rzekl Puchatek - czy tam naprawde nie ma nikogo? - Nikogo. Kubus Puchatek wysunal lebek z nory, zastanowil sie przez chwilke i pomyslal: "Tam musi byc ktos byc, jesli powiedzial, ze nia ma nikogo"." "Krolik zapytal: - Co wolisz, miod czy marmolade do chleba? Puchatek byl tak wzroszony, ze powiedzial: - Jedno i drugie. - I zaraz potem, zeby nie wydac sie zarlokiem, dodal: - Ale po co jeszcze chleb, Kroliku?" "-A co tropisz? - zapytal Prosiaczek. -Cos, cos, cos - odparl tajemniczo Puchatek. -A co, co, co? - spytal Prosiaczek podchodzac blizej.(...) -Bede musial troche poczekac, az to cos wytropie, i wtedy sie dowiem." "Poczciwy, bury osiol Klapouchy stal sobie samotnie w zaroslach ostu na skraju Lasu, ze lbem zwieszonym do ziemi, i rozmyslal o sprawach tego swiata. Od czasu do czasu smetnie zapytywal samego siebie: "Dlaczego?" - to znowu: "Na co i po co?", a czasem znow myslal: "O tyle, o ile", a niekiedy sam nie wiedzial, o czym wlasciwie rozmyslal." "-Widzisz - odparla Sowa - najczesciej praktykowane postepowanie w takich wypadkach jest nastepujace... -Ojej! - przerwal jej Puchatek. - Co to znaczy najgesciej polukrowane postekiwanie?" "-I ja tez widzialem Slonia - rzekl Prosiaczek - tylko nie wiem, czy to byl Slon. -Nieczesto spotyka sie slonie - rzekl Krzys tonem doroslego czlowieka. -W kazdym razie nie teraz - wtracil Prosiaczek. -Nie o tej porze roku - dodal Puchatek." "-Postanowilem zlapac Slonia. To mowiac, kiwnal stanowczo pare razy lebkiem i czekal, az Prosiaczek zawola: "Co takiego? Puchatku, alez ty nie dasz rady!" lub cos w tym rodzaju dla dodania mu odwagi." "(...)Rzeczywiscie, wygladalo to jak miod. -Nigdy nic nie wiadomo - powiedzial Puchatek. - Pamietam, ze moj wujcio mowil kiedys, ze widzial ser zupelnie tego samego koloru." "-Pomocy! Pomocy! - krzyczal Prosiaczek. - Slon, straszliwy Slon! - i zaczal uciakac ile sil w nogach, wciaz krzyczac na cale gardlo: - Pomocy, pomocy! Sloniowy Strach! Sloniocy! Sloniocy! Strachowy Pom! Pomocny Strach! Sloniocy!" "-Tak sobie wlasnie myslalem... Czerwony... - mruczal do siebie Klapouchy. -Moj ulubiony kolor... A jaki byl duzy? -Prawie jak ja. -Tak sobie wlasnie myslalem. Prawie tak duzy jak Prosiaczek - powiedzial smutny sam do siebie - Moj ulubiony wymiar. Tak, tak." |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki, a macie może coś, że była chłopaka nie chce się odczepić..? Nie umie przegrywać..? Wiecie wyzywa mnie od suk, więc jak Kuba Bogu itd.. no mam nadzieję, że rozumiecie.. Mogą być z piosenek
![]() ![]() Ale nie chodzi mi o takie typu, że on jest mój, tylko, żeby jej dopiec, np, jaka ja nie fajna... ojć wiecie jak jest, mam nadzieję, że rozumiecie i pomożecie ![]() I może być coś, że ona jest z typu ku*ew. Lecz wszystko jest niczym, jeśli nie mam Ciebie.. ![]() Żyję, krzyknęła nadzieja.. bez Ciebie nie potrafię.. krzyknęło życie..
#4506 |
Raczkowanie
|
* Jesień trwa.
