|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. VI
Moje ostatnie
![]() 1. czerwona seksowna na wieczór nowa z metkami Lasenza 3,50zł2. w serduszka DenimCo 4zł 3. long w niebieskie paski Atmosphere 4,50zł 4. long w czarno-popielate paski Promod 4,50zł 5. czarna sukienka mini no name 5zł 6. szalik 2zł
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze
![]() 1. Elegancka bluzka z żabotem RiverIsland 3zł 2 i 3 Dżinsowa sukienka H&M ślicznie leży 8zł ![]() I tyle jakość zdjęć jak zwykle kiepska, za co z góry przepraszam
|
#4503 | |||||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Zapraszam do mnie Cytat:
![]() Cytat:
Takie rarytasy to na Lubelszczyźnie Dziękuje ![]() Cytat:
Do mojej mieściny takie nie trafiają. Dzięki ![]() Cytat:
O jasne, dotykaj ! |
|||||
|
|
|
#4504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4505 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam taka bluzke jak ta sukienka i identyczna sukienke tylko ze biala, fajna jest ale bardzo sie gniecie. Kupione dawno dawno temu w H&M ie.
|
|
#4506 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam serdecznie lumpkomaniaczki
![]() Sama do nich naleze juz od bardzo dlugiego czasu, ale jakos nigdy nie mialam motywacji zeby wklejac tu swoje zdobycze, glownie chyba dlatego, ze nie mam aparatu cyfrowego, a jedynie aparat w komorce i zdjecia sa bardzo marne. Regularnie podpatruje wasze zdobycze i musze przyznac ze sa wspaniale. Tym razem pokazuje i cos swojego, tyle ze zdjecia... no jak wyzej mowilam, naprawde nienajlepsze ![]() Postaram sie jednak na bierzaco wklejac to co wylowie z lumpkow. Czesto zagladam tam wtedy gdy cena spada do 1 zl. za sztuke i ciesze sie jak glupia gdy wylowie jakas perelke. To sa rzeczy z calkiem niedawna, spora czesc ostatnich lowow jest jeszcze w praniu. A wiec: 1. Spodniczka firmy Urban Behaviour-1 zl. 2. Zblizenie spodniczki-to zdjecie pokazuje kolor taki jaki ma ona w rzeczywistosci. 3. Punkowa koszulka, specjalnie pozaciagana i troche "podniszczona"-1 zl. Bez metki. 4. Zblizenie nadruku. 5. Bluzeczka Next. Jest sliczna ^^ 6. Zblizenie gory i rekawka. |
|
|
|
#4507 |
|
Wtajemniczenie
|
7. Cudowna bluzka-tunika z dekoltem typu woda, ma na calosci takie sliczne wzorki ktore na zdjeciu (dol) wygladaja jak jakies plamy tylko
Firma New Look, 6 zl.8. Zblizenie na jednen z tych wzorkow z bluzki. Sa z przodu i z tylu. 9. Jedna z moich ulubionych koszulek, GAP. Byla jeszcze z papierowymi metkami, 3 zl. ![]() 10. Zblizenie na wzor. Mam fiola na punkcie motywu gitary i szukam wszystkiego z nim 11. Biala bluza w niebiesko-czerwone paseczki z duzym dekoltem, Denim co. Za 1 zl. 12. Kolejna bluza, jasnoszara (zly kolor zdjecia ) welurowa. Marks&Spencer. 3 zl.
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4508 |
|
Wtajemniczenie
|
13. Cudowna tunika z dekoltem woda, szara wstawka udajaca koszulke pod spodem i kapturem. Na dole jest rozkloszowana jak sukieneczka. Uwielbiam ja. Jest mocno czarna, nie wyblaknieta jak na zdjeciu. Firma Pineapple. 14 zl.
14. Zblizenie gory tuniczki. 15. Bolerko-grzybek kupione juz jakis czas temu, ma super guziczki ;D Papaya, 5 zl. 16. Moja ukochana bluza-long na suwak z kapturem Dorothy Perkins z motywem gitary basowej <3 1 zl. 17. Zblizenie basu ![]() 18. Granatowe retro sukienka Next (3 zl.). Bardzo mi sie podoba, ale jakos nie mam pomyslu co pod nia zalozyc, bo ma spory dekolt. I tyle na razie
|
|
|
|
#4509 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Paulinaaa_, ile dalas za buciki? szok ze mozna cos takiego znalezc i sprzedawcy sobie nie biorą.. Kiedys bylam na wycieczce po lumpach i w niektorych bylo sporo butow ale albo strasznie niemodne, albo tak szniszczone ze na smietnik sie nadawały tylko! Wiec jestem w MEGA SZOKU
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
KATona świetne buty, świetny top!