Rdzawych liści czas. * On ją widzi. Ona spogląda gdzie indziej nie widząc tego, że on na nią patrzy. Oboje idą. Naprzeciw siebie po schodach w szybkim tempie, zresztą warto dodać, że on patrzy na nią dosyć obojętnie. Bez wątpliwości czy go żar jakiś zajmie, bo jej widok nie wstrząsa jego libido bynajmniej. Mów do mnie znów... * Co teraz robisz? * Czasami trzeba zapomnieć siebie, swoje imię, jakąś część życia. Może trzaba zapominać dopóty, dopóki nie zrodzi się tęsknota za samą sobą. Opowiem ci przemilczany akt zapomnienia. * Zbrodnia to niesłychana, Pani zabiła Pana. * - Jestem szczęśliwa. Nigdy w całym swoim życiu nie czułam się tak dobrze. A ty? - Ja? - Przytula ją do siebie. - Ja czuję się znakomicie. - Tak, że mógłbyś dotknąć palcem nieba? - Nie, nie tak. - Jak to nie tak? - O wiele wyżej. Co najmniej trzy metry nad niebem. * To tylko Ty krzyczysz w duszy, ale nikt Cię nie słyszy... * Nie wystarczy miec dokąd wrócić, trzeba mieć jeszcze kogoś, kto będzie na ciebie czekał. * To, że płaczę czasem, nie znaczy, że jestem słaba! To, że nie zawsze uśmiecham się, nie znaczy, że nie jestem szczęśliwa! To, że często marzę, nie znaczy, że nie patrzę realnie! To, że kocham za mocno, nie znaczy, że można mnie ranić! To, że czasem milczę, nie znaczy, że nie wiem co powiedzieć! To, że nie wiem co robić, nie znaczy, że nie wiem jak żyć! * Pan by nie mógł być warzywem – nawet karczoch ma serce. * – Wierzy pani w cuda? – Tak, ale nie dzisiaj. * Osobie, która wymyśliła zdanie "i żyli długo i szczęśliwie", należałoby porządnie skopać tyłek. * Chcesz żebym Ci zaśpiewał? Będę śpiewał całą noc jeżeli to odgoni koszmary.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Raczkowanie
|
jak oddzielić nagle serce od rozumu?
chciała tylko usłyszeć, nawet gdyby to było kłamstwo, że tęsknił za nia ludzie często w nocy mają zupełnie inne emocje niż rano dziś ostatni raz płakałam przez ciebie przepraszam za spóźnienie, ale czarny kot przebiegł mi drogę i musiałem pójść naokoło wyrzuciłam wszystkie jego rzeczy, porządkując swoje serce kiedy rozmawiam z Tobą, jestem tym, kim chciałbym być nie całkiem do pary |
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Zakorzenienie
|
figlarna podoba mi się twój podpis
![]() zastygła w pozach jesień, autobus pędzi po brzegi wypchany zmęczeniem dwie połowy razem znaczą idealny stan. Z dnia na dzień coraz bardziej wątpię,coraz bardziej przestaję wierzyć jej największe wady nie są takie złe ![]()
#4509 |
Zadomowienie
|
no dicks at all
/nie ma chu.ja/ this shit is true.. /gówno prawda../ to cut a mosquito /uciąć komara../ Świat to potwór zębaty, gotów gryźć gdy tylko zechce pobujamy sie ?? diler dźwieku i bitu.. rymów w chu.j mam, miotam nimi jak katapulta.. każdy ma jazde, każdy jest świrem, kwestia tylko na ile.. wokół mnie ciągle cisza.. nikt o tym nie słyszał, nikt o tym nie mówił to ta cisza, która krąży wśród ludzi.. to ta cisza, która czas gubić lubi.. liczą się konkrety, jak u kobiety duże uda.. ![]() robię bum, robie szum, w aparacie ustaw na mnie zoom.. ![]() oo i o co tutaj kaman, jestem mikrofonu szaman..
![]() |
#4510 |
Zakorzenienie
|
woda wiedziała więcej o nas niż my sami
Coraz głębsza, coraz mglistrza jesień. W wietrznych fałdach twych wiotkich szat słyszę muzykę Czarująca bogini triumfu Oczy me pełne ciebie, jak polne krynice Patrz na te chmury, co się kłębią w niebie usta purpurowe, wilgotne od wina Żądnie wyciągasz ku mnie tęskliwe ramiona Czyś ja łaska, czy zguba, zbawienie czy zdrada? Za oknem noc milcząca i czarna, jak zdrada Więc można kochać i nie wiedzieć o tem?
![]() |
#4511 |
Zadomowienie
|
Dziękuję, bardzo mi miło bo ja Twoje wciąż kradnę <3
Mam do was ogromną i pilną prośbę. Chodzi o to, że się zapomniałam. Jestem z kimś już od jakiegoś czasu i po prostu zapomniałam, że kiedys się przyjaźniliśmy... często jestem dla niego wręcz okropna. Zmieniłam się i mi odbiło. ![]() ![]() Patrzysz się na nią, wiem o czym myślisz Dzisiejszej nocy ona Ci się przyśni Ona jest jak żmija, którą będziesz tulił Ona jest pułapką, ona jest trucizną Dziś nie wierzę w nic i jest mi z tym dobrze Świat Cię ciągle niszczy różnymi sposobami Nie ma innej drogi odpłać mu tym samym Czy pamiętasz kim jesteś gdy rano się budzisz? |
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
Raczkowanie
|
niezależność. radość życia. brak obsesji.
` Cały ten czas, to jak pierwszy raz ; *** Żółtą kieckę podwiał wiatr, kolorowe majtki miała ; ) _ Nie martw się mała. Na kwiatki przyjdzie jeszcze czas ! Silnych nie ma ! a słabych się nie boję . !
. Jeśli jedno cześć.. `może__zmienić sie w rozmowe roZmowa w Doty.K Dotyk w pieszczote.;* to czy Moge powiedzieć Ci `cześĆ.? ![]() Edytowane przez AnuSka__ Czas edycji: 2008-10-30 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Zakorzenienie
|
Bo to boli, cholernie boli i będzie boleć.
#4514 |
Zakorzenienie
|
pod powiekami czytać z Twych snów.
a Ty czułością ukołysz mnie. w każdym geście z Tobą spleciona. skrzydlate szczęście. usta już nie zostawiają na drugich śladu. obce uśmiechy. żałosna sztuka w marnym wydaniu. krążę między grobami, w upiornym spacerze. udawać że przeszłość nie istnieje. zanurzyć się niewinnie w muzyce.
#4515 |
Raczkowanie
|
.a moze macie jakies takie ze np ktos pragnie mojej smieci ;/ ze probuje sie mnie pozbyc itp itd
Z gory dziekuje ![]()
#4516 |
Zakorzenienie
|
Wtulona we włosów płaszcz... To tylko słowa... I nawet Ty, kiedy tak stoisz patrzysz, czujesz, pragniesz... Czekam kiedy będę mogła Zarzucić swoją sieć, Brutalnie złowić Cię. Czekam kiedy w końcu przyjdziesz, Zapomnisz gdzie Twój dom I spotkasz wtedy mnie. Będę mówić słodkie brednie, Zauroczę Cię, Nie będziesz odejść mógł. Nie znajdziesz w życiu innej prawdy, Oddechu braknie Ci, Gdy w końcu skusisz się. Skrępuję Cię, owinę wpół. Chodź, nie wahaj się Nawet nie zdążysz krzyknąć, że przecież i tak nie będziesz mógł.
#4517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Pomyśl - kim jesteś Jeśli mądrość Cię usypia, a głupota budzi... Edytowane przez Toriaa Czas edycji: 2008-10-31 o 08:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Zadomowienie
|
* Byle noc, byle dzień, byle sen...
* Kto uratuje ją od miłości tej Bez wzajemności? * I'm not that innocent Nie jestem taka niewinna. * You see my problem is this I'm dreaming away Widzisz, że moim problemem jest to, Że ciągle śnię. * But to lose all my senses That is just so typically me Ale postradać wszystkie zmysły To cała ja.
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale Twoje i tak mnie po prostu powalają ![]() ![]() ___ bujniej już nie można było Staram mu się przypodobać, przypochlebić, patrzeć w oczy. Niebo zamglone, już błękitniejące Wszystko na swoim miejscu i w układnej zgodzie Jedna z tych ziemskich chwil proszonych, by trwały. Las pod pozorem lasu na wieki wieków i amen Jestem za blisko, żeby mu się śnić I żadnych skoków pisków na początek Sądzą, że skoro nie znali się wcześniej, nic między nimi nigdy się nie działo. A co na to ulice, schody, korytarze, na których mogli się od dawna mijać? były znaki, sygnały, ale nieczytelne Każdy przecież początek to tylko ciąg dalszy, a księga zdarzeń zawsze otwarta w połowie.
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4520 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny wpisujcie wasze propozycje odnoszące sie do jutrzejszego Świeta
![]()
#4521 |
Raczkowanie
|
znajdzie się coś o weekend'owych wieczorach, że spędzę je znów z moim TŻ, że bardzo się stęskniłam i chciałabym, aby te chwile trwały wiecznie (bo w tyg. oczywiście szkoła
![]() A może coś jeszcze o tym, że kochamy patrzeć w gwiazdy, albo sobie głęboko w oczka.? Bardzo proszę. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4522 |
Rozeznanie
|
Ty będziesz moim mężczyzną,ja twoją dziewczynką
![]() ałaaa...wpadłeś mi w oko...tak bardzo głęboko... żyrandol to prestiż...no nie jest tak?? A mogłabym Ci dać całą siebie...w zamian nie mieć nic...