NataliaZBruklinu fajna torba, czyżbyś była fanką? ![]() czarna_maciejka ja bym pod sukienkę założyła jakiś obcisły top z ładnym wykończeniem- jakąś koroneczką, żabotem, falbaneczką. A jakiej jest długości? trochę mi się rękawy nie podobają, sukienka wygląda bardziej na letnią. Ale dół za***iaszczy, uwielbiam taki krój ![]() Hejhejheloł do dziewczyn z Wawy: JEST NOWY LUMPEK NA GÓRCZEWSKIEJ! Znajduje sie obok skrzyżowania z Płocką, tuż za przystankiem Płocka właśnie (numer budynku 27). Akurat trafiłam na otwarcie, ludzi niemało ale z drugiej strony malutko w porównaniu z dostawą w żółto-granatowych; ciuchów DUŻO i naprawdę bardzo ładne, cena 50 zł/kg. Bardzo dużo mniejszych rozmiarów (38-36-34) nic nie kupiłam ponieważ wydałam całą kase w lumpku obok (Górczewska 17, dalej w tą stronę jest chyba jeszcze jeden?) i w sklepie z koralikami (hehehe tez moge polecić jakby ktoś chciał sie bawić w wyrób biżuterii: Górczewska 116 "royal stone" naprawdę fajny i niedrogi, kamienei szlachetne, szkalne koraliki i półfabrykanty, na szczęście niedługo zamykali bo bym tam pół dnia spędziła )
|
#4513 |
|
Rozeznanie
|
KATona - super łowy, zwłaszcza buciki
Dagusiac - tuniczka w kwiaty i ta druga pstrokata świetne! Czemu u mnie tak mało kolorowych, letnich rzeczy? Może czekają aż będzie letni sezon i wtedy je wystawią ![]() aada0 - na początku wydawały się kiepskie, ale na nodze wyglądają całkiem całkiem, na pewno sie odróżniają! Elfka86 - bluzeczka w serduszka b. fajna ![]() Dzięki Kiedyś słuchałam namiętnie, teraz już mniej, ale wzięłam jakoś tak... z sentymentu :P
"Ludzi można podzielić na dwa rodzaje - tych, którzy są wytworem świata, w którym żyją, i tych którzy są wytworem samych siebie, którzy choć świata nie zmienili, nie dali się zmienić światu. Oni chodzą po świecie a nie świat po nich." /E. Stachura/ Edytowane przez NataliaZBruklinu Czas edycji: 2009-02-07 o 19:12 |
|
|
|
#4514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba się zapuszczę w tamtejsze okolice, bo tak się składa że bawię się w biżu i poszukuję nowego lumpka
|
|
#4515 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myslalam zeby do rurek, ale w ogole nie mam do niej zadnej bluzki pod spod
|
|
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
No to wklejam, tom dzisiaj zaszalała.
- Niebieska, 5 zł (kolor mój, krój mój, naprawdę rzadko się zdarza by me krągłości tak ładnie wyglądały ![]() - Zwykła czarna, 5zł (ale chciałam taką od dawna!) - Różowa, 5 zł (kolor-szaleństwo XD) - Czarna spódnica, 13 zł (w sumie odwiesiłam ją jak zobaczyłam ze 13, ale w końcu po godzinie wróciłam- śniłaby mi się po nocach potem) - Mega- kopertówka, 15 zł - No i moimi skarbeczkami się pochwale 26 zł całośćW sumie sporo wydałam w porównaniu z tym ile zazwyczaj wydaje na lumpy, a rzeczy względnie niewiele. Choć z drugiej strony w zwyczajnym butiku miałabym za te 45 zł zaledwie jeden t-shirt, hm.
Edytowane przez agacior89 Czas edycji: 2009-02-07 o 20:37 |
|
|
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
Moje kolejne ciuszki
![]() 1. Biała koszulka z długim rękawem z H&M za 1 zł 2. Brązowa zwiewna koszulka z H&M za 5 zł 3. Czarna mini 4. Różowy, ażurkowy sweterek. Uwielbiam go ![]() 5. Skórzana, czarna torebka za 5 zł 6. Czarna torebka ze skóry ekologicznej. Znów kolory troszkę inne. Nie wiem czemu... PS Jest na forum jakaś dziewczyna z Gdańska, która mogłaby mi polecić jakieś fajne lumpeksy w mieście?
|
|
#4519 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4520 |
|
Rozeznanie
|
Paulinaaa- super buty ile ja bym dała żeby potrafić chodzić na takiej szpilce
![]() Efka86 -śliczna bluzka z River Island Dagusiac- Bluzka Autograph , bolerko i tunika Editions cudne
|
|
|
|
#4521 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#4522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ty szczęsciaro szkoda,ze nie mieszkam już w Słupsku tam zawsze super buty i torebki znajdowałam Kupilas je w kolashop?jesli nie bedziesz ich nosila to z checia je bym przygarneła :P
START 1.05.2013 91....................... .......................91 65....................... .......................60 86....................... .......................90 Edytowane przez KlatkaNaPtaszka Czas edycji: 2009-02-07 o 22:00 |
|
|
|
|
#4523 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale nie mogę znaleźć aż tak dobrych ciuszków może złe lumpeksy wybieram?
|
|
#4524 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dzięki śliczne |
|||||
|
|
|
#4525 |
|
Zadomowienie
|
muszę znaleść sposób żeby przerzucić zdjęcia z telefonu bo dziś się obłowiłam
![]()
|
#4526 |
|
Raczkowanie
|
Ja w piątek zdobyłam kilka perełek
Pochwalę się jak tylko dorwę aparat
|
|
|
|
#4527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a skarbeńki też z lumpka ? czy tak ogólnie sie chwalisz? śliczniutkie też takie chcę .. muszę się też wybrać kiedyś do jablonexu
|
|
|
#4528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uuuu właśnie odkryłam że kopertówka jest ze skóry
|
|
#4529 |
|
Rozeznanie
|
a oto co ja zlowilam:
bokserka w paski warehouse jeansy gap (za krotki sa wiec przerobie je albo na krotkie spodenki albo na rybaczki) jeandy only jasne jeansy only ciemne koszulka old school atmosphere (kolor w rzeczywistosci ciemniejszy i bardziej intensywny) bluza z krotkim rekawem new look
|
#4530 |
|
Rozeznanie
|
no i bluza
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.

nowa z metkami Lasenza 3,50zł
8zł 
Zapraszam do mnie
ogolnie bardzo fajne zakupki