#4523 |
BAN stały
|
Chciałabym odzwyczaić się od wszystkiego, móc wszystko od nowa widzieć, od nowa słyszeć, od nowa czuć...
Jeśli któregoś dnia masz być szczęśliwy, dlaczego nie zaczniesz od dzisiaj? Tylko ten, kto wierzy w przyszłość,wierzy też w teraźniejszość. Znajdź sens w tym, w czym go nie widzisz. Nie zapominaj, że czas mija bezpowrotnie. Czasem trzeba poszukać daleko żeby znaleźć coś co jest blisko. nie szukaj drogi, znajdziesz ją w sercu. mam nadzieję, że mnie zapamiętasz, bo gdybym wiedziała że zapomnisz nie mogła bym odejść.. Na egzaminie końcowym z anatomii w akademii medycznej profesor zadaje studentce wydziału lekarskiego pytanie: - Jaki narząd, proszę pani, jest u człowieka symbolem miłości? - U mężczyzny czy u kobiety? - usiłuje zyskać na czasie studentka. - Mój Boże! - wzdycha profesor i w zadumie kiwa sędziwie głowa. - Za moich czasów było to po prostu serce... a znajdzie się coś o tym, ze nie zapomniałam ? i , że wciąż pamiętam? tzn. coś o wspomnieniach. zarówno dłuzsze jak i krótkie. i coś o braku sił i pewności siebie ?
w stylu : gdy do nieba znajdę schody, czy wystarczy sił by odejść ? kee, abunee, AnusiaPn, 3Martyna3 ( Gdzie się podziewasz? ) , nastychick, WhenYouComeBackToMe, Plotkaraaa, przerysowana, styrana, xxxJuanaxxx, RealGirl89, snowball, TiScatteroUnaFoto, Czarnula4, rOzunia, kamisha, agattee,happysadowa, zwariowanna, societygirl17, ajjrisz,Domiiniisiia. ![]() kocham bez namysłu <3 ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4524 |
Raczkowanie
|
kot w pustym miszkaniu.. uwielbiam ten wiersz
![]() a na opis czesto wstaiwam z niego "Nic niby tu nie zmienione, a jednak pozamieniane... Niby nie przesunięte, a jednak porozsuwane..." albo " Ktoś tutaj był i był, a potem nagle zniknął... i uporczywie go nie ma" ![]()
![]() |
#4526 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
*Zamiast szklanki, tłuczę siebie. *Moja zmiana zniosła wszystko na drugi plan .. przepraszam. *Zmieniła się .. zatraciła watości.. *To przykre,że czasem bezmyslnie Cie ranie .. *wszystko zmienia sie..szybko,aż brakuje tchu.. *Mój chaos.. nienawidze.. *Co sie stalo z nami?!.. Co sie stalo ze mna .. *pewnie znów niechcący zraniłam Cie tak .. *Cięzko mi jest kontrolowac uczucia.. *Chore paranoje .. nie chce ranic.. *Naprawde chce zebys byl szczesliwy. JEdnak. Nie wiem czy przypasuje. (: Cytat:
![]() *Bo tylko mo Skarb ma oczy,w które tak uwielbiam patrzec .. *Patrzymy sobie w oczka ![]() *Znóww blisko ![]() ![]() *co czuje bedąc przy Tobie?.. miłość ![]() *Kiedy patrzymy razem w gwiazdy,doceniam ze jestes obokk ![]() *Weekend. bezgraniczna radośc Twojej bliskości ![]() *i znów przytulisz,poczałujesz..p ozwolisz zapomniec o nadchodzącym swicie ![]() *wreszcie staniemy twarzą w twarz,popatrze w oczy ii powiem jak bardzo bylo mi Ciebie brak ![]() *ta bliskosc jet moim niebem ![]() * Już czuję jak będzie bosko, gdy znów będziesz przy mnie a ja przy Tobie. Tak blisko. ![]() *byc przy Tobie,wtluić sie w ramiona ![]() ![]() I jak?! podoba sie?:P |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
BAN stały
|
Kocham Twoje oczy...chociaż mnie nie widzą...
Kocham Twoje usta, choć mnie nie wołają... Ani nie kochają, ani nienawidzą... Ja wciąż mam nadzieję... ale to za mało... I marzę, by poczuć, chociaż Twe spojrzenie... I ciągle Cię kocham, choć nic tym nie zmienię... Nic nas dziś nie łączy, ani nie łączyło... Nic nas też nie czeka, ani nic nie było... Moją wielką miłość włożę w grono wspomnień... Za mało by wierzyć, dużo - by zapomnieć... Choć marzę - by poczuć, chociaż Twe spojrzenie... Ani nie zapomnę - choć nic tym nie zmienię... Zostane przy Tobie Nie pytam czy mogę ![]() Bezsensownie cenie wspomnienia... zbyt dużo słów,które bolą.. przypuszczam ze poradziłabym sobie bez Ciebie. ale dzięki Bogu nie musiałam (...) tęsknie bardziej niż kiedykolwiek. zapach jego perfum na moich dłoniach. kochasz mnie- to mnie trzyma bo wiesz kochana,na czyimś nieszczęściu swojego nie zbudujesz. to co kiedyś nas łączyło dziś rozdziela.. Ja nie Twoja i Ty nie mój. have does not on extracting hand why? /dlaczego Cię nie ma na wyciągniecie ręki ? Myślałam że dotknę nieba.Myliłam się. jakoś dziś mam smutnawy dzień. Jakiegoś doła złapałam buu ![]() kocham Was dziewczynki wiecie ? ;* Edytowane przez przerysowna Czas edycji: 2008-10-31 o 14:37 Powód: poprawka |
![]() ![]() |
![]() |
#4528 |
Zadomowienie
|
I jestem..
![]() Oj dłogo mnie nie było, ale chyba niewiele osób zauważyło moją nieobecność.. ;] Na początku witam was moje kochane. ;* Widze, że pojawiły się też nowe wizażanki.. ![]() I bardzo dobrze..im nas więcej tym lepiej. Nie wiem kiedy przeczytam te wszystkie opisy, które dodałyście na wizaż pod moją nieobecność ale coś czuje, że moje zbiory się powiększą. ![]() No a teraz opisiki ![]() eccentriic - nie wiem dokładnie kochana o jakie opisy Ci chodziło ale może coś wybierzesz. ![]() I też kocham bez namysłu <3 ! I pozostały tylko wspomnienia.. ![]() .cukrowe wspomnienia. Wciąż pamiętam.. .zakurzone wspomnienia. Wspomnienia zostały i Ty razem z nimi też.. ..bo pamiętam..pamiętam.. W dercu na zawsze.. .pajęczyna wspomnień. ..a wspomnienia w starej szafie ukrywam.. Ty obiektem moich wspomnień.. Wspomnień gęsta sieć.. ;*** Z okazji zbliżającego się święta zmarłych: Takich ludzi się nie zapomina.. [*] Może po drugiej stronie jest lepiej.. [*] / Pamiętam.. ..i wciąż szukam ludzi, którzy odeszli. Ludzi, z którymi dzieli mnie tylko czas.. [*] Ciemna, głucha, smętna noc..tylko morze płomyków mrugających.. [*] ..i słychać tylko szum niewidzialnych skrzydeł.. [*] ..i tylko szmer suchych liści dębu przerywa przyprawiające o drgawki milczenie.. [*] Dzień zadumy nad życiem i pytaniem 'Czy ten pierwszy może być ostatnim?' [*] Życie choć piękne tak kruche jest.. [*] Cisza..blask zniczy..kwiaty. Tylko wiatr szepcze: pierwszy listopada.. [*] Pochylona nad mogiłami wierzę w życie. Przecież nam kiedyś też go zabraknie.. [*] ..a oni śpią tym niemym, smutnym snem.. [*] ..i na błękicie nieba wciąż szukam oddechów, śladów tej kruchej ludzkiej obecności.. [*] ..a oni są tam..na drugim brzegu tęczy.. [*] ..i na zawsze w pamięci pozostaną te chwile i ludzie niezastąpieni.. [*] i takie różne: ..zasłonić okno księżycem.. Księżyc mnie urzekł.. Ja Ciebie przejdę dreszczem.. Zanim do stu policzę..zanim do stu policzę.. Wolno płynie czas utkany z marzeń, okraszony łzami..
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2008-10-31 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() *nigdy się nie dowie, że tak ciepło wspomina go kobieta, do której tylko się uśmiechnął.. *Rozpamietuje przeszłośc. *Marzenia,wspomnienia a realnośc .. *oglądajac chwile. *pamietała go. *Wszystko sie tak często przypomina. *Pamietam te chwile jakby to bylo wczorajj. *Wymazać sie nie da,a pamietac warto. *tłum ludzi. Rozglądam sie. pamietam. *Tak wiele znaczeń które przynosi nam czas... *Czy aby napewno na duzo mnie stac?.. kochana.. przepraszam alee nie wiem.. zly dzien ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
BAN stały
|
3Martyna3 : ja zauważyłam i się dopytywałam parę razy o Ciebie nawet
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